Kirjoittaja Aihe: TSH: Koskettaen heistä jokaista, S, Joulukalenteri 2016 (24/24)  (Luettu 5907 kertaa)

LillaMyy

  • ekoterroristi
  • ***
  • Viestejä: 3 626
  • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
    • Sulkakynän rapinaa
No jos nyt olisi taas aikaa kommentoida... Denethor on kyllä kieltämättä lievä kusipää, mutta kenties osa siitä selittyy myös sillä, että kirjassa tuotiin esiin, kuinka Faramir oli ehkä enemmän äitinsä kuin isänsä kaltainen...? Vaikkei se olekaan mikään oikea syy, mutta silti...

Jotenkin arvelinkin, että nämä kaksi hahmoa jäisivät viimeisiksi, vaikka yhdessä kohdin vähän pyörittelinkin heitä ympäri, että kumpi saa kunnian olla se aivan viimeinen. Mutta kyllä se kunnia nyt Samille kuuluu, kun hän on niin kirjassa kuin elokuvissakin sen viimeisen vuorosanan esittäjä! Bilbo on ihana! <3 Mutta myös jotenkin todella surullinen. Etenkin, kun hän kaipaa pientä ja mitätöntä Sormustaan, eikä muista, että Frodo nimenomaan lähti hukkaamaan sitä. Siinä jotenkin riipaisee todella kovaa, kun viimeinkin huomaa, että se Sormus on tosiaankin ollut koko ajan työssään pienen hobitin sisällä. >: Mutta sitten taas toisaalta Bilbo pääsee nyt kenties parempaan paikkaan? Että siinä mielessä kenties ihan hyväkin juttu, vaikka surulliseksi se silti vetää.

TSH-elokuvissa pillittäminen on jotain, mitä allekirjoittanut harrastaa ihan jokaisessa Keski-Maasta kertovassa elokuvassa...! Kuninkaan paluun lopetus saa kyllä aina kamalat itkut aikaan, vaikka mitä tapahtuisi. Joten en yhtään ihmettele, että tämän viimeisenkin luukun kanssa sai taistella, ettei alkaisi pillittää kuin pahainen kakara. Koska siis yhyyyy, neljä lähti Satamiin ja kolme palasi! >>>>>>>>: Samin kukkarivistötkin saivat alahuulen väpättämään, että ehkä tässä pitäisi jo vähän huolestuakin itsestään? :'D Tässä oli kuitenkin tuon surullisuuden lisäksi ihanasti toivoa mukana, kun sieltä kuitenkin on tarkoitus vielä nousta.

Kiitoksia siis tuhannesti tästä kalenterista, tämän voimalla oli todella mukavaa odotella joulun saapumista! :-*

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid