Kirjoittaja Aihe: The Walking Dead (tv-sarja)  (Luettu 88142 kertaa)

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #40 : 08.11.2016 20:58:33 »
Spoilaa seiskakauden kolmatta jaksoa!

Lainaus
Ja kerran se on noin läheinen herra Neganin kanssa, niin olisi heittänyt sille kuulan kalloon tai pyytänyt vaimoaan tappamaan Neganin tämän nukkuessa. :D Mulla oli kauheet visiot!
Minulle tuli mieleen, miten Michonne (vai kuka se olikaan?) aikoinaan ohjeisti Andreaa, että antaa ensin Kuvernöörille kunnon kyydit ja sitten nirri pois kun se nukkuu tyytyväisen unta. Mutta Andrea ei siihen pystynyt, kun uskoi ilmeisesti kuitenkin Kuvernöörin hyvyyteen tai ei muuten vain halunnut sitä tappaa?

Sherryn tosiaan olisi fiksua esittää päällepäin kilttiä pikku vaimoa ja nujertaa Negan tämän nukkuessa. Se on niin itsevarma, että jossakin vaiheessa tuo ominaisuus kääntynee sitä itseään vastaan. Ja sitä odotan innolla.


Lainaus
Oon tyytyväinen, että mennään seuraavassa jaksossa seuraamaan mitä Rickin porukalle kuuluu, haluan tosissaan tietää juurikin miten Maggie voi yms. Voi kun saisin karistettua tämän tunteen olalta, että me ollaan edelleen samassa tilanteessa kuin kauden ekoilla hetkillä. Kuhan ollaan vähän käyty kurkkimassa, mitä on tapahtunut hieman tapahtuneen jälkeen. Odotan jatkuvasti milloin tämä kaikki yhdistyy ja päästään asiaan!
Mutta Maggiehan ei ole siellä enää! :D Nehän lähtivät Sashan kanssa Hilltopin vaellukselle ultraäänitutkimukseen ja muutenkin apua pyytämään? Siinäpä ylläri Neganille. Ja nyt sitten tahdon tosi paljon nähdä "Sasha ja Maggie vaelluksella Hilltoppiin" -jakson. Muistakaa muuten, että Taran pov -jakso on myös esittämättä... Pahoin pelkään siis, että niiina joutuu kärsimään, kun ensin näytetään jokaisen seuraavat vaiheet ennen kuin päästään etenemään... Tämä alkaa olla melkein yhtä paha kuin Lost aikoinaan. ;)

Ja tosiaan, minäkin tahdon jo kovasti päästä tarinassa eteenpäin. Veikkaan, että kunhan nuo nyt saavat vähän järjestäydyttyä, niin porukat yhdistävät voimansa Negania vastaan ja alkaa melkoinen taistelunnujakka. Seiskakauden trailerivideossa näytetään, kuinka Hilltopiin hyökätään, joten ei liene kaukaa haettua. Todennäköisesti Kingdominkin väki osallistuu, joten ehkäpä tämän kauden lopussa erilleen ajautuneet ystävät yhdistyvät jälleen. Ja luultavasti joku menettää taas henkensä kauden päätteeksi. Ehkä se on Ezekiel (johon kauden aikana kaikki katsojat ovat kerinneet jo kiintyä), ja sitten Carol on taas harmissaan?  ::)Spoilaa sarjakuvan tapahtumia, muttei mitenkään suuria paljastuksia, melko hassuja vain.

Lueskelin, mitä Neganista sanotaan, ja tässäpä taas mielenkiintoisia pikku tietoja Negan/Lucille "parista" sarjakuvassa. ;) Ohjelman canon voi seurata tai olla sitä seuraamatta, mutta onpahan tässä mahdollista pohdiskeltavaa.  ;D

Karvalakkirakastaja oli tosiaan oikeassa siinä, että Lucillen tuho on Neganille sydänsuruista suurin. Itkuhan siitä pääsee, kun Lucille meni kahtia!  ;D ;D ;D

Lainaus
Negan fights with Beta, slamming his gun into his back, and Beta cutting Negan's forehead. When Beta disarms him, Dwight tosses him Lucille, who Negan hits off Beta's back. To Negan's anguish, Lucille breaks in half by the force of the blow. Tears well in Negan's eyes as he runs to kill Beta, however he is forced to recline when he's attacked by two zombies. During this time, Beta escapes.
(Mainittu Beta on yksi niistä "kuiskailijoista".)

Yäk. Sanonpa vain, yäk.  ::) Tämä on kieltämättä ihan puhdasta ääliöhuumorificciainesta, ja vielä canonin puitteissa! (Ja Lucille on btw myös kaiken lisäksi Neganin ex-vaimon nimi.)

Lainaus
Negan's attachment towards Lucille is shown to be deranged. Apart from claiming that it's saved him more times than he can remember, he also says that it's "the only bitch I've ever loved" and disturbingly admits that he occasionally has sexual thoughts towards Lucille, and even acting on these thoughts.
Jopa Dwightia ällöttää:
    "It's a fucking baseball bat, you lunatic."     
—Dwight to Negan about Lucille

Minä olisin tykännyt tästä lopetuksesta. Mutta myönnän, että onhan tuollainen paskiainen niin herkullinen hahmo sarjaan, että ei sitä heti raaski pistää pois. Ja nyt kun se on vielä tuo näyttelijä, jota moni rakastaa, niin pitävät sen varmasti mielellään sarjassa ainakin kauden loppuun ja varmaan ylikin. 

Lainaus
Negan was originally planned to be killed off shortly after his introduction in Issue 100, however Kirkman said he liked Negan "too much" to kill him off. He was originally supposed to die by the hands of Rick in the end of Volume 17: Something To Fear, appearing in only five or four issues. Rick would've delivered Negan's decapitated head to Maggie in a box saying, "I'm sorry".


« Viimeksi muokattu: 08.11.2016 21:49:15 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #41 : 08.11.2016 21:18:45 »
Spoilaa sarjan 7 kautta (Ai että kun tohkeissani meinaan aina unohtaa kaikki spoilerit ja pikkufontit kun haluaisi vaan jauhaa, mutta ymmärrän, että tätä topaa voi lukea muutkin kun semmoiset, ketkä olisi 7 kautta seurannut. :D)
Spoiler: näytä
Lainaus
Mutta Maggiehan ei ole siellä enää! :D Nehän lähtivät Sashan kanssa Hilltopin vaellukselle ultraäänitutkimukseen ja muutenkin apua pyytämään? Siinäpä ylläri Neganille. Ja nyt sitten tahdon tosi paljon nähdä "Sasha ja Maggie vaelluksella Hilltoppiin" -jakson. Muistakaa muuten, että Taran pov -jakso on myös esittämättä... Pahoin pelkään siis, että niiina joutuu kärsimään, kun ensin näytetään jokaisen seuraavat vaiheet ennen kuin päästään etenemään... Tämä alkaa olla melkein yhtä paha kuin Lost aikoinaan. ;)
Ainii, mitähän mä aattelin taas! Kai kuvittelin, että se olisi jo palannut sieltä kun kuitenkin about viikko on varmaan mennyt, kun eikö Negan maininnut, että n.viikon välein se kerää itselleen puolet kaikesta. Mutta joo toki ne vielä näyttää niidenkin retken. En kestä oikeasti tätä!! :D Aivan liikaa paikkoja missä olla ja mitä seurata. On tosiaan kun joku Lost konsanaan kohta (ja senkin katsomisen lopetin juuri tästä syystä kun sekavana oltiin ties missä).

Uskon tosiaan itsekin, että kausi varmasti huipentuu johonkin yhteenottoon ja luultavasti se jääkin kesken, että saadaan odotella kahdeksannelle kaudelle asti kuinka siinäkin käy ja ketkä taas menettää henkensä. Toisaalta musta on virkistävää, että Negan on mukana, mutta jotenkin tämä asetelma ei ollenkaan miellytä mua. Musta parempi olisi juurikin jos nämä muut saisi nopeammin vastarintaa rakennettua ja heillä olisi kokoajan pientä kärhämää, mutta silti kukaan ei olisi liian alakynnessä ja kellään ei olisi ketään tuolleen vankina (Daryl parka!). Mua jopa oikeasti alkaa pelottamaan, että Daryl aivopestään kunnolla ja on taas pitkä prosessi saada mies kuntoon. Siitä tulee vielä samanlainen kun Dwightista. Uskon kuitenkin, että koska Dwightia on näytetty nyt jonkun verran, että sillä on joku suurempikin merkitys sarjassa juurikin Neganin voittamisen kannalta. Eiköhän sekin käännä vielä päänsä takaisin järjen suuntaan!
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 20:58:47 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione

Kosmik

 • ***
 • Viestejä: 3 923
 • ava © Ingrid
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #42 : 08.11.2016 21:51:01 »
Täällähän käy kova kuhina. Hädin tuskin ehdin kirjoittaa tänne mitään, kun uusia viestejä vaan satelee ja sit pitää tietty nekin lukea kirjoitusohjelmassa, kun en näe lukea noin pientä fonttia. :'D

Spoilaa seiskakautta!

Mustakin kieltämättä alkaa taas tuntua siltä, että tätäkin kautta pitkitetään ihan turhaan. En kauheasti tykännyt, kun siitä Dwightista piti tehdä muka tärkeä hahmo, jonka taustatarinaa käsitellään lähes kokonaisen jakson verran. Mäkään en yhtään lämpene tuolle hahmolle, vaikka joo, onhan se toki ymmärrettävää, miksi se on suostunut Neganin aivopestäväksi ja lemmikiksi, mut jotenkin en vaan pysty tykkäämään siitä, kun se näyttelijäkään ei vaan iske muhun. On se toki kiva, että sarjaan ilmaantuu uusia hahmoja sitä mukaa kun vanhoja kuolee, mut tarviiko jokaisen hahmon elämää aina ruotia läpi yhden kokonaisen jakson verran. Tässä uusimmassa jaksossa pääpaino kun nyt oli Dwightilla. Vihasin aikoinaan niitä Eugene ja Abraham -jaksojakin, koska ne on niin ärsyttäviä hahmoja molemmat. Just tollaset syvällisemmät perehtymiset sivuhahmoihin hidastaa sitä itse tarinan etenemistä ja se on mua tässä sarjassa turhauttanut vähän väliä. Ja eikös tääkin kausi esitetä taas kahdessa osassa? Eka puolisko nyt syksyllä ja seuraava sit kai talvella? Tuntuu vaan siltä, että tapahtumat alkaa taas vähitellen polkea paikoillaan.

