Kirjoittaja Aihe: Rutto, S, Harry/Draco, ficlet  (Luettu 1296 kertaa)

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 256
 • Try me.
Rutto, S, Harry/Draco, ficlet
« : 09.07.2018 00:46:50 »
Kirjoittaja: Lauchuo
Beta: Ronen
Ikäraja: S
Genre: angst
Paritus: Harry/Draco
Vastuuvapaus: Hahmot omistaa Rowling, tarinaidean minä
Tiivistelmä: Kun taikamaailmaan iskee ruttoepidemia.

A/N: Tyylikkäästi hieman myöhässä julkaisen 12+ virkettä, no oli tämä melkein deadlinepäivänä valmis, olin vain 10min myöhässä. Olihan tässä pakertaminen ja osittain tämä tuli ihan vain pakolla, mutta en suostunut luovuttamaan koska en ole ikinä feilannut virkehaastetta. Omatuntoni ei antanut periksi feilata sitä nytkään :D

Haasteet:
12+ virkettä XIV
Angst10 II
FanFic100 (074.   Pimeys.)
One True Something 20 #2Rutto

Aurinkoinen iltapäivä vaihtui hitaasti synkkenevään iltaan, ja yön tullen taivasta verhosivat jo tummat ukkospilvet. Draco huokaisi siirtäessään nukkuvan Harryn sormet pois päälaeltaan. Velhomaailmaa ravisuttavan taikaruttoepidemian alkamisen jälkeen hän oli kammonnut kaikkea kosketusta - jopa Harrylta, vaikka tiesi, ettei mitenkään ollut mahdollista, että Harry olisi saanut tartuntaa yhtään sen enempää kuin hän itsekään. Vain tahto pitää Harry lähellä sai Dracon sietämään niitä harvoja hetkiä, kun he nykyään koskettivat toisiaan.

Draco makasi hereillä sängyssä, kunnes hänen oli noustava käymään vessassa. Kun hän palasi takaisin Harryn viereen, hänen katseensa kiinnittyi yhteen Harryn oikean jalan varpaankynsistä. Hän henkäisi ja vilkaisi Harryn kasvoja eikä voinut olla kiinnittämättä huomiotaan oudon näköiseen hiustöyhtöön Harryn otsalla. Hän henkäisi nostaessaan peittoa hyvin varoen, ettei herättäisi toista miestä: mutaatio oli jo alkanut.

Draco astui hyvin hiljaa parvekkeelle ja sytytti tupakan - ennen epidemian alkua hänen oli ollut tapana tehdä niin halutessaan haaveilla, nykyään hän teki niin lähinnä hermostuneena. Hän käänsi katseensa taivaalle ja mietti, mahtoiko jossain tuolla avaruudessa olla vielä planeetta, jota epidemia ei ollut saavuttanut, vai oliko koko taikayhteiskunta kärsitty tuomimaan niistä rikoksista, joiden suorittamisissa hän itse oli ollut mukana. Draco tumppasi tupakkansa lopun liian pirteän keltaiseen tuhkakuppiin ja astui sisälle yhtä hiljaa kuin oli tullut uloskin. Hän otti kulauksen ikkunalaudalla olevasta pullosta: tuskin se enää estäisi tartuntaa, mutta kannatti yrittää silti. Hän huokaisi raskaasti, päiväkodin lapset pettyisivät, kun hän jättäisi tulematta huomenna. Mutta ei hän voinut ottaa sitä riskiä, että lapset sairastuisivat, he olivat vielä niin pieniä ja hentoja, ettei heillä olisi mitään mahdollisuuksia selvitä.

***

Vastaanottotiskin takana istuva velho viittasi kohti seinälle ripustettua taulua Dracon avatessa suunsa kysyäkseen neuvoa. Draco käveli portaat ylös kolmanteen kerrokseen osastolle Sairastumisepäilyt ja ilmiannot, otti vuoronumeron ja istuutui odottamaan ja juomaan automaatista tilaamaansa teetä. Hän vihasi tätä paikkaa - oli vihannut siitä asti, kun oli hyvästellyt siellä oman poikansa, mitään ei kuulemma ollut tehtävissä - eikä asiaa auttanut se, mitä hän oli nyt tulossa sinne tekemään.

Juuri kun Draco ryysti viimeiset teepisarat kertakäyttömukin pohjalta, hänet kutsui sisään miesparantaja, jonka käsivarressa komeili hyvin tuoreelta näyttävä tatuointi. Draco ei voinut käsittää sellaista vastuuttomuutta parantajalta, se oli... suoranaista ilkeyttä potilaita ja oikeastaan kaikkia muitakin kohtaan.

