Kirjoittaja Aihe: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 2/4 (12.6.-19)  (Luettu 1287 kertaa)

Vehka

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 6 376
 • Phantom Thief of Hearts
 Nimi: Kyproksen purppura
Ikäraja: K-11
Fandom: Harry Potter
Paritus: Severos/Hermione
Tyylilaji: hitaasti keittyvä keitos
Vastuuvapautus: Harry Potterit ovat J. K. Rowlingin luomus, minä vain lainaan hahmoja omaksi ja muiden iloksi. :)
Yhteenveto: "Jästikemiassa on kyse laskukaavoista. Taikaliemissa taas... on kyse intohimosta."
Haasteet: FinFanFun1000 (171.   Bromi).

K/H: Tämä teksti on kirjoitettu juhannustaiaksi FractaAnimalle, ole hyvä. ♥ Kyseessä on lyhyt jatkis, joka on jaettu jatkikseksi lähinnä koska... tykkään kiusoitella. :P Tekstin nimen merkityskin selviää aikanaan, joskaan sitä ei ole kauhean vaikea selvittää, jos jaksaa vähän googlailla.

*

Kyproksen purppura

"Hämmentäkää kattiloitanne tasaisesti. Purppurirohdon valmistaminen on hyvin tarkkaa puuhaa, ja mikäli jokin menee pieleen, lopputuloksena on vain haisevaa, ällöttävää litkua. Aivan kuten herra Longbottomin tuotokset yleensäkin", Kalkaroksen viimeinen huomautus sai luihuiset tirskumaan ja Hermionen kiristelemään hampaitaan.

"Eikö myös onnistunut purppurirohto löyhkää?" Hermione kysyi viitattuaan ja saatuaan puheenvuoron. "Murex brandaris on hyvin bromipitoinen laji, ja jo pelkästään bromin nimi tulee kreikan sanasta broomos, löyhkä."

Kalkaroksen suupielet vääntyivät ärtymystä kuvastavaan ilmeeseen. "Neiti Granger ja jästitietous. Sinun on turha sekoittaa muita opiskelijoita nippelitiedolla, joka ei auta heitä lainkaan."

"Jaksollinen järjestelmä ei ole -" Hermione aloitti tuohtuneena, mutta Kalkaros keskeytti hänet kylmästi.

"Kymmenen pistettä Rohkelikolta oppituntini häiritsemisestä. Mikäli haluat jatkaa luentoasi, vien toiset kymmenen."

Hermione puristi huulensa tiukasti yhteen ja tuijotti Kalkarosta ruskeat silmät kipinöiden. Tunti jatkui kuitenkin muutoin tavanomaisissa merkeissä, mitä nyt Crabbe onnistui räjäyttämään purppurirohtonsa naamalleen. Sen seurauksena hänen kasvoihinsa nousi ryppäittäin orvokinvärisiä näppylöitä.

"Kerro matami Pomfreylle, että kyse oli purppurirohdosta", Kalkaros neuvoi ikävystyneenä ja passitti pojan sairaalasiipeen. Oppitunnin lopuksi hän kiersi tarkastamassa tuotokset ja antamassa arvosanat, eikä kukaan saanut kiitettävää - tietenkään.

Tunnin loputtua Hermione jäi kuitenkin norkoilemaan luokkaan. "Miksi sinä haluat pitää jästitieteen ja taikuuden niin kaukana toisistaan?" tyttö kysyi, kun Ron ja Harrykin olivat lopulta suostuneet poistumaan ovesta.

"Koska jokainen vähänkään järkevä noita tietää, ettei niitä kahta tule sekoittaa", Kalkaros totesi. "Taikuus ei sovi jaksollisiin järjestelmiin tai suhteellisuusteoriaan. Sillä on aivan omat luonnonlakinsa."

"Mutta taikaliemissäkin käytetään samoja materiaaleja kuin jästikemiassa, ja niillä on muutenkin paljon yhteistä. Tarkat mittasuhteet ja lämpötilat, materiaalien puhtaus, oikea valmistusjärjestys..."

"Riittää jo, neiti Granger", Kalkaros sihahti. "Olen sanonut sanottavani. Jos haluat leikkiä tiedemiestä taikaliemillä, voit lähteä opiskelemaan niitä yliopistoon. Siellä on joitakin kaltaisiasi jästisyntyisiä, jotka haluavat ammentaa molemmista maailmoista. Jätä minut nyt rauhaan."