Mut joo, oli kiva nähdä Darylia, vaikka hän aika tukalassa paikassa onkin nyt. Hieman kyllä herkistyin, kun se rupes itkeen sen valokuvan nähdessään. :< Darylilla ei tule olemaan helppoa. Huoh, ties mitä kaikkea ne hullut keksii sille vielä tehdä. Mut jotenkin voisin kuvitella, että Darylin vois olla mahdollista käännyttää Dwight Negania vastaan sillä omalla periksiantamattomalla luonteellaan, mut se jää nähtäväksi.

Musta on jännää seurata, miten hyvin Negan taitaa sen psykologisen pelin ja miten hyvin se osaa lukea ihmisiä, vaikka ihan pimeä sekopää onkin. En yhtään ihmettele, että on saanut nostettua itsensä tuollaiseen asemaan. Joo, mäkin haluan nähdä, kun tyyppi menettää rakkaan Lucillensa. :'D Varmasti aika koomista settiä tiedossa, jos se tuollain toteutetaan tv-sarjassa. XD Jotenkin voisin kuvitella, että Neganinkin taustoja avataan jossain vaiheessa lisää ja sitä odotan kyllä ihan mielenkiinnolla, että mikä on tehnyt siitä tuollaisen paskiaisen.

En osaa yhtään ennustaa, mitä tuleman pitää. Pelkään vaan, että sitä tuttua laahausta on taas luvassa jatkossakin. :'D

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #43 : 08.11.2016 22:20:16 »
Spoilaa seiskakautta!

Spoiler: näytä
Lainaus
Ja eikös tääkin kausi esitetä taas kahdessa osassa? Eka puolisko nyt syksyllä ja seuraava sit kai talvella? Tuntuu vaan siltä, että tapahtumat alkaa taas vähitellen polkea paikoillaan.

Jotenkin voisin kuvitella, että Neganinkin taustoja avataan jossain vaiheessa lisää ja sitä odotan kyllä ihan mielenkiinnolla, että mikä on tehnyt siitä tuollaisen paskiaisen.
Voi ei, en kestä jos odotus jatkuu TAAS!  :o

Onhan sillä Neganillakin tietysti oma tarinansa ja menetyksensä takanaan. Näin se on sanonut itse sarjakuvassa (ei spoilaa):

"I lost someone... very close to me. It was right before all this happened. One day they were there... and then it all just fell apart. They died. And it broke me. I don't feel anymore. I don't feel sad... I don't feel scared... I don't feel happy. I'm just... here. That's my strength. That's why I'm alive. You tell me I have to crush a field of babies to keep breathing? Sure. You say people who rely on me aren't going to live unless I turn someone's head into a bowl of gravy? I'm there. I don't feel bad about it. I don't think about it. It just is what it is. It's survival. But like I said... I'm broken. That's not living. I can't feel things. No matter how hard I try. Not after what I lost. I'm dead to this world.

Mutta eipä tuolla muutkaan ole menetyksiltä välttyneet, ja silti koettavat pärjätä olematta ihan täysiä kusipäitä. Että en hyväksy tuota tekosyyksi. Joka tapauksessa Negan on mielenkiintoinen hahmo, ja kikattelin epäuskoisena kun luin jotain sen ja Rickin juttuja sarjakuvan osalta. Ihan kuin suoraan jostain ihme ficistä tosiaan.

Luin muuten pikku faktan netistä, että tuossa eilisessä jaksossa Norman Reedus nakuili paljaana koko kuvausten ajan, kolmisen päivää.  ;D Sille oli puvustamosta tarjottu "sukkaa" peitteeksi, mutta mies halusi pysytellä aidosti roolissa. Tai sitten se vain halusi itselleen tyypillisesti vähän hassutella. ;) Kuvausryhmän naisilla on varmasti ollut iloa koko rahan edestä. Sehän on alkuperäiseltä ammatiltaan malli ja kaikkea. ;)


Kyllä Rickiä nyt harmittaa. KUVA, ei paha mutta spoilaa 7. kautta
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 19:59:36 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #44 : 10.11.2016 19:10:30 »
Spoilaa seiskakautta... ei kun sarjakuvien tapahtumia!!

Fiorella, et varmaan arvaa, mistä mä kirjoitan seuraavan ficcini. ;D

En olisi kyllä ihan heti uskonut, että kirjoittajan aivoitukset kulkee niin samaa rataa mun kanssa, mutta tokihan heti ajattelin, että Negan/Lucille on se true love. ;D En malta odottaa, että näen toteutuuko se tv-sarjassakin - siis se Neganin murtuminen, kun Lucille pistetään päreiksi. ;D

LOL tuolle laittamalle kuvalle. ;D
Spoilaa seiskakautta!

Musta on jännää seurata, miten hyvin Negan taitaa sen psykologisen pelin ja miten hyvin se osaa lukea ihmisiä, vaikka ihan pimeä sekopää onkin. En yhtään ihmettele, että on saanut nostettua itsensä tuollaiseen asemaan. Joo, mäkin haluan nähdä, kun tyyppi menettää rakkaan Lucillensa. :'D Varmasti aika koomista settiä tiedossa, jos se tuollain toteutetaan tv-sarjassa. XD Jotenkin voisin kuvitella, että Neganinkin taustoja avataan jossain vaiheessa lisää ja sitä odotan kyllä ihan mielenkiinnolla, että mikä on tehnyt siitä tuollaisen paskiaisen.

Mä epäilen, että niin kuin kaikki pahikset, se tekee jonkun kunnon epic failin, mutta jos saisi toivoa, niin ehkä sen pitäisi... hitto, en voi kirjoittaa sitä tähän, koska muuten en saa mun ficciäkään ikinä kirjoitettua. ;D

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #45 : 14.11.2016 23:44:39 »
10.11.2016 yöllä
Päivän kuva. <3 Lutunen Daryl.
AWWW - tämä on niin hellyttävä! Ei paha mutta spoilaa 7. kauden 3. jaksoa.

Ja kun ei vaihteeksi ole mitään sanottavaa tämän enempää, kysynkin, onko kukaan katsonut sarjan spin-offia Fear the Walking Dead? Puhun nyt yleisesti niin tämä ei varmaan spoilaakaan sen kummemmin.

Itse katsoin sarjan toisen kauden puoliväliin asti ikään kuin vieroitusoireita lievittääkseni TWD:n jäätyä tuskaisen pitkälle tauolle. Otin HBO-kanavan ilmaisen kuukauden ihan sitä varten. :) Henkilökohtaisesti en mitenkään tosin siihen koukuttunut. Oli tavallaan mielenkiintoista seurata vastaavaa tilannetta eri vinkkelistä, varsinkin kun tuo lähti liikkeelle epidemian alkamisajoista, ei sillä tapaa suoraan vallitsevaan tilanteeseen hypäten kuten TWD. Minulle siitä puuttui henkilö, jonka olemisesta ja tekemisistä olisin jotenkin erityisemmin kiinnostunut. Oli siinä sen verran mielenkiintoa, etten jättänyt katsomista kesken, mutta en ainakaan tuohon mennessä kiintynyt yhteenkään hahmoista niin että olisin välittänyt, elääkö, kuoleeko vai mitä ikinä niille tapahtuukaan. Lisäksi tapahtumapaikkakaan ei ollut minulle yhtä mieleinen. Tykkään enemmän tuollaisesta metsäisemmästä maalaisympäristöstä kuin kaupungista. Minusta oli etu TWD:lle, kun lähtivät aika pian pois kaupungista ja siirtyivät mielenkiintoisempiin maisemiin. :)

Nyt siihen on näköjään tullut taas uusia jaksoja. Mietin että voisihan sillä taas täyttää odotushetkiä, sikäli kuin ehtii katsomaan ylipäätään mitään. Mitenhän pian sellaisen ilmaisen kuukauden saisi uudelleen?

Ja onhan minulla se viitoskausikin edelleen vähän vaiheessa. Nyt vain kiinnostaisi niin kovin, miten seiskakausi lähtee etenemään.

11.11.2016
Lisätäänpä vielä tällekin aamulle kuva Ei paha mutta spoilaa 7. kauden 4. jaksoa. Kyllä tuo Negan on vain leppoisa kaveri.

Spoilaa 7. kauden 4. jaksoa "Service". Nyt kun tuli katsottua noita sneak peek -videoita taas. Tuleva jakso on muuten pitempi, 90 minuutin jakso! Eli ehtii tapahtua paljon.

Spoiler: näytä
Edelliseen kuvaan viitaten, Negan toden teolla sanoo Rickille "I missed you" ja virnuilee tuolla ihme myhäilyilmeellään. Auts. Mitähän "palvelusta" sillä lienee mielessään...  ::) Ainakin se pistää Rickin pitelemään Lucillea käsissään. Sehän on melkein vertauskuva johonkin slash-henkiseen, jos tässä aletaan tuhmia ajattelemaan. ;)

Ja Daryl on kuin onkin mukana, kestää näköjään aisoissa ilman talutusnuoraakin. Millä lie peloteltu, että tottelee. Ja nyt minä saan pelätä, mitä se typerä Negan sille tekee (tai uhkailee Rickille tekevänsä sille), voi harmin paikka. Mutta näkevätpähän toisensa ja toivon mukaan Daryl myös näkee, että kaikki eivät katso sitä pahalla sen takia mitä Glennille tapahtui.

Toisessa sneak peek -videossa Michonne hakee piilotetun kiväärin ja Rick katsoo hänen poistumistaan apeana. Meinaakohan Negan viedä tällä kertaa Rickiltä naisen? Vai lähteekö Michonne salaa jäljittämään niitä omalle kostoreissulleen? Vai tapahtuuko tämä aiemmin ja Michonne napataan tai jotakin? Jotain se kuitenkin kiikaritähtäimestä katselee, ja jossakin kuvissa hänellä on kauhistunut ilme (ja Rickillä myös) joten on varmaa, että jotakin shokeeraavaa Alexandriassa tulee tapahtumaan. 

Jos sarjakuvia jälleen seurataan, niin on todennäköistä että Spencer tapetaan (no, en jäisi ikävöimään, että siitä vaan jos siltä tuntuu, Negan) ja että Carl hiipii Neganin porukoiden mukaan ja tappaa niistä melkoisen joukon, jää vangiksi ja Negan esittelee sille valtaansa ja kotiaan, kiusaa vähän muttei tee mitään pahaa vaan lähinnä tykkää pojasta. Ja sitten sanoo Rickille myöhemmin, "Heipä hei Rick, minulla on poikasi ja arvaas mitä tein sille?" Ja kun Rick saa melkein hepulin, se vaan virnistelee että "Heh heh, en tehnyt sille mitään. Tuossa se on ihan hyvässä kunnossa. Yllätys!" Moni tosin on pitänyt edellisen jakson Darylia tätä Carlin juonikuviota vastaavana, joten ehkä ei kuitenkaan ole vielä Carlin vuoro lähteä omalle seikkailulle.

Luulenpa, että ensi jaksossa Negan pääsee selville Judithista, ja mistä sen tietää, jos sillä on kerran joku vauvakuume iskenyt, vaikka ottaisi lapsen pantikseen ja kasvattaisi sen omanaan tai jotain? Silloin ainakin Rickiä viedään kuin pässiä narussa, jos Judith on Neganilla toisessa kädessä ja Lucille toisessa? ;)

Rosita sen sijaan lähtee omalle metsäseikkailulle, ja mitä siihen liittyykään? Rositan kohdalla Abrahamin menetys on tuore ja kipeä. (Sasha kesti sen paremmin, mutta Sasha nyt onkin tottunut siihen jo tässä vaiheessa, että jokainen joka on hänelle rakas, kuolee?)

Aiheen vierestä, moniko huomasi Vaahteramäen Eemeli -henkisen puu-ukkelien veistämisen jatkuvan Dwightilla yhäkin? Silloin jo kauan sitten, kun Daryl ja Dwight törmäsivät, Daryl otti häneltä tämän veistämän puu-ukon ikään kuin pantiksi. Onkohan näillä jokin merkitys?

Ja jaksokohtaisen näyttelijälistan mukaan (tosin siinä oli 2. ja 3. jakso vaihtaneet paikkaa, joten ei ole mikään absoluuttinen tieto) jaksossa viisi oltaisiin Hilltopissa tai ainakin Jesus ja Gregory ovat mukana kuvauksissa. Ja kuutosjakso olisi sitten se Tara-jakso. Seiskajaksossa Alexandrian väkeä ja Negan jälleen (ja Judith!) ja kasijaksossa vihdoin viimein Carol ja Morgan sekä runsaasti muita mukana, eli näissä viimeisimmissä varmasti tapahtuu monenlaista.

Jännää jännää! Nyt juttelemaan ja pohdiskelemaan, mitä voisi tapahtua seuraavaksi!  :D

13.11.2016
// Jatkan tähän perään. Onnistuin löytämään sopivan hetken katsella rauhassa tuon mainitun viitoskauden 6. jakson ja en voinut uskoa todeksi, että minulla oli todella siinä uusi Daryl & Carol -jakso, jota en ollut ennestään nähnyt! <3 Ihanaa. Tykkäsin, kun siinä oli takaumia Carolin vaiheista, ja siinä oli se koiranhäntätaulukohtauskin. Ja mikä mainiota, jakso vieläpä syvensi mielikuvaa, mikä minulla näistä hahmoista oli jo omasta takaa, Carolin ja Edin suhteesta yms ja siitä, miten hän näkee Darylin. Jes. Voi että kun tykkään noista kahdesta, yhdessä ja erikseen.

Mikä oli jännää huomata, oli se turvakoti, jossa Carol oli käynyt aikoinaan pyörähtämässä Sophian kanssa. Jotenkin ei osaa aina hahmottaa, ovatko nuo miten lähellä tai kaukana entisiä kotimaisemiaan. Liekö se Isä Gabrielin kirkko minkämoisen ajomatkan päässä kaupungista? Minua yllätti, että aika pitkän vaelluksen päätteeksi he kuitenkin olivat jossakin Carolin entisen kodin lähettyvillä tai ainakin samassa kaupungissa, Atlantassa siis. Oli niin söpöä kun ne köllöttelivät siellä vierekkäin. Ja rohkaisevat ja lohduttavat toinen toisiaan vuoron perään. Ja kun Carol sanoo, että et sinä minua oikeasti tunne, Daryl vastaa, että sen kuin uskottelet itsellesi niin. ;)

Tutkailin vähän asiaa, ja ilmeisesti en ole nähnyt (tai en muista) myöskään seuraavaa jaksoa, vasta siitä seuraavan. No eipä totisesti ihmekään, jos olin vähän pihalla tuosta välivaiheen juonenkulusta. Luulin, että olin vain unohtanut miten se meni, mutta näköjään on jäänyt pari jaksoa kokonaan välistä.

Jotenkin en muistanutkaan, että Carol tosiaan oli jo tuolloin viitoskaudella lähdössä omille teilleen kuten kuutoskauden lopussa tekikin, ja ihan samasta syystä. Hän ei silloinkaan kokenut jaksavansa sitä menetyksen pelkoa ja tappamisen taakka ahdisti. Onkin aika mielenkiintoista, että siitä huolimatta Carol kautta linjan puskee väkisinkin oman tahtonsa ohi ja pelastaa toisia ja taistelee tosi urheasti ja taitavasti yhä uudelleen. Siinä on kyllä todellinen selviytyjä. Verrattuna sarjakuva-Caroliin, joka vain nössöilee ja lopulta tappaa itsensä, kun ei jaksa enää (vieläpä aika varhaisessa vaiheessa), on tv-sarjan Carol todellinen sankaritar jos kuka. :)


14.11.2016
Spoilaa 7. kauden 4. jaksoa "Service".

Jakso nähty, ja tunnelmat yllättävän hyväntuuliset.

Spoiler: näytä
Jo toinen jakso peräkkäin, jonka sai katsoa ihan rauhassa! :D

Ja huomasitteko, että pinnan alla tapahtuu enemmän kuin Negan huomaakaan. Daryl morsettaa Rickille silmillään! En tosin saanut selvää mitä, kun ei näytetty niin pitkään, mutta parissakin kohtaa niin kävi, ja tuumin mahtoiko Rick siinä pystyä lukemaankaan yllättävässä tilanteessa, mutta kuitenkin on selvää, että viestintää tapahtuu. :D Mietinkin alussa, kun siinä niin näkyvästi näytettiin sitä morseaakkosten taulua, että kappas vain. Ja joku on näköjään netissäkin jo tehnyt saman huomion. Kivaa, että ei ole ihan pelkkää nössöilyä Rickilläkään, vaikka pakon edessä onkin taivuttava. Siitäkin oli joku vitsiniekka jo jatkanut, kun Rick sanoo "En ole enää johdossa, vaan Negan on", että "Minä olen Negan - siis oikeastaan, minä olen siis johdossa."  ;D ;D ;D

Yääh... En vain kestä tuota Neganin kielen lipomista ja naaman tunkemista kiinni toisiin (varsinkin Rickiin). Se on vain niin ällöttävää. Pakko myöntää, että Neganin hyväntuulisuudessa on jotakin omalla tavallaan veikeää, minkä puolesta ei ole ihme, että miehellä on niin paljon faneja, onhan siinä karismaa, vaikka se ällö onkin. Ja jos ei jollakulla ole vielä tähän mennessä tullut Negan/Rick mieleen niin nyt tästä ei enää pääse ohi mitenkään.  ::) Se jopa tykkäsi Rickin vanhasta ällöttävästä partapehkosta! ;D Ja nyt se voi katsella Rickiä videolta milloin tahtoo, niin ei tule ikävä.

Carl on niin ärsyttävä uhoamisineen! Ja se Spencer myös. Ihan toivoin, että se olisikin kuollut! ;) Mutta onhan se siihen nähden oikeassakin, että niiden elämä meni hyvin siihen asti kunnes Rick astui puikkoihin. Sinänsä ihan ymmärrettävää.

Maggien kuolemasta valehteleminen oli hyvä idea. Ja olivat jopa valmistautuneet siihen. Jes. Arvasin, että Negania houkuttaisi napata Maggie itselleen, hyvä kun ei ollut kotona!

Luulin, että Judith olisi ollut enemmän esillä, mutta hyvä vain, ettei Negan sitä vienyt. Huvittavaa kyllä, ihmeen moni on yllättynyt siitä, että Judith ei ole Rickin lapsi vaan Shanen, mutta eiköhän tuo ollut aika selvää alusta asti. Se lähinnä yllätti, että Rick myöntää asian ja puhuu siitä avoimesti (varmaan ensimmäistä kertaa ikinä).

Michonne oli herttainen. Rositan puolesta olin pahoillani, enkä vieläkään siitä hahmosta jaksa välittää, mutta kyllä sitä kiusattiin oikein olan takaa. Raasu. Mutta sillä ainakin on toimintatahtoa! Jakson lopetus oli ihanan toivoa herättävä. Kunhan niille selviää Kingdomin olemassaolo, niin siitä se liittoutuminen varmasti lähtee etenemään. 

Yllättävää, että tämä kohtaus oli suoraan sarjakuvasta! ;) KUVA, ei paha mutta spoilaa 7. kautta Kielenkäyttövaroitus korkeintaan, sanotaan K-15?

Minua yllätti sekin, että vallan osoitukseksi (tai sitten ihan vain kiusallaan) polttivat noiden patjat. Olipahan sekin temppu, eivät edes vieneet niitä itselleen. Olisivat vieneet yhden vaikka Darylille. Olin muuten koko ajan siinä luulossa, että niillä oli jo Darylin pyörä, vai oliko se vain se vanha pyörä, jonka Dwight vei jo aikaisemmin?


