Kirjoittaja Aihe: Rakas Kullannuppu, K-11  (Luettu 279 kertaa)

ratakisu

  • Vieras
Rakas Kullannuppu, K-11
« : 12.06.2019 00:58:32 »


Otsikko: Rakas kullannuppu
Kirjoittaja: ratakisu
Genre: jännitys(?)
Ikäraja: K-11
Rakas Kullannuppu,Et tiedä kuka minä olen, mutta minä tiedän paljon sinusta. Olen väkisinkin kuullut sinusta ja olen pitänyt sinua silmällä. Talon seinät ovat ohuet eikä mikään ole salaista. Lisäksi juorut kulkevat. Epäilen, että olet homo, koska luonasi käy paljon miehiä ja he kutsuvat sinua kullannupukseen vai onko se koodisana huumekaupalle? En ole vielä osannut päättää. Saatat olla maksullinen, sillä olen nähnyt, että vieraasi näyttävät varakkailta. Paljonko pano maksaisi? Kuulostaa siltä, että olet hyvä hommassasi. Suihinottokin kävisi. Oletko vapaa ensi torstai-iltana?

Sinulla on tyylikkäänkuuloiset stereot. Epäilen, että ne olivat kalliit. Ostiko joku asikkaistasi ne? Montako panoa hän niillä sai?

Pidän nahkatakistasi ja farkuistasi. Ne hivelevät muotojasi ja meikkisi on aina upea. Olet vielä niin nuori ja kaunis. Musiikkimakusi on sen sijaan surkea. Kerron sinulle salaisuuden. JVG on huono.

Ja koska olen päässyt vauhtiin, kerron sinulle toisenkin salaisuuden ja syyn miksi todellisuudessa kirjoitan. Tiedän, mitä teit mitä teit viime viikolla, mutten kerro kenellekään, jos suostut ehtoihini. Olen varma, että sinulla oli hyvä syy kätkeä ruumis maton sisään. Vahinkojahan sattuu kaikille.

Haluan kuitenkin jotain vaitioloni vakuudeksi. Pidätkö naamioleikeistä tai käsiraudoista? Minä pidän niistä kovasti.

Jätä vastauksesi suljetussa kirjekuoressa asuintalosi ilmoitustaululle ja kirjoita kuoreen vastaanottajaksi Z. (Ei niin kuin Zorro vaan niin kuin Zodiac.)

Terveisin,

Ihailijasi