Kirjoittaja Aihe: Ujo, herttainen ja söpö | S, raapale  (Luettu 1948 kertaa)

Ishida

  • Vieras
Ujo, herttainen ja söpö | S, raapale
« : 25.04.2008 22:48:27 »
Nimi: Ujo, herttainen ja söpö
Kirjoittaja: Ishida
Beta: Ei ole muuta kuin Word, kaikki tilitykset minulle
Genre: Raapale
Paritukset: Viittaus Oliver x Coliniin
Ikäraja: S
A/N: Ensimmäinen ficcini. Sisältää viittauksen Oliver x Coliniin. Osallistuu Fanfic 100-haasteeseen, 5. Ulkopuoli. Kaikenlaiset kommentit ja parannus ehdotukset olisivat erittäin kivoja. Enjoy, then.


5. Ulkopuoli

”Creevey, Colin” kajahti suuren salin halki professori McGarmiwan lausuessa uuden oppilaan nimen. Ekaluokkalaisten jonosta lähti kävelemään pieni, hiiritukkainen poika, epävarmoin askelin kohti professoria ja lajitteluhattua. Jakkaralle päästyään, pojan polvet näyttivät melkein pettäneen hänen istuessaan sille. Ei kestänyt kauankaan, kun hattu huudahti ”Rohkelikko!” ja suuri lauma vanhempia oppilaita laitimmaisesta pöydästä nousi ylös taputtamaan. Poika ojensi hatun professorille ja lähti puolijuoksemaan, leveää virnettään peittelemättä, kohti tätä laitimmaista pöytää.
   Colin istui tyhjälle paikalle leveästi hymyilevän, ruskeatukkaisen kuutosluokkalaisen viereen. Hän virnisti kerran ujosti ympärillään oleville ihmisille ja käänsi katseensa salin etuosaan, jossa seuraavaa oppilasta jos lajiteltiin. Ujo, herttainen ja söpö, huispauskapteeni ajatteli hiljaa mielessään.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2015 20:14:06 kirjoittanut Kaapo »

shira

  • ryövärintytär
  • ***
  • Viestejä: 184
  • ava © becca ♥
Vs: Ujo, herttainen ja söpö
« Vastaus #1 : 26.04.2008 01:30:50 »
Söpö ficcimys, tosi hyvä esikoiseksesi. Viimeinen lause varsinkin, aww  ::)
Ainoat virheet, mitä bongailin;

Ekaluokkalaisten jonosta lähti kävelemään pieni, hiiritukkainen poika, epävarmoin askelin kohti professoria ja lakitteluhattua.
Tarkoitit varmaan lajitteluhattua ? ;)

Poika ojensi hatun professorille ja lähti puolijuoksemaan, leveää virnettään peittelemättä, kohti tätä laitimmaista pöytää.
Puolijuoksemaan ? Minä olisin laittanut "Poika ojensi hatun professorille ja lähti puolijuoksuun, leveää virnettään peittelemättä, kohti tätä laitimmaista pöytää." Mutta sinunhan se on ficci. On vaan vähän kummallinen sananvalinta siinä kohtaa :)

Niin mutta, kuten jo sanoin, älyttömän hyvä ensimmäiseksi ficiksesi, kannattaa todellakin jatkaa kirjoittelemista !!  :)

~ shira

When you touch me it's so delicious