Kirjoittaja Aihe: Kolme jästikeksintöä ja tyttö |S| Arthur/Lily  (Luettu 2145 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 255
Ficin nimi: Kolme jästikeksintöä ja tyttö
Kirjoittaja: Odo
Genre: draama, fluffin hippunen
Paritus: Arthur/Lily, (Arthur/Molly ja Lily/James)
Ikäraja: Sallittu
Vastuunvapaus: J. K. Rowling omistaa Harry Potterin maailmoineen ja hahmoineen. Kirjoitan tätä omaksi ilokseni.
A/N: Sain Paritusgeneraattorista tämän parin ja inspiraatio iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Heti mieleeni nousi 3 kertaa kun-haaste ja toteutus sille, miten paritus on uskottava. Toivottavasti muistakin. Taustatietona, että Arthur on tasan kymmenen vuotta Lilyä vanhempi eli Lily on parikymppinen tässä. Osallistuu myös FF100: Puhdasveriset (013. Keltainen) ja Vuosi raapalehtien V.Kolme jästikeksintöä ja tyttö

Puhelin ja tyttö

”Puhelin on todella kätevä!” Lily selitti innostuneena. Siitä oli kauan aikaa, kun kukaan oli jutellut hänen kanssa jästien tavaroista tai jästimaailmasta yleensäkään mitään. Arthur oli osoittaittautunut todella mainioksi kuuntelijaksi, jonka huomio oli katkeamatonta. Silmät tarkkailivat Lilyn pieniä eleitä, innoksen pilkahduksia, ja korvat kuuntelivat. Eikä Arthur voinut kieltää, etteikö hän olisi aina ollut viehtynyt erityisesti punapäihin.
 
”Ja puhelimella voi ottaa yhteyttä muihin jästeihin? Noin vain?” Arthur hämmästeli ja Lily vahvisti asian olevan niin. Puhelimetkin kuulostivat mielenkiintoisilta, eikä mies ollut saada tarpeekseen Lilyn kuplivasta äänestä, joka kohosi välilla intoon ja välillä vakavoitui. He olivat vasta tutustuneet, kun James oli tuonut Lilyn mukanaan Kotikoloon, eikä Arthur voinut kieltää yli äyräiden läikehtivää iloaan. He olivat käyneet läpi jo kahvinkeittimen, joka oli Lilyn suosikki, sekä erilaisia valaisimia. Töpseleistä kysyttäessä tyttö oli vain nauranut!

”Kyllä, puhelimet toimivat siten, että tartut luuriin – siis siihen osaan, jonka pistät korvallesi ja suullesi”, Lily piirsi käsillään ilmaan muodot, jotka luuri omasi ja hipaisi huuliaan. Se oli viettelevä ja leikkisä ele, tai sitten Arthur vain kuvitteli. Hänhän oli kolmekymmentä, joten saattoihan sitä tulkita hehkeän nuoren naisen eleet väärinkin. ”Ja sitten kuulet sieltä toisen puheen ja voit puhua hänelle. Ääni kulkee puhelimen välityksellä. Vähän kuin hormiverkko ilman liekkejä.”Televisio ja tyttö

Televisiosta Arthur ei ollut saada tarpeekseen. Vaikka velhomaailman tunnelma olikin muuttunut synkemmäksi, hän pystyi nauttimaan sentään illallisista, jotka järjestettiin sunnuntaisin. Lilykin tuntui heräävän henkiin, kun pääsi tapaamaan kiltalaisia myös Killan tehtävien ulkopuolella. Tytölllä oli uskomaton tapa olla lannistumatta ja valaa muihinkin rohkeutta rennolla olemuksellaan tilaisuuden saadessaan.

”Olen rakastunut Päivien viemää televisiosarjaan”, Lily nauroi, ”mutta James sanoo sen olevan typerä.” James pöydän toisella puolella virnisti, mutta se jäi Arthurilta huomaamatta, keskittyessään taas vain Lilyyn ja tämän viehkeyteen, joka oli vangitsevaa jollain erikoisella tavalla. Päivien viemää ja televisio kuulostivat todella jännittäviltä. Arthurista oli vaikea kuvitella laatikkoa, joka näyttäisi liikkuvia kuvia sarjana.

