Kirjoittaja Aihe: Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius  (Luettu 3698 kertaa)

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 713
Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius
« : 04.10.2018 20:49:38 »
Nimi: Epätoivon ajama
Kirjoittaja: Rae
Ikäraja: S
Genre: angst
Hahmot: Remus/Sirius
Vastuuvapaus: Maailma ja hahmot kuuluvat J.K. Rowlingille ja loput minun mielikuvituksesta.
A/N: Ei ollut helppo kirjoittaa 12+ virkettä -haastetta, eikä minun alunperin pitänyt edes osallistua, mutta niin vain teksti lähti tänä aamulla rullaamaan, kun hieman yritin kokeellisesti aloitella. Sijoittuu siihen aikaan kun Sirius karkasi Azkabanin vankilasta. Banaani ja kaarituki olivat ehdottomasti vaikeimmat sanat tässä, mutta kyllä ne nyt tuonne joten kuten sujahti. Banaanikahvikin alkoi houkuttelemaan näin syysillaksi. :>

Osallistuu haasteisiin: Neliottelu, Team Ficlet ja 12+ virkettä XV

Epätoivon ajama


Tuuli puhalsi kaukaa mereltä kylmästi, ja se sai Remuksen hytisemään kujalla. Kylä oli yön hämärässä autioitunut ja kolkko, koska Mustan tiedettiin karanneen, ja se sai ihmiset pysymään visusti sisätiloissa. Missään ei näkynyt elämää, kadut olivat tyhjentyneet kaikista krumeluureista, ympärillä vallitsi vain syvä hiljaisuus.
Remus liikutteli kylmettyneitä sormiaan kaavun taskuissa, ja odotti jo oransseja nousevan auringonsäteitä. Hän ei kuitenkaan liikkunut paikaltaan, koska tietoa Mustasta ja hänen liikkeistä oli vuotanut. Miehen sisällä tuntui pistävä tunne kylkiluiden alla. Häntä myös ahdisti melkein sairaalloisesti, aivan kuin sisällä olisi kihertänyt tauti ameeban lailla, eikä mies pystynyt pysymään aloillaan. Remus oli vailla tarkempaa tietoa Siriuksesta, mutta hän uskoi tuntevansa miehen tarpeeksi hyvin löytääkseen hänet vielä, heillä oli kuitenkin yhteinen menneisyys. Hän etsisi toisen miehen vaikka menettäisi henkensä.

Remus ummisti jo silmiään odottaessaan karheaa tiiliseinää vasten nojaten, kunnes tuokion kuluttua hän havaitsi metsän laidassa liikettä. Ryvettynyt ja naarmuinen tumma hahmo katosi puiden varjoihin ontuen. Remuksen hengitys oli pysähtynyt sillä sekunnilla, ja mies meinasi jo ottaa tasaisia askeleita toisen perään, mutta luovutti. Hänet löydettäisiin tätä vauhtia pian oikeasti krematoriosta, kun hän väsymyksestä ja kylmyydestä huolimatta yritti jäljittää toivottomasti jo kerran menetettyä ystävää, kumppania ja nykyisin murhamiestä. Omia tunteita oli vaikea tutkailla, seurasiko hän miestä todella kaipaus vai puhdas viha mielessään, kaiken sen jälkeen mitä Sirius oli tehnyt.

Kammottavista tapahtumista huolimatta Remus muisti miehen kahvista kostuneet huulet, mitkä maistuivat suudellessa hailakasti banaanilta. Sitä mies oli toimittanut itselleen aamuisin. Hän muisti myös yöt yhdessä, jolloin toisen kulmahampaat olivat pureutuneet hänen iholleen kosketuksen kaipuussa.  Ne yöt olivat toistuneet koodin tavoin. Heistä kumpikin oli antanut sen vain tapahtua, ja heidän välien lähentyä. Nyt horisontissa ei siintänyt enää yhteinen elämä.

Iltahämärän laskettua Remus oli kaikesta huolimatta lähtenyt etsimään Siriusta, ja hänen oli vain myönnettävä itselleen kaipaavansa toista. Ajatus siitä, että hän oikeasti saattaisi tavata taas hänet, kupruili miehen mielessä, ja se sai hänet ottamaan ensimmäiset askeleet toisen perään.
Reitit olivat tuttuja menneisyydestä aivan joelle asti, mikä sai Remuksen hetkeksi pysähtymään ja katsomaan sillan kaarituen ylitse. Hän muisti yhteiset hetket täällä, kun he odottivat superkuuta ja Remuksen muutosta, Sirius oli aina ollut hänen vierellä. Se ajatus mielessään Remus antoi itsensä antautua tunteille. Kyllä Remus yhä Siriuksesta välitti, ja välitti liiaksikin, vaikka se kamalalta tuntuikin.Sanalista:

1. meri
2. kolkko
3. krumeluuri
4. oranssi
5. vuotaa
6. kylkiluu
7. ameeba
8. vailla
9. henki
10. tuokio
11. naarmuinen
12. tasainen
13. krematorio
14. tutkailla
15. banaani
16. toimittaa
17. kulmahammas
18. DNA / koodi
19. kumpikin
20. tapahtumahorisontti / horisontti
21. iltahämärä
22. kupruilla
23. kaarituki
24. superkuu
25. antautua
+ jokeri
« Viimeksi muokattu: 04.10.2018 20:52:59 kirjoittanut Rae »

Not a cloud in the sky

Crys

 • Taivaanrannanmaalari
 • ***
 • Viestejä: 3 848
 • inFINIty
  • Listaukseni
Vs: Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius
« Vastaus #1 : 05.10.2018 17:34:42 »
12+virkehaasteen tuotoksia on aina kiva lukea. Tetysti jotkut virkkeet venyy aina pakosta pitkiksi, mutta vaikka itsekin kirjotin samaan haasteeseen ja siten muistin osan pakollisista sanoista, välillä ehti jo unohtuakin että tää osallistu siihen haasteeseen :D Hyvin sait jopa ameebat ja kaarituet sopimaan :D

Voi Remus, fiilaan sun epätoivoa :( Kauhea tilanne, kun varmasti syvällä sisällään vielä rakastaa Siriusta, vaikka onkin vihainen ja pettynyt asioiden käänteestä. Remus kuitenkin haluaa vielä Siriuksen parasta ja siksi lähtikin etsimään tätä.

Lainaus
Hänet löydettäisiin tätä vauhtia pian oikeasti krematoriosta, kun hän väsymyksestä ja kylmyydestä huolimatta yritti jäljittää toivottomasti jo kerran menetettyä ystävää, kumppania ja nykyisin murhamiestä.
Yhyy Remus take care of yourself! Tykkäsin tässä kohdasta varsinkin tuosta mitä eri asioita Sirius on Remukselle ollut ja mitä Sirius nyt on. Snif. Ehkä Remus kuitenkin sydämessään uskoo vielä Siriuksen syyttömyyteen.

Muute banaanikahvi kuulostaa kyllä siistiltä :D Mahtaisko oikeesti olla hyvää? (siinähän sais aamiasipöydässä katseita muilta kun kastaa banaania kahviin XD )

Kiitos tästä kivasta angstipalasta :)
-Crys

Never underestimate the power of fanfiction

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 713
Vs: Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius
« Vastaus #2 : 10.01.2019 01:22:33 »
Crysted, vähän kiva kuulla, ettei haasteen kaikki sanat pongahtaneet liikaa tuolta esiin. Omaan silmään ne omasta tekstistä tätä lukiessa kun osuu joka kerta. :D Remus tosiaan juurikin oli epätoivoinen ja vihainen, mutta tunteet Siriusta kohtaan eivät olleet minnekkään kadonneet, vaikkei hän niitä mielellään halunnut itselleen myöntää.
Banaani tosiaan tuotti eniten päänvaivaa, mutta kahvimuodossa se nyt joten kuten sujahti tuonne. Tätä kirjoittaessa googlailin banaanikahviohjeita ja se saattaisi jopa olla ihan hyvän makuinen! Testaamatta tosin on vielä nyt tätä vastausta kirjoittaessakin. Tuo sun banaanikahvin nauttimistapa kuulostaa myös hyvin kiinnostavalta. x--D Iii, vitsi miten paljon sun kommentti ilahdutti, kiitos super paljon. ♥