Ja nyt katsomaan Talking Deadia. Tulkaa taas juttelemaan aiheesta kanssani, pyydän. :)
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:05:44 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #46 : 16.11.2016 20:38:42 »
Noniin, jokohan viimein ehtisi omatkin mietteet iskeä pöytään. Katsoin jakson jo maanantaina, mutta kiire, aivan liian kiire elämä!

Spoilaa seiska kauden 4. jaksoa!

Spoiler: näytä
Jakso oli pitkästä aikaa vähän mielenkiintoisempi kuin aikaisemmat, mutta silti mulla edelleen on sellainen tunne, että kaipaan jotain lisää. Siis olen pohtinut kokoajan, että miksi ihmeessä tunnen näin jatkuvasti tän sarjan kanssa tällä kaudella ja oon vaan tullut siihen lopputulokseen, että mulle ei sovi tämmöinen, että näkee yhden jakson viikossa. Sen se täytyy olla!

Negan on suhteellisen mielenkiintoinen hahmo siitä, että toisaalta tekisi mieli nähdä vähän millainen hän on ollut ennen tuota kaikkea ja kuinka hän on aloittanut oman selviytymisensä. En jotenkin usko, että hän olisi ollut tuollainen kakkapää aikaisemmin. Toki osa on tuollaisia aina, mutta jotenkin olo, että hänellä on varmaan ollut perhe ja kaikki... kulkijat on tuhonnut hänen koko elämänsä, jonka kautta hän on rakentanut itselleen muurin ja sitä kautta lähtenyt vielä rakentamaan tätä sekopäistä ryhmää ympärilleen, saavuttaakseen turvaa ja tarvikkeita. Kuitenkin me ollaan kausien aikana nähty Rickissäkin niin suuri muutos siihen mitä hän oli, että tämä voi varmasti tapahtua jokaiselle. Kuitenkin tilanne on niin absurdi, että mistä tuota tietäisi, mitä sellainen omalla kohdalla tekisi psyykkeelle. Tavallaan oppii sen, että ihmisluonto on peto ja on valmis tekemään kaikkensa selviytyäkseen, vaikka sitten tappamalla omaa lajiaan.

Itsekin kiinnitin huomiota tuohon samaan kuin Fiorella ja mietin kokoajan morsettaako he toisilleen. Patjojen polttaminen oli kurjaa, koska kuitenkin Rick ja kumppanit ei tässä tilanteessa sinänsä tehneet mitään väärää ja heillä oli periaate, että jos homma toimii, niin mitään pahaa ei tapahdu ja jokainen saa elää rauhassa ja ei tule ylimääräisiä konflikteja. Mielestäni tuo patjojen turha polttaminen ei todellakaan kerro Neganin puoleisesta yhteistyöstä ja motivoi ketään toimimaan hänen alaisuudessaan. Mielestäni siis tosi typerä temppu häneltä.

Jaksosta jäi tosiaan aika utuinen tunnelma ja olisin kaivannut vielä jotenkin enemmän edistystä, nytkin tilanne mitä jaksossa nähtiin oli muutaman tunnin ajanjakso ja paljon jäi taas näkemättä. Ja haluaisin niin, että ne leikkaisi tuon Carlin hiukset, ne on aivan kamalat! Äh, toivoin kokoajan, että Rick iskisi Neganin takaraivoon hänen rakkaansa, että kaikki loppuisi. Ehkä itselle tilanne olisi kutkuttava, koska mitä Neganin miehet tekisi? Onko kaikki jo niin aivopestyjä, että he hyökkäisivät kaikki Rickin porukkaa vastaan vai olisiko osa jopa helpottunut ja lähtisi tiehensä tai toivoisi saada liittyä Rickin porukkaan? Kuitenkin varmasti Neganin joukoista suurinosa ainakin on sellaisia, ketkä on kiristetty/pakotettu yms. mukaan ja vain murto-osa on yhtä kylmiä ja välinpitämättömiä kuin Negan itse ja ovat sen kautta mukana vapaaehtoisesti.

Jaksosta ei sinänsä jäänyt mitään erikoista sanottavaa, jotenkin odottava fiilis vain tulevasta. Jaktan jos tulee jotain vielä mieleen!


Musta on mahtavaa kun Fiorella oot niin innoissasi tästä sarjasta. Juttua löytyy! ;D
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 20:59:09 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #47 : 21.11.2016 23:45:48 »
Uusi jakso! :D

Spoilaa seiskakauden 5. jaksoa!

Spoiler: näytä
Oi että, miten erinomainen jakso! :) Paras koko tähänastisesta kaudesta. Olen erittäin tyytyväinen ja hyvillä mielin tästä. Ei ollut yhtään pelottava ja mainio monella tapaa. :D

Ensinnäkin, riemuitsin suuresti kun typerä Gregory sai nenilleen - monelta eri taholta!  ;D Ihan oikein sille. Ja olin tosi iloinen kun jakso kertoi lempihahmoistani sitten Darylin ja Carolin, eli Maggiesta, Sashasta ja Paulista (tykkään enemmän tuosta nimestä). Jes!

Ja vaikka Carl on minusta ärsyttävä kakara, niin tässä jaksossa sekin vähän miehistyi ja oli aika söpöä että se sai ensisuudelmansa. Myös Enid on oikein kiva ja reipas tyttö. (Ja minua huvittaa, miten faniyhteisö - ilmeisesti sen teinityttöosasto? - sai suukosta järkytyskohtauksen ja elämä meni pilalle.  ;D LOL. ) Sekin oli ihanaa, että Glenn ja Abraham saivat osuutensa huomiosta, vähän aikaa heitäkin muisteltiin lämpimästi ja kauniisti ja surevat lesket saivat vähän hengähdysaikaa. Ja että vauvakin voi hyvin. Ja että Carl ja Enid saivat hetken aikaa olla ihan tavallisia varhaisnuoria ja leikkiä rullaluistimilla.

Tykkään entistä enemmän Paulin hahmosta tämänkin jakson johdosta, oli ilo nähdä, ettei sen herttainen luonne ollut vain omaa mielikuvaa vaan ihan totista totta. :)

Olihan se Rick/Michonnekin aika söpö kohtaus. Ja loppukin oli ihana, kun tietää, että kohta Daryl saa taustatukea. Hyvä! Olen varsin utelias näkemään, tuleeko tästä nyt sarjakuvaa seuraten se kohta, jolloin Carl tappaa joukkion Neganin miehiä ja Negan ottaa sen luokseen ja esittelee kotipaikkaansa ja härnää sitten Rickiä, että minulla onkin poikasi, arvaa mitä sille tein? ;)

Häiritsikö muuten ketään se yksityiskohta, miten tytöt muka saivat kaksi päätöntä ruumista raahattua Hilltopiin asti, oli se sitten lähellä tai kaukana? Vai käytiinkö ne vain hakemassa myöhemmin, Maggien nukkuessa? Minulle jäi ekasta jaksosta se mielikuva, että Rickin porukka huolehti niistä, mutta ilmeisesti ei? Ajattelin aiemmin kuvan perusteella, että ne olisivat vain muistomerkin tyyliset haudat, mutta nähtävästi ne olivatkin ihan oikeat.

Edelliseen jaksoon viitaten vielä, niiina, ilmeisesti morsetuskoodi on tulkittu (itse en jaksanut siihen ruveta, kun tiesin että joku vielä fanaattisempi sen vaivan kuitenkin näkee) ja sen tiedon mukaan Daryl viestittäisi Rickille Neganin tukikohdan sijaintia. Tästä on muutamakin versio, mutta yhtä kaikki niissä sanotaan "east" eli joko Hilltopista itään tai 6 mailia itään, eli sijainnista puhutaan kuitenkin. Toivottavasti Rick oli kyllin fiksu tajutakseen, ja joku jo huomioi sitäkin, että Rick koputti vastaukseksi maahan Lucillella.

Josta tulikin mieleeni tämä KUVA (Ei pelottava, eikä kovin pahasti spoilaavakaan, mutta hauska.)

Ja se patjojen kanssa pelleily varmaan vain oli Neganin pikku vinkki siitä, miten hän voi kohdellta toisia mielivaltaisesti ihan vain siksi että voi. Typerä Negan. Toivottavasti sen omassa patjassa on luteita. ;)

Lainaus
Musta on mahtavaa kun Fiorella oot niin innoissasi tästä sarjasta. Juttua löytyy! ;D
Olen ollut niin innoissani, että ihan tahallaan ja tarkoituksella pysyttelin erossa tästä ketjusta edes viikon, ettei minua kohta bannata Finistä ihan silkan TWD-yliannostuksen johdosta. ;) Ja ei sen puoleen, olen kyllä ollut tosi kiireinen viime viikon ajan, niin en ole oikeastikaan paljon nettiin kerinnyt.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:00:33 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Kosmik

 • ***
 • Viestejä: 3 923
 • ava © Ingrid
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #48 : 22.11.2016 20:36:22 »
Spoilaa seiskakautta!

Fiorellan tavoin minäkin tykkäsin kovasti tuosta uusimmasta jaksosta. Tässä ja edellisessä jaksossa oli havaittavissa, että naiset nousee nyt vähän suurempaan rooliin ja haluaa selkeästi pistää kampoihin Neganille ja musta se on vaan hyvä, sillä olen kyllästynyt siihen, että Rick on aina se, joka johdattaa ja päättää asioista. Oli ihanaa nähdä Maggieta ja Sashaa tässä uusimmassa jaksossa, niistä on nyt tulleet mun yksiä suosikkeja. :) Olen niistä molemmista kyllä aina tykännyt, mutta nyt jotenkin olen tykästynyt heihin enemmän, kun he molemmat on hiljalleen alkaneet aktiivisemmiksi ja itsenäisemmiksi toimijoiksi.

Haha, hykertelin ääneen, kun Maggie tirvaisi Gregorya turpaan. Hyi helvetti mikä äijä, ja johan oli aikakin, että se syrjäytettiin johtajan paikalta. >: ) Jesuskin näyttäytyi tässä uusimmassa jaksossa tosi kivassa valossa ja toivottavasti häntäkin nähdään jatkossa enemmän. :)

Tietääkö kukaan muuten sen Neganin viiksekkään kätyrin nimeä? Olen kutsunut sitä Trevoriksi, koska GTA, mut en nyt kuollaksenikaan muista, mikä sen nimi on tässä sarjassa. :'D

Mäkin muuten tykästyin Carliin vähän enemmän tässä uusimmassa jaksossa. On jo aikakin, että sekin rupeaa toimimaan omin päin, kun sen rooli on pääsääntöisesti ollut se Rickin kersa, jota suojellaan koko ajan ja pidetään lähestulkoon lukkojen takana turvassa.

Mun on edelleen vaikea nähdä Rick ja Michonne yhdessä. XD Onhan se tietysti hyvä, että tässä on nyt alkanut muodostua pareja (varsinkin kun Glenn ja Maggie erotettiin julmasti toisistaan >:(), mut en vaan edelleenkään kykene sulattamaan tota Michonnen ja Rickin juttua. Tykkäsin aikaisemmilla kausilla kyllä siitä, miten Michonne lähentyi Rickin laps(i)en kanssa, mut silti. :'D Olen aina ajatellut, että Rickin ja Michonnen suhde on enemmänkin sellainen sisaruksellinen. :')


Lainaus käyttäjältä: Fiorella
Edelliseen jaksoon viitaten vielä, niiina, ilmeisesti morsetuskoodi on tulkittu (itse en jaksanut siihen ruveta, kun tiesin että joku vielä fanaattisempi sen vaivan kuitenkin näkee) ja sen tiedon mukaan Daryl viestittäisi Rickille Neganin tukikohdan sijaintia. Tästä on muutamakin versio, mutta yhtä kaikki niissä sanotaan "east" eli joko Hilltopista itään tai 6 mailia itään, eli sijainnista puhutaan kuitenkin. Toivottavasti Rick oli kyllin fiksu tajutakseen, ja joku jo huomioi sitäkin, että Rick koputti vastaukseksi maahan Lucillella.
Mihinköhän Rick sitä morsekoodia käytännössä tarvitsee (jos se koodi siis koskee sitä Neganin tukikohdan sijaintia)? Rickin porukaltahan vietiin justiinsa kaikki aseet. Voihan olla, että ne menee sinne vakoilemaan, mut en usko, että Rick ainakaan ihan heti olisi Negania suututtamassa. Voi olla että se koodi tulee tarpeelliseksi sitten, jos tuo Negan nyt onnistuu nappaamaan sen Carlin. No joo, en lähde spekuloimaan, koska en tiedä, mitä sarjakuvassa tapahtuu, enkä ole seurannut oikeastaan ollenkaan niitä ihmisten spekulaatioita tästä sarjasta. :')

Ärsyttää vaan se, jos ne taas esittää tän sarjan kahdessa osassa. -__- Se tarkoittais, että nyt syksyllä tulis enää kolme jaksoa ja loput tulis joskus ensi vuoden puolella. Muistaakseni aikaisempina vuosina se kauden toinen puolisko on esitetty helmikuusta alkaen. ???

//Ai niin, piti sanoa vielä, että Maggie oli aika badass sillä traktorillaan! ;)
« Viimeksi muokattu: 22.11.2016 20:53:53 kirjoittanut Kosmik »

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #49 : 22.11.2016 22:16:23 »
Spoilaa seiskakauden 5. jaksoa.

Spoiler: näytä
Mihinköhän Rick sitä morsekoodia käytännössä tarvitsee (jos se koodi siis koskee sitä Neganin tukikohdan sijaintia)? Rickin porukaltahan vietiin justiinsa kaikki aseet. Voihan olla, että ne menee sinne vakoilemaan, mut en usko, että Rick ainakaan ihan heti olisi Negania suututtamassa. Voi olla että se koodi tulee tarpeelliseksi sitten, jos tuo Negan nyt onnistuu nappaamaan sen Carlin.
Veikkaisin, että ylipäätään siksi, että tietävät mistä päin lähteä Darylia etsimään ja Negania päihittämään, kun Neganin tukikohtahan ei ole niillä ollut tiedossa. Se paikka, minne ne hyökkäsivät, oli vain Neganin joukkojen joku muu paikka, jossa osa väkeä asusteli. Eli ovat periaatteessa ihan pihalla siitä, missä koko Negan oikein oleskelee. Ja tosiaan tuokin morsetus tapahtui ennen kuin Negan vei aseet, eikö vain? Sehän alkoi jo heti jakson alussa.

Ja tuosta Carlista pitää sanoa, että Carliahan kyllä käsketään aina pysymään sivussa ja turvassa ja sisällä talossa ja vaikka missä, mutta ei se ikinä siellä pysy. ;) Jatkuvastihan se vaeltelee omilla teillään, kuten tässäkin viime jaksossa. Kyllä taas on Rick hyvillään, kun teini ei noudata kotiintuloaikoja...  ;D Jotkut asiat vanhemmuudessa eivät muutu, vaikka elettäisiin zombiapokalypsin keskellä. ;)

Ärsyttävän viiksimiehen nimeä en tiedä tai muista. Pitää katsella ja ottaa selvää. Tällä hetkellä se on meille vain yksi "Negan" lisää. ;)


Harmillista tosiaan, jos tulee pitkä välitauko, mutta jos koetetaan olla positiivisella mielellä, niin eipä sitten ole taas seuraavaan syksyyn ihan niin pitkä aika odottaa... Näköjään jaksosta 9 alkaen ollaan siellä helmikuulla, kun tarkistelin vähän. Eli kolme jaksoa jäljellä vielä sitä ennen.

Spoilaa seiskakauden 6. ja kenties hieman seuraavia jaksoja.

Spoiler: näytä
Seuraavien jaksojen nimet ovat "Swear", "Sing Me a Song" ja "Hearts Still Beating". 

Seuraavana tulossa on siis vahvistetusti se Tara-jakso. Sneak peekin mukaan Tara joutuu veden varaan ja ajautuu jonnekin rannalle. Sinänsä mielenkiintoista, että vaihteeksi jotakin ihan yllättävää tapahtuu. Harmi tietysti taas se, että jos seikkaillaan jälleen ihan muissa maisemissa, ei päästä katsomaan mitä noille muille kuuluu. Ehkä nähdään myös Rositaa ja Eugenea, jos tuohon huomaamaani kuvalliseen "jaksokarttaan" on luottaminen.

Seiskajaksossa sitten mitä ilmeisemmin jatketaan matkaa Carlin ja Jesus/Paulin mukana Neganin tukikohtaan. Nähtävästi tapaamme siinä myös Hilltopin ja Alexandrian väkeä.

Sarjakuvassa Negan kiusaa sen verran Carlia, että tahtoo nähdä sen vahingoittuneen silmän ja tekee siitä ilmeisesti vähän pilkkaa, mikä pistää Carlin itkemään. Ja siinä vaiheessa Negankin katuu, kun pahoitti lapsen mielen, eikä tee Carlille mitään pahaa, vaan koettaa ennemminkin saada pojan (tuloksetta) vakuuttumaan siitä, miten mukava olisi olla samaa kivaa Negan-porukkaa. ;)

Liekö se kahdeksas jakso sitten jo jonkinmoinen yhteenotto, joka taas jättää mukavasti odottelemaan jatkoa epätoivon vallassa? Siinä nähdään paljon porukkaa, sekä Neganin, Alexandrian, Hilltopin ja jopa Kingdomin väkeä. Viimein myös Carol ja Morgan ovat mukana, niitä onkin ollut jo ikävä. :)

Minua kiinnostaa kovasti, millainen on Darylin ja Carolin kohtaaminen. Kenties tällainen:
"Heippa pitkästä aikaa, mitä kuuluu, Daryl?"
"Minua on kidutettu Easy Streetillä ja koiranruoalla, hakattu ja pakotettu sanomaan olevani Negan. Olen joutunut paskahommiin ja idiootti Dwight on vienyt vaatteeni, jouseni ja pyöräni."
"Ai, minä olen nykyään kuningatar. Sain oman talon aidatulla pihalla, mukavasti ruokaa ja komean mustan miehen vuoteeseeni. Ja puolikkaan osuuden tiikeriin."
" - - - "


 ;D Tasan ei käy onnen lahjat. Voi Carol, käy pelastamassa Daryl, pliiis.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:03:59 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #50 : 23.11.2016 10:48:41 »
Jospa tuota nyt viimein taas itsekin.

Spoilaa seiskakauden viidettä jaksoa

Spoiler: näytä
Tykkäsin jaksosta enemmän kuin aiemmista varmasti juuri siksi, että tässä näytettiin jopa kolmea eri paikkaa/ihmisiä. Herrajee! Pieni toivonkipinä, että esimerkiksi jatkossakin olisi näin ja seuraava Taran jaksokin olisi sellainen missä näkisi muutakin. Muistelen jo kauhulla Morganista kertovaa jaksoa, joka oli koko Walking Dead historian tylsin. :D

Hyvä, että nähtiin mitä Sashalle ja Maggielle kuuluu ja kaikki suhkot hyvin. Itsekin pidän Jesuksen hahmosta paljon ja olen tyytyväinen, että laittoivat vähän kapuloita rattaisiin eikä kuunnellut sen ärsyttävän ukon änkytyksiä loputtomiin. Kuitenkin Sashasta ja Maggiestä oli heille iso apu. Huomasitteko muuten, että kun auto ajettiin sisälle Hilltoppiin niin autosta soi Sibeliuksen Finlandia? Mun piti ihan kaivella linkki tuolta, kun aattelin kuulinko omiani ja piti katsoa kohtaus pari kertaa. Torilla tavataan vai miten se meni! ;D NAPS.

Carl on ollut extra rasittava sarjassa, mutta tässä hän jotenkin meni. En ole oikein vihannut hänen hahmoa, enkä pahemmin rakastanutkaan. Ajatellut aina jotenkin vaan kiukuttelevaksi teiniksi, en sen enempää. Kuitenkin jotenkin virkistävää nähdä hänestä myös positiivisia juttuja, kuten rullaluistelukohtaus, ensisuudelma yms. Kiva, että toimii itse, vaikka olisin niin kiukkuinen jos oma lapsi tekisi noin, mutta pointti kuitenkin, että poika pikkuhiljaa aikuistuu ja maailma on erilainen, joten ei häntä voi ikuisesti yrittää suojella kaikelta.