”Kuinka jästit saavat kuvat liikkumaan televisiossa, kun heidän valokuvansakaan eivät liiku? Eiväthän?” Arthur kysyi hämmästyneenä, kun oli miettinyt asiaa pitkään. Vaikka hän oli opiskellut jästitietoa Tylypahkassa, ei siellä ollut paljoakaan sivuttu esineiden toimintaa, vaan enemmänkin jästien käyttäytymismalleja ja kykyä selvitä ilman taikuutta. Arthur oli varma, että velhot eivät selvinneet ilman jästejä, tai ei ainakaan hän olisi saanut koskaan tarpeeksi tietoa ilman Lilyä. Vaikka Lily ei ollutkaan jästi vaan jästisyntyinen. 
 
”En oikeastaan tiedä, Arthur”, Lily pohti mietteliäänä, ”Televisiot toimivat sähköllä ja luulen, että se on jokin tekninen juttu.” Lilystä huokui huvittuneisuutta omasta tietämättömyydestä.

Arthur häkeltyi, mutta ilahtui oman nimensä soinnusta Lilyn äänessä.Kumiankka ja tyttö

”Meillä on kauhea kiire, mutta halusimme poiketa tuomaan sinulle lahjan siitä huolimatta. Valitsin sen itse”, Lily sanoi ojentaessaan Arthurille pienen neliskanttisen paketin tämän syntymäpäivänä. Nuoren naisen kasvoilla oli ilkikurinen ja leikkisä hymy, mitä Arthur oli oppinut rakastamaan heidän lyhyen tuttavuutensa aikana, eikä hän olisi malttanut olla avaamatta lahjaansa. Silti hän odotti hetken, että kuulumiset saatiin vaihdettua pikaisesti.

Lilyn ja Jamesin kaikkoontuessa pihamaalta Arthur istahti keittiönpöydän ääreen avaamaan vasta saatua lahjaansa ja hänen ilmeensä kirkastui nähdessään kumiankan. Joskus hän oli kysynyt Lilyltä, mihin sitä käytettiin, saamatta oikeastaan koskaan vastausta. Nyt hänellä oli oma kumiankka ja mahdollisuus selvittää sen mysteeri. Keltainen ankka näytti lähes yhtä leikkisältä kuin Lily.

”Älä haaveile, iso mies”, Molly sanoi topakasti, mutta siitä huolimatta lempeällä äänensävyllä puristaessaan aviomiestään poskesta. Tietysti hyvänä vaimona Molly oli huomannut miehensä kiintymyksen nuoreen ja kauniiseen naiseen, mutta tiesi siitä huolimatta Arthurin rakastavan häntä. 

”Saahan aikuinen mies haaveilla”, Arthur sanoi Mollyn heristellessä sormeaan varoittavasti. ”Tietysti rakastan sinua kaikkein eniten, Mollakkainen.” Molly naurahti ja lähti kotitöiden pariin jättäen miehensä pohtimaan saamaansa kumiankkaa ja Lilyä, joka oli niin täynnä elämää ja iloa, kauniskin ja huumorintajuinen. Kyllähän hän naisesta piti aivan valtavasti ja se oli täysin tervettä aikuiselta mieheltä.

Siitä huolimatta Molly oli ainoa, vaikka pienet haaveenpoikaset jäivätkin kytemään eikä hän unohtaisi koskaan tyttöä, joka oli saanut hänet syttymään sillä erikoisella tavalla, mikä sai hänen poskensa punehtumaan ja poikamaisen innon palaamaan.

Vaikka kumiankan mysteeri ei selvinnytkään heti, Arthur vielä keksisi mihin sitä käytettiin ja pitäisi sen muistonaan aina Lilystä, ja kaikista tiedonjyvistä jästikeksinnöistä, joita tyttö oli kertonut.

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 583
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Kolme jästikeksintöä ja tyttö |S| Arthur/Lily
« Vastaus #1 : 14.10.2016 12:30:04 »
Olipa ihana ficci! Tykkäsin myös siitä, että vaikka pientä innostuksen tuomaa ihastusta oli ilmassa, ei mitään varsinaisesti mielessä kuitenkaan edes käynyt, ja että Molly suhtautui asiaan lähinnä huvittuneesti. Kun ottaa huomioon, miten ihastuneita kaikki miehet jo kirjoissa Lilyyn ovat, tuntuu ihan uskottavalta tämäkin.

Ainoastaan Lilyn tietämättömyys televisiosta sai minut vähän ymmälleni. Kyllähän hän nyt kuitenkin jästiperheessä kasvaneena olisi osannut sen verran kertoa, kuinka se esittää aiemmin tallennettua ihmisten näyttelemistä, vaikka ei varsinaisena teknisenä laitteena tv:n toimintaa tuntisikaan? Rehellisesti sanottuna en itsekään ymmärrä, miten joku on joskus osannut keksiä, että on mahdollista siirtää ääntä radioaalloilla, saati että liikkuvaa kuvaa televisioon. ;)

Lainaus
Nyt hänellä oli oma kumiankka ja mahdollisuus selvittää sen mysteeri.
Voi Arthur! ;D Tämä oli kyllä ihan huippukohta. ;) Mahtoiko tämä mysteeri selvitä koskaan?

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 255
Vs: Kolme jästikeksintöä ja tyttö |S| Arthur/Lily
« Vastaus #2 : 14.10.2016 13:14:04 »
Fiorella kiitos kommentista! :) Tarkoitin nimenomaan teknistä juttua, että muuten ne on jo hieman puhuneet televisiosta. Arthur vain haluaa tietää miten ne kuvat siellä liikkuu ja en tiedä itsekään (silleen fiksustifiksusti). ;D Kumiankan mysteeri ei selvinnyt, kun se viittaa (leffa)canoniin kun Arthur kysyy Harrylta mihin kumiankkaa käytetään aivan innoissaan. :D

Paritukseen halusin taas lähteä sillä fiiliksellä, että on ihan ymmärrettävää ihastua ja hieman haaveiillakin vaikka olisikin jo oma Mollukkainen. Lilyn flirtin jätin hyvin sivumaininnaksi ja tulkinnanvaraiseksi taas ettei se menisi liian intiimiksi. Tällaiset fiilikset on kuitenkin realistisia vaikka pettää ei haluaisikaan. Arthur kuitenkin vain kolmekymppinen joten hyvin mahdollista että nuori nainen kiehtoo. ;)

Larjus

 • Foorumiyandere
 • ***
 • Viestejä: 6 129
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Kolme jästikeksintöä ja tyttö |S| Arthur/Lily
« Vastaus #3 : 26.06.2022 20:31:31 »
Olipas tässä kiva idea! Symppis Arthur on tietysti innoissaan, kun joku haluaa jutella hänen kanssaan jästijutuista (ja vielä osaa käyttääkin niitä), ja kun kyseessä on vielä nuorempi kaunis neito niin mikäs siinä ;D Ihan somaa tollainen ihastuminen (tietty niin kauan kun ei sen eteen mitään tee ja ala suhteita rikkomaan). Hyvä että Mollykin ymmärtää tilannetta ja taitaa pitää sitä lähinnä huvittavana. Sitäkin oon kuullu sanottavan, että kolmanteen osapuoleen ihastuminen voi tuoda uutta intoa ja kipinää omaan parisuhteeseen (kunhan siis kohdistaa sen ihastuksen tuottaman energian omaan kumppaniin). Näin tällee uteliaana jäin myös tuumimaan, että osaakohan James tulkita tilannetta ja miten hän suhtautuisi, jos tietäisi Arthurin olevan vähän ihastunut Lilyyn :D Kun vähän sellainen fiilis, että hän ei ehkä ottaisi sitä ihan niin kevyesti kuin Molly.

Vähän surkuu miettiä, että aika pian tämän jälkeen Lily sitten kuolee (se tuli tosta kumiankkamysteeristä ja ratkeamattomuudesta mieleen), mutta noh, onneksi Arthur voi sentään pitään kaikki mukavat muistonsa  :'( ♥
君の知らない
僕の世界を教えてあげる

        

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 255
Vs: Kolme jästikeksintöä ja tyttö |S| Arthur/Lily
« Vastaus #4 : 15.09.2022 15:41:40 »
Larjus, kiitos kommentistasi ! Yleensä ujostelen vanhoja ficcejäni tai karsastan niiden uudelleen lukemista, mutta tuli nyt olo ...että voisinpahan tämän tässä lukaista. :D Kiva, että tykkäsit tästä ja jätit kommentin. <3 Oot ollut kyllä super kommentoimaan mun pölyttyneitä ja jopa hämähäkinseittien peittämiä ficcejä. Oon tullut niistä hurjan iloiseksi, toki myös niistä, jotka on uudempiin! Näihin on aina niin ristiriitainen fiilis vastailla, mutta.. hauskaahan se on, että vanhatkin vielä maistuu kanssafiniläisille. Kiitti <3

Ja voihan James, voit olla täysin oikeassa. ;D