Kirjoittaja Aihe: Yuri!!! on Ice: Esileikkikenttä, k-11, JJ/Otabek, oneshot  (Luettu 259 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 205
 • "Jos satutat häntä, saat tarjota kaljat."
Ficin nimi: Esileikkikenttä
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: Yuri!!! on Ice
Ikäraja: k-11
Paritus: JJbek
Genre: Kepeä draama, slice of life

Summary: ”Ei tämä edelleenkään ole mikään sinun pomppulinnasi!”

A/N: Sain tuon otsikon jostain päähäni ja sen perään syntyi tarina. 95% tapauksissa asia menee toisin päin. :D Osallistuu Otsikkohaasteeseen.***Suihkun etäinen pauhu kiinnitti Otabekin huomion romaanin vetovoimaisuudesta huolimatta. Hänestä oli huvittavaa, että JJ oli ensinnäkin vain ilmoittanut saapuvansa piristämään iltaa hänen huoneeseensa ja toisekseen kotvan kuluttua vetänyt ylleen kylpytakin ja hiippaillut suihkuun. Eipä Otabekia tosin haitannut, vaikkei minkäänlaista viihdesirkusta olisikaan ollut luvassa. Rennointa ajanvietettä oli joskus vain oleskella samassa tilassa, vaikka molemmat olisivatkin askaroineet omien juttujensa parissa. Yksi hyvä vaihtoehto oli myös ottaa kimppanokoset.

Kylpyhuoneesta kantautuva hoilailu sai hänet hymähtämään. Tokkopa hän oli koskaan kuullut JJ:n viettävän hiljaista suihkutuokiota äänimaisemanaan ainoastaan veden kohina ja ropina. JJ lauleskeli mielellään monessa tilanteessa, eikä peseytyminen tehnyt poikkeusta. Usein kylpyhuoneen akustiikka palveli kuulemma pikku äänenavausta. Itsensä Otabek yllätti harvoin hymisemästä jotain, kun taas hänen mietteensä laukkasivat mielellään suuntaan ja toiseen kuuman vesisuihkun alla. Kai hän olisi voinut luokitella itsensä suihkuajattelijoiden kastiin.

Ehkäpä hänkin olisi laulanut enemmän, jos hänellä olisi ollut yhtä hyvä ääni kuin JJ:llä. 

Viimeiset säkeet kajahtivat ilmoille ja hana väännettiin kiinni. Otabek tunsi kylpyhuoneesta tupruavan lämpimän höyryn tuulahduksen, kun JJ astui hotellihuoneen puolelle nautinnollisesti huokaisten.

”Tekipä hyvää! Sinulla on taatusti parempi suihku täällä kuin mitä minulla on huoneessani.”

”Rohkenen epäillä”, Otabek tuumasi katse kirjassaan.

”Ihan kuin vesikin olisi ollut pehmeämpää”, JJ lisäsi näpertäessään kylpytakin vyön kiinni.

”Epäilen vakaasti sitäkin.” Hänen lauseensa loppu kuulosti horjuvammalta JJ:n loikatessa sängylle hänen viereensä.

”Oli miten oli, ainakin täällä on mahtavat sängyt!”

”Senhän me totesimmekin jo”, Otabek tuumasi ja yritti kääntää kirjansa sivua yhdellä kädellä, mutta se ei käynyt niin helposti JJ:n pelleillessä ylenpalttisen joustavalla patjalla. ”Voisitko millään lopettaa?”

”Älä anna minun häiritä!”

Otabek käännähti kyljelleen ja oli pompahtaa takaisin selälleen patjan suorastaan aaltoillessa hänen allaan. Ennen pitkää hän joutui toteamaan, että illan lueskelu taisi pitkälti olla siinä.

”Minusta tuntuu vakaasti”, Otabek aloitti ja puraisi kieleensä töyssähtelyn ansiosta, ”että jonkin muun aktiviteetin harjoittaminen sopisi kuvioon vähän paremmin. Vai?” hän sanoi kääntyen JJ:tä kohti niin, että he makasivat vastakkain. JJ taukosi patjalla leikkimisestä ja näytti vuorostaan pohdiskelevalta.

”Nyt tiedän!” tämä innostui sitten. ”Rakennetaan linnoitus!”

Otabek sai juuri ja juuri säilytettyä vakavan ilmeen. ”Minkä ikäinen sinä olitkaan?”

”Se oli mestarillinen idea”, JJ tokaisi aina niin kovin vaatimattomaan sävyynsä. ”Ehdota itse parempaa, Otaboy.”

”No, sinusta en tiedä, mutta minusta täällä on tukalan kuuma”, Otabek totesi ja kiemurteli T-paidastaan tuota pikaa.

”Hassua, minusta taas kylmemmän puoleista. Et osaisi auttaa asiassa?” JJ virnisti silmät arvioivasti hänen ylävartalollaan liikuskellen.

”Saa nähdä.”

Otabek nuuhki suihkusaippuan tuoksua JJ:n iholta nojautuessaan tämän ylle. JJ juoksutti käsiään hänen käsivarsillaan ja vei ne hänen niskalleen vetäen hänet kiinni itseensä. Vaihdettu suukko oli lempeämpi kuin mitä tavallisesti heidän välillään.

”Noh, näpit irti!” JJ torui pilailevasti, kun hän nykäisi kylpytakin solmun auki. ”Minä olen nakuna tämän alla!”

”Voi kauhistus”, Otabek tuhahti JJ:n korvanlehteä vasten ja puraisi sitä kevyesti. Vastauksena JJ ponkaisi ylös ja kieräytti itsensä vuorostaan hänen päälleen.

”Odotapa vähän”, tämä mumisi hänen suupieleensä ja laski kätensä patjaa vasten hänen päänsä molemmin puolin. ”Pakko testata.”

