Kirjoittaja Aihe: Fast and Furious 7: Neljännesmaili | Sallittu, pre-slash Dominic/Brian  (Luettu 1098 kertaa)

Ferope

  • ***
  • Viestejä: 164
Kirjoittaja: Ferope
Fandom: The Fast and the Furious, eritoten Furious 7
Tyylilaji: Gen (korkeintaan pre-slash Dom/Brian)
Ikäraja: SallittuNeljännesmaili
sanoja 105


Polttomoottorin kehräys oli Dom Torretton laulu. Challengerin metallikylki oli hänen ihonsa ja hänen sydämensä jyskytti tyhjenevän nitrotankin tahtiin. Dom Torretton kädet istuivat ratin nahkaisiin kaariin, kuten ne istuivat Brian O'Connerin olkapäille. Jokainen ajettu matka pisti Domin miettimään, kuinka paljon hän toivoi pysyvänsä hengissä.

Dom sormeili hopeista ristiä kaulallaan, toinen käsi ratilla. Hänen ajatuksensa harhailivat valkeilla rannoilla ja Lettyn kultaisessa ihossa, mutta hänen katseensa oli kiinnittynyt horisontin rajaan. Hän käänsi katseensa Brianiin, jonka Skyline ärjyi aivan Domin auton vieressä.

Brianin suupieli nyki.

He ajoivat teitä tuntemattomia, mutta ei ollut väliä minne he loppujen lopuksi päätyisivät. Kunhan he päätyisivät sinne rinta rinnan. Elämää täytyi elää neljänesmaili kerrallaan.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2019 22:54:50 kirjoittanut Ferope »
People go in one end, and meat comes out the other.

summerblue

  • Vieras
Mitä ihmettä juuri löysin!? :D F&F on yksi niistä harvoja elokuvasarjoja, joiden osia olen jaksanut katsoa useamman kerran.

Miten ihana pieni teksti. Tässä oli vertauksia, joita tykkäsin ja kivasti olit saanut yksityiskohtia lyhyeenkin tekstiin. Luin tämän useammankin kerran ja edelleen mieleen tulee kaksi sanaa. Seksikäs ja rauhallinen. Ainakin omaan silmääni tämä sopi yhteen elokuvasarjan tunnelman kanssa.

Kiitos paljon! Nyt tekee mieli katsoa joku näistä leffoista.

Ferope

  • ***
  • Viestejä: 164
summerblue, hei ihanaa että eksyit tähän ficciin, vaikka se onkin vähän vanhempaa tuotantoa meikämangustilta! Sain ihan sydämentykytyksiä tästä kommentista; oli niin mukavaa palautetta. Mahtavaa kuulla, että ficci istui yhteen elokuvien tunnelman kanssa, ja että nautit lukukokemuksesta! Kiitos paljon <3
People go in one end, and meat comes out the other.