Kirjoittaja Aihe: Sydän sydämestä, Sallittu, L/S, raapale  (Luettu 829 kertaa)

Tikkis

 • Mrs. Black
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 008
 • Ava Fractalta <3
Sydän sydämestä, Sallittu, L/S, raapale
« : 11.12.2016 21:03:56 »
Otsikko: Sydän sydämestä
Kirjoittaja: Tikkis
Paritus: Lily/Sirius
Ikäraja: Sallittu
Genre: fluff, raapale
Vastuuvapaus: Rowling omistaa hahmot, minä kirjoitin vain raapaleen.


Sydän sydämestä

Silmä silmästä, hammas hampaasta. Entä jos kyse olikin sydän sydämestä? Kukaan ei ollut opettanut sitä Siriukselle. Ei sellaisesta tiedetty mitään suvussa, jossa avioliitot olivat puoliksi järjestettyjä. Ei sellaisesta puhuttu ruokapöydässä, jossa lapsen suusta ei saanut kuulua pihaustakaan tai palkaksi saisi raipasta sormille.

Kun sydän alkoi läpättää, pieni poika hätääntyi. Kun kädet alkoivat hikoamaan, hän pyyhki niitä vimmatusti kaapunsa hihojen sisäpuolelle. Sen seurauksena hän sai paheksuvan katseen äidiltään ja pienen tukistuksen niskavilloista äitinsä taikasauvasta. Heilautus oli niin huomaamaton, ettei sitä voinut paljain silmin edes erottaa.

Siinä hän seisoi jonossa – punaisine hiuksineen, kesakkoisine kasvoineen, katse kohdistettuna Siriukseen. Eikä poika osannut hiljentää sydäntään.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2020 21:52:32 kirjoittanut Tikkis »
Aina ei sanoja tarvita.
Vain katse alaston.

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 3 953
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Vs: Sydän sydämestä, Sallittu, L/S, raapale
« Vastaus #1 : 11.12.2016 21:30:11 »
Olen aina innoissani, kun huomaan sulta saapuneen jotain uutta! En yllättynyt parituksesta, mutta pidän siitä, miten tässä ollaan Siriuksen lapsuudessa ja kerrotaan vähän Walburgasta ja kuten olettaa saattaa, hän on ollut tiukka äiti. Musta on hyvä huomio se, että Mustien perheessä tosiaan tuskin puhuttiin rakkaudesta ruokapöydässä, jos missään muussakaan tilanteessa. Kuvaustakin mahtui pieneen raapaleeseen ja siitäkin minä pidän. Pienen pieni sauvanheilautus riittää tukistamaan, pitämään kuria. Oi kyllä.

Kiitos tästä ja toivottavasti kirjoituskärpäsen purema on vaikutukseltaan inspiroiva. ;)

- Frac

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 1 147
Vs: Sydän sydämestä, Sallittu, L/S, raapale
« Vastaus #2 : 18.10.2020 19:34:50 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta! Silmäni tarttui tähän hienoon otsikkoon ja tähän mahtui valtavasti asioita näin pieneksi raapaleeksi! Ensinnäkin ensioletukseni tämän parituksen ficistä ei olisi ollut se, että kertoja onkin lapsi!Sirius, joka on ihastunut Lilyyn ehkä jo heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien. Mutta se olikin positiivinen yllätys, sillä lapsinäkökulma toimi tässä tosi hyvin. Jotenkin ajattelin, että jonossa seisominen viittaisi ensimmäisen koulupäivän lajitteluun, mutta mitenkäs tähän sopii se, että äiti pääsee tukistamaan Siriusta taikasauvallaan, eivät kai vanhemmat yleensä ole koulunaloituspidoissa mukana? Nyt sait minut todella miettimään, missä tilanteessa hahmot oikeastaan tässä ovat! Joka tapauksessa, tuo puhdasverisen suvun tiukka kasvatus ja järjestetyt avioliitot ja sitä kautta jokinlainen kykenemättömyys opettaa lapsille asioita rakkaudesta, tulevat tässä hyvin esiin, samoin Siriuksen jännittyneisyys. Viimeinen lause oli ihana - vaikka äiti kuinka tukistaisi, sydän ei siitä hiljene :) kiitos tästä!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