Kirjoittaja Aihe: Vuoden vaihtumisia, K-11  (Luettu 2203 kertaa)

turkinpippuri

 • Ar Dân
 • ***
 • Viestejä: 727
  • tumblr
Vuoden vaihtumisia, K-11
« : 31.12.2009 19:42:03 »
Alaotsikko: Harry/Lavender, fluffy

Nimi: Vuoden vaihtumisia
Kirjoittaja: turkinpippuri
Paritus: Harry/Lavender
Ikäraja: K-11
Genre: fluffy
Vastuunvapautus: Kaikki tunnistettava kuuluu J. K. Rowlingille

A/N: Osallistuu kahteen haasteeseen: Hatusta nostettua III, jossa minun täytyi kirjoittaa parituksella Harry/kuka tahansa ja ikärajalla K-11, ja FF10, jossa sana 05. Siirtymä.
Hyvää uutta vuosikymmentä kaikille!
”Lupaan mennä joka ilta ajoissa nukkumaan ja olla kiltti opettajille.”
”Minä taas lupaan olla ahkerampi koulussa, tarvitsen paremmat arvosanat päästäkseni auroriksi!”

Harry kuunteli vierestä toisten luvatessa olla parempia ihmisiä ensi vuonna. Itse hän ei uskaltanut luvata mitään. Kun oli kyse Harry Potterista, mitä tahansa oli odotettavissa. Sitä paitsi oli paljon hauskempaa toimia spontaanisti eikä lupausten mukaan ja syödä liikaa karkkia jos halusi, tulisi parempi mieli kuin jos olisi karkkilakossa.

Tytöt kikattivat oleskeluhuoneessa miettiessään mitä laittaisivat päälle juhlaan, joka järjestettiin illalla uudenvuoden kunniaksi. Lavender nauroi hiukan turhan äänekkäästi ja vilkuili välillä Harryyn päin. Harrya nolotti, huomasikohan tyttö hänen tuijottavan? Pojat pohtivat kiivaasti millaisen ilotulituksen Weasleyn kaksoset olivat suunnitelleet täksi kertaa. Kaikki raketit oli kielletty koulun alueelta, mutta tietenkin kaksikko oli keksinyt keinon saada niitä kuljetettua omiin kätköihinsä.

Jännitys vain tiivistyi illan lähestyessä. Kun kello oli kahdeksan, oppilaat vetäytyivät valmistautumaan juhliin. Päivällistä ei ollut syöty sinä iltana juhlien tarjoilun vuoksi, joten kaikki odottivat innostuksen lisäksi nälissään suuren salin ovien avautumista.

Harry oli pukeutunut samaan pullonvihreään juhlakaapuun kuin joulutanssiaisissa, jotka oli järjestetty Harryn ollessa neljännellä luokalla. Hän käveli Ronin, joka ei ollut vaivautunut laittamaan mitään ihmeempää päälleen, ja oikein nätiksi laittautuneen Hermionen kanssa portaat alas. Väkeä salin ulkopuolella oli valtavasti ja he kaikki yrittivät yhtä aikaa tunkea sisälle saliin.

Lattialla oli paljon pieniä pyöreitä pöytiä. Hermione osoitti yhtä niistä ja sanoi: ”Katsokaa, Lavender ja Parvati viittovat meille, mennään istumaan heidän seuraansa!” Lavender katsoi Harrya ujosti ja hymyili kolmikon liittyessä tyttöjen seuraan.

Jostain kuului musiikkia ja pöytiin ilmestyi valmiita annoksia. Harry ei ollut varma, mitä söi, mutta hyvältä se maistui. Hermione, Lavender ja Parvati kommentoivat kuiskien ihmisten asuja poikien keskittyessä syömiseen. Välillä Ron yritti osallistua keskusteluun murahtelemalla ”Niin” tai ”Joo” suupalojensa välistä, mutta tyttöjen aiheet vaihtelivat niin nopeasti, ettei tavallinen kuolevainen pysynyt mukana.

Kun Dumbledore oli päättänyt kaikkien syöneen kylliksi, heilautti hän sauvaansa ja pöydät katosivat. Jäi iso alue keskelle salia. Hiljaa soinut taustamusiikki alkoi kuulua kovempaa ja jotkut alkoivat tanssia. Ron kysyi punastellen Hermionea parikseen ja vei tämän tanssialueelle. Harry jäi Lavenderin ja Parvatin seuraan.

Kohta musiikki keskeytyi ja kuului rehtorin ääni: ”Viisitoista sekuntia aikaa vuoden vaihtumiseen!” Väki alkoi laskea: ”…yhdeksän, kahdeksan, seitsemän, kuusi, viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi, NOLLA!”

Ilma täyttyi värikkäillä ilotulitteilla ja ihmiset nauroivat. Pansy tarrasi Dracosta kiinni ja tunki kielensä tämän suuhun niin, että Draco näytti toivovan voivansa paeta. Yhtäkkiä Harryn silmät peittyivät kädellä ja hänen suulleen painettiin lämmin suudelma. Kun käsi otettiin pois Harryn kasvoilta, näki hän edessään punastelevan Lavenderin. ”Anteeksi”, tyttö pyysi. ”Olen halunnut tehdä noin jo kauan ja päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni.”

Harry veti tytön lähelleen ja antoi tälle vastalahjana suudelman, joka keskeytyi vasta, kun sähisevä raketti viiletti ohi aivan Harryn pään vierestä. Ron tuli paikalle katsomaan häkeltyneenä, kun Harry tarttui hymyillen Lavenderin kädestä kiinni ja toivotti tälle hyvää vuoden vaihdetta.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2011 00:16:14 kirjoittanut turkinpippuri »
ja hetkeksi herää tunne: tapahtua voi mitä vaan
mutta harvemmin kuitenkaan
planeetat suis tu vat radoiltaan


avatar raitakarkilta

Cassie Cullen

 • Lover from Darkside
 • ***
 • Viestejä: 100
 • choosen one should been girl
Vs: Vuoden vaihtumisia, K-11
« Vastaus #1 : 03.01.2010 23:51:25 »
Epätavallinen pari mutta kumminkin ihan söpö
Mutta nehän ovan hirvi murhia, murha hirviä siis hirveitä murhaajia

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 773
Vs: Vuoden vaihtumisia, K-11
« Vastaus #2 : 04.04.2018 20:28:51 »
Tämä oli kiva ja osittain myös siksi, että Lavender sai Harrylta vastakaikua.
Harvemmin pääsee kurkistamaan Tylypahkan uuteenvuoteen, siksi tämä oli
siltäkin osin oikein piristävä.

turkinpippuri

 • Ar Dân
 • ***
 • Viestejä: 727
  • tumblr
Vs: Vuoden vaihtumisia, K-11
« Vastaus #3 : 25.09.2018 21:10:20 »
Kiitos paljon kommenteista :)
ja hetkeksi herää tunne: tapahtua voi mitä vaan
mutta harvemmin kuitenkaan
planeetat suis tu vat radoiltaan


avatar raitakarkilta