Hermione nyökkäsi, vaikkakin vastahakoisesti, ja poistui luokasta. Jokin Kalkaroksen äänensävyssä sai hänet kuitenkin lähettämään kirjeen kotiin ja pyytämään vanhemmiltaan muutamaa kemian perusteosta.

*

"Sinusta on tullut hirveän salamyhkäinen", Ron valitti, kun Hermione ilmaantui aamupalalle vain hieman oppituntien alkamista ja nappasi paahtoleipäpalan hajamielinen ilme kasvoillaan.

"Hmm?" tyttö äännähti kysyvästi.

"Niin. Sinua ei näe enää juurikaan. Katoat vain mystisesti heti oppituntien jälkeen ja palaat torniin vasta iltamyöhällä", Harry yhtyi Ronin sanoihin.

"Valmistaudun vain todistamaan väitteeni", Hermione kohautti olkiaan. "Projektissa ei pitäisi kestää enää kovin pitkään, ja sitten lupaan taas viettää aikaa kanssanne. On minullakin ollut ikävä."

"Kunhan se ei ole mitään vaarallista, 'Mione", Ron kurtisti kulmiaan.

"Ei sen vaarallisempaa kuin meidän jokapäiväinen elämämme", Hermione vastasi kuivasti. Ron pyöräytti silmiään, muttei väittänyt vastaan. Vaarallisuuden käsite oli kieltämättä muuttanut merkitystään vuosien varrella.

*

"Professori Kalkaros?" Hermione tunsi hermostuneisuuden raapivan vatsanpohjassaan, mutta uskaltautui kuitenkin puhumaan.

"Niin?" Kalkaroksen äänessä oli enemmän kuin hippunen turhautuneisuutta.

"Saanko kysyä teiltä jotakin?"

"Kysykää, mutta nopeasti. Minulla ei ole koko päivää aikaa näsäviisaille, kaikkitietäville rohkelikoille, vaikka toki velvollisuuteni opettajana täytänkin", Kalkaros myöntyi irvistäen.

"Minä... Kokeilin sitä. Jästikemiaa purppurirohdon valmistuksessa, siis", Hermione aloitti. Samassa Kalkaros oli jaloillaan. Miehen katse oli intensiivinen ja kärsimätön.

"Mitä sinä oikein teit?" mies kysyi hyvin hiljaa. Hänen äänensä oli kylmän rauhallinen, mutta äänensävyssä oli silti jotakin, mitä tyttö ei aivan tunnistanut.

"Yritin laskea oikeat mittasuhteet kemiallisilla kaavoilla pelkkien taikaliemien oppikirjan sijaan. Ja käytin järkevämpiä lämmitysmenetelmiä - noidankattilat eivät tosiaan ole -"

"Hermione", Kalkaros keskeytti. "Älä tee johtopäätöksiä asioista, joita et ymmärrä."

Tyttö hätkähti ja ymmärsi vasta ensireaktionsa jälkeen, mikä hänet oli yllättänyt: Kalkaros oli käyttänyt hänen etunimeään.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2019 18:53:28 kirjoittanut Nevilla »
i'm working on a song / it isn't finished yet
but when it's done and when i sing it / spring will come again


(ajoittain epäaktiivinen, saa tökkiä jos en vastaa johonkin!)

hiddenben

 • ***
 • Viestejä: 1 035
  • H.E.R. – Things In Focus
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #1 : 07.06.2019 11:33:41 »
Heh, pelkästään tyylilajin määritelmä tälle tekstille saa minut innostumaan tästä :D Todella mielenkiintoinen idea yhdistää jästikemia ja taikaliemien kemia samassa ficissä – ja kukapa muukaan sitä lähtisi selvittämään kuin Hermione. Tämän ensimmäisen osan luettuani aloin miettiä, miten vähän jästitietoutta Pottereissa on. Luulisi jotenkin, että sitä hyödynnettäisiin enemmän taikamaailmassa eikä vain hauskana nippelitietona, joka lähinnä huvittaa herra Weasleyn kaltaisia intoilijoita. Jään siis innolla odottamaan, miten tämä tästä kehittyy!

