Kirjoittaja Aihe: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 20/20  (Luettu 5524 kertaa)

Lunalotta

 • Valon ja ilon tuoja
 • ***
 • Viestejä: 1 098
 • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
  • Smaragdien säihke
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 10/?
« Vastaus #20 : 13.04.2017 14:18:06 »
Aww! Yhteinen ilta Arellen luona, holokuvia ja poppareita, ja sitten niitä pusuja! Nää on niin söpöjä yhdessä, ja toi raapaleen vika kappale oli ehkä paras kohta mun mielestä. :3 Lisäälisää!
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 11/?
« Vastaus #21 : 14.04.2017 15:16:47 »
SparklingAngel: Arvasin, että tykkäisit tuosta edellisestä. :D Kiitoksia taas kommentista, tässä mennäänkin taas ihan toisenlaiseen suuntaan. Jotenkin hassua kirjoittaa tätä tarinaa osa/päivä, kun en itsekään oikein tiedä, mihin suuntaan tämä onkaan oikein menossa. :D11, mätä

Pari päivää myöhemmin Sereya istui huoneessaan lukemassa, kun Braeden kysyi häneltä, olisiko hänellä hetki aikaa.
”Totta kai, tule sisään”, Sereya vastasi nopeasti. Edellisestä kerrasta oli kulunut jo liian pitkään, kun hän oli viimeksi kunnolla jutellut isoveljensä kanssa.
”Olen kuullut, että olet viime aikoina käynyt usein Terminuksen puolella planeettaa”, Braeden totesi saaden Sereyan hätkähtämään, sillä juuri siinä osassa Meliania Arelle asui. Olisiko tämä se hetki, kun hänen täytyisi kertoa isoveljelleen, että hänellä saattoi kenties olla tyttöystävä?
”Niiiiin?” Sereya sanoi venyttäen sanaa kysyvästi.
”Tarkkailijoidemme mukaan juuri siinä osassa planeettaa liikkuu erityisen paljon salakuljetettua tavaraa”, Braeden jatkoi. Sereya nielaisi vaikeasti. Jotenkin hänestä tuntui, että tässä ei ehkä ollut kyse paukkumaissin kaltaisista tuotteista.
”Miten tämä minuun liittyy?” Sereya ihmetteli, kun isoveli ei hetkeen jatkanut.
”Meillä on ollut erityisjoukoissa suuria vaikeuksia soluttautua Terminuksen asukkaisiin, sillä he ovat hyvin epäluuloista joukkoa. Sinä näytät kuitenkin onnistuneen jollain tavoin pääsemään heidän joukkoonsa, joten ajattelin, jos voisit auttaa meitä”, Braeden selitti.
”Auttaa teitä? Miten?” Sereya ihmetteli, sillä eihän hänellä ollut mitään kokemusta erityisjoukkojen toimista. Hän oli vain kuullut joskus harvoin, kun isoveli selitti päivästään kotona.
”Auttaa meitä saamaan salakuljettajan kiinni soluttautumalla heidän joukkoonsa”, Braeden vahvisti sisarensa epäilykset.
”Mutta eihän minulla ole kokemusta”, Sereya parahti.
”Ei, sinulla on jotain paljon parempaa: heidän luottamuksensa!” Braeden myönsi. Lopulta Sereya ei voinut tehdä muuta kuin luvata yrittävänsä auttaa isoveljeään, vaikkei hän ollutkaan ihan varma, kuinka syvälle suohon olikaan itsensä juuri työntänyt. Jotain mätää tässä koko asiassa nyt oli pakko olla, koska tuskin Arelle sentään oli sotkeutunut mihinkään, vaikka hän asuikin salakuljettajien suosimalla alueella.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 13/?
« Vastaus #22 : 16.04.2017 12:37:21 »
12, ei

Seuraavana aamuna Sereya ei tahtonut saada itseään ylös sängystä, vaikka hänen monitorinsa kuinka kertoi hänen olevan jo aivan tarpeeksi levännyt. Hänellä olisi vapaapäivä yliopistolta, joten hän oli jo aiemmin luvannut mennä käymään Arellen luona. Aikaisemmin se vain oli tarkoittanut mukavaa iltapäivää tytön seurassa, mutta nyt se tarkoitti lähes toisen vakoilua, kun hän oli luvannut Braedenille pitävänsä silmänsä auki.

Ei siis ollut ihmekään, ettei Sereyaa erityisemmin huvittanut nousta sängystä ja lähteä liikenteeseen. Oli jo ihan tarpeeksi vaikeaa tietää, että Arelle oli ollut tekemisissä salakuljettajien kanssa. Hän ei oikeastaan halunnut tietää yhtään sen enempää, koska aina oli olemassa mahdollisuus, että Arelle olisi sekaantunut johonkin suurempaankin.

Sereya ei halunnut uskoa, että Arelle olisi osa salakuljettajarinkiä, mutta jotenkin hän oli saanut käsiinsä salakuljetettua tavaraa, joten hän ainakin tietäisi asiasta jotain. Sereya ei oikein tiennyt, olisiko hänen pitänyt kertoa asiasta Braedenille jo aiemmin, mutta nyt se oli liian myöhäistä, sillä isoveli oli lähtenyt jo töihin.


13, punakka

Sereya seisoi pitkään Arellen asunnon ulko-ovella, koska hän ei tiennyt uskalsiko tai halusiko hän sittenkään tehdä sitä. Ajan viettäminen toisen kanssa oli kuitenkin aivan eri asia, kuin tämän mahdollinen tarkkailu.

Sereya oli jo lähes päättänyt peruuttaa lupauksensa isoveljelleen, kun hän kuuli ääniä takaansa ja kääntyi katsomaan. Lievän punakka Arelle juoksi ylös portaita ja hätkähti huomatessaan Sereyan käytävällä.
”Äkkiä ovi auki”, hän totesi, joten Sereya kumartui nopeasti kasvoskannerin puoleen. Hän ei tiennyt yhtään, mistä oli kyse, mutta toisen tytön hätääntynyt ilme ja ääni vakuuttivat hänet siitä, että nyt oli kiire pois käytävältä. Molemmat tytöt kiirehtivät Arellen asuntoon ja hän lukitsi oven perässään tiukasti.
”Mistä oikein on kyse?” Sereya kysyi, kun lukko oli naksahtanut paikoilleen heidän jälkeensä.
”Minä taidan olla pulassa”, Arelle vastasi epävarmasti.
”Millaisessa pulassa?” Sereya jatkoi kyselyään.
”Pahassa pulassa”, Arelle sanoi selvästi haluamatta selittää enempää.

Sereya alkoi miettiä itsekseen, mistä voisi olla kyse. Toisaalta voisi olla, että Arelle oli osallistunut salakuljetusrinkiin ja halusi nyt pois, mutta voisi myös olla, että Arelle oli vain ollut väärässä paikassa väärään aikaan. Joka tapauksessa, nyt vaikutti siltä, että Sereya oli aivan väärä henkilö hoitamaan tätä tilannetta.
”Soitan Braedenille ja pyydän hänet tänne”, hän totesikin kohta. Isoveli olisi kuitenkin kaikista paras auttamaan Arellea tässä asiassa.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

Lunalotta

 • Valon ja ilon tuoja
 • ***
 • Viestejä: 1 098
 • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
  • Smaragdien säihke
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 13/?
« Vastaus #23 : 16.04.2017 14:29:01 »
No nyt totisesti mentiiin vähän erilaiseen tunnelmaan :D Voi ei, Arelle pulassa :( Toivottavasti se ei kuitenkaan ole osallistunut siihen salakuljetukseen, tai jos on, niin toivottavasti se selviää siitä eikä sille tapahdu mitään pahaa!
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 14/20
« Vastaus #24 : 12.06.2017 10:02:47 »
SparklingAngel: Jep, kuten sanoin, jotain vähän erilaista. :’D Pian selviää, missä liemessä Arelle oikein onkaan. Kiitoksia taas, ja ilmoitan tässä samalla, että tätä on tällä tietoa tulossa vielä kuusi muuta osaa (yhteensä siis 20). (:

14, kireä

Sereya ja Arelle odottivat olohuoneen sohvalla hiljaisina. Sereya oli jo laittanut Braedenin mobiiliyksikköön viestin, että häntä tarvittiin ja osoitteenkin vielä. Isoveli oli kuitenkin töissä, joten hänen saapumisessaan voisi kestää jonkun aikaa.

Sillä välin tytöt vain istuivat ja odottivat. Pari kertaa Sereya tai Arelle yritti aloittaa keskustelua, mutta aina se jämähti johonkin, ja hiljaisuus laskeutui uudestaan huoneeseen.

