Kirjoittaja Aihe: Harry Potter: Wizards Unite -peli  (Luettu 15874 kertaa)

Tuittu

  • ***
  • Viestejä: 405
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #80 : 26.06.2020 11:24:29 »
Aa ok nyt tajusin! Magizoologin taiat perustuu tosiaan aika suurelta osin muiden auttamiseen, mutta muiden kuin henkiinherätystaian osalta se "teammate" voit olla myös sinä itse (eli voit hiilata itseäsi ja Bravery Charmista on hyötyä koko tiimille kerralla)! Ihan kaikkien ammattien taioista on tarkoituskin olla hyötyä muillekin kuin itselle - se juuri on se tiiminä pelaamisen vahvuus, kun eri ammateilla on eri taiat. Siksi isommissa chambereissa tarvitaan kaikkien ammattien edustajaa. Tai myös siksi, että damagea tulee aika hitaasti, kun hakkaa väärän ammatin vihollista. Mutta myös niiden taikojen takia. Esim. jos aurori ja professori yrittää taistella ilman magizoologia, niin ei ole ketään herättämässä henkiin kun ne kuolee. Tai ilman auroria magizoologi ja professori on pulassa 4-5-tähtisten erklingien ja werewolfien kanssa, koska ilman confusea erkling väistelee tosi paljon ja werewolfilla taas on niin paljon defenceä ja defence breachia.

Odo

  • Sankari
  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 10 443
  • Bang bang!
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #81 : 20.07.2020 13:49:14 »
Kiitos Tuittu myös tuosta selvennyksestä. :) Olen kokeillut nyt Wizard Challangeja ja eihän nämä olleetkaan yhtään, kuten Pokemon Gossa. Mielestäni on kivaa, että yksinkin voi chambereita tehdä ja se, että Night Bussilla saa tiimikavereitakin ties mistä! Ei ole sitä vaaraa, että pitäisi olla huippuunsa hiottu, että enää on mitään mahdollisuuksia harkita "saleja", kun tässä on nuo chamberit silleen, että oman taitotason mukaankin voi pelata. Olen nyt lvl 6 magizoologisti. Olen muutenkin pelannut ihan mahdottomasti. ;D Luulin olevani todella laiska pelaaja, mutta jatkuvastihan tuota tulee naputeltua! Ei ehkä käveltyä niin mahdottomasti, mutta takapihalla pelaillut, keskustassa, bussimatkoilla... ja pari ihan asioikseen tehtyä lenkkiäkin takana, vaikkei niitä nyt niin hurjasti olekaan. Brilliant Eventinkin "voitin", sen ensimmäisen Baby Beastin, mutta toisessa tahmaan. Toisaalta olen kipeä, ettei peliä sinällään ole jaksanut kuin sen, että saa päivän "kalenterista" jutut, kun edes avaa pelin. :D "Kuvakansioni" alkaa myös hiljalleen näyttää ihan kivalta, että valmiiksikin on tullut erilaisia hommia, vaikkei nyt hirmuisesti vielä kuitenkaan. Yleisempiä ja vähän harvinaisempiakin onneksi on jo saatu valmiiksi. :)

»It's all up to you, no one lives forever»

Elfmaiden

  • ***
  • Viestejä: 1 093
  • haaveilija
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #82 : 30.01.2021 20:58:05 »
Löysin tänne muutamia viikkoja sitten, kiitos jonkun vinkistä. Tämä ketju ei selvästi ole aikoihin ollut aktiivinen, ehkä jotkut ovat lopettaneet pelaamisen ja toisaalta aktiiviset pelaajat ovat ehkä esim Facebookin ryhmässä. Ajattelin kuitenkin vinkata tänne, että peliin on tullut paljon uusia asioita, joten kannattaa kokeilla vielä!

Kesällä lisättiin SOS-opintoja, joissa on todella monipuolisesti erilaisia toimintoja boostaavia juttuja, mm lisää voimaa taikojen tekoon, lisätehoa taikajuomiin ja pisteiden keruu nopeutuu. Samalla lisättiin myös 3 loitsua joilla voi joko tuoda kartalle lisää hahmoja tai boostata majataloja ja kasvihuoneita.

Joskus joulun aikoihin peliin myös lisättiin uusia vastustajia (Adversaries), eli kartalle ilmestyy tarinasta tuttuja "pahiksia" kuten Draco Malfoy, Fenrir Harmaaselkä, Gilderoy Lockhart, Aragog-jättiläishämähäkki, lohikäärmeitä... Niiden (ja niitä ensin vartioivien vastustajien) voittaminen on välillä todella haastavaa, mutta palkintona on DADA-kirjoja. Jossain vaiheessa myös mm Bellatrix ja Voldemort tulevat ilmaantumaan...
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS