Kirjoittaja Aihe: Aamuneljältä on vielä yö | Draco/Tracey, K11, ficlet  (Luettu 207 kertaa)

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 706
Title: Aamuneljältä on vielä yö
Author: FractaAnima
Genre: hurt/comfort
Rating: K11
Pairing: Draco Malfoy/Tracey Davis
Disclaimer: J. K. Rowling omistaa hahmot, minä omistan mielikuvitukseni. Biisi on Damien Ricen. En saa tästä minkäänlaista hyvitystä.

Ficlet

Haasteisiin:
RANDOM10 vol. 2
OTS20 #2
Juhannustaikoja
Yhtyeen tuotanto II (Damien Rice - Me, My Yoke and I)


A/N: Juhannustaikaa Lauchuolle, joka tykkää Dracosta, rare-hahmoista, Dracosta, hurt/comfortista ja tietysti Dracosta. ;) <3

Aamuneljältä on vielä yö

Traceyn asunnossa soi häiritsevä, itseään toistava musiikki, jonka sanoissa ei ole mitään järkeä. Draco istuu sängyn laidalla pää painoksissa ja puree hampaitaan tiukasti yhteen.

"Sinä kannat yhä vihkisormusta", Tracey sanoo avatessaan ikkunan kadulle. Viileä ilma käy sisään. Draco vilkaisee sormustaan kuin ohimennen ja etsii sitten paitansa lattialta. Keho on vielä hiestä märkä, joten kylmä pureutuu nopeasti kiinni.

"Siitä on helvetti soikoon alle vuosi", Draco ärähtää kiskoessaan housuja jalkaansa.
"Ja silti sinä olet siinä, ties kuinka monetta kertaa. Sano minulle, rakastitko sinä Astoriaa koskaan?"
"Tietenkin rakastin", Draco sylkäisee sanat.
"Joten miksi olet vieraillut vuoteessani jo vuosia?"
"Kyllä sinä tiedät miksi", mies sitoo hiuksensa ja yrittää unohtaa vaimonsa kuoleman, joka yhä painaa hänen keuhkonsa kasaan ja saattaa hänet ahdistukseen, josta on vaikea päästä eroon.

"Sanonpa mitä minä tiedän, Draco. Sinä käyt minun luonani, koska minä olen helppo. Minua on helppo käyttää korvikkeena, kun vaimo ei kelpaa ja sydän huutaa muualle, mutta ei se tännekään huuda."

"Miksi me käymme tämän keskustelun taas, Tracey? Luulin, että meillä oli sopimus."

"Draco, se sopimus on purkautunut. Sinä olet vapaa mies, sinun ei tarvitse käyttää enää korviketta. Siirtyisit eteenpäin, tai pikemminkin päästäisit minut siirtymään eteenpäin. Minulla ei ole muuta kuin sinut, Draco. En ole tarvinnut ketään tai mitään, koska minulla on aina ollut sinut, mutta siinä samassa minusta on tullut riippuvainen miehestä, joka ei edes ole minun."

Draco jää katsomaan Traceya, naisen vaaleita, takkuisia hiuksia, tummia silmänalusia, aikaisin vanhentuneita kasvoja. Elämä ei ole kohdellut häntä hyvin, eikä ole Dracokaan.

"Olet oikeassa, Tracey", Draco painaa katseensa.

"Sinun pitäisi puhua hänelle", Tracey astelee Dracon eteen ja tarttuu miestä kädestä. Draco katsoo Traceya silmiin ja nielaisee. Hän tuntee paloa aina katsoessaan Traceya silmiin. Miehen hengitys muuttuu taas raskaammaksi. "Puhut hänelle, heti aamulla. Näet hänet kuitenkin ministeriössä päivittäin."

Draco nyökkää hitaasti ja painaa sitten huulensa Traceyn huulille. Tracey yrittää vastustella.

"Heti aamulla", Draco vastaa, "mutta kello on vasta neljä, on käytännössä vielä yö", hän sanoo ja kaataa Traceyn sängylle vielä kerran. Tällä kertaa hän on hellä ja tällä kertaa hän on täysin Traceyn kanssa, ehkä ensimmäistä kertaa elämässään. Se on ehkä kiitos, ehkä hyvästit, mutta pääasia on, että se on samalla viimeinen kerta.