Mukava myös kun Glenniä ja Abrahamia vähän muisteltiin ja heidät oli haudattu yms.

Pitäisi aina kirjoittaa heti kun on katsonut jakson, mutta ei jotenkin jaksa ja malta, kun on töitten jälkeen aina ihan finito! Nyt tuntuu, ettei saa itsestään mitään irti. Hyvä kuitenkin tuo morsetus, koska nyt luultavasti tukikohta on selvillä ainakin ja se on iso plussa varmasti tulevaan. Tässä sarjassa vaan tosiaan kulkijat alkaa olla aika sivuseikka ja mielestäni sarja alkaa muodostua jo kaikkeen muuhun.

Jotenkin Tara jakso masentaa jo valmiiksi. En mahda itselleni mitään. :D
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 20:59:27 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #51 : 23.11.2016 20:18:21 »
Spoilaa seiskakauden viidettä jaksoa
Spoiler: näytä

Jospa tuota nyt viimein taas itsekin.
Huomasitteko muuten, että kun auto ajettiin sisälle Hilltoppiin niin autosta soi Sibeliuksen Finlandia? Mun piti ihan kaivella linkki tuolta, kun aattelin kuulinko omiani ja piti katsoa kohtaus pari kertaa. Torilla tavataan vai miten se meni! ;D NAPS.

Jotenkin Tara jakso masentaa jo valmiiksi. En mahda itselleni mitään. :D
Vautsi! :D Koska katsoin tuon kohtauksen kelaamalla (arvasittekin tämän kai jo) niin en hoksannut siinä, mutta kieltämättä jos olisi katsonut äänillä, ei olisi voinut olla huomaamatta. :) Sen verran on tunnistettavat sävelet. Joskin tuossa se oli kieltämättä aikamoinen möly.

Kyllä Neganilla on erikoinen musiikkimaku, ei voi muuta sanoa. ;) Easy street soi minulla päässä edelleen.

Minustakin se kuutoskauden Morgan-jakso oli järjettömän tylsä ja irrallinen, toivottavasti Taran matkassa menee aika mukavammin. Ajatelkaas, Tara raasu ei tiedä mitään viime aikojen tapahtumista, ei edes Denisestä! Ja Heath on rasittava kuin mikä. Epäilen, että asiat tosiaan kääntyvät niin, että Heathille sattuu jotakin ja Tara jää omilleen. Tai Tara kyllästyy sen ininään ja lähtee itse eri teille. Heath ja Spencer ovat samaa maata siinä, että heitä harmittaa, kun Rickin porukka tuli pilaamaan heidän rauhallisen elämänsä (no, onhan siinä kylliksi tottakin). Mutta onhan se selvää, että he olisivat joutuneet hyökkäyksen kohteeksi ennemmin tai myöhemmin, eikä heillä olisi silloin ollut muuta vaihtoehtoa kuin antautua tai tulla syödyksi - riippuen vain siitä, kumpi ehtisi ensin; Neganin väki vai zombien hyökkäys.

Seuraavaksi taas arvailua! Ja näistähän siis en sen enempää tiedä itsekään, kuin mitä aina olen keskusteluissa ja sarjiksen kuvauksissa tullut lukeneeksi (enkä ole joutanut mitenkään järjestelmällisesti niitäkään lukemaan), niin ei siinä suhteessa mitenkään ihmeemmin edes spoilaa, luulisin, koska on tosiaan ihan omaa pohdiskelua ja arvailua ja kunhan tässä höpöttelen lämpimikseni?

Kun katselen noita AMC:n Walking Dead -mainosklippejä, niin koko ajan enemmän epäilen, että ne oudon näköiset vaaleat kulkijat ovat niitä "kuiskailijoita" sarjakuvasta. Ja jos kuiskaajien joukosta löytyisi nuori Lydia-tyttönen, joka soluttautuu Rickin joukkoihin, niin sitten Carlilla olisi kaksi tyttöä joita katsella. ;) Tosin kai Enid on vähän mennyt sitä juonikuviota myöten, ainakin joiltain osin, ja sitä ovat arvailleet, missä määrin se on korvannut Lydiaa. Ja kuka tietää, vaikka sitä tulisi lisääkin, olihan Kingdomissakin lapsia ja liekö myös Hilltopissa, ja tulevissa yhteisöissä...

HUOM: SPOILERIVAROITUS!

Ja sitten ilmeisesti nämä Taran veden varasta löytäneet tyttö äiteineen (?) kuuluvat naisvoittoiseen porukkaan nimeltä Oceanside, joka on myös sarjakuvasta tuttu, mutta siinäkään ei ole siitä vielä paljon mitään tietoa; ilmeisesti Michonne on veneillyt niiden luona sarjakuvassa ja Negan on tappanut niiden miehet aikoinaan? TÄÄLLÄ kerrotaan asiasta lisää, jos kiinnostaa. :)

Jotkut näyttävät narisevan kun koko ajan vain esitellään uutta väkeä eikä seurata entisiä kunnolla, mutta minusta tämä pikku kalastelijaporukka vaikuttaa mielenkiintoiselta ja on kiva saada lisää porukkaa, kun kuitenkin koko ajan entisiä kuolee. :) Ja jos nyt ajatellaan Taran kannalta, niin voihan se olla hänellekin ihan otollista tutustua joukkoon uusia naisia, kunhan hänelle ensin selviää, miten Denisen kävi...

Eihän nämä sarjan tekijät mitenkään suoraan todellakaan ole seuranneet sarjiksen juonta, mutta minusta näyttää, että koettavat nyt edetä kaiken aikaa enemmän lähemmäs sarjakuvan tarinaa ja jotain juttuja sieltä on otettu jo miltei suoraankin, ihan repliikkilainauksiakin. Ja tämän Oceansiden kanssa mennään näköjään jo sarjakuvasta edelle! Oma arvaukseni on, että kun ensin Rickin porukka liittoutuu joka ikisen selviytyjäyhteisön porukoihin, niin ne voivat yhdistää voimansa ja jyrätä Neganin joukolla! :D
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:03:08 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #52 : 28.11.2016 23:54:42 »
Uusi jakso! Kommentoin näin mainoskatkolla jo heti alkuun. SPOILAA seiskakauden kuudetta jaksoa!

Spoiler: näytä
Moni kommentoi maailmalla tätä Tara-jaksoa tylsäksi. Jokin siinä pistää jo miettimään sitäkin, mitä ihmiset ohjelmalta oikeastaan haluavat? Shokkia shokin perään, räiskintää ja verenvuodatusta? Koska jos sitä on, niin ihmisiä myös kuolee, ja siitäkin valitetaan, jos väki vähenee. Minä oikeastaan pidän koko ajan enemmän sarjasta, kun se on kerronnallisempi, mutta pakko myöntää, että tämä jakso oli minullekin aika laimea - ehkä siksikin, kun en kauheasti jaksanut tykästyä niihin naisiin, Cyndie oli ainoa vähänkään kiinnostava siitä porukasta. Lapsikin oli liian verenhimoinen. On tylsää, että keskitytään liikaa yhteen erilliseen juttuun silloin, kun kiinnostaisi nähdä, mitä muille kuuluu. (Edelleen tulee paljon LOST mieleen.) Voisi tosiaan olla mielenkiinnon ylläpitämiseksi vaikka kahta eri paikkaa samassa jaksossa. 

Siihen olin pettynyt, että hiekkakuorman alle jääneet omituisen näköiset zombit olivat kuitenkin vain tylsiä zombeja eikä sen kummempaa. Mutta toisaalta, tuskinpa nuo nyt samassa jaksossa olisivatkaan kahta eri uutta porukkaa alkaneet esittelemään. Yhtä kaikki, höh. Odotin tuolta kohtaukselta vähän enemmän. Mutta naisten yhteisö vaikutti kiinnostavalta ja ehkä niistä kuitenkin lopulta on liittolaisiksi. Minusta näytti, että oli selkeästi jonkinlaista kiinnostusta myös Taran ja sen Cyndien välillä. Ehkä siitä on lohduttajaksi myöhemmin, kun Denisen kohtalo selviää ja murhe vähitellen laimenee... Tarahan oli myös Glennin kanssa läheinen, joten sekin uutinen lienee raskas kuultava.

No, nyt näin jakson loppuun asti, ja olen kieltämättä vähän pettynyt. Ensinnäkin siihen, että tuo yhteisö oli niin lähellä, että takaisin ehti tuossa ajassa kävellen. Tai kauanko siihen nyt sitten meni, mutta jos ne olivat pari viikkoa poissa autolla ja Tara palasi jalkaisin, niin ei se Oceanside nyt voi missään maan äärissäkään olla. Olisi ollut hauskempaa, jos Tara olisi oikeasti huuhtoutunut meren mukana jonnekin tosissaan kauas! ;) Joku jo mietti viime viikolla netissä, onko tässä yhtymäkohta Fear the Walking Deadiin, mutta haloo nyt sentään, nehän ovat mantereen eri puolella!  ;D Kai jossakin menee sentään raja Taran kelluskelullakin.

Positiivisena puolena sanottakoon, että tässä pääsi viimein vähän tutustumaan Taraankin henkilönä, kun se on ollut niin taka-alalla, ettei siihen ole juuri paljon huomiota kiinnittänyt. Taran huumorillinen puolikin tuli esiin, ja niiina vai kuka siitä puhui, että näyttelijä odottaa vauvaa, niin jotenkin tuossa itse huomioi sen, että hyvin vähän näytettiin kokovartalokuvaa tai selkä suorana seisomista, ja vaatteetkin olivat kovin väljiä. Maailmalla ihmiset olivat kiinnittäneet huomiota erityisesti Taran kasvaneeseen rintavarustukseen ja miettineet, miten tuollaisena aikana kukaan muhkeammaksi muuttuu. ;) Kaikkeen löytyy syy.