Sereya alkoi tuntea olonsa jo lievästi vaivautuneeksi, kun hänen mobiiliyksikkönsä viimein kilahti viestin merkiksi.
”Braeden on täällä ihan kohta”, hän sanoi Arellelle luettuaan viestinsä. Arelle vain nyökkäsi, ja niin hiljaisuus palasi taas olohuoneeseen.

Kohta ovikellon ääni kuitenkin rikkoi hiljaisuuden, ja Arelle kävi avaamassa ulko-ovensa varovaisesti. Sereya odotti kärsivällisenä, kunnes näki isoveljensä tulevan tytön perässä. Hän suorastaan hyppäsi veljensä kaulaan, niin iloinen hän oli tämän saapumisesta. Braeden näytti hämmentyneeltä, mutta halasi kuitenkin siskoaan takaisin.
”Laitoit viestin, että tarvitset minua”, Braeden sanoi, kun Sereya viimein irrottautui veljestään. Tämä ei kysynyt mitään, mutta hänen ilmeensä kertoi selvästi, että hän halusi jotain selvitystä asiaan.
”Niin”, Sereya vain sanoi ja viittasi veljeään istumaan sohvalle.

Braeden istahti alas, niin että Sereya jäi veljensä ja Arellen väliin.
”Ensin haluan sinun kuitenkin tapaavan erään…” Sereya mutisi vaikeana saaden Braedenin näyttämään entistä ymmärtämättömämmältä.
”Braeden, tässä on Arelle, minun…tyttöystäväni…” Sereya mutisi, ja Arelle ojensi kättään Braedenille hymyillen leveästi.
”Tyttöystävä…” Braeden totesi, ja virnisti sitten, ”hei, Arelle, minä olen se idiootti isoveli, Braeden!”
”Hauska tutustua”, Arelle nauroi, ”Sereya ei olekaan kertonut sinun olevan noin hauska!”

”Onko nyt sopiva aika kysyä, mitä minä teen täällä?” Braeden kuitenkin vakavoitui hetken kuluttua. Sereya vain kääntyi katsomaan Arellea, koska uutinen olisi kenties parempi kuulla tämän suusta. Arelle sentään tiesi paremmin, missä ongelmissa oikein olikaan.
”Minä taidan olla aikamoisessa liemessä, josta en pääse irti omin avuin enää”, Arelle vastasi. Tämän verran Sereyakin jo tiesi, joten hän vain odotti hiljaa vieressä, että toinen jatkaisi.
”Millaisessa liemessä?” Braeden kysyi.
”Todella pahassa liemessä.”

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

Lunalotta

 • Valon ja ilon tuoja
 • ***
 • Viestejä: 1 098
 • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
  • Smaragdien säihke
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 14/20
« Vastaus #25 : 12.06.2017 16:10:38 »
Tyttöystävä. Uijui ja awws ;___; <3 Mutta ei perskele miten inhottavaan kohtaan jätit! Minäkin haluan tietää lisää :( Mutta onneksi tätä tulee vielä kuusi osaa :3
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 15/20
« Vastaus #26 : 13.06.2017 11:08:05 »
SparklingAngel: Joo, ei kai Sereya nyt oikein voi Arellea muuksikaan kutsua enää tässä vaiheessa. :D Tässä tulee lisää, ja kiitoksia taas! ((:15, enää

”Elrin, pikkuveljeni, tuli mukanani Kidriltä tänne. Aluksi oli ihan mukavaa, kun oli seuraa, mutta hän ajautui nopeasti vaikeuksiin. Elrin… Elrin on aina ollut kiinnostunut lain väärästä puolesta, mutta tällä kertaa hän taisi sukeltaa liian syvälle”, Arelle selitti.
”Veljesi siis on ongelmasi ydin?” Braeden varmisti, ja Arelle nyökkäsi. Sereya vain seurasi keskustelua, sillä hän ei ymmärtänyt enää yhtään mitään.
”Mitä jos kertoisit aivan alusta?” Braeden ehdotti.

Arelle aloitti tarinansa kertomalla Elrinin joutuneen Kidrillä ongelmiin, joten kun isosisko oli kutsuttu käymään kotona, hän oli järjestänyt pikkuveljelle sädetyksen Melianille. Näin pikkuveli oli saanut mahdollisuuden aloittaa alusta. Tai se oli ainakin ollut tarkoituksena. Melianilla Elrin oli kuitenkin joutunut heti alusta asti väärään sakkiin Terminuksen puolella.