Kun Draco lähtee asunnosta ennen seitsemää, Tracey nojaa ovenkarmiin ja kallistaa päätään.

"Kerro minulle Draco yksi asia: miksi minä?"

Dracon kasvoilla käy ohut, lähes kärsivä hymy.

"Koska sinun silmäsi ovat lähes yhtä vihreät kuin hänen."

flawless

 • Deathbat
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 7 495
 • Folie à deux
Vs: Aamuneljältä on vielä yö | Draco/Tracey, K11, ficlet
« Vastaus #1 : 14.07.2019 18:57:02 »
Tää oli ihan hiton hieno! Mua veti puoleensa kiinnostava otsikko ja rareparitus, enkä oikein tiedä mitä odotin, mutten tätä ainakaan. Tässä oli lyhyessä tarinassa ihan tosi isoja teemoja, isoja tunteita ja isoja kuvioita. Oon ennenkin kehunut sun teksteistä samaa, eli sitä kuinka sulla on taito kertoa paljon asioita pienessä tilassa, mutta tää oli sen lisäksi yllättävän mutkikas. Tämä oli sellainen teksti, jota lukiessa luuli tietävänsä mistä tää kertoo mutta joka lopulta kertoikin ihan muusta. Vasta lopussa sen ymmärsi, että mikä tässä oli koko tarina, ja sen vuoksi pidinkin tästä erityisen paljon toisella lukukerralla, kun osasi tulkita asiat oikein sen valossa mitä tiesi nyt muttei tietänyt vielä ensimmäisellä kerralla. Ihanaa oivaltamisen iloa tuli, kun luki tekstin loppuun ja tajusi. Tässä suhdekuviot oli kyllä rakennettu hyvin ja aika nokkelalla tavalla. Tykkäsin hirveästi tästä kuviosta, kuinka Draco rakasti vaimoaan mutta oikeat tunteet oli muualla ja niitäkin vaan korvasi Traceyn kanssa ja ah. Ihan sikahieno. Tää vaan on niin hieno. Niin riipaisevaa mutta silti niin kaunista. "Sydän huutaa muualle muttei se tännekään huuda" oli ihan törkeen hieno kohta.

Lainaus
"Heti aamulla", Draco vastaa, "mutta kello on vasta neljä, on käytännössä vielä yö", hän sanoo ja kaataa Traceyn sängylle vielä kerran. Tällä kertaa hän on hellä ja tällä kertaa hän on täysin Traceyn kanssa, ehkä ensimmäistä kertaa elämässään. Se on ehkä kiitos, ehkä hyvästit, mutta pääasia on, että se on samalla viimeinen kerta. 
Oih! Mä tykkäsin tästä ihan hirveästi. Pidin tuosta kuinka Draco lupasi tehdä muutoksen aamulla mutta nyt on vielä yö, siinä oli jotain tosi kuvainnollisen kaunista. Ja musta oli tosi kaunista kanssa tuo kuinka Draco oli ensimmäistä kertaa todella Traceyn kanssa, vau. Tosi hieno ajatus. Oon käyttänyt sanaa hieno varmaan kymmenen kertaa tän kommentin aikana, mutta tää teksti vaan on niin just sitä :D

Sun kirjoitustyyli on ihana, tykkään tosi paljon sun tavasta kuvailla ja siitä millä lailla kuvailet. Sun teksti on omaperäistä ja monisävyistä kuitenkaan olematta ollenkaan sellainen väkisin tai teennäisesti. Sitä on ilo lukea. Aina kun luen sun tekstejä niin muistan että mun pitäisi lukea sulta enemmän, koska oot ihan superhyvä kirjoittaja enkä oo vielä kertaakaan lukenut mitään mistä en olisi pitänyt normaalia enemmän. Tästäkin pidin, ihan tosi tositosi paljon. Ihana teksti. Ja ps. Draco oli kuuma tässä, pitkät hiukset ja kaikki, oih.

Kiitos tästä!

by Sokerisiipi

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 706
Vs: Aamuneljältä on vielä yö | Draco/Tracey, K11, ficlet
« Vastaus #2 : 16.07.2019 08:04:15 »
flawless ääh, oon ihan sanaton. Sait aikaan kyllä aikamoisen kestohymyn. ::) Kiitoskiitoskiitos ihan tajuttoman paljon. <3