Kirjoittaja Aihe: Voltron: Harjoitushuoneessa tapahtuu | S | Keith/Lance | raapale  (Luettu 293 kertaa)

liljankukka

  • flower princess
  • ***
  • Viestejä: 599
  • As cunning as a fox, as scary as a wolf
Kirjoittaja: liljankukka
Ikäraja: S

Fandom: Voltron: Legendary Defender

A/N: Omistan tän Odolle, kiitos ideasta! <3


Harjoitushuoneessa tapahtuu

Keith kulkee seitsemättä kertaa harjoitushuoneen ohi, kun hän kuulee epämääräisiä ääniä. Hänen oli tarkoitus puhua muiden paladiinien kanssa Voltronista, mutta hän ei tiennyt, kuinka muotoilla asiansa. Siksi hän on pyörinyt harjoitushuoneen edessä yli tunnin verran.

”Hei! Nyt lopetatte!” Keith kuulee jonkun, oletettavasti Shiron, huutavan ja päättää mennä sisään.

Ensimmäisenä harjoitushuoneeseen astuessaan Keith näkee Hunkin pitelevän Pidgeä tiukasti otteessaan, aikomuksenaan ilmeisesti viedä tämä pois. Seuraavaksi Keith näkee Shiron kyykistyneenä Lancen ylle.

”Mitä täällä tapahtuu?” Keith huudahtaa nähdessään veren Lancen kasvoilla.

”Pidge vähän tulistui”, Shiro sanoo rauhallisesti, saaden Keithin mulkaisemaan häntä pahasti.

”Ai vähän?” Keith kysyy. ”Lance, oletko kunnossa?”

Lance katsoo Keithiä silmiin ja väläyttää vinon hymyn, saaden toisen punastumaan hennosti. Keith naurahtaa, vaikka näkee kivun Lancen silmissä. Mielessään Keith miettii mikä oli saanut Pidgen suuttumaan niin kovasti, että oli satuttanut parasta ystäväänsä.

”Tule tänne hölmö, paikataan sinut kuntoon”, Keith sanoo, ojentaa kätensä ja auttaa Lancen ylös. Toisen kosketus on lämmin.

Keith nappaa ensiapupakkauksen ja istuu Lancen viereen penkille. Hän kastaa pumpulitupon desinfiointiaineeseen ja painelee hellästi haavaa toisen poskessa. Heidän välilleen laskeutuu rauhallinen hiljaisuus, jota Keith ei uskalla rikkoa.

”Kiitos”, Lance kuiskaa, kun Keith on saanut puhdistettua kaikki haavat.

Lance suukottaa Keithin poskea, mutta ei ehdi lähteä ennen kuin Keith on vetänyt hänet syliinsä. Enempiä miettimättä Keith painaa huulensa vasten Lancen omia. Tuntuu kuin koko maailma olisi pysähtynyt, kun heidän huulensa liikkuvat samassa tahdissa vasten toisiaan. Keith pujauttaa kielensä Lancen suuhun ja toivoo ettei suudelma koskaan lopu.

Lopulta heidän on kuitenkin erkaannuttava saadakseen happea. Keith katsoo lumoutuneena Lancen punaisia poskia ja turvonneita huulia. Hän ei ymmärrä miksi ei ole tehnyt tätä aikaisemmin.

”Aiotko sä suudella mua uudelleen vai…?” Lance kysyy havahduttaen Keithin ajatuksistaan.

Keith hymyilee, kiertää kätensä Lancen kaulaan ja suutelee intohimoisesti. Saattaa hän myös punastua hieman tuntiessaan toisen kädet takapuolellaan. Keith ei halua päästää irti, eikä Lance halua Keithin päästävän irti.

Your imperfections make you beautiful

(ava & bannu by minä)