Arelle oli ollut vielä Kidrillä huolehtimassa isästään, kun Elrin oli löytänyt itsensä salakuljettajaringin juoksupojan paikalta. Aluksi hänen oli vain tarkoitus juosta kuljettamassa viestejä paikasta a paikkaan b, mutta myöhemmin hän alkoi saada enemmänkin tehtäviä.

Kun Arelle sitten palasi itse takaisin Melianille, oli pikkuveli jo kaulaansa myöten suossa. Hän ei voinut tehdä muuta kuin katsella veljensä uppoamista, kunnes Elrin itse pyysi häneltä apua. Poika oli viimein tajunnut olevansa väärällä puolella ja halusi pois. Arelle lupasi piilottaa pikkuveljensä, mutta ennen kuin hän ehti tehdä asialle mitään, oli Elrin siepattu.

”Sain tämän eilen aamulla”, Arelle lopetti ja näytti Braedenille jotain mobiiliyksiköltään. Sereya vilkaisi sitä, koska istui edelleen kahden muun välissä ja huomasi sen olevan lunnasvaatimus.
”Heillä siis on veljesi”, Braeden summasi yhteen. Arelle vain nyökkäsi.

”Tästä voi kenties seurata jotain hyvääkin”, Braeden sanoi yhtäkkiä, ja tytöt katsoivat häntä kummissaan.
”Jos saan erikoisjoukot suostumaan ajatukseeni, voimme kenties saada sekä veljesi vapaaksi että napattua salakuljettajia talteen”, Braeden selitti puhkuen intoa. Hän ei ollut vielä kertaakaan Melianilla päässyt itse osallistumaan peiteoperaatioon, mutta kenties nyt olisi hänen mahdollisuutensa.
”Voisitko tosiaan auttaa minua?” Arelle kysyi.
”Totta kai voin”, Braeden sanoi ja siirtyi sitten kauemmaksi tytöistä leikkimään mobiiliyksiköllään.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 16/20
« Vastaus #27 : 14.06.2017 15:23:55 »
16, melodia

Samalla kun Braeden naputteli mobiiliyksikköään (todennäköisesti jutteli erityisjoukkojen päällikön ja oman pomonsa kanssa, Sereya tuumi) Arelle alkoi näyttää hieman rauhallisemmalta. Sereya päätteli tämän johtuvan siitä, että nyt tyttö sentään oli saanut jaettua hiertäneen ongelmansa jonkun toisenkin kanssa.

”Tiedätkö, olen aika huojentunut, että se olikin sinun veljesi, joka olikin sekaantunut salakuljettajiin”, Sereya totesi hetken päästä, kun Braeden mobiiliyksiköstä oli päässyt tuttu melodia.
”Mitä tarkoitat?” Arelle ihmetteli. Sereya alkoi hieroa niskaansa vaivautuneena, kun hän mutisi vastaukseksi:
”…minäsaatoinehkäluullaettäsinäitseolityksisalakuljettajista…”
”Minä? Mikä sai sinut niin luulemaan?” Arelle päivitteli.
”Kuulin Braedenilta, että salakuljettajat ovat pesiytyneet Terminuksen alueella, ja sinulla oli salakuljetettua tavaraa täällä…” Sereya vastasi tietäen itsekin perustelujensa olevan todella hatarat.
”Jos minä olisin salakuljettaja, en tosiaankaan salakuljettaisi pelkkää paukkumaissia!” Arelle nauroi.
”Niin, olihan se aika typerää olettaa niin”, Sereya myönsi yrittäen itsekin nauraa asialle, vaikka häntä nolottikin kamalasti.

”Hyviä uutisia! Corlina antoi minulle luvan järjestää operaation Erlinin pelastamiseksi. Meidän täytyy kuitenkin sopia vielä järjestelyistä tarkemmin”, Braeden selitti palattuaan olohuoneeseen. Hän oli selvästi lopettanut puhelunsa.
”Tarvitsetko apua siihen?” Sereya kysyi, kun Arelle näytti liian iloiselta saadakseen sanoja aikaan.
”En oikeastaan, mutta Arellen on silti paras tulla mukaani päämajaan. Hän osaa kertoa veljensä ongelman minua paremmin”, Braeden vastasi. Arelle vain nyökytteli sohvalla kykenemättä edelleenkään muodostamaan järkeviä sanoja.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 17/20
« Vastaus #28 : 15.06.2017 12:14:18 »
17, teroittaa

Ennenkö Braeden ja Arelle lähtevät erityisjoukkojen Braeden teroitti vielä tytöille, että vaikka operaation rattaat laitettaisiin liikkeelle jo saman tien, voisi kestää päiviä ellei jopa viikkoja, että mitään saataisiin valmiiksi.
”Meidän täytyy suunnitella kaikki tarkasti, ettemme vain saa aikaan enemmän vahinkoa kuin hyötyä.”

Sillä välin, kun kaksi muuta lähtivät käynnistämään operaation suunnittelua, Sereya suuntasi takaisin kotiin. Onneksi äiti ja isä olivat molemmat töissä, joten hän saattoi piiloutua huoneeseensa odottamaan uutisia.

Braeden ei tullut sinä iltana kotiin, eikä Arellesta kuulunut mitään, joten seuraavana aamuna Sereya suuntasi jännittyneenä yliopistolle. Professori Uyterhoeven käveli luentosalin eteen, mutta Arellea ei näkynyt missään.

Arelle saapui vasta lounaan jälkeiselle luennolle. Hän istahti Sereyan viereen poissaolevana, eikä tapansa mukaan kysynyt edes, mistä oli jäänyt paitsi.
”Miten kävi?” Sereya kysyi, kun toinen ei selittänyt mitään vapaasti.
”Braeden sai luvan operaatiolleen. Olen koko aamun yrittänyt saada oikean määrän guaraneja kasaan”, Arelle vastasi hiljaa.
”Saitko tarpeeksi?” Sereya varmisti
”Taisin saada”, Arelle sanoi.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 20/20
« Vastaus #29 : 22.11.2017 16:43:57 »
K/H: Ohoh, siitä onkin näköjään jo luvattomankin kauan, kun olen tätä viimeksi jatkanut, mutta nyt korjaan asian osa-oksennuksella ja julkaisen tässä putkeen kaikki loput kolme raapaletta tänne. (: Tämä saa siis vihdoin ja viimein lopetuksensa! ((:18

”Muistakaa sitten, että me saamme toimia vasta sitten, kun vaihto on suoritettu”, Braeden teroitti tiiminsä jäsenille, ennen kuin he jakaantuivat asemiinsa. Hän nyökkäsi Arellelle merkiksi, kun kaikki olivat päässeet paikoilleen. Heidän puoleltaan oli kaikki valmista.

Braeden katseli asemapaikastaan, kuinka hermostuneelta näyttävä Arelle käveli kohtauspaikalle. Jostain pimeyden keskeltä paikalle saapui myös kolme muuta, joista yhden kädet oli sidottu yhteen. Tämä oli oletettavasti sitten Arellen pikkuveli.

”Heitä se rahasäkki tänne, niin saat veljesi!” Elrinin vieressä seisova mies huusi.
”Päästä veljeni ensin”, Arelle vastasi ääni täristen.
”Rahat!” toinen miehistä huusi ja osoitti laseraseellaan Elrinin ohimoa.
”Hyvä on, hyvä on!” Arelle huusi nopeasti ja viskasi säkkinsä miehiä kohti. Toinen heistä alkoi työntää Elriniä edemmäksi osoittaen edelleen aseellaan tätä. Kun he pääsivät rahasäkin luokse, hän tyrkkäsi Elriniä, nappasi säkin ja kurkisti sen sisälle.
”Me kiitämme yhteistyöstänne”, mies nauroi ja alkoi perääntyä toverinsa luokse.

Ennen kuin mies oli kuitenkaan päässyt kovin montaa askelta, antoi Braeden tiimilleen keskusyksikön kautta käskyn tarttua toimeen. Yhtäkkiä tapahtui monta asiaa yhtä aikaa, kun Braeden heitti suojaussäteet Elrinin ja Arellen ympärille laserammuksien loistaessa pimeässä yössä. Oli mahdotonta seurata kaikkea yhtä aikaa, joten Braeden otti siviilien turvallisuuden huolehtiakseen. Nyt oli tärkeintä saada sisarukset pois taistelun tiimellyksestä, hänen tiiminsä osaisi kyllä asiansa ilman häntäkin.


19

Sereya kuuli tapahtumista vasta paljon myöhemmin. Ilmeisesti vaihtopaikalla oli ollut enemmänkin salakuljettajia, kuin vain ne kaksi, jotka Arelle oli nähnyt. Braeden oli kuitenkin tiiminsä kanssa saanut viisi paikalla olleista kymmenestä kiinni, ja yksi oli saanut kuolettavan osuman, vaikka kukaan ei tiennytkään, kenen laserista.

Kiinnijääneiden joukossa oli kuitenkin ollut kaksi INRY:n jäsentä, joten Imperiumista oli lähetetty TutKiJoita (Tutkivan Kipinän Joikaajat, eli Imperiumin kuulustelijat) tarkistamaan korporaation toimintaa. Koska Sereyan isä oli vastuussa INRY:stä, oli Coleminkin kutsuttu TutKiJoiden kuulusteluihin. Tämä aiheutti lievää huolestusta Sereyan kotona, mutta kaikeksi onneksi Colemin pääsi pian pois.
”Vapautettu kaikista syytteistä”, oli tuomio kuulunut, mikä sai Reiynan huokaisemaan helpotuksesta.


20

Pikkuhiljaa elämä palasi Melianilla normaaleihin uomiinsa, ja Sereyakin alkoi tuntea olonsa kotoisaksi sekä planeetalla että yliopistolla. Intergalaktisen viestinnän luentosarja lähestyi loppuaan, minkä vuoksi oli vuorossa opiskelijoiden loppuesitelmät. Sereyan ja Arellen oma kertoi luonnollisesti Maan, Melianin ja Kidrin mahdollisesta vuoropuhelusta, mistä professori Uyterhoeven antoi heille täydet pisteet.

Yliopistolta poistuessaan Sereya uskalsi viimein kysyä Arellelta jotain, mitä hän oli halunnut kysyä, mutta samalla kammonnut, jo kauan.
”Haluaisitko tulla käymään meillä?”
”Tarkoitatko, että esittelisit minut perheellesi?” Arelle varmisti. Sereya ei uskaltanut sanoa mitään, joten hän vain nyökkäsi ja toivoi parasta.
”Totta kai haluan!” Arelle kuitenkin vastasi, joten tytöt halasivat toisiaan ja nappasivat sitten yhdessä leijubussin Sereyan kotiin.

Perillä Sereya kumartui näyttämään kasvojaan skannerille ja astui sisään Arelle perässään.
”Hei, olen kotona!” hän huikkasi varmistaen samalla, ketkä kaikki muut olivat paikalla. Saamiensa vastauksien perusteella hän huomasi onnekseen Braedenin olevan jo kotona, mutta kaikeksi epäonneksi niin oli Coleminkin. Sereya nielaisi kävellessään Arellen kanssa peremmälle asuntoon.

Colemin, Reiyna ja Braeden näyttivät olevan kaikki olohuoneen puolella, joten Sereya ei ehtinyt kovinkaan kauas ovelta ennen kuin he huomasivat hänet.
”Hei, äiti ja isä, haluaisin esitellä teille erään…”, Sereya mutisi.
”Tässä on Arelle, minun tyttöystäväni”, hän jatkoi ja jäi odottamaan tuomiota.
”Moi taas Arelle!” Braeden totesi hymyillen.
”Moi!” tyttö vastasi.
”Vai että tyttöystävä”, Colemin totesi samaan aikaan sellaisella äänensävyllä, että siitä oli mahdotonta päätellä mitään.
”Voi, tule toki peremmälle!” Reiyna sanoi ja viittoi Arellea lähemmäksi.
”Kylläpäs sinä näytätkin laihalta”, hän jatkoi katsottuaan tyttöä.
”Braeden, hae vieraallemme puhdas lautanen, hän on varmasti nälkäinen!” Reiyna käski ja aloitti samalla tavanomaisen hössötyksensä.

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 4 137
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 20/20
« Vastaus #30 : 02.04.2019 22:38:03 »
Hassua, olin ihan varma, että olin kommentoinut tätä, koska olen lukenut tästä muutaman ensimmäisen osan, mutta näemmä en ole muistanut kommentoida ja sittemmin tämä on painunut unholaan. Mutta! Onneksi on vaihdokkaat, eli hei vaan sen kautta. o/

Alkuun tupsahti hirveä kasa vaikeita nimiä, mutta olen siinä onnellisessa asemassa, että tämä on jo valmis, joten ne toistuvat nopeasti uudelleen ja jäävät mieleen. Vaikeampaa voisi olla, jos olisi lukenut raapale kerrallaan tätä. Nyt ei tarvitse juurikaan kerrata aiemmasta. :) Mutta nimistö on kivan erikoista ja sopii scifiteemaan. Heti mietin, että mistä olet nämä kaikki keksinyt. :o

Leijubussi on jotenkin söpön kuuloinen. Tekstissä on paljon muitakin hauskoja scifijuttuja ja uutta maailmaa, mutta kuvailua on harmittavan vähän. Olisi ehkä helpompaa sukeltaa näiden maailmaan, jos ohimennen mainituilla asioilla olisi lihaa luiden ympärillä. Mutta toisaalta ymmärrän kuvailun vähäisyyden, kun kyseessä on kuitenkin raapalesarja.

Holokuvat ja popparit ja etenkin Maasta laittomasti tuotujen tavaroiden mesta ovat lemppareitani leijubussin lisäksi. Kivasti olet sekoittanut "normaalia" tuohon scifimaailmaan, ja ilmeisesti tässä ollaan myös menty ajassa hyvinkin paljon nykyajasta eteenpäin, se on mielenkiintoista. Kovin usein näkee tekstejä, jotka sijoittuvat lähitulevaisuuteen.

Oivoivoivoivoivoi. (Kyllä, kirjoitan tätä kommenttia samalla kun luen eteenpäin. :D ) Kurjaa, että Sereya joutui puun ja kuoren väliin luvatessaan isoveljelleen tarkkailla Terminuksen alueen touhuja, ja ilmeisesti myös Arellea. Ei ihme, että Sereya yhtäkkiä tunsi haluttomuutta tavata ystäväänsä, vaikka muuten ei muuta haluaisikaan tehdä.

Uuu, toimintakohtaus oli mielenkiintoinen, mutta harmikseni kovin lyhyt. Hyppy siitä maailmasta takaisin yliopistoelämään oli suuri kontrasti, mutta kivasti toi takaisin sinne, mistä lähdettiin ja jee, siellä oli vielä leijubussi mainittu. <3 Tässä luomassasi maailmassa, tai maailmoissa oikeastaan, on niin paljon kaikkea, että tästä olisi suureksi jatkisprojektiksikin. Itseäni jäi kovasti kiinnostamaan monet asiat, joita mainittiin siellä täällä. Oli kuitenkin omaa rahayksikköä, Imperium, eri osiin jaettu planeetta, INRYn raudankova ote, joka poikii helposti kapinallisia, asuuko niitä Terminuksen puolella? Salakuljettajien lisäksi siis. Paljon tavaraa 20 raapaleessa, voisin sanoa jääneeni nälkäiseksi, mutta kivasti sait kuitenkin yhden tarinan kerrottua maailmasta, josta kertoisi kymmeniä lisää. :) Ehkä joskus tätä verseä tulee lisää. ::)

Kiitos tästä,
Frac
Kun elämä antaa sitruunoita, ryhdy limonadivelhoksi u_u
-Saaps

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 518
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Intergalaktista viestintää, S, scifi-femme, 20/20
« Vastaus #31 : 04.04.2019 16:36:48 »
FractaAnima: No kiva sitten, että tätä kautta päädyit sitten kommentoimaan. :D Myönnän yhdeksi (monista) synneistäni juuri nimien tiputtelun. :'D Se on paha tapa, josta pitäisi opetella joskus ehkä eroonkin. Mutta onneksi ne eivät sitten kuitenkaan olleet liian erikoisia. Laiskana kirjoittajana nappasin nimeni ihan vain täältä, eli mitään en ole niistä itse keksinyt. :D Kuvailu onkin sitten toinen kompastuskiveni, etenkin vähän erikoisemmissa genreissä, kuten scifi, joten siihenkin pitäisi panostaa enemmän. Toki, raapaleissa se on vähän vaikeampaa, kun sanamäärä tulee aina vastaan. Koen myös scifin olleen niin erikoinen genre vielä aloittelijalle, että senkin takia ehkä vain ohimennen mainitsin monia esille nostamistasi asioista, koska en ehkä ihan täysin osannut kehittää niitä loppuun asti kunnolla. Mutta ehkä vielä joskus voisin palailla tämän maailman kimppuun vähän yksityiskohtaisemminkin. Pitää pistää mietintämyssyyn tämä. (: Kiitoksia tosi paljon kommentistasi! ((:

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid