Kirjoittaja Aihe: Salapoliisi Conan: Tekosyy, S, triplaraapale  (Luettu 109 kertaa)

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 944
 • kiero ja sarkastinen
Salapoliisi Conan: Tekosyy, S, triplaraapale
« : 14.04.2019 11:42:33 »
Fandom: Salapoliisi Conan
Disclaimer: En omista hahmoja enkä maailmaa, leikiskelen ilman mitään korvausta.

Otsikko: Tekosyy
Kirjoittaja: Kaatosade
Paritus: Heiji/Shinichi
Ikäraja: S
Genre: draama, romantiikka
Varokaa: paritus saattaa jokseenkin maistua pedofilialta koska Shinichi on lapsen kehossa
Summary: "Tämänkö takia sinä pyysit minut treffeille?"

A/N: Ihan vain koska maailma tarvitsee lisää tätäkin paritusta, ei mulla muuta tekosyytä ole.
Tekosyy

"Tämänkö takia sinä pyysit minut treffeille?" Shinichi puuskahti. Hän tuijotti huvipuiston sisäänkäynnin viereen pystytettyä kylttiä, joka mainosti kauden avajaistempausta.

'Alle 10-vuotiaat valvojineen ilmaiseksi'

Hattori virnisti ja tarttui hänen käteensä alkaen taluttaa häntä puistoa kohti.

Hän yritti jarruttaa kaivamalla kantapäänsä maahan, mutta hänen massastaan ei ollut pahemmin vastusta. Hattori myös näytti ihan valmiilta vaikka kantamaan hänet sisään portista, ellei hän suostuisi kävelemään itse.

"Tämä on niin väärin niin monella tasolla", hän mutisi.

"Noh, noh, älä ole noin ujo", Hattori sanoi kuin lapselle. Se saattoi olla hyvä asia, sillä lipunmyyjä tarkkaili heitä, kun he kulkivat portista. Se ei silti saanut Shinichiä paremmalle tuulelle.

Huvipuisto oli täynnä pikkulapsia vanhempiensa tai isosiskojensa ja -veljiensä seurassa, joten avajaistarjous tuntui vedonneen kaikkiin muihin paitsi Shinichiin. Laitteet pyörittivät riemusta kirkuvia matkustajia, kaikkialla kaikui hilpeä musiikki, ja ilmassa tuoksui popcorn.

Popcornista tuli mieleen elokuvat. Mikseivät he olleet voineet mennä vaikka elokuviin, tai jotain sen tapaista? Hattorin olisi tähän mennessä jo pitänyt tietää miten ärsyttävää Shinichin mielestä oli tulla kohdelluksi lapsena.

Mutta tietysti Hattori vain pörrötti hänen tukkaansa ja totesi, ettei muksujen pitäisi näyttää niin vakavilta, ja tarjoutui ostamaan hänelle ilmapallon.

Se oli liikaa. Välillä hänen oli vaikea käsittää mitä näki Hattorissa. Kutistuminen oli tarpeeksi kamalaa ilman jotakuta, joka vitsaili siitä jatkuvasti.

Oli kuitenkin huvittavaa nähdä Hattorin hätääntynyt ilme tämän tajutessa, että Shinichi oli aidosti ärsyyntynyt. "Mi-mitä nyt, Kudo?" Hattori kysyi heilutellen käsiään koomisesti.

"En vain voi uskoa, että käytit minua tekosyynä päästäksesi ilmaiseksi huvipuistoon."

Äkkiä Hattorikin näytti ärtyneeltä ja kumartui niin, että työnsi naamansa melkein kiinni Shinichin naamaan. "Torvi! Missä muualla muka olisi paikka, jossa meidän olisi helpompi tavata huomaamattomasti?"

Shinichin korviin kantautui muutama sana, jotka ohi kulkeva nuori nainen sanoi taluttamalleen pikkupojalle. "Älä päästä irti, ettet eksy tässä väkijou-"

Itse asiassa tämä oli aika nerokas idea. Hän työnsi kätensä Hattorin käteen, ja kerrankin kukaan ei tuijottanut heitä.
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 405
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Salapoliisi Conan: Tekosyy, S, triplaraapale
« Vastaus #1 : 14.04.2019 17:33:36 »
Lupasin tähän kommentin, kun uskalsit julkaista ja koska Conan!! Olisin kyl kommentoinut muutenkin, kun harvinaista conanherkkua saa! <3 Tykkään iteki tästä parituksesta ihan valtavasti, joten tosi jees, et kirjoitit sitä. Tykkään tuossa parissa tosi paljon siitä kierosta asetelmasta, jossa Kudo on lapsenkehossa ja tässä pääsit sitä hyvin hyödyntämään. Ihanan arkinen ja soma ficci!

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Neiti Syksy

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • "Snadaff unmuh! Radamsa!"
Vs: Salapoliisi Conan: Tekosyy, S, triplaraapale
« Vastaus #2 : 14.04.2019 18:02:52 »
Avasin ihan uteliaisuudesta, kun fandom herätti kaikenlaisia hauskoja mielikuvia. Tulipahan tutustuttua sitten samalla uuteen fandomiin (pintapuolisesti) mutta tämä oli kyllä hauska ja hyväntuulinen pätkä palmusunnuntaihin!

Voisin uskoa tosiaan, että kaikenlaisia katseita tai puheita saattaisi tulla julkisista hellimisistä, jos toinen osapuoli näyttää selkeästi aikuiselta ja toinen taas lapselta - tekisi kyllä mieli selvittää, että miten tähän on alunperin päädytty mutta taidan kuitenkin tyytyä tähän. En kyllä ymmärrä, kuinka sait tämän pysymään sallittuna - minun ajatukseni juoksivat kovaa vauhtia kummitusjunan pimeässä harrastettavassa synnissä. :D

Mutta oikein söpö ja kiva pätkä, varsinkin tuo loppu! <3 Aina kaikesta löytyy se hyväkin puoli, bonuksena (lähes) ilmaiset treffit ainakin paikkansa suhteen ja tuossa ympäristössä käsikkäin kulkeminen on vain luonnollista.

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 944
 • kiero ja sarkastinen
Vs: Salapoliisi Conan: Tekosyy, S, triplaraapale
« Vastaus #3 : 29.04.2019 02:20:00 »
Odo: Tämä fandom on kyllä vähän turhan harvinainen, olisi hauska nähdä enemmänkin tätä paritusta, koska nämä vaan sopivat toisilleen niin täydellisesti. <3 Asetelman kierous on juuri se oleellinen juttu tietysti sen lisäksi, että niiden aivot toimivat samalla tavalla. Oli hauska kirjoittaa jotain, missä siitä lapsenkehosta on vihdoin jotain hyötyäkin. :)

Neiti Syksy: Hauska kuulla, jos tekstistä sai jotain irti vaikka fandom ei ollutkaan tuttu. Molemmat hahmot ovat periaatteessa 17-vuotiaita, mutta Shinichin pikku keho-ongelma tekee asioista heille tosiaan aika monimutkaisia. Ja joo, kyllä itsekin pohdiskelin jotain kummitusjunaskenaarioita :D mutta raapale on niin lyhyt mitta, ettei siinä ehtinyt sen kummempia. Ja hah, ainakin Shinichi on halpa deitti, kun sisään pääsee ilmaiseksi ja ei tarvitse tarjota kuin lastenannoksia. :D

Kiitos kommenteista. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)