***

Vaikka hän kammoksuikin kosketusta nyt yhä enemmän, Draco ei voinut olla silittämättä yhä nukkuvan Harryn hiuksia vielä viimeisen kerran ennen kuin hänet vietäisiin pois. Hän näytti niin... rauhalliselta, niin tavalliselta. Draco pyyhki kyyneleensä jo valmiiksi kosteaan nenäliinaan. Hän oli ollut rauhaton jo kotimatkalla, ja nyt hän tunsi olonsa eksyneemmäksi kuin vuosiin.

Pitikö sen idioottimaisen ruton viedä häneltä ihan kaikki?

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 607
Vs: Rutto, S, Harry/Draco, ficlet
« Vastaus #1 : 10.07.2018 20:56:03 »
Tästä pompahti kolme asiaa suoraan päin näköä: taikaruttoepidemia, Dracon estyneisyys menemään päiväkotiin ja parantajan tatuointi. Tuo taikaruttoepidemia tuli aivan puun takaa ja se on niin kutkuttava, että siitähän irtoaisi vaikka mitä muuta. Olisi mielenkiintoista päästä kuulemaan mistä tämä idea ja ajatus sai alkunsa? Ja ennenkaikkea siitä voisit kirjoittaa lisää. Eli onnistuit kaivamaan minusta lisäkysymyksiä ja uteliaisuuden.

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 321
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
Vs: Rutto, S, Harry/Draco, ficlet
« Vastaus #2 : 25.07.2018 14:43:42 »
Terveisiä vaihdokkaista! (:

Olen kyllä Fairy talen kanssa samaa mieltä, että tästä taikaruttoepidemiasta saisi vielä vaikka ja mitä irti! (: Mulle se ei ehkä tullut niin puskista, mutta jostain syystä oletin Dracon olevan se, joka saa tartunnan, eikä Harry... :'D No, eipä sillä sinälleen juuri väliä ole, hieman vain huvitti se, että arvasin toisen sairastuvan ruttoon, mutta että arvasin sairastujan väärin. :D

Kovin surkeaa kyllä, että ilmeisesti Dracon poika on aikaisemmin kuollut (joko tähän ruttoon tai sitten johonkin muuhun tautiin), ja nyt sitten näyttää siltä, että Harry menee samaa tietä. >: Nostan kuitenkin siitä hattua Dracolle, että hän on pystynyt olemaan päiväkodissa töissä kaiken tämänkin keskellä, koska voisi kuvitella, että oman lapsen menettämisen jälkeen (riippumatta siitä, minkä ikäisenä), olisi pienten lasten seura kovin vaikeaa.

Tästä jäi kyllä pieni uteliaisuus päälle, että millainen tämä taikarutto on, mistä se on tullut ja voidaanko sille mitään! :D Kiitän kuitenkin nyt tästä kiehtovasta ficcistä! (:

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ansa

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 797
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Rutto, S, Harry/Draco, ficlet
« Vastaus #3 : 15.08.2018 22:16:37 »
Tämäpä oli mielenkiintoinen ja todella paljon ajatuksia herättävä, aivan kuten Fairy tale tuossa jo totesikin.

Luin tämän kahteen kertaan ennen tämän kommentin naputtelemista. Tässä oli paljon mielenkiintoisia tunteita. Sairastumisen pelkoa ja luopumisen tuskaa, inhoa tatuointia kohtaan ja harmia, kun joutuu tuottamaan lapsille pettymyksen sekä vihaa tuota mystistä ruttoa kohtaan. Pidin näistä kaikista.

Lisäksi se, että tämä oli niin erilainen H/D-ficci mitä olen lukenut, nosti tämän kiinnostusta. Toki tykkään pörröstä ja siirapista, mutta oli kiva lukea vaihteeksi ei-niin-onnellinen-tarina näistä kahdesta. Tosin mietin, että tässä ei korostunut kummankaan henkiöhahmon piirteet mitenkään erityisesti, joten tämä olisi toiminut myös jollain muullakin parituksella :) Mutta kiva, että olit valinnut tähän minun OTP:ni.

Olisi kiva, jos listaisit sanat vielä vaikka tuonne loppuun. Siis tuon 12 vikettä haasteen sanat :)

Kiitos,
Vendela
I think it's time for little story... It's definitely Storytime!