Heath ei sittenkään siis kuollut, vaan katosi jonnekin omille teilleen. Mielenkiintoista nähdä, missä vaiheessa ja missä roolissa se palaa kuvioihin, Neganin leivissäkö kenties? En tykännyt Heathista ja se olisi joutanut kuollakin minun puolestani.


SPOILAA 7. kauden 7. jaksoa - sneak peek videot

Seuraavassa jaksossa sentään tapahtuu. :) Videoklippien perusteella päästään viimein seuraamaan Carlin ja Jesus/Paulin retkeä Neganin luo. Jotkut ovat netissä veikkailleet, kuoleeko Carl, koska Chandler Riggsin pitäisi lähteä opiskelemaankin. Joku siihenkin sanoi, että vanhemmat olisivat julkistaneet, ettei ole menossa kouluun. Tiedä noista sitten, ja oikeastaan minua ei kovin paljon koko Carl kiinnosta, en pistäisi yhtään pahakseni, vaikka siitä päästäisiinkin eroon. ;) Mutta ainakin se on reippaasti menossa nyt kohti vaaran ydintä, kelvollinen taistelukumppani matkassaan.

Michonnen Hamelnin pillipiipari -henkinen pätkä oli vähän hämmentävä, koska siinä nyt ei tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa ainakaan minun silmiini. Ainahan se on kulkijoita hosumassa miekkoineen, eikö? Enemmänkin siinä varmaan herättää uteliaisuutta se, minnekä hän nyt oikein oli matkalla.

Minua on jäänyt mietityttämään aika - miten paljon sitä on kulunut kohtalokkaasta päivästä sarjan nykyhetkessä? Viikkoja, kuukausia, vai vastako jokusia päiviä? Tuskinpa sentään vielä montaa viikkoa ainakaan. Tahtoisin päästä siitä kunnolla jyvälle. Mitä tässä ajassa on ehtinyt tapahtua, mitä meille ei ole näytetty? Onko Carol kerinnyt asettua taloksi ja asettua vakkarisuhteeseen Ezekielin kanssa? Onko tiikeri edelleen yhtä murhaavan mustasukkainen kuin tuijottaessaan Carolia ovella? (Minulle tuli siitä niin Norriska mieleen... "Näpit irti, tämä mies on MINUN!" ;) ) Entä poloinen sivuutettu Morgan? Onko Maggie kerinnyt jo miettiä Sashan kanssa, minne heidän ystävällinen isäntänsä katosi? Onko Rick kehittänyt jonkun suunnitelman nössöilynsä ohessa - onko se edes huomannut että sekä Carl että Michonne ovat jossain, ja miesparka on jäänyt yksin kotiin eikä pääse etsimäänkään, kun joutuu vahtimaan vauvaa? ;) Tai onhan se Judith jo iso tyttö, ei enää mikään vaavi - toisaalta, vielä pahempi vahdittava, kun ei pysy paikoillaan. Saiko Eugene luodin tehdyksi, että Rosita pääsee ampumaan Neganin? Ja mitä tekee Daryl? Toivottavasti ei lankea vehtaamaan Sherryn kanssa.

Miettikää oikeasti, noilla ei oikein kommunikaatio pelaa. Jokainen tahollaan yrittää lähteä salaa Neganin kimppuun. Näen jotenkin silmissäni kohtauksen, jossa jokainen tähtää eri suunnasta ringissä, Negan kyykistyy yllättäen ratkaisevalla hetkellä ja kaikki ampuvat toisensa ristiin sen pään yli...  ;D Siinäpä ukko pääsisi taas virnistelemään!


No niin, ja osallistukaapa toisetkin keskusteluun, edes säälistä minua kohtaan... ;)

// Ja hei, sekin selvisi, mikä tämän yhden aiemmin kysytyn miehen nimi viime jaksosta oli - se on Simon.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:02:20 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #53 : 30.11.2016 19:55:13 »
Spoilaa seiska kauden kuudetta jaksoa

Spoiler: näytä
No, jakso oli tosiaan aika tylsä mitä veikkailinkin jo etukäteen. Jakso olisi mielestäni toiminut kokonaisuutena paremmin, jos jaksossa tosiaan olisi näytetty muutakin. Mielestäni oli osittain äärimmäisen puuduttavaa katsoa vain tätä koko jakson verran! Tosiaan tämä naisten kommuuni ei paljon ainakaan minua lämmittänyt ja tarina oli muutenkin jotenkin ontuva. Ja kun Fiorella kyselit, että mikä tekee jaksosta tylsän ja pitääkö aina olla äksöniä niin ei. Musta itse äksöni ei todellakaan tuo jaksoon sisältöä ja mielenkiintoa vaan ylipäätään mielenkiintoinen juoni ja tarpeaksi virikkeitä (=mulle se minkä oon sata kertaa sanonut, että muutakin kuin yhtä ihmistä! Tässä toimii hyvin esimerkkinä, että Greyn anatomiassakin mun inhokki jaksoja on kaikki, missä keskitytään vain johonkin yhteen ihmiseen tai pariskuntaan ym. Se jotenkin on vaan hemmetin puuduttavaa tv-sarjoissa! :D).

Taralla on hauska huumori ja tykkään sinänsä hänen hahmosta ja harmi kun on jäänyt niin sivuun ja silti roikkunut kuitenkin jo tovin mukana. Toivottavasti saa isompaa roolia jatkossa, kun päähenkilöitä on kuollut aika reippaasti. Mulla ei itse tästä jaksosta ole oikein mitään sanottavaa, koska musta tämä ei edistänyt sarjaa mihinkään suuntaan, kunhan tiedetään, että Negan on tuhonnut ja ahdistellut muitakin ja tuokin oli jo tiedossa. Ja se ällö ukkelikin on ilmeisesti vielä elossa asuntoautoineen, olisi edes kupsahtanut. Tuollaiset turhat sivuhenkilötkin joskus ärsyttää kun niihin kuluu arvokasta aikaa! :D

Seuraavaa jaksoa odotan kyllä innolla, koska ilmeisesti viimein juonellisestikin oikeasti tapahtuu jotain ja päästään seuraamaan useampaakin hahmoa eikä vain yhtä. Tykkään kyllä seesteisistäkin jaksoista, kuten esimerkiksi kun porukka saapui vasta tälle kauniille omakotitaloalueelle ja sai hetken rauhan, niin musta ne jaksot oli hyviä! Kuitenkin sarja on paukuttanut aikamoista tahtia aikaisemmissa kausissa. Mä toivon, että jos joskus katson tän kauden silleen putkeen, että kausi toisi enemmän itsellekin sisältöä. Jotenkin tämä kausi on mielestäni ollut melkein huonoin kaikista tähän asti ja kai minä vain odotan ihmettä tapahtuvaksi! Kuitenkin kun eväitä olisi vaikka mihin niin tuntuu, että silti pyöritään vain samaa ympyrää muutama kierros ja hidastellaan, vaikka varmasti juttua riittäisi jossain mielenkiintoisessakin useammaksi jaksoksi. Oottelen vaan, että porukka olisi taas joskus kasassa ja selvittäisi, kuinka saisi taas ihmiskunnan nousuun ja viruksen pysäytettyä!
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 20:59:49 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #54 : 04.12.2016 22:38:03 »
Spoilaa seiskakauden 7. jaksoa

Spoiler: näytä
 En siis ole uutta jaksoa vielä nähnyt, mutta vaikuttaa siltä, että edelleen seurataan sarjakuvaa. Unohdin aiemmin kirjoittaa entisen lisukkeeksi sen, että jakson nimi "Sing me a song" tulee siitä, että Negan pyytää (käskee) Carlia laulamaan hänelle! ;) Ja tahtoo nähdä pojan silmän. On se outo tyyppi kyllä! Tätä jaksoa odotan innolla, mutta pääsen katsomaan vasta tiistaina...

Maailmalla ja ihan Amerikassa itsessään ollaan samalla linjalla kuin mekin, että saisivat näyttää useampaa storylinea saman jakson aikana, niin mielenkiinto pysyisi paremmin. Mutta vaikka katsojaluvut ovat siellä jakso jaksolta laskeneet, ovat ne silti valtavia määriä moniin muihin ohjelmiin nähden.


« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:00:58 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #55 : 06.12.2016 20:00:53 »
Spoilaa seiskakauden 7. jaksoa

Spoiler: näytä
Nyt oli pitkästä aikaa oikeasti mielenkiintoinen jakso kun seurattiin useampaakin paikkaa! Se tekee kyllä niin paljon ja heti alkaa itselläkin innostus kasvamaan näin! En ihmettele siis yhtään jos katsojaluvut on hiukan laskenut ja palaute on ollut muiltakin samaa kun allekirjoittaneelta tuon suhteen, että on jotenkin tylsää ja hitaasti etenevää katsoa koko jakso yhtä ja samaa. Melkein jo unohtaa mitä kaikkea muuta onkaan meneillään!

Neganista mielestäni ilmeni tässä jaksossa uusiakin puolia, juurikin, että tuntuu että iso osa hänen egostaan on täyttä esitystä ja juurikin muiden kiusaamista. Hän puhui mielestäni Carlille yllättävänkin inhimillisesti ja vaikutti välillä jopa ihan järkevältä, jos se voisi olla oikea sana. Anteeksipyytely ja muu tuntui aika hurjalta kyseisen herran suusta. Lisäksi iski pieni pelko mitä aikoo pienen lapsosen kanssa oikein tehdä, kunhan ei vie mukanaan. Selkeästi hänellä on joku fiksaatio saada oma lapsi itselleen ja näyttää nauttivan viettäessään aikaa "perheenä". Saattaa Rickin naama venähtää kun pääsee tuota todistamaan. Olin muutenkin yllättynyt kun ei satuttanut Carlia mitenkään ja lähti viemään herraa kotiinkin aika helposti.

Daryl oli myös pitkästä aikaa jotenkin eloisampi ja toivon tosissaan, että pääsee karkuun sieltä Neganin luolta! Jotenkin vähän huolestuttaa kun tuntuu, että vähän jokaisella on joku henkilökohtainen ristiretki tappaa Negan.. Toimisivat tiiminä!

Joo pitäisi tosiaan kommentoida heti jakson katsottuaan. Ei ole punaista lankaa!
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 21:00:29 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #56 : 06.12.2016 21:05:45 »
Spoilaa seiskakauden 7. jaksoa

Spoiler: näytä
Ajattelin ihan samaa kuin niiinakin päästyäni viimein katsomaan tuon uuden jakson, koska se heti elävöitti kokonaisuutta, että seurataan vuoroon eri henkilöiden toimia. Hyvä juttu! Olisivat saaneet tosiaan mennä tuolla linjalla koko kauden. Kiinnostus pysyi tässä jaksossa yllä ihan eri tavalla kuin aiemmissa.

Aika hyvin tuo juoni tosiaan alkaa seurata sarjakuvaa, koko ajan tarkemmin. Ilmeisesti koettavat saada sarjakuvan fanit innostumaan entisestään. Joissakin asioissa se toimii, toisissa ei.

Neganin käytöstä leimaa minusta eniten ennalta-arvaamattomuus. Hän tahtoo pitää tilanteen sellaisena, että ihmiset ovat varpaillaan ja myös pysyvät niin. Jonakin hetkenä hän on tunteeton ja julma hymyillen yhtä herttaisesti kuin toisena hetkenä osoittaessaan armoa ja ystävällisyyttä.

Negania miellyttää Carlin pelottomuus ja pöljä teinipojan äkkinäisten mielijohteiden perässä meneminen. Hän tahtoo sellaiset tyypit palvelukseensa, ja koettaa murtaa Carlin pistämällä sen ensin itkemään ja sitten osoittamalla ymmärrystä, yrittämällä näyttää että hän kohtelee poikaa kuin miestä kuunaan ("otapa tästä olutta ja katso vaan ihan rauhassa kaikkia noita tissejä", no lol...  ::) ) toisin kuin ylisuojeleva isukki Rick. Se niin todella tahtoo kääntää Carlin isäänsä vastaan ja saada siitä liittolaisen itselleen. Se oli toisaalta ihan veikeää, että koska Negan vaatii vastalahjan kokemistaan tappioista, hän käänsi sen tappamisen sijaan lauluun ja silmän katsomiseen, eli nöyryyttämiseen. Hän näyttää että on se, joka määrää ja toiset tottelevat. Olisikohan Abrahamin ja Glenninkin pitänyt vähän lauleskella, jos Lucille kerran tykkää siitä enemmän kuin kallojen halkomisesta? ;)

Minua ärsytti hirveästi se, että jälleen kerran olisi Carlilla (kuten muillakin aikaisemmin) ollut erinomainen tilaisuus ampua pois koko Negan, mutta taas kerran yritys kuivui kokoon, kun jäi kuuntelemaan sen löpinöitä. Typerä poika. Jos mennään kerran joku varta vasten tappamaan niin eikö homma kannattaisi hoitaa näppärästi alta pois jäämättä turhia juttelemaan. Neganin suu on selkeästi sen paras ase. ;)

Aika ovelasti mies on saanut kyllä dynastiansa rakennettua; myöntää vielä ihan suoraan, että on aina halunnut montaa naista ja nyt siihen koitti hyvä tilaisuus. Oikein pröystäilee pikku haaremillaan. Ja olen varma, että se yrittää saada aikaan lauman pikku-Neganeita. ;) Tämä ei tosin perustu mihinkään muuhun kuin omaan mielikuvitukseen. ;)

Minuakin on ihmetyttänyt tuo, miksi kaikki ovat omalla salatapporetkellään itse kukin erikseen. Kannattaisiko vähän liittoutua, niin olisi vähän paremmat mahdollisuudet pärjätä? ;)

Daryl oli söpö edelleen, olipa sitten vaikka collegerytkyissä mopinvarressa. Mutta se tarjoilijapoikana toimiminen pisti kyllä minut nauramaan. Se ei sitten näyttänyt yhtään luontevalta. Pikku raasu! Toivon, että kopista vapauttamisen takana on mieluummin Paul/Jesus kuin joku muu, mutta veikkaisin, että se voisi olla asialla, kun sehän tunnetusti on hyvä vapautumaan vankeudesta, ehkä se osaa tiirikoida lukkojakin? Toinen vaihtoehto tietty Sherry ja/tai Dwight...

« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:01:18 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #57 : 07.12.2016 10:16:32 »
SPOILAA SEISKAKAUTTA! En jaksa värjätä punaiseksi, koska olen laiska.

Periaatteessa ymmärrän, etteivät liittoudu, koska on hyvin todennäköistä, että joku liittolaisista vasikoi ja siinä sitten menee muiltakin henki. Siihen tuo Neganin valta osittain perustuu. Hajota ja hallitse. Mutta se kaatuu lopulta silti siihen, että tyytymättömyys ja kostonhimo kasvaa, koska se käyttää nöyryytystä.

Mä olen ihan tyytyväinen, ettei Carl saanut tapettua Negania, koska se olisi ollut melkein Harry Potter -ratkaisu, että joku keskenkasvuinen sen tappaa, vaikka on se vieläkin mahdollista. ;D Elättelen toiveita, että Negan onnistuu manipuloimaan Carlin puolelleen, koska se olisi niin oikein Rickille. Carlhan muutenkin jo ajattelee, että sen isä on uskomaton nössö niin maaperä on otollista. Jos Negan antaa Carlille valtaa ja luottoa, se varmaan menee Carlin nuppiin ja siitä saadaan pikkuhirviö. ;D Mä en tykkää monen linjan seuraamisesta samaan aikaan. Se tekee jutusta paljon tylsemmän, toisin kuin se, että oikein kunnolla mässäillään ja psykologisoidaan. Voisin kuunnella ja katsella sitä monta tuntia putkeen. ;D Positiivista tässä osassa oli se, että Rick loisti poissaolollaan, vaikka nykykunnossaan se on jo melkein viihdyttävä ja nautin ajatuksesta, että Darylin sieppaaminen katkaisi sen selkärangan lopullisesti. Siis mitäs naisista ja lapsistakaan, mutta kun Daryl...joo, ei mulla mitään älykästä sanottavaa ole tähän. ;D Tosin toinen juttu, jota odotan, on naisten kosto ja se, että naiset ottaa johdon, koska miehet on niin onnettomia nössöjä. ;D

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 766
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #58 : 12.12.2016 00:11:45 »
Olen iloisella mielin spoilannut itseäni kaikin keinoin, että ei tulisi ei-toivottua liiallista jännitystä tähän tulevaan jaksoon. Siihen nähden suorastaan huvittavaa, että muuten usein varon parhaani mukaan spoilaantumasta, kun on muista jutuista kyse. ;) Tässä tapauksessa kuitenkin nimenomaan päinvastoin on parempi. Alla pienennettynä siis ajatuksiani sneak peek -videoista ja muista juonipaljastuksista, joihin olen onnistunut törmäämään. :) Mukana myös jälleen ihan omia pohdintojani, joilla ei välttämättä myöskään ole mitään pohjaa, kunhan mietin ja arvailen.

SPOILAA SEISKAKAUDEN HUOMISTA 8. JAKSOA!
Spoiler: näytä

Karvalakkirakastajan tavoin minäkin uskon, että Negan saa huijattua Carlin puolelleen. Vaivakos tuollaista teinipoikaa on manipuloida, kun saa sen ensin vakuuttumaan siitä, että näinhän se homma toimii ja onpa kaikilla tosi kivaa. Darylkin niin tyytyväisenä siellä moppailee, ettei mitään rajaa. ;) Minua vähän ärsytti, ettei Carl reagoinut Darylin näkemiseen juuri sen kummemmin. Mitähän Rick tykkää, jos se ensin luulee Neganin vieneen poikansa (ja tiedä vaikka tyttärensäkin!) ja sitten sille selviää, että lapset ovat vain vaihtaneet omatoimisesti vähän coolimpaan isukkiin.  ;D

Hauska kuva, Negan & Judith (Ei paha, ja spoilaa vain edellistä jaksoa.)

Naisten kostoa toivon minäkin, ja ainakin melko lailla joka nainen onkin jonkinlaista kostoa virittelemässä, paitsi mökissään leveästi elelevä Carol, joka ei tiedä vielä mitään muiden tilanteesta. Mutta kunhan sille selviää, niin eiköhän sekin emäntä saada liikkeelle!

SPOILAA 8. jakson sneak peek -videota.
Carol-videopätkä oli siinä mielessä huvittava, että kun toinen haikailee vain rauhaa ja hiljaisuutta, että saisi oman päänsä kuntoon, niin eikö joka miehenpuoli koko kinkerpiiristä tuppaa ovelle lahjukset mukanaan.  ::) ;D
Ja Carol tarvitsee aivan ehdottomasti hiustenleikkuun ja mikä ettei pieni makeover menisi siinä sivussa muutenkin. Sillä alkaa olla jo sellainen mummotukka, että tekisi mieli leikata se jo itse. Mutta jos tuollakin tyylillä riittää miehiä, niin mikäpä siinä. ;)

Ja minusta ne vain olisivat Morganin kanssa niin herttainen pari, jos nyt Daryl ei vieläkään innostu romanttiselle tunnelmalle. Niillä on sellaista omanlaistaan henkistä läheisyyttä jo kuitenkin, vaikka Morgan onkin Carolin mielestä edelleen ärsyttävä.

Minä luulen, että Paul/Jesus pelastaa Darylin. Koska viime jaksossa se oli siellä auton katolla ja Daryl selvästi katsoi ylös ja huomasi sen. Parempi Paul kuin Sherry. Mutta olisihan se mukavaa, jos Sherry ja Dwight olisivat myös kivoja ja juonessa mukana.

Olen lukenut jonkinlaisen spoilerin juonenkulusta koko jakson osalta, mutta sitä en nyt vielä tässä kommentoi. Joka tapauksessa odotan ilolla sitä, että näemme viimein vähän joka kantilta, mitä kenellekin kuuluu. Se on jo ilon aihe, jos mikä!


Ja huomenna luultavasti lisää