Kirjoittaja Aihe: Castlevania: Tähän voisi tottua | S | fluff | Alucard/Trevor/Sypha | triplaraapale  (Luettu 635 kertaa)

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 891
Sypha jutteli, suuteli ja koski kuin se ei olisi ollut lainkaan vaikeaa. Ja ehkei se hänelle ollutkaan; Trevor ei vain ollut tottunut samanlaiseen läheisyyteen.

Hän oli kuitenkin valmis opettelemaan.
Nimi: Tähän voisi tottua
Kirjoittaja: Avaruuspiraatti

Fandom: Castlevania (Netflix-sarja)
Paritus: Alucard/Trevor/Sypha

Ikäraja: S
Tyylilaji: fluff

Haasteet: Fandomkohtaiset OTP:t II (Alucard/Trevor/Sypha), Fantasiahaaste (vampyyri), Fluffy10 #3, Spurttiraapale V (6. kierros)

Vastuunvapaus: Kaikki tunnistettavat hahmot, tapahtumat ja miljööt kuuluvat Castlevanian luojille. En ansaitse tällä rahaa.

A/N: Katsoin tänään Castlevanian 2. kauden ja halusin kirjoittaa lempikolmikostani jotain. Minä tätä kirjoittaessa sain ajatuksen pidemmästä slow burn -fikistä, mutta halusin kokeilla kastaa varpaitani tähän fandomiin ensin tällaisella helpolla, lyhyellä triplaraapaleella.

Tämä spoilaa 2. kautta!

Tähän voisi tottua
350 sanaa


Aamu oli viileä. Belmontin kartano – tai se, mitä siitä oli vielä jäljellä – ei pitänyt lämpöä. He olivat etsineet illalla hyväkuntoisimman huoneen raunioista ja sytyttäneet tulipesään valkean, joka oli palanut yön aikana pelkäksi kylmäksi hiillokseksi. Trevor oli ehdottanut, että he olisivat viettäneet yönsä Draculan linnassa, lämpimässä ja suojassa tuulelta, mutta Alucard oli kieltäytynyt. Liikaa kipeitä muistoja, hän oli sanonut. Täälläkin oli, mutta Trevorista tuntui, ettei hänellä ollut muita vaihtoehtoja kuin kestää.

Dracula oli kuollut. Sota oli ohi. Ensimmäistä kertaa viikkoihin Trevor ei tuntenut oloaan levottomaksi herätessään. Hän oli turvassa. Sänky oli kova ja lakanat haisivat ummehtuneilta, mutta Syphan keho oli lämmin hänen kainalossaan ja Trevor ajatteli, että ehkä hän voisi tottua tähän. Hän silitti Syphan silkkistä ihoa peiton alla ja vilkaisi sitten Alucardia, joka istui naisen toisella puolella ja luki kirjaa. Alucardin kasvoilla oli tyyni mutta keskittynyt ilme.

"Huomenta", Trevor sanoi kiinnittääkseen Alucardin huomion. Sanat tarttuivat hänen kurkkuunsa ja hän ryki.

Alucard vilkaisi häntä ja painoi kirjansa kiinni. "Kuulostat kamalalta."

"Haista vittu."

Alucard hymähti ja ojentui nukkuvan Syphan yli suutelemaan Trevoria. Se oli varovainen suudelma, kuten ne aina olivat. Kai Alucard vielä varoi kulmahampaitaan hänen kanssaan. Ei sillä, että Trevor olisi ollut suudelmasta itse yhtään sen varmempi, hänkin vielä opetteli. Heidän välinsä olivat vasta hiljattain lämmenneet, eikä hän oikein tiennyt, miten toimia toisen miehen kanssa. Saati sitten miehen, joka oli vain puoliksi ihminen. Syphalle kaikki sen sijaan näytti olevan helppoa. Sypha jutteli, suuteli ja koski kuin se ei olisi ollut lainkaan vaikeaa. Ja ehkei se hänelle ollutkaan; Trevor ei vain ollut tottunut samanlaiseen läheisyyteen.

Hän oli kuitenkin valmis opettelemaan.

Trevor vei kätensä Alucardin niskaan ja syvensi suudelmaa. Alucard painautui lähelle ja lopulta herätti myös Syphan.

"Ette kai te pidä hauskaa ilman minua?" Sypha mumisi vielä unisena.

Alucard vetäytyi Trevorin huulilta ja ujuttautui heidän kanssaan peiton alle. "En vannoisi hauskanpidon nimeen. Trevorin henki haisee kuolemalta."

"Itsepähän suutelit."

Sypha huokaisi ja käänsi kylkeään. Alucard ojensi kätensä Syphan yli ja jätti sen Trevorin kyljelle lepäämään.

Trevor suuteli Syphan niskaa ja hyväili tämän toista rintaa. "Pientä kiusantekoahan tämä vain", hän kuiskasi.

Alucardin itsehillintä petti ensimmäisenä ja hän kurotti takaisin Trevorin huulille.

"Paljon parempi", Sypha hymisi.A/N: Spurttiraapale V, 6. kierros, seitsemäs päivä (turvassa)


« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 20:32:53 kirjoittanut Avaruuspiraatti »

Ronen

 • prickly and in bloom
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 127
Kommenttikampanjasta tervehdys ja pahoittelut kommentin myöhästymisestä! Päädyin lopulta valitsemaan noista kahdesta tekstistäsi tämän, sillä kolmisuhteiden dynamiikka missä tahansa muodossa on kovin kiinnostavaa. Tässä tekstissä se esiintyikin mukavan raukeaan tyyliin sun tuotantoon kivasti sopivana aamufluffailuna, mikä myös miellytti meikää paljon. :>

Vaikka fandom on mulle umpivieras, tässä nousee esiin kivasti kolmikon eri määrittäviä piirteitä. Trevor vaikuttaa jurolta ja hitaasti lämpiävältä, mutta toisaalta hänellä taitaa olla vähän myös syytäkin epäillä muita: kipeiden muistojen maininta saa miettimään, josko Trevor on siis kokenut jonkinlaista traumaa. Silti on hienoa, kuten tuossa alkuun nostamassasi katkelmassa tuleekin esiin, kuinka Trevor suostuu kuitenkin rohkeasti mukaan tällaiseen tilanteeseen ja olemaan tekemisissä ei yhden, vaan kahden tyypin kanssa! Alucard taas on selkeästi vahvatahtoinen - ja vampyyriudestaan johtuen häntä ei varmaan uskalletaankaan vastustaa. :D Sypha taas on selvästi kaksikkoa lämpimämpi (no varmaan on, jos Alucard kerran on vampyyri...) ja välittömämpi.

Pidin tässä tekstissä myös tuosta ihan ensimmäisen kappaleen miljööasettelusta. Siitä jää jännä mielikuva, että ns. tyhjyyden keskellä on vain tämä kolmikko - mikä tässä tekstissä pitääkin paikkansa, kun fokus on täysin heissä. Tietynlaisena hahmokuvaelmana tämä onkin siis kiva; tunnelmapaloissa parasta on se, että ei välttämättä tarvitse tapahtua paljon, jos kirjoittaja menee hahmot edellä. Näin olet tässä tehnyt, ja se on oikein toimiva ratkaisu!

Kiitos paljon, ehkäpä tutustun Castlevaniaan Flixin puolella! <3


the memories fade
like looking through a fogged mirror

telephone wires above are
sizzlin' like a snare

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 891
Ronen, Kivaa, että tartuit tähän fandomin vieraudesta huolimatta! Kannatan kyllä ehdottomasti, että käyt kurkkimassa Castlevaniaa, se on ihan viihdyttävä ja mukavaa vaihtelua lasten animaatioille. (Aikamoinen bloodfest se kyllä on, että varoitan :D)

Ihana kuulla, että tästä lyhyestäkin pätkästä näin kivasti sait kiinni hahmoista. Se on aina vähän sellaista hit or miss -hommailua, kun ensimmäistä kertaa ihan uudesta fandomista kirjoittaa ja yrittää mahdollisimman hyvin vangita hahmojen syvimmän olemuksen. Mutta kivaa, että sinulle nämä hahmot välittyivät sellaisina, miten minä ainakin heitä sarjan perusteella olen tulkinnut!

Lainaus
se esiintyikin mukavan raukeaan tyyliin sun tuotantoon kivasti sopivana
Saat mut kuulostamaan ihan ammattilaiselta noilla sun tuotannoillasi! ;D

Kiitos paljon kommentistasi <3

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 8 249
 • Yhteiseksi hyväksi.
  • Instagram @sonnjahei
Minä oikeasti luulin, että olin jo kommentoinut tätä! Ihanaa, että tuli puheeksi ja nousi uudestaan esiin. Saatan korjata vääryyden, että en ollut kommentoinut. Tämän ficin bongaaminen oli ihan mahtia, kun tuo sarja on ihan kultaa. Pidän myös näiden kolmen välisestä vuorovaikutuksesta sarjassa, vaikka ficcarin mielestä huolimatta en osannutkaan kuvitella, että nämä olisivat pari, kolmikko, mikä lie. Mutta tämähän toimii näin juuri täydellisesti. <3

En oikeasti edes tiedä, mitä sanoisin, mutta mukavasti olit saanut hahmoista omia itsejään, vaikka tunnelma olikin erilainen kuin sarjassa herttaisissa tunnelmissa, vaikka sellainen Castlevanian synkkyys taustalla olikin. Juuri miljöössä, jota kuvasit ihanasti lankeamatta liikaan pröystäilyyn. Kaikenkaikkiaan  oikein mainio ficci, josta tykkäsin. Trevor on paras, vaikka sen henki haisee. <3


"Kotiinsa kannettiin Odo tuo sankari
paikkaan joka oli lapsesta tuttu.
Hattunsa käännettiin nurinpäin hautaan,
sauvakin katkaistiin: surkea juttu."

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 891
Odo: Minäkään en aluksi osannut kuvitella itseäni kirjoittamassa jotain paritushömppää tästä sarjasta (sen tunnelma kun on... jotain hyvin erilaista kuin tämä :D), mutta yllättävät mieliteot ovat yllättäviä! Aluksi mietin, miten ujuttaisin Trevorin ja Alucardin yhteen (koska olenhan slashari henkeen ja vereen), mutta jostain syystä ne kahdestaan ei vain iskeneet muhun. Tuntui vain väärältä jättää Sypha ulkopuolelle, hän kun tuntuu olevan vähän niin kuin liima, joka pitää kolmikon yhdessä. Kiva kuulla, että hahmot tuntuivat omilta itseiltään. Tämä on aina se jännittävin puoli, kun kirjoittaa ensimmäistä kertaa uudesta fandomista ;D Kivaa, että joku toinenkin Castlevania-fani löysi tämän pariin! Kiitos paljon kommentistasi <3