Kirjoittaja Aihe: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli  (Luettu 10848 kertaa)

summerblue

 • ***
 • Viestejä: 65
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #40 : 07.10.2018 21:48:24 »
Vieläkö ihmiset jaksatte tätä pelata? :)

Itsekin naputtelin peliä jonkun aikaa eteenpäin. Ensi alkuun en välittänyt hitaasta etenemisestä, vaan peli oli sellainen kiva aktiviteetti, johon pystyin aina muutaman minuutin päivässä käyttämään. Lopulta kuitenkin kävi niin, että itseään toistavia oppitunteja oli naputeltava läpi aivan liikaa siihen nähden, minkä verran tarinassa sitten pääsi eteenpäin. Olen kuitenkin pelannut mobiilipelejä, joissa on päässyt ihan mukavassa, rauhallisessa tahdissa etenemään, vaikka ei ole peliin senttiäkään laittanut rahaa. Tarinasta, hahmoista, ja grafiikoista kyllä tykkäsin, mutta ehkä tämä ei ollut ihan minun juttuni.
Gonna know we were here

ava by Sokerisiipi.

Aelina

 • .
 • ***
 • Viestejä: 377
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #41 : 07.10.2018 22:29:05 »
Yhä ladattuna puhelimeen, mutta en minäkään ole jaksanut enää pelata, vaikka idea kiva. Yhden oppiaineen tunnit jo itsessään noudattavat aina tismalleen samaa kaavaa. Lisäksi kun pitäisi hankkia niitä seitsemää tähteä, niin ei. Pitäisi pelata sen verran monesti se sama tunti läpi. Muuten olisi mielenkiintoinen.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 932
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • tumblr
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #42 : 08.10.2018 20:24:40 »
Minä pelaan vielä ja ihan hyvällä mielellä. Mua ei haittaa hidas eteneminen eikä tuntien toistuvuus. Ja mulle se hidas eteneminen lähinnä meinaa sitä, että oon aina odottamassa uusia lukuja tarinaan  ::)  Mielenkiinnolla seuraan tuota tarinaa ja haaveilen salaa, että hahmoni voisi joskus alkaa seurustella Barnabyn kanssa...
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 357
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #43 : 09.10.2018 09:18:50 »
Minäkin pelailen vielä. Oppituntien naputtelu tarinan sisällä ei niin haittaa, silloin sentään tuntee edistävänsä peliä jotenkin, mutta lukujen välinen odottelu... Siksi oikeastaan olen tyytyväinen jos lukujen pelaamisessa kestää kauan, niin ei joutuisi sitten odottelemaan siinä välillä niin kauaa. Vähän kyllästyttää, kun niissä ystävyysjutuissa on aina samat kysymykset, mutta nyt onneksi tuli uusi ystävä kehitettäväksi ja lisääkin ilmeisesti on tulossa, joten saa vähän vaihtelua :)

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 562
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #44 : 02.07.2019 17:55:37 »
Mie olen taas löytänyt innon pelata tätä! Latasin pelin jo heti silloin kun se ilmestyi ja pelasin sitä aktiivisesti. Sitten puhelin vaihtui pariinkin kertaan ja jouduin aloittamaan pelin alusta - ei kiitos. Viime viikolla kuitenkin löysin vanhan puhelimeni ja sain vanhan pelin hahmoineen, suhteineen ja timantteineen Google -tunnuksella talteen ja näin ladattua tähän uuteen luuriini.

Nythän pelissä on meneillään paljon sivujuonia varsinaisen tarinan ja oppituntien lisäksi - muun muassa sairaalasiipeen ja taikaeläinten hoitoon liittyviä sivujuonia on tarjolla toisen lukuvuoden aikana, ja ne ovat ainakin toistaiseksi olleet kivoja. Lisäksi pelissä voi osallistua nykyään kaksintaistelukerhoon, mikä myös on ihan hauskaa. Kolmannella luokalla odottavat Tylyahon vierailut ja viidennellä vuosiluokalla sitten voi osallistua jopa V.I.P -tutkintoon. :)

Minuakaan tarinan verkkaisempi edistyminen ei oikeastaan haittaa. Päivässä voi kuitenkin pelailla useitakin kertoja, eikä tarvitse napittaa kännykän ruutua ihan koko aikaa. Oppituntien rakenne kenties toistaa itseään, mutta uusia loitsuja on silti ollut kivaa oppia. Ja yhtään rahaa en minäkään ole tähän peliin laittanut, joskin kuuluin peliä ensimmäisinä pelaavien betaryhmään, joten sain siitä hyvästä ensimmäisen lukuvuoden lopussa hirvittävän suuren timantti- ja kaljuunalähetyksen. :D Vielä en niitä kuitenkaan ole käyttänyt edes nopeampaan etenemiseen vaan odottelen, josko eteen sattuisi kivoja esineitä tms, johon niitä voisi sitten tuhlailla.
Hän ajatteli miten kiihkeästi hän rakasti kaikkea,
metsää ja merta, sadetta ja tuulta
auringonpaistetta ja ruohoa ja sammalta,
ja miten mahdotonta olisi elää ilman niitä.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 932
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • tumblr
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #45 : 02.07.2019 18:03:02 »
Mä oon puolestani ollut eniten kikseissä siitä, että just äsken lisättiin sivutehtävä/tarina, jossa pääsee treffeille :D Mä menin ylläripylläri Barnabyn kanssa, koska se on precious baby ja aaaa niin ihana. Treffitarina ei menny ehkä ihan miten olisin halunnut, mutta oli se kyllä söpö. Etenki loppu, hih <3

Eipä enää kauaa, niin on kutosvuoden aika. Vaikka mua surettaa, että Bill lähteekin koulusta (elättelen toivoa, että se pysyis jollain tavalla osana juonta), odotan ihan into pipona kaksosia ja Cedriciä. Percyä ei kaverilistalle saa (nyyh), mutta jos ny saisin sinne ees kaikki muut Weasleyt ennen kuin oma hahmoni lähtee koulusta niin se olis upeeta.
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 357
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #46 : 03.07.2019 13:20:29 »
Minäkin tykkäsin että vihdoin tuli treffijuttu! Oli kyllä hieman ärsyttävää kun hahmo teki koko ajan jotain kiusallisia juttuja ilman että pystyin vaikuttamaan mutta noh, ihan kiva silti. Ja olisin halunnut valita treffikumppaniksi Diegon, mutta sitä ei voinut valita niin otin sitten Andren. Se oli vähän hassua ehkä kyllä kun Andre myös suunnitteli ne vaatteet.

Nuo V.I.P.-kokeet oli kyllä kivat kun niissä piti oikeasti osata jotain. Sain kuusi Upeaa ja yhden Odotukset ylittävän.

Ennen rahat oli koko ajan täynnä ja niitä piti väkisin kuluttaa että mahtuisi lisää, mutta nyt kun tuli kaksintaistelukerho niin siihen saa kulutettua rahaa kyllä niin paljon kuin riittää. Oikeaa rahaa en peliin ole laittanut.

Minua kyllä häiritsee tuossa kaksintaistelukerhossa se, että se yrittää esittää että siinä pelattaisiin oikeita ihmisiä vastaan, vaikka selvästikään niin ei ole ::) Sama joissain pisteidenkeräyseventeissä. Niissä se häiritsee oikeastaan vielä enemmän, kun en tiedä millä logiikalla niitä pisteitä muille "pelaajille" tulee, niin en voi taktikoida :D

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 932
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • tumblr
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #47 : 03.07.2019 14:01:31 »
Oon jostain lukenut, että vaikka kaksintaisteluissa käytännössä pelataan konetta vastaan, ne hahmot olisivat muiden pelaajien hahmoja. Mutta tiedä sitten, onko se totta.
Kaiketi ne myös noissa eventeissä ovat oikeita pelaajia, jotka kerää pisteitä ihan samalla lailla kuin muutkin. En tiedä tosin, onko siellä miten paljon botteja/huijareita liikkeellä, koska kerran joku onnistui keräämään yöunieni aikana yli sata pistettä. Mikä on reilulla pelillä mahdollista vain, jos käyttää hekutisti rahaa (mikä sekin on periaatteessa mahdollista mutta ei kovin todennäköistä). Joskus näin screenshotin ihan selvästä huijaritilistä, sillä timantteja oli joku 2 miljoonaa...
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 455
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
« Vastaus #48 : 09.07.2019 12:35:59 »
Minäkin pelailen vielä tätä aina välillä, kun ehtii ja muistaa. :D Nuo sivujuonet ovat välillä ihan hauskoja, mutta ärsyttää tosi paljon, kun niissä on aikaraja, kun sitten jos/kun en ehdi pelata niitä loppuun asti, niin ne jäävät kummittelemaan sinne saavutuksiin saavuttamattomina juttuina. ): Olisi oikeasti paljon kivempaa, jos ne voisi pelailla kaikessa rauhassa loppuun asti, tai sitten niistä tulisi saavutukset vain, jos niissä onnistuu, eikä ne jäisi sinne vaivaamaan aina, kun joku jää välistä, kun ei ole mahdollisuutta pelata niin usein kuin selvästikin tarvitsisi.

Hidas eteneminen on minustakin ihan vain hyvä juttu, kun sitten ei tule tällaisia typeriä taukoja niin usein, kun saa taas odotella lisää lukuja, vaikka nyt pitäisikin päästä vain vitosvuoden päättäjäisjuhlaan. Pitää muuten kysyä, että onko teillä muilla vitosvuoden päättävillä käynyt niin, että taikajuomissa rauhanjuoma (draught of peace) on jäänyt oppimatta, vaikka kaikki olisi pitänyt tulla jo käytyä tähän mennessä?

Minä en tehnyt tuota treffijuttua kuin vain vähän, kun en jaksanut, hävetti niin paljon hahmon puolesta välillä eikä aikaakaan olisi kyllä ollut. V.I.P.-kokeet oli kyllä pakko tehdä ja myönnän myös käyttäneeni silloin timanttejakin vähän nopeampaan etenemiseen, ettei se vain jäisi kesken. Itse en nyt mitään huipputuloksia saanut, mutta olen kuitenkin aika tyytyväinen niihin. (: Etenkin taikuuden historiasta olen tyytyväinen, että pääsin edes läpi, kun tuntui vähän, etten osaa vastata mihinkään niistä kysymyksistä oikein. :'D

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Crysted