Kirjoittaja Aihe: Paskasateenvarjo // raapale, huumori // K-11  (Luettu 1079 kertaa)

repa

 • ***
 • Viestejä: 552
Paskasateenvarjo // raapale, huumori // K-11
« : 16.01.2019 21:35:54 »
Ficin nimi: Paskasateenvarjo
Kirjoittaja: repa
Beta: -
Genre: huumori
Sanamäärä: 100
Ikäraja: K-11

Haasteet: Originaali10 #4


A/N:
Mitä tehdä, kun elämä heittää draamaa ja kriisiä niskaan sellaisella vauhdilla, että heikompaa hirvittää? No tässäpä vastaus!Paskasateenvarjo


Tiistai on usein petollinen päivä. Maanantain kauhut on juuri selätetty ja mikään ei enää voi aloittaa viikkoa huonommin. Ja sitten se alkaa. Ei rytinällä, vaan hiipien. Salaa ja aina juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Paskasade.

Se voi jatkua pari päivää kuuroina ja väliin mahtuu muutama poutapäivä ennen seuraavaa kuuroa. Tai se voi olla monen viikon tai kuukauden hurrikaani. Nyt se oli jotain siltä väliltä ja se oli kaikista pahinta. Vuosia tauotonta paskasadetta ja -myrskyjä, joiden väliin vain muutama valonpilkahdus vaivoin pääsi. 

Ja valossa sen paskan näki paljon selvemmin.

Mutta minä olin onneksi varautunut. Ei tarvinnut kuin napsauttaa paskasateenvarjo auki.

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 275
 • "Sietämätöntä tämä maito."
Vs: Paskasateenvarjo // raapale, huumori // K-11
« Vastaus #1 : 16.01.2019 23:16:02 »
Hajosin otsikolle sitä rataa, että oli pakko tulla kurkistamaan, mistä on kyse. ;D

Ihana kyyninen ote tässä, ja pointtikin osuu kohdalleen. Maanantaina voi sentään muistella kulunutta viikonloppua, mutta tiistaina sekään ei enää auta, kun edessä on monta arkipäivää täynnä velvollisuuksia. Osui aika loistavaan saumaan tämän bongaaminen, kun juuri äsken katsoin paria hoidettavaa asiaa ja olin tyyliin "ai niin, tämäkin paska". ;D Vahinko, etten omista paskasateenvarjoa edes pienten kevyiden kuurojen varalta!

- Ayu

一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く

repa

 • ***
 • Viestejä: 552
Vs: Paskasateenvarjo // raapale, huumori // K-11
« Vastaus #2 : 17.01.2019 17:58:31 »
Ayu: Kiitos kommentista! Mukavaa kuulla, että tämä rapsu onnistui sinua ilahduttamaan. Joku voisi tästä napata idean ja keksiä toimivan paskasateenvarjon. Luulen, että se olisi hittituote, jollaisen moni ryntäisi hankkimaan heti, kun sellainen markkinoille paukahtaisi. : D

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 9 310
 • Folie à deux
Vs: Paskasateenvarjo // raapale, huumori // K-11
« Vastaus #3 : 22.03.2021 19:16:35 »
Otsikko veti mua puoleensa hirmuisesti (tykkäsin tästä paskasateenvarjon konseptista btw) ja onneksi tämä oli juuri niin korutonta huumoria kuin mitä otsikko lupailikin :D Tykkäsin tämän kylmänrealistisesta tuntumasta. Paska on paskaa ja mitäs sitä sen enempää turhaan koristelemaan. Tykkäsin myös tuosta näkökulmasta, että maanantaita kun aina niin kovasti parjataan mutta oikeasti se paha päivä onkin tiistai, tuo perustelu tavoitti mut hyvin ja komppaan kyllä. Tykkäsin myös siitä kuinka raapaleen tyylille uskollisesti valonpilkahduksistakin nähtiin lähinnä se, että no oikeastaan valokin vain valaisee sitä paskaa että on se valokin aika paskaa. :D Vaikka raapaleen tyyli olikin aika synkistelevä, oli lopun paskasateenvarjo kuitenkin suht optimistinen lopetus, mutta tykkäsin siitä että sekin tuli tuolla samalla realistisella tyylillä. Tämä oli erittäin kiva rapsu, pidin!
“I’m better in small doses.” - Annalise Keating