Not a cloud in the sky

Neiti Syksy

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • "Snadaff unmuh! Radamsa!"
Vs: Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius
« Vastaus #3 : 11.01.2019 12:11:47 »
Etsin vain Sirius/Remusta pieneen fluffynälkään, avasin tämän otsikon johdattelemana ja en lukenut kyllä alkutietoja yhtään sen enempää. Yllätys oli melkoinen, kun tämä olikin angstia, mutta olipa tämä kyllä hyvää angstia! Sellaista tunteita herättävää ja niin, todella vaikuttavaa. Ei yhtään harmita, että erehdyin vähän lukemaan angstia, kun tämä oli aika hieno kuitenkin.

Minusta tuo 12+ -virkehaaste on haastava mutta samalla myös antoisa. Joutuu pakostakin miettimään enemmän, mitä kirjoittaa ja kuinka saa sanoja istutettua  tekstiin ilman, että ne sieltä ponnahtaa neonvaloina. Tässä oli jo aika paljon sekin, että tuolta en itse ainakaan bongannut mitenkään häiritsevästi sanoja ja teksti oli ehjä kuitenkin. Tykkäsin tosi paljon varsinkin kulmahampaan ujuttamisesta tekstiin, se oli jotenkin herättävä ja nyt kun luen tätä tekstiä uudestaan tämän listan kanssa, tykkään kovasti! Hoen nyt paljon, että tykkäsin, kun minä vain niin tein. :D Angstinen Remus ja oi ja voi. En voi kuvitella kyllä tunteita, kun kuulisi, että oma paras ystävä (sekä tässä tapauksessa rakastettu) on pettänyt salaisuudenhaltijana, ja näin ollen edesauttanut parhaan ystävänsä ja hänen vaimonsa murhaamisessa sekä tappanut vielä omin käsin toisen ystävänsä. Ja kuitenkin, koska tämä tarina on tuttu, niin tämä teksti taas antaa lisää tunteita. Ei tarvitse selittää enää mitään auki, vaan voi keskittyä siihen suruun ja kaipaukseen. Kuinka ei voi ymmärtää, ja kuinka ei edes halua ymmärtää, mutta kaipaa silti.

Nyt lopetan tämän höpäjäämisen. :D Mutta kiitos, pidin tekstistä ja etenkin Remuksesta. Lempilapsi Pottereissa <3

- Syksy

Unohtumaton

 • Uno
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 316
 • it's not on you.
Vs: Epätoivon ajama, S, Remus/Sirius
« Vastaus #4 : 01.12.2019 16:25:39 »
Etsinpä erään kommenttihaasteen kautta luettavaa ja tartuin tähän, kun 12+ virkettä -haasteen tekstit ovat kerta toisensa jälkeen todella hienoja tekstinpätkiä. Niin oli tämäkin! Musta on kiehtovaa lukea Remuksen ajatuksia, kun Sirius on vapaalla jalalla ja ehkä jollain tapaa tukahdutetut tunteet puskevat taas pintaan. Siriuksen hakeutuminen sellaisille paikoille, jotka ovat hänen ja Remuksen yhteisiä, sopii tähän todella hyvin. Sirius jos kuka varmasti haluaa, että Remukselle selviää asioiden todellinen laita, ja tämäkin teksti antaa ymmärtää, että heidän tiensä voisivat kohdata nopeammin kuin arvaisikaan.

Tässä oli voimakas tunnelataus, josta erityisesti pidin, ja tämän voisi helposti kuvitella tapahtuneen Siriuksen paon jälkeen. Kiitos tästä!

ja ilo viilsi heitä miekan lailla
ja heidän ajatuksensa liitivät maille joilla tuska ja ilo virtaavat yksiin
ja kyyneleet ovat siunauksen viini.

listaus