Kirjoittaja Aihe: Stranger Things: Hengentuote, S, Steve/Nancy, ficlet  (Luettu 895 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 173
 • Jos elämä antaa sitruunoita, tehdä grapejuice.
Ficin nimi: Hengentuote
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: Stranger Things
Ikäraja: S
Paritus: Steve/Nancy
Genre: Kepeä draama, slice of life

Summary: "Vau, näyttää siltä kuin tällä olisi kolmannen asteen palovammoja..."

A/N: Ahmin ST:n uuden kauden hälyttävällä nopeudella ja nyt sitä ei sitten ole luvassa hyvään toviin, yhyy. xD Oli jo pitkään pitänytkin ficcailla lisää tästä fandomista. Juonellisesti sijoittuu ensimmäisen kauden alkuun.***"Ihailtava yritys, etten sanoisi", Nancy tuumasi ojentaessaan Stevelle hänen esseensä takaisin oikoluvusta. Steve ehti jo kuvitella tyttöystävänsä sarkastisen äänensävyn pahaiseksi juksaukseksi, mutta ruutupaperin punakynäjäljet nähdessään hän huomasi nielaisevansa tyhjää.

"Vau, näyttää siltä kuin tällä olisi kolmannen asteen palovammoja..." Steve tokaisi paperia heilutellen. "Teurastit hengentuotteeni sitten ihan huolella."

"Opettaja tuskin olisi edes kelpuuttanut sitä, joten tarkemmin ajatellen taisin juuri pelastaa nahkasi äkäiseltä hylätyltä."

"Mikä siinä nyt niin pahasti oli vialla?" Steve tiesi kuulostavansa eksyneeltä kysymyksensä kanssa, mutta Nancyn kommentti tuntui silti aavistuksen liioittelevalta. "Ihan asiaahan minä tähän väänsin?"

"Sinänsä kyllä, mutta tehtävänanto ei oikein täyttynyt", Nancy sanoi asiallisesti. "Omin sanoin ei taida tarkoittaa ihan samaa kuin muuta vain suoraan kirjan tekstissä tarpeeksi monta substantiivia niiden synonyymeiksi ja toivo, ettei kukaan huomaa."

Steve olisi halunnut varmuuden vuoksi tarkentaa substantiivin määritelmän, mutta puhalsi sen sijaan pitkän henkäyksen ja kohautti olkiaan keksimättä muutakaan. "Ehkei ope olisikaan huomannut."

"Oikeasti, kirjoititko sinä tuon jonkin sanakirjan kanssa?" Nancy kysäisi huvittuneena.

"Tavallaan", Steve myönsi hieman kierrellen.

"Tavallaan?"

"Sinne päin."

Nancy kohotti kulmiaan. "Ikään kuin?"

"Ikään kuin", Steve virkkoi tarttuessaan vastahakoisesti historiankirjaan ja uuteen ruutupaperiin aloittaakseen esseensä alusta.

« Viimeksi muokattu: 14.07.2019 22:57:26 kirjoittanut Ayudara »
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Naela

 • Jahkailija
 • ***
 • Viestejä: 120
Vs: Stranger Things: Hengentuote, S, Steve/Nancy, ficlet
« Vastaus #1 : 13.07.2019 21:24:03 »
Omg Stranger Things!
Itsehän yritin katsoa kolmoskauden niin kuin joku normaali ihminen olisi voinut tehdä, (tyyliin yksi jakso/päivä) mutta yritykseksi se sitten jäi. Nyt tyydytän nälkäni lukemalla ficcejä, kuinkas muuten.

Tämä olikin ihana pieni iltapala, nautin etenkin kaikista Steven kommenteista.
Lainaus
Steve olisi halunnut varmuuden vuoksi tarkentaa substantiivin määritelmän
^^ lempparini! Voi Steve.


Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 173
 • Jos elämä antaa sitruunoita, tehdä grapejuice.
Vs: Stranger Things: Hengentuote, S, Steve/Nancy, ficlet
« Vastaus #2 : 13.07.2019 23:35:43 »
Minäkin ajattelin fiksuna ja kypsänä nuorena aikuisena (:----D) annostella uuden kauden sievästi viikonlopulle tyyliin kolme jaksoa per ilta.

Noh, se idea vaikutti paperilla ihan kelvolliselta, mutta käytännössä kävi sitten vähän toisin. Eikä edes harmita. ;D Tai no siinä mielessä harmittaa, ettei uutta canon-materiaalia ole saatavilla vielä toviin. Kompromissina aloitin koko sarjan tiiraamisen alusta, ja sain kaverinkin pienesti jo koukkuun.

Ihanaa, että otit juuri tuon tekstinpätkän esiin, se on ehdottomasti suosikkikohtani. Steve on niin kulta. <3<3

Kiitoksia kommentista, !

- Ayu
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Parris

 • menteur artistique
 • ***
 • Viestejä: 2 944
Vs: Stranger Things: Hengentuote, S, Steve/Nancy, ficlet
« Vastaus #3 : 22.07.2019 02:28:30 »
Voi Steve-parkaa... kakkoskaudella Nancy häntä auttoikin jo pitkin mitoin college-hakuesseen (?) kanssa, joten tuntuu kovin fiksulta, että hän olisi tehnyt samaa jo aiemmin. Samoin tässä tuntuu kauhean luontevalta se ajatus, että Steve yrittäisikin vähän oikoa parhaan osaamisensa mukaan sanakirjan avulla - eihän hänestä kuitenkaan sarjassa minkään akateemisen neron kuvaa ole oikein saanut. Nancyn ja Steven dialogi tässä sopii hyvin hahmojen suuhun, ja muutenkin hahmojen roolit tuntuvat kovin in characteriltä. Harmi vaan, että poloinen Steve ei pysty korjaamaan esseetään tai sen edessä häämöttävää arvostelua pesäpallomailoin tai kukkakimpuin - raa'an voiman käyttäjäksi tai rehellisten anteeksipyyntöjen antajaksi hänestä olisi, mutta ei näemmä ihan esseistiksi! ;D

Kiitos, tää oli kovin suloinen ficci näin yölukemistoksi! <3

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 173
 • Jos elämä antaa sitruunoita, tehdä grapejuice.
Vs: Stranger Things: Hengentuote, S, Steve/Nancy, ficlet
« Vastaus #4 : 24.07.2019 23:24:58 »
Kiitoksia jälleen, Ronen! <3

Taisi olla joo jokin yliopistohakuhommeli, johon Nancy tarjosi auttavaa kättään. Pitäisi katsoa kakkoskausi uudelleen, jotta muistaisi paremmin. Mutta joo, joskus voi tavallinenkin essee tuottaa päänvaivaa, ja Steve sattui kompuroimaan Nancyn tarkkaavaisuuteen pahan kerran. Ei taida hemmoa olla liialla akateemisella osaamisella siunattu, mutta yrityshän se on tärkein? xD

- Ayu
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."