Otabek oli vähällä kysyä tarkennusta asiaan, mutta juuri silloin JJ nytkäytti käsivarsiaan, minkä seurauksena hänen päänsä ponnahti ylös ja takaisin.

”Tämä oikeasti joustaa ihan älyttömästi! Huimaa!” JJ ilakoi samalla kun sai hartiaansa kipakan tönäisyn vastaiskuna.

”Ei tämä edelleenkään ole mikään sinun pomppulinnasi!”

”Ja tämäkö oli sitten se mihin parhaat ideasi pystyivät?” JJ kysäisi kuin olisi muka kyennyt olemaan välittämättä hänen käsiensä hierovista liikkeistä reisillään saati siitä faktasta, että tämä parhaillaan puolittain istui ja puolittain makasi alastomana ja suihkunraikkaana hänen päällään.

”Tämä voittaa linnoituksen mennen tullen”, Otabek tuumasi teeskennellyn välinpitämättömään sävyyn. JJ hätkähti kouraisua takamuksellaan.

”Jokin minussa kehottaisi myöntämään olleeni kerrankin vähemmän oikeassa...”

”Harvinaista, eikö?”

Erittäin.”

« Viimeksi muokattu: 15.04.2019 22:21:18 kirjoittanut Ayudara »
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 226
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Vs: Yuri!!! on Ice: Esileikkikenttä, k-11, JJbek, oneshot
« Vastaus #1 : 07.11.2017 12:49:29 »
Ihihi, lisää jjbekiä <3 ^.^ Tässä parituksessa vain on sitä jotain. Tietenkin JJ tulee ja menee suihkuun laulelemaan, ja tietenkin Otabek on muka-välinpitämätön ja -ärtynyt, mutta kuitenkin tykkää kovasti, että JJ on siellä hänen seurana. En kestä noita JJ:n antamia lempinimiä Otabekille :'D Siinä toisessa ficissä Otabae ja tässä Otaboy. JJ on kyllä vallan mainio. Se on vähän ärsyttävä, eikä animea katsoessani ehdottomasti ollut yksi suosikkihahmoistani, mutta alan pikkuhiljaa lämmetä sille ihan yksinäänkin (enkä vain osana jotain paritusta).

Lainaus
”Ei tämä edelleenkään ole mikään sinun pomppulinnasi!”
Sänky ei ehkä ole, mutta Otabek saattaisi olla ;-)) Hehehe... hehe... he...

Kiitoksia taas päivänpiristeestä!


"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 205
 • "Jos satutat häntä, saat tarjota kaljat."
Vs: Yuri!!! on Ice: Esileikkikenttä, k-11, JJbek, oneshot
« Vastaus #2 : 07.11.2017 22:02:52 »
Kiitoksia jälleen, Avaruuspiraatti! <3<3

Luonnollisesti Otabek leikkii vaisumpaa kuin miltä JJ:n seura todellisuudessa tuntuu, mokoma. Jännäilen sitä, miten tämä paritus vain otti ja tupsahti nenän eteen ja pyydysti haaviinsa. :D JJ ei kieltämättä ollut se suosikkihahmo varsinkaan ensimmäisellä katsomiskerralla, mutta jos katsoo sen ylenpalttisen itsevarmuuden aikaansaaman omahyväisyyden taakse, ihan kunnon kaverihan se on. Hiljalleen JJ on varmaan kipuamassa top viiden kärkeen lempihahmoissa. Ei sillä, kyseisessä sarjassa taisikin olla oikeastaan vain parisen hahmoa, joille en lämmennyt liiaksi. :P Joka tapauksessa JJ ansaitsee paljon rakkautta sekä yksinään että parituksen osana, ja Otabekin kanssa juttu luistaa mainiosti keskinäisistä eroavaisuuksista huolimatta. Tuo lempinimikirjo taitaa olla jotain omaa headcanoniani, mutta Otabekista saa vain niin hyviä hellittelyjä etenkin JJ:n suuhun sopivan kuuloiseksi, joten niiltä on mahdotonta välttyä. xD

Lainaus
Sänky ei ehkä ole, mutta Otabek saattaisi olla ;-)) Hehehe... hehe... he...

Aijauts, siinähän sattuisi kipeää, jos alkaisi toisen päällä pomppia liialla innolla? Toisaalta kannatan ideaa. :'D

- Ayu
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Verinen Paronitar

 • pimeyden kalkkuna
 • ***
 • Viestejä: 1 637
 • monokkeli huurussa
Bongasin tämän stalkkaus-namiskan kautta, ja pakkohan tällaista otsikkoa oli tulla tutkimaan. Paritus oli mulle varsin eksoottinen, mutta hauskastihan nämä vastakohdat toimivat yhteen. Varsinainem sähköjänis tuo JJ, vaikka tällainen rento iltahetki olikin kyseessä xD

Lainaus
”Voi kauhistus”, Otabek tuhahti  

Tälle kyllä jo vähän nauroi ääneenkin, samoin kuin Otaboy-lempinimelle.

Tosi leppoisa ja söpö ficci, jonka tuo hulvaton otsikko kruunasi loistavasti, hauska idea ja oikein onnistunut toteutus.
sano mua rovastiks

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 205
 • "Jos satutat häntä, saat tarjota kaljat."
Kiitosta, Verinen Paronitar! <3 Kieltämättä tämä ship ei ole niin usein esillä, mutta on sillä onneksi oma marginaalifanikuntansa. :D Kuuluu juuri siihen kuuluisaan vastakohdat viehättävät -kategoriaan, josta saa väännellyksi yhtä ja toista. Ei jaksanut Otaboykaan liian kauaa keskittyä kirjaansa, ehkä siksi kun ei oikein pystynytkään. :D

- Mai
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."