Severus on niin huvittavalla tavalla oma itsensä, ja se tulee kaikkein eniten ilmi käyttämissäsi sanoissa, jotka kuvaavat miehen tunnetiloja. Ärtymyksestä vääntyneet suupielet, sihahdukset ja ikävystyneisyys oppilaiden taikajuomien epäonnistuessa – huikeaa! Naureskelin näille itsekseni. Hermione on myös erittäin tyypillinen itselleen lähettäessään vanhemmilleen pyynnön lähettää kemian oppikirjoja ja uppoutuessaan sitten niihin.

Lainaus
"Ei sen vaarallisempaa kuin meidän jokapäiväinen elämämme", Hermione vastasi kuivasti. Ron pyöräytti silmiään, muttei väittänyt vastaan. Vaarallisuuden käsite oli kieltämättä muuttanut merkitystään vuosien varrella.

Tämä lause oli niin mieleeni, että halusin lisätä sen tähän. Jotenkin lauseen canonmaisuus tekee tästä tekstistä vieläkin lähestyttävämmän!

Ainoa, mitä jäin miettimään, oli tuolla tämän luvun lopussa, kun Severus kutsuu Hermionea nimeltä. Hänhän on tehnyt sen jo kerran aikaisemmin:

Lainaus
"Riittää jo, Hermione", Kalkaros sihahti.

Silloin Hermione ei kuitenkaan reagoinut siihen?

Mutta muuten: jään odottamaan jatkoa! Harmittaa tuo, että Severus keskeytti Hermionen selityksen noidankattiloiden soveltuvuudesta. Olisin halunnut tietää, mitä Hermione on saanut selville. No, ehkä se selviää myöhemmin ;)

© Waulish

lemon trees don't make a sound
'til branches bend and fruit falls to the ground

Vehka

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 6 376
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #2 : 07.06.2019 12:05:00 »
hiddenben: Jahuu, kiitos niimpalkauhiast kommentista! Olet kyllä aivan täysin oikeassa tuosta nimimokasta, oh maaan! Korjaan sen välittömästi. :D Ja oi, ihanaa, että hahmot olivat mielestäsi omia itsejään - Severuksen kirjoittaminen on aina vähän hankalaa. Hermionea sen sijaan on kiva kirjoittaa, kun hänestä on tullut luettua niin paljon. (Ja öm, katsotaan, miten hyvin osaan oikeasti kirjoittaa jästikemiasta - sen opiskelusta on hetki aikaa. Mutta ehkä lopulta kuitenkin jotain.)
i'm working on a song / it isn't finished yet
but when it's done and when i sing it / spring will come again


(ajoittain epäaktiivinen, saa tökkiä jos en vastaa johonkin!)

Crys

 • Taivaanrannanmaalari
 • ***
 • Viestejä: 3 681
 • inFINIty
  • Listaukseni
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #3 : 07.06.2019 14:04:50 »
Snarmionejatkiksia sen kun satelee, ihanaa! Kalkaros on oma inha itsensä hehheh ja Hermione tiedonhaluinen oma itsensä myös. Mitäköhän se Hermione tosiaan meinaa puuhata kun huolestuttaa jo ystäviää noin, hmm. Varmasti jotain, joka lyö Severukselta hampaat kurkkuun, niin että nämä kaksi voisivat alkaa lämmetä toisilleen :) Tässä on vähän samaa fiilistelyä sekoitus kemiaa ja taikuutta, kun siinä Vismutin kolme käyttötarkoitusta, josta pidän tässäkin tekstissä :) Tän nimi on nätti, vaikka en tiedäkään vielä sen syvempää merkitystä enkä ala googlailemaan, koska haluan yllättyä :)

Jään seuraamaan :)
-Crys

Never underestimate the power of fanfiction

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 3 928
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #4 : 07.06.2019 15:06:24 »
Käkääk! Tämä se vaikuttaa lupaavalta! Pistin merkille, että Hermione sinuttelee Kalkarosta ja sittemmin Kalkaros käyttää tytön etunimeä noin pian. Onkohan tässä jo jotain taustalla? Tykkään siitä, että sun teksteissä on aina jotain asiatietoa ja niistä voi oppia ties mitä. Ja toki nautin siitä, että saan lempikirjoittajaltani uutta snarmionea! <3

Kiitos toiveeni täyttämisestä! Jään ehdottomasti odottamaan lisää. :-*

Vehka

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 6 376
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #5 : 07.06.2019 15:07:54 »
Crysted: Hehee, Snarmione 4 lyfe. (Ei vaan, olen itse enemmän Neville-naisia, mutta onhan tämäkin paritus herkullinen!) Kivaa että tykkäsit, toivottavasti teksti lunastaa edes vähän odotuksia. :)

Fracs: En tajua mitä olen kirjoittanut, kun sinuttelua löytyy kuin sieniä sateella. Voi morjens. ::) Näemmä olen ollut itse taas Snarmionestani niin fiiliksissäni, että etunimet ovat hyppineet tähänkin lukuun. Pitää korjata sekin. :D

Mutta kiitos kommentista, Fracta, ja iloista kakkuhetkeä!
« Viimeksi muokattu: 07.06.2019 15:11:41 kirjoittanut Nevilla »
i'm working on a song / it isn't finished yet
but when it's done and when i sing it / spring will come again


(ajoittain epäaktiivinen, saa tökkiä jos en vastaa johonkin!)

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 271
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #6 : 07.06.2019 20:08:48 »
Voii, olen taas päässyt pieneen Snarmione-kuplaan, joten piti tulla katsastamaan, että mitä olet kirjoittanut <3

Olipa kiinnostava alku! Hermione niin rohkeasti kyseli Kalkarokselta kaikenlaista! Ja Kalkaros vastasi! Ja sitten tämä kutsui Hermionea etunimellä! Omg, mitä oikein tapahtuu. Tosi jännittynyt alku.

Tykkään siitä, että tässä yhdistellään taika- ja jästimaailmaa! Kirjoissa ei harmillisesti tule juurikaan esiin se, että miten esim. jästisyntyiset tai puoliveriset oikein tasapainottelevat ja yhdistävät kahta maailmaa. Sen täytyy kuitenkin olla tosi yleistä, koska puhdasverisiä on niin vähän. Joten tykkään aina, kun Hermionen näkökulmasta nämä maailman kohtaavat, sillä hän on ehdottomasti parhaimpia tyyppejä yhdistämään tämän. (: Taikajuomat ja kemia sopivat varmasti hyvin yhdistettäväksi!

Odotan jatkoa <3


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 954
 • Try me.
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 1/4
« Vastaus #7 : 09.06.2019 21:40:44 »
Ahhh tulinpa nyt kommentoimaan tätä aloitus-viikolla, että saan edes yhden kommentin! Ja koska Nevilla + Snarmione niin mitäpä muutakaan olisin kommentoinut u__u Vähän kyllä häiritsevää kun olet aktivoitunut niin paljon etten ehdi lukemaan kaikkea mahtavaa mitä nyt kirjoitat!

Aah, tykkäsin miten olit tässä käyttänyt hyväksi tuota FFF1000-sanaa! Ja tykkäsin heti myös Severuksesta, joka oli tuollainen piikittelevä itsensä joka kiusaa rohkelikkoja. Ja Hermionesta joka puolustaa Nevilleä! Ihana Hermione <3 Tykkään siitä, miten Hermione luennoi Kalkarokselle ilmiselvistä asioista ja toisaalta myös siitä, miten Kalkaros viittaa niille kintaalla.

Huuuuh apua tämän osan lopetus!!! Haluan tietää about nythetivälittömästi mitä ihmettä Hermione on oikein onnistunut keittämään!! Ja miksi, oi MIKSI Kalkaros kutsui Hermionea etunimellä??? I need more, milloin aiot kirjoittaa lisää? :D Koska siis, ylläri, mutta vaikka snarmione ei lemppariparitukseni olekaan niin sait taas mielenkiinnon heräämään, kuten normaalistikin. Ah, tämä aloitus oli niin kutkuttava!

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3

Vehka

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 6 376
 • Phantom Thief of Hearts
Mitäs vitsiä, päätän kirjoittaa kevyen välipalaficin ja sitten siitä tuleekin kommentoiduin tekstini hetkeen.  ::) Snarmionen voima, selvästi. :D

Arte: Olen niin samaa mieltä tuosta taikamaailman ja jästimaailman yhdistämisestä! ♥ Tämä fic tekee sitä valitettavan vähän, lopulta, lyhyt kun on, mutta pitänee ehkä suunnitella pidempää jatkista teeman ympärille. Kiitos kommentista.

Lauchuo: Hyvin tehty, pisteet kotiin! ♥ Ja jee, ihanaa, että tulit lukemaan tämän, vaikkei olekaan Drarrya. :D Jos se yhtään lohduttaa, mulla on Vuo(k)si ja luode auki tuolla kirjoitussovelluksessa, eli eiköhän se ainakin tämän kesän aikana jatku. Ja tätäkin jatkoin nyt jo ihan siedettävän ajan sisään, hei!

Tässäpä siis seuraava lyhyt luku, olkaa hyvät. Kolmannen luvun pitäisikin sitten olla pidempi, jos merkit pitävät paikkansa. :P Ei niistä koskaan tosin tiedä.

*

2.

Severuksen päätä kivisti. Hermionen leikittely kemian ja taikuuden yhdistämiseksi ei toki ollut mitenkään odottamatonta, mutta siitä huolimatta se sai miehen kiroamaan sitä, ettei hän ollut keksinyt vaikkapa vain jotakin kätevää valhetta ja väittänyt rasittavalle neiti Grangerille, että koko juttu ei ylipäätään ollut mahdollinen. Olisit voinut sanoa, että tavanomaiset luonnonlait eivät päde taikajuomiin lainkaan, mies sätti itseään, mutta pudisti sitten pienesti päätään. Ei se olisi tietenkään auttanut. Hermione olisi varmasti testannut väitettä käytännössä, koska ei tämä ikinä niellyt mitään pureskelematta. Ei, vaikka asian hänelle kertoisi taikalienten asiantuntija.

"Professori Kalkaros, te..."

"Hmm?" Severus hätkähti hereille ajatuksistaan ja keskittyi taas tyttöön edessään. Hermione näytti aidosti hämmentyneeltä, eikä Severus ensin ymmärtänyt, mikä hänet oli saanut niin tolaltaan. Mies kävi nopeasti läpi heidän käymänsä lyhyen keskustelun ja pysähtyi viimeisiin sanoihinsa. Puhuttelit häntä etunimeltä. Severus yllättyi itsekin, vaikka tiesikin, miksi nimi oli lipsahtanut hänen kieleltään niin helposti, milteinpä kerkeästi. Joku toinenkin oli halunnut yhdistää jästitieteen ja taikuuden kerran kauan sitten. Tai jotkut - olivathan he Lilyn kanssa työskennelleet yhdessä. Silloin Kuhnusarvio oli pitänyt projektia kiinnostavana ja antanut heidän käyttää taikaliemiluokkaa oppituntien jälkeen melko vapaasti, ja Lily ja Severus olivat edenneet varsin hyvin, kunnes... Niin, kunnes.

"Ei mitään", Hermione päätti ilmeisesti olla mainitsematta asiaa, ja siitä Severus oli totisesti kiitollinen. Hän ei keksinyt ainoatakaan hyvää selitystä tytön sinuttelulle - ellei sitten otettu lukuun totuutta, ja sitä hän ei kertoisi. Varsinkaan, kun rohkelikko oli toinen Potterin parhaista ystävistä.

"Taikajuomat ja jästikemia eivät sovi yhteen", Severus sanoi lopulta hiljaa. Hän kohottautui täyteen pituuteensa, koska tiesi vaikuttavansa silloin hieman uhkaavalta, ja katsoi Hermionea suoraan silmiin. "Taikuus on villiä ja arvaamatonta ja edes me velhot emme koskaan kykene hallitsemaan sitä täysin. Tiedät varmasti, että yksinkertaisimmistakin loitsuista löytyy hyllymetreittäin kirjallisuutta, jos alkaa sellaista etsiä. Jästikemiassa on lainalaisuuksia, taikuudessa ei."

"Tai sitten niitä ei ole yritetty etsiä oikealla tavalla", Hermione kohotti leukaansa uhmakkaasti. "Ehkä juuri kemian järjestelmällinen ja matemaattinen ote on tarpeen, jotta..."

"Hermione", Severus keskeytti varoittavasti ja tajusi sitten tehneensä saman uudelleen. Miksi hänen täytyy olla niin samanlainen?

"Käytit jo toistamiseen etunimeäni", tyttö kurtisti kulmiaan.

"Olen pahoillani", Severus vastasi viileästi. "Mutta se ei nyt ole olennaista. Olennaista on se, että lopetat kokeilusi heti. Minä..." mies huokaisi raskaasti. Hermione ei osannut nimetä puoliakaan niistä tunteista, jotka risteilivät hänen opettajansa katseessa sinä lyhyenä hetkenä, jonka mies oli hiljaa.

"Tule tänne huomenna oppituntiesi jälkeen", liemimestari totesi lopulta. "Näytän sinulle, miksi se, mitä yrität tehdä, on niin vaarallista."

Hermione nyökkäsi ja nielaisi loput kysymyksensä. Kun tyttö oli poistunut luokasta, Kalkaros sulki silmänsä ja pakotti itsensä ensimmäistä kertaa vuosiin muistamaan.
i'm working on a song / it isn't finished yet
but when it's done and when i sing it / spring will come again


(ajoittain epäaktiivinen, saa tökkiä jos en vastaa johonkin!)

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 3 928
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
No voi nyt Merlin ja villapöksyt. Haluan jatkoa heti lisää! Ihan liian jännää! O___O Severus on tässä jotenkin ihanan pehmeä (vaikkei olekaan, mutta omalla mittapuullaan kuitenkin on) ja siihen täytyy olla syynä Hermionen ja Lilyn samankaltaisuudet. Toivottavasti tulee yllättävä, spontaani suudelma tai jotain kunhan päästään taas eteenpäin. Ihihihi. <3

- Fracu

Ronen

 • floristi
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 831
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 2/4 (12.6.-19)
« Vastaus #10 : 24.06.2019 01:54:07 »
Voi että, tätä on ihan liian vähän ja liian lyhyesti! :D Tässä on herkulliset ja toisaalta tosi luonnolliset lähtökohdat: totta kai tiedonjanoinen, jästitaustainen Hermione näkee yhteydet kemian ja taikajuomien keiton välillä, ja totta kai juro Severus yrittää toppuutella yli-innokasta teinityttöä tuhoamasta elämäänsä tiedettä ja taikuutta yhdistelevillä vaarallisilla testeillä. Tähän asti teksti ehkä herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia, mutta silti jään ainakin itse jo pohtimaan, mikä historia Severuksella on vastaavanlaisten kokeiden kanssa; se, miten Hermionen esittämät vahvat vastaväitteet professorin kantoihin ravistelevat hänet oikein sinuttelemaan, saa kiinnostuksen heräämään. Tykkäsin tässä myös tosi paljon yliopistomaininnasta - kuten jossain muussakin tekstissäsi mainitsin (lieköhän ollut Vismutin kolme käyttötarkoitusta), on ihan rikollisen väärin, että Rowling ei ole oikeastaan puhunut parin ammatinohjauskohtauksen lisäksi esitellyt ollenkaan akateemista maailmaa Tylypahkan jälkeen, joten tuo vetoaa muhun kyllä <3

Kaikkiaan tämä on siis ihan supermielenkiintoinen aloitus minijatkikselle, jolle toivon loppuosia mahdollisimman pian! Kiitokset, tykkäsin hurjasti <3


ava by sokru / bannu by ingrid

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 954
 • Try me.
Vs: Kyproksen purppura, K-11, Severus/Hermione, 2/4 (12.6.-19)
« Vastaus #11 : 14.09.2019 20:10:43 »
Hei vain taas, tulin lukemaan tämän nyt ja samalla ehkä ikäänkuin varovasti toivon että kommenttini innostaisi kirjoittamaan pian jatkoa :3

Tykkäsin siitä, miten Hermione oli oma itsensä, eli tuollainen ärsyttävä inttäjä, jonka on pakko keksiä omat ratkaisunsa ja todistaa omat ajatuksensa oikeiksi hinnalla millä hyvänsä. Ja tykkäsin myös siitä, miten olit sekoittanut tähän canonia Severuksen ja Lilyn muodossa! Ja Severus ja hänen lipsahduksensa... voi Severus, osaanpa arvata että näitä lipsahduksia saattaa vielä tulla yksi jos toinenkin!

Kiitos tästäkin osasta, jään odottamaan viimeisiä osia ja toivon että ne ilmestyvät pian jotta pääsen näkemään mitä keitoksia Severus keittelee yhdessä Hermionen kanssa :3

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3