Kirjoittaja Aihe: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)  (Luettu 509 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 242
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« : 14.03.2020 16:57:46 »
Nimi: Kotikaranteeni
Paritus: Harry/Draco
Ikäraja: S
Kirjottaja: Vendela
Tyylilaji: Arkinen sanailu ja höpöily
Pituus: 250 sanaa
Vastuuvapaus: Rowling omistaa, minä lainaan

Tiivistelmä: Harry ja Draco ovat auroripartnereita mutta myös pariskunta siviilissä. Nyt he ovat joutuneet karanteeniin korona-epäilyn vuoksi.

Vapaa sana: Korona jyllää maailmalla ja aiheuttaa kaikenlaista ahdistusta ja epätietoisuutta. Kirjoitin tämän pienen palan purkaakseni omaa ahdistustani ja mietteitäni, jos kotiaresti osuisi omalle kohdalle. Tosin aika höpöä tämä on ;D
Teksti on oikolukematon, virheet ovat omiani.

Osallistuu haasteisiin: Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus #2, Vuosi raapalehtien ja FFF1000 sanalla 719. PöllöKotikaranteeni


”Tämä on aivan tyhmää”, Draco marisi ja asteli tuohtuneena edes takaisin pienessä olohuoneessa.
”Minä tiedän, mutta meillä ei ole muita vaihtoehtoja”, Harry sanoi ehkä kymmenennen kerran. ”Tämä on ministeriön määräys ja meidän on noudatettava sitä, itsemme ja muiden turvallisuuden vuoksi.”

”Niin mutta ei ole meidän syy, että jouduimme työkomennukselle Pohjois-Italiaan, joten silloin ei ole myöskään meidän syy, että joudumme karanteeniin”, Draco valitti.
”Tiedän, mutta tilanne on nyt vain tämä”, Harry huokaisi raskaasti, tuntui turhalta jauhaa taas samaa asiaa.

”Eniten minua harmittaa, etten pääse Pansyn syntymäpäiville”, Draco mutristi suutaan ja heittäytyi nojatuoliin.
”Tiedän”, Harry sanoi, ”mutta ethän sinä myöskään tahdo tartuttaa häntä tai muita jos olet taudinkantaja?”
”En tietenkään”, Draco mulkaisi Harrya vihaisesti. ”En minä nyt täysin edesvastuuton ole.”
”Joten siksi meidän on pysyttävä täällä, ymmärräthän”, Harry sanoi mahdollisimman lempeästi.
”Ymmärrän”, Draco huokaisi, ”mutta silti se on tyhmää.”
”Tiedän”, Harry huokaisi.

He istuivat hiljaa ja katselivat ulos lumotusta ikkunasta. Asunto sijaitsi jossain päin Cornwallia ja oli yksi taikaministeriön turvataloista. Nyt se sai toimia Harryn ja Dracon kotikaranteeniasumuksena. Äsken saapunut pöllö oli määrännyt heidät pysymään siellä vähintään kaksi viikkoa, niin että nähtäisi, kantaisivatko he COVID-19 virusta.

”Asiaa voi kyllä ajatella positiivisestikin”, Harry sanoi hitaasti ja vilkaisi Dracoa, joka mökötti edelleen. ”Meillä on nyt kaksi kokonaista viikkoa aikaa olla aivan kahdestaan. Kukaan ei keskeytä meitä, tämä talo antaa meille kaiken mitä keksimme pyytää enkä minä tunne oloani kovin sairaaksi.”

Dracon silmissä välkähti kiinnostus.

”Joten”, Harry jatkoi ja nousi verkalleen ylös, ”lähdetäänkö tarkistamaan, minkälainen makuuhuone tässä paikassa on?”

Dracoa ei tarvinnut kehottaa toista kertaa.
©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Chibi

 • Huispausholisti
 • ***
 • Viestejä: 510
 • Sirius <3 Olive
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #1 : 14.03.2020 18:01:24 »
Hih! Ihanaa, että tämä (ainakin omasta mielestäni) ylireagoitu tilanne saa ihmiset inspiroitumaan. Enkä löytänyt kirjoitusvirheitäkään.

Kirjoitat niin kivasti, että olisin tietty toivonut vähän pidempääkin tekstiä, mutta ahdistuksen ja mietteiden purkamiseen tämä oli oikein mukavaa luettavaa. Kyllä asiat järjestyy, ei ammuta tykillä hyttysiä ::)

//: Thelinan kommenttia kompaten, toivon jatko-osaa ehkä korkeammalla ikärajalla   ;)
« Viimeksi muokattu: 14.03.2020 23:57:57 kirjoittanut Chibi »
"This is no time to be a gentleman! Knock her off her broom if you have to!"

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 634
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #2 : 14.03.2020 18:56:36 »
Hih, tämä pisti kyllä hymyilyttämään, mikä on kaiken sekoilun keskellä enemmän kuin toivottua! Voitko kirjoittaa myös jatko-osan ;D epäilen, että sen ikäraja kyllä olisi ”vähän” korkeampi... Kaksikon roolit olivat tässä juuri osuvat: voivotteleva Draco ja järkevä Harry, joka näkee tilanteessa valoisan puolen :D kiitos illan piristyksestä!

Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 464
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #3 : 14.03.2020 23:45:08 »
LOL koronaficci, sign me up :'''D

Lainaus
”Tämä on aivan tyhmää”, Draco marisi ja asteli tuohtuneena edes takaisin pienessä olohuoneessa.
”Minä tiedän, mutta meillä ei ole muita vaihtoehtoja”, Harry sanoi ehkä kymmenennen kerran.

Tämä alkoi heti hyvin, koska voin hyvin kuvitella Harryn jauhamassa samaa asiaa kerta toisensa jälkeen tylsistyneelle Dracolle ;D Ja tuo, miten Harryn alkutekstin replat ovat kaikki tuota "minä tiedän", "tiedän", "tiedän" :'''D Harry-parka!

Tämä oli kyllä söpö ja hauska kokonaisuus - sopivaa hattaraa tähän kaiken massahysterian ja sekoilun keskelle <3

S U P E R H U S B A N D S
ava & bannu ©Ingrid ♥

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 776
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #4 : 15.03.2020 08:27:28 »
Kiitos tästä piristävästä pikkupalasta. Kirjoitit sen, joka itselläni oli vain ajatuksen asteella. Terveenä karanteenissa voi tosiaan tehdä vaikka mitä, vain mielikuvitus on rajana.  :)

Avaruuspiraatti

 • ravisuttaa pirua
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 996
 • How's my singing?
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #5 : 15.03.2020 09:29:26 »
:D
Aamuiset aivoni ei oikein keksi nyt mitään sanottavaa. Tämä oli hauska koska korona (sillai synkällä tavalla) ja koska tietenkin Draco innostuu yhteisestä ajasta, kun tulee petihommat puheeksi. Tosin vähän epäilen, että siinä viikon kohdalla viimeistään se kahdenkeskinen aika alkaa tuntua painajaismaiselta :P Varmaan Harry ja Draco keksii vaikka mitä kinattavaa.

Kiitos!

i've seen sunny days that i thought would never end

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 341
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #6 : 15.03.2020 21:04:42 »
Kas tässäpä ajankohtainen ficciaihe!

Lainaus
”Meillä on nyt kaksi kokonaista viikkoa aikaa olla aivan kahdestaan. Kukaan ei keskeytä meitä, tämä talo antaa meille kaiken mitä keksimme pyytää enkä minä tunne oloani kovin sairaaksi.”
Kaikessa hyvätkin puolensa. ;) Harry on ihanan optimistinen, vaikka Draco potee pientä eristyskammoa.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 242
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #7 : 15.03.2020 21:14:38 »
Kaunis kiitos kaikille kommenteista :D Jatko-osasta sanon tässä yhteisesti, etten lupaa mitään, mutten myöskään tyrmää ajatusta aivan kokonaan ;D Katsotaan jos vaikka innostun, etenkin jos karanteeni napsahtaa omalle kohdalle, mitä en tietenkään toivo! Mutta pidän ajatuksen mielessä :)


Chibi, mukavaa että tykkäsit tästä! Tämä tilanne on todellakin niin absurdi, että oli pakko tarttua tähän. Ei todellakaan pidä mennä ampumaan tykillä hyttystä vaan edetä rauhassa :) Ymmärrän, että olisit halunnut lukea tätä enemmän mutta tästä tuli nyt tämmöinen. Kiitos kun kommentoit!

Thelina, kivaa että tykkäsit! Ja näiden roolit on kyllä aivan ehdottomasti näin, että Draco panikoi ja Harry rauhoittelee ;D Mutta onneksi tuota korvaavaa tekemistäkin löytyy ;) Kiitos kun kommentoit!

Angie, apua, tajusin vasta nyt tuon kommenttisi myötä että Harry toistaa pelkkää tiedän koko ficin ajan ;D Mutta kiva, että tämä viihdytti kaiken tämän sekasorron keskellä! Kiitos kun kommentoit!

Fairy tale, kävinkö lukemassa ajatuksesi? Itse asiassa sain tämän idean kun luin Purim-ficciäsi vaikka siinä ei ollut mitään mainintaa tästä koronasta ja naputtelin sitten nopsasti tämän oman ideani ylös. Mutta ehkä sen ficin kautta sain jonkinlaisen kontaktin ajatuksiisi ja nappasin idean sieltä :D Toki tästä voi kirjoittaa vaikka kuinka monta ficciä, ja kannattaakin nyt kun tilanne on tuore! Joten olisi kiva lukea sinun versiosi/näkemyksesi tilanteesta :) Karanteenissa voi tosiaan puuhailla kaikenlaista kivaa... Kiitos kun kommentoit!

Pirre, hienostihan nuo aamuaivot ajattelivat :D Voi tosiaan olla, että viikon jälkeen pinna kiristyy ja riitoja syntyy, mutta luotan siihen, että hyvä seksi pitää molemmat tyytyväisinä ;D Toki tämä aihe on nyt vähän sellainen, että kuinka paljon tästä "uskaltaa" repiä huumoria sillä tämä on kuitenkin vakavasti otettava epidemia. Mutta vähän voi kirjoittaa tämmöistä kevyttä. Kiitos kun kommentoit!

Fio, olin juuri vastailemassa kommentteihin kun ehdit jättää vielä omasi :D Aihe on toisaan ajankohtainen, ja kivaa olisi lukea enemmänkin tämän aihepiirin ficcejä. Harrylla on tässä optimismi kohdallaan ja eiköhän ne Draconkin ajatukset vielä muihin asioihin saada käännettyä ;) Kiitos kun kommentoit!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Rosmariini

 • Tulesta syntynyt
 • ***
 • Viestejä: 348
 • Created by fear
  • vlaurelia.blogspot.com
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #8 : 29.03.2020 10:53:34 »
Terkkuja Kommenttikampanjasta! :D

Päädyin valikoimaan tämän, koska Finissä on viime aikoina pyörinyt jos jonkinmoista karanteenificciä ja ajattelin, että jokuhan näistä on pakko lukaista :"D Ja tämä oli kyllä miellyttävä pikku H/D!

Draco oli tosi oma, valittava itsensä, joka ei ihan tajua, miksi kaikki kiva pitää kieltää ja miten tämä nyt on muka hänen syytään. Harry on tuttuun tapaan järjen ääni ja osaa pitää Dracon aisoissa - huvitti erityisesti tuo "Harry sanoi ehkä kymmenenne kerran". Osaan hyvin kuvitella hänet hyppäämässä aina oven tielle, kun Draco valittaa, että pitäisi käydä pikku päiväkävelyllä tai hän kuolee tylsyyteen ::) Yksin hän ei varmasti karanteenista selviäisi, mutta onneksi on Harry! Vähän sitä kyllä samaistuu toisaalta Dracoon sikäli, että harmitus asioiden peruuntumisesta tässä tilanteessa on suuri, mutta tilanne nyt on vaan tämä eikä muuta voi.

Muita kivoja yksityiskohtia tässä oli tuo koronapöllö :"D, Harryn vihjailut ja Dracon silmiin syttyvä innostus. Koska tottahan toki sitä pitää uuden talon makuuhuone käydä koeajamassa, eihän sitä muuten karanteenista tule mitään!

Tämä oli hauska ficci! Ja opettavainen! Näinä aikoina on hyvä ottaa kaikki keinot kansan sivistämiseksi ja ficithän ovat siihen oikein oiva tapa. ;)


the dark is generous and it is patient and it always wins
but in the heart of its strength lies its weakness -
one lone candle is enough to hold it back.

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 242
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kotikaranteeni (S, Harry/Draco, 2,5-raapale)
« Vastaus #9 : 31.03.2020 10:21:26 »
Kivaa, että otit tämän kommiksesta Rosmariini, sillä kyllä tämä tilanne on varsin mieleenpainuva kaikkine rajoituksineen.
Hihii, mukavaa että hahmot olivat omia itsejään tässä :D Draco on kyllä juuri tuollainen, joka ei oikein malttaisi olla paikallaan ja miettii, että onkohan tämä kaikki nyt aivan välttämätöntä. Harrylla tuleekin olemaan varmasti hyvin mielenkiintoiset ajat edessään kun hän yrittää pitää Dracon ajatukset muualla ;) Luotan kuitenkin Harryyn, että hän keksii riittävästi puuhaa ja virikettä miehelleen, ja suurin osa tästä aktiviteetista tulee luultavimmin tapahtumaan tuolla makuuhuoneen puolella.
Pieni opetusmainen vivahde tässä tosiaan oli, mutta hyvä jos se oli vain positiivinen asia :) Kiitos todella paljon kommentista, se ilahdutti ja piristi kaiken tämän omituisuuden keskellä!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!