Kirjoittaja Aihe: Fruits Basket: Jälkiehkäisy, S (Shigure, Ayame & Hatori)  (Luettu 119 kertaa)

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 323
 • bannu by. Ingrid
Otsikko: Jälkiehkäisy
Kirjoittaja: Violetu
Fandom: Fruits Basket
Ikäraja: S
Genre: Huumori, draama
Hahmot: Shigure, Aaya ja Hatori.
Osallistuu FinFanFun 1000-haasteeseen sanalla 350. Paha olo. Lohikäärme oli jo viety

Summary: Hatori ei ollut tänään koulussa, ja se oli huolestuttanut Shigurea ja Ayamea aamusta asti.

A/N: Hahmot ovat tosiaan teini-ikäisiä, ja heillä on keskenään oikein toimiva kolmenvälinen suhde tai Friends with benefits -järjestely. Lisää löpinöitä ficin lopussa, nauttikaa tekstistä jos suinkin pystytte :D


***


Jälkiehkäisy


”Gure, meillä saattaa olla ongelma”, Aaya supatti ystävänsä korvaan eräänä maanantaina ruokatunnilla, ja Shigure valpastui.
”Liittyykö se Hatoriin?”

Hatori ei ollut tänään koulussa, ja asia oli huolestuttanut molempia jo aamusta asti.
Edellisilta oli ollut aika villi, mutta ei Hatori yleensä jäänyt koulusta pois, ellei ollut vähintään kuoleman kielissä.

”Meillä puhuttiin biologiantunnilla merihevosista ja…” Aaya alkoi kertoa.
Mitä pidempään Shigure kuunteli, sitä enemmän hänen silmänsä laajenivat.

”Me saatetaan tosiaan olla kusessa. Mutta ei niin syvällä kuin Hatori.”

Aaya nyökytti ponnekkaasti, ja he sopivat käyvänsä koulun jälkeen apteekissa ja menevänsä sen jälkeen suoraa kyytiä Hatorin luo.
”Hän tarvitsee meidän tukeamme nyt enemmän kuin koskaan”, Aaya julisti, ja Shigure oli samaa mieltä. Olihan koko tilanne oikeastaan pitkälti juuri hänen vikansa.


***


He olivat juuri astumassa apteekkiin, kun Shigure tajusi, että heillä oli ongelma.
”Aaya. Me ollaan kaksi jätkää. Miltä se näyttää, jos kaksi miestä marssii ostamaan jälkiehkäisyä?”

”Omituiselta”, Ayame vastasi pitkään pyöriteltyään ajatusta, mutta pojalla oli onneksi esittää myös ratkaisu ongelmaan.
”Tule, Gure, minä hoidan tämän”, valkotukkainen tarttui ystävänsä käteen ja raahasi tämän viereisen päivittäistavarakaupan kosmetiikkaosastolle.
”Minä olen niin kaunis, että menen kevyesti naisesta”, Ayame julisti ja alkoi metsästää ympäriltään sopivia meikkitestereitä.

”Kunhan et avaa suutasi sitten apteekin puolella”, Shigure huomautti, mutta ei voinut olla hiukan vaikuttumatta Aayan nopeasta järjenjuoksusta.

”Pidä silmällä, ettei vartija tai kukaan muu tule keskeyttämään”, Aaya lykkäsi Shiguren hyvälle tarkkailupaikalle. Sitten Ayame alkoi meikata.

Kun meikki oli valmis (hopeista luomiväriä, ripsiväriä, ruskeat rajaukset silmiin, ripaus puuteria ja helmiäistä huulikiiltoa), Ayame sukelsi sovituskoppiin ja vaihtoi poikien koulupuvuntakin omaan luomukseensa, pitkään takkiin, jonka rintamuksessa paljetit kimaltelivat kaikissa sateenkaaren väreissä. Hänellä oli aina jokin omista ompeluksistaan mukana siltä varalta, että pitäisi olla tyylikäs.
”Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin”, Ayame hykersi peilikuvalleen, joka oli niin hätkähdyttävän kaunis, että sitä oli pakko pysähtyä oikein kunnolla tarkastelemaan.
Aaya katseli edelleen itseään peilin edessä, kun Shigure palasi hedelmäosastolta kahden vesimelonin kanssa.

”Gure, sinä olet lukenut liikaa sitä pornoasi. Jos yritän tunkea tuollaiset hinkit tänne sisään, takkini ratkeaa. Koulupuvun paita myös.”

”Yrittänyttä ei laiteta?” Shigure virnisti ja ojensi ystävälleen kaksi punaista omenaa, jotka olivat olleet piilossa vesimelonien takana.

”Ainakin melonit olisivat harhauttaneet kaikkien katseen itseensä, sinulla pukkaa nimittäin sänkeä”, Shigure hipaisi ystävänsä leukaa.

”Sitten meidän pitää kiirehtiä, ennen kuin tämä prinsessa muuttuu kurpitsaksi, ja Hatorilla alkaa maha kasvaa”, Ayame tunki omenat paitansa sisään ja johdatti heidät kiireellä ulos kaupasta takaisin apteekille.

”Muista, että minä hoidan sitten puhumisen”, Shigure muistutti ja painaessaan heille apteekin jonotusnumeron.


***


”Mitä?” Hatori oli hiukan vihertävä ja tuijotti tylsästi pakettia, jonka Ayame oli ensitöikseen lykännyt hänen käteensä ennen kuin Ayame ja Shigure olivat saaneet edes kenkiä pois jalasta.

”Jälkiehkäisy sinulle”, Shigure sanoi hitaasti ja johdatti edelleen tuijottavan Hatorin sohvalle istumaan.

”Mistä lähtien minä olen ollut nainen?” Hatori kysyi kuivasti.

”Sinulla on aamupahoinvointia”, Shigure taputti ystäväänsä kädelle, ”Ja Ayamella oli biologiassa tänään tunti, joka teki vähän asioita selviksi.”

”Minulla on ruokamyrkytys. Söin eilen vähän sushia – ilmeisesti pilaantunutta – sen jälkeen kun te kaksi lähditte. Minun tekee yleensä seksin jälkeen mieli jotain merenelävää”, Hatori selitti sen näköisenä, että hänen kärsivällisyytensä viimeinen pisara oli juuri kulutettu.

”Eikö se ole kannibalismia?” Ayame osallistui keskusteluun ja sai Hatorilta palkinnoksi uupuneen silmienmuljautuksen.

”Jos voisin edelleen pahoin, oksentaisin teidän päällenne, kun olette niin idiootteja.”

”Et sinä kyllä kovin hyvinvoivalta näytä”, Shigure vilkaisi Hatoria ja perääntyi eteiseen kaivamaan biologiankirjan Ayamen koululaukusta.

”Me ajateltiin, kun kerran pantiin kylpyammeessa, että sinä olisit voinut tulla raskaaksi niin kuin miespuoliset merihevoset tulevat”, Shigure avasi merihevosaukeaman ja työnsi kirjan Hatorin käsiin.

”Siitä me ei kyllä oltu ihan varmoja, olisiko niistä pennuista tullut merikoiria vai merikäärmeitä”, Ayame näytti mietteliäältä ja Hatori alkoi vihertää entisestään.
"Vai lohikoiria? Hevoskäärmeitä?" Ayame jatkoi pohdiskeluaan.

”Tori-chan? Oksettaako sinua?” Shigure ennätti juuri ja juuri kiskaista Hatorin vieressä istuvan Ayamen kauemmas, ennen kuin Hatori oksensi suoraan kirjan väliin.

Te oksetatte minua”, Hatori raakkui.

***

”Kiittämättömyys on maailman palkka”, Ayame huokasi, kun he olivat saaneet Hatorille puhtaat vaatteet päälle ja peitelleet tämän sänkyyn. Shigure asetti ämpärin varmuuden vuoksi sängyn viereen.

”Se olisi kyllä ollut meidän vikamme, jos Hatori olisi tosiaan tullut raskaaksi”, Shigure huomautti, ja Aayan oli pakko olla samaa mieltä.

”Miten minä selitän äidille, mitä kirjalleni tapahtui?”

”Sanot, että tiineenä oleva merihevonen oksensi siihen?”

”Voisitteko ystävällisesti painua vittuun ja antaa minun nukkua”, Hatorin ääni kantautui ovenraosta, ja Shigure kurkotti sulkemaan makuuhuoneen oven.

”Mekin rakastetaan sinua, Tori-chan”, Ayame sanoi ennen kuin ovi naksahti kiinni.

”Miten minä selitän vanhemmilleni, jos ne löytävät jälkiehkäisypaketin laukustani?” Shigure pohti.

Yksissä tuumin pojat piilottivat paketin Hatorin vessankaappiin.
”Ehkä hän vielä joskus tarvitsee sitä”, Ayame sanoi mietteliäästi.

”Ehkä niistä olisi tullut merikoirakäärmevauvoja?” Shigure raapi niskaansa ja Ayame kohautti olkiaan.

”Varmasti ainakin tosi suloisia.”***

A/N2: Viime yönä päähäni pälkähtivät sanat "Hatorille jälkiehkäisy", ja siitä se sitten lähti. En vaan ilmeisesti pääse yli merihevosten lisääntymisestä, ennen kuin olen kirjoittanut siitä jotain Hatorin kustannuksella.
Shigure ja Ayame saattavat näyttäytyä vähän tyhminä, mutta ehkä ne tekevät sen vaan Hatoria ärsyttääkseen + muutenkin ruokkivat toistensa idioottiutta ja pönttöjä ideoita :'D
Palaute olisi mukavaa^^

       O' valley of plenty.

Sielulintu

 • Teen suurkuluttaja
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 626
Oi, mikä lukukokemus! Nauroin niin monessa kohdassa, että listaaminen olisi ihan sula mahdottomuus, mutta hauskaa todellakin oli. Voin oikeen hyvin kuvitella, että Shigure ja Ayame saa päähänsä jotain noin typerää, kun hetken toisiaan yllyttävät kohti typeriä johtopäätöksiä. Ovatpahan ainakin olleet hereillä biologian tunneilla, mutta voi olla, ettei Hatori juuri tuolla hetkellä osannut arvostaa ystäviensä panostusta biologian opiskeluun. Säälin syvästi Hatoria, joka ruokamyrkytystilan kestämisen lisäksi saa vielä kuunnella viisauksia merihevosten lisääntymisestä, joutuu ottamaan vastaan jälkiehkäisypakkauksen ja kärsimään ällöttävistä jälkeläismielikuvista, joita Shigure ja Ayame niin ystävällisesti pohdiskelevat.
Lainaus
”Siitä me ei kyllä oltu ihan varmoja, olisiko niistä pennuista tullut merikoiria vai merikäärmeitä”, Ayame näytti mietteliäältä ja Hatori alkoi vihertää entisestään.
"Vai lohikoiria? Hevoskäärmeitä?" Ayame jatkoi pohdiskeluaan.
'Loistavaa mietiskelyä kyllä Ayamelta, muttei ehkä paras hetki alkaa herättää mielikuvia mahdollisista epämääräisistä pennuista jo ennestään huonovointiselle kaverille, etenkin kun mielikuvat koskevat juuri Hatorin onneksi kuvitteellisia jälkeläisiä. :D

Muutenkin tykkäsin dialogista tosi paljon, ja tässä poimintana yksi monista kohdista, joka jostain syystä sai repeämään.

Lainaus
”Miten minä selitän äidille, mitä kirjalleni tapahtui?”

”Sanot, että tiineenä oleva merihevonen oksensi siihen?”

Muitakin vähintään yhtä hauskoja repliikkejä ja kohtauksia olisi teksti pullollaan. Jos nauru tosiaan pidentää ikää, tän lukemisen ansiosta sain varmaan juuri monta vuotta lisää elinaikaa. :D Tää kolmikko on vain yksinkertaisesti aivan paras! :)
Kiitos oikein paljon tästä. :)
Tervetuloa tutustumaan kirjoituksiini
ja seikkailemaan
tarinalabyrintin sokkeloihin

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 323
 • bannu by. Ingrid
Kiitos kommentista Sielulintu! Ilahduin ihan laittoman paljon ;D
Hyvä jos huumori ja dialogi upposi, ne olivat koko ficin kantava voima, tärkeimmät "välineet", jos prosessia vertaa uuden elämän luomiseen :'DD Hatori joutui osuvasti hahmona kantamaan tämän uuden "elämän", kun hänestä se alun perin pullahtikin. Anteeksi.. Ja ihan nauruun asti, pakahdun :-*

P.S. Hatori, Shigure ja Aaya pähkinänkuoressa.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2019 00:56:36 kirjoittanut Violetu »

       O' valley of plenty.

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 391
Terkut Vaihdokkaista!

Pakko sanoa, että tämä meni aivan yli hilseen. En tunne fandomia ollenkaan, joten en oikeastaan ymmärtänyt, mikä tässä noin niinkuin käytännössä oli hauskaa. :D Oletin, että kaksi oli ihmistä ja kolmas olisi mahdollisesti jotain muuta rotua tai lajia, mutta ehkä se kolmas sittenkin oli ihminen... Mistä syystä en tajua, mihin tämä merihevosvitsi oikein perustui. :D Nyt taisi iskeä nilkkaan se, etten tunne fandomia.

Kirjoitustyylisi oli kyllä hauska ja rempseä! Oli tosi helppo lukea. Nautin siis kirjoituksesta, vaikka liian iso osa keskittymisestä meni siihen, että kelle tässä nyt tapahtuu ja mitä.

Jotenkin sain sen kuvan, ettei Ayame ole aiemmin meikannut, mutta silloin hän olisi kyllä ollut hämmästyttävän taitava meikkaamaan, joten ehkä hän sittenkin oli jo kokenut sillä saralla. En myös aivan päässyt kärryille siinä, miksei kaksi kaveria voi mennä ostamaan ehkäisyä, koska mitäpä se henkilökunnalle kuuluu, kenelle se tulee ja millaiseen suhteeseen, kerran eivät muutenkaan sitä itselleen olleet ostamassa. :D mutta ehkä tässäkin tapauksessa olisi pitänyt tietää, millaiseen maailmaan tapahtumat sijoittuvat...

Olipa kyllä mielenkiintoinen lukukokemus, kun en oikein mistään tiennyt mitään! Sulle tämä on varmaan ihan hassu kommentti. :D


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 323
 • bannu by. Ingrid
Kiitos kommentista Arte!
Kieltämättä rupesin tässä yksi päivä ajattelemaan/tajuamaan, että shit, tää ei kyllä varmaan aukea yhtään, jos ei fandomia tunne ::) Noh, ehkä toivut tästä hämmennyksestä vielä :'D Jos olisin ollut vielä vähän väsyneempi, niin olisi varmaan naurattanut aika lailla, että siinä mielessä kyllä, hassu kommentti :')

Lyhyestä virsi kaunis: Fruits Basketissa yksi kantava juttu on Kiinalaisen Zodiakin kirous, 13 hahmoa on horoskooppieläinten henkien (+kissan) kiroamia, tämän ficin päähahmojen eläimet tässä. Hatorilla on oikeasti lohikäärmeen kirous, mutta kirouksen väljähdyttyä vuosien saatossa, hänen nykyinen muotonsa (jos vastakkainen sukupuoli halaa, tai jos tulee oikein heikoksi) on merihevonen (mikä on Shiguren ja Aayan mielestä hillittömän hauskaa).
Kolmikko ihmisinä luonteilleen ominaisesti käyttäytymässä/pukeutuneina.

Itse ajattelen, että tuo ehkäisyn ostamisen outous/nolous on lähinnä teinien ajatusmaailmaa, koska jos joku terveyssiteiden/kortsujen ostaminen on noloa, niin miksei sitten jälkiehkäisypillerinkin.

Furuba on kaunis, ihana anime, eikä todellakaan pelkkää huumoria (vaikka on siinä sitäkin). Suosittelen kaikille, varsinkin hurt/comfortin ystäville<3 //mainospuhe päättyy

       O' valley of plenty.

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 391
Violetu, kiitos selvennyksestä! Kyllä tämä noilla tiedoilla nyt avautuu jo vähän paremmin. :D Ja oot kyllä ihan oikeassa tuosta ehkäisyjutusta, koska teinien mielestä vaan kaikenlainen seksiin liittyvä on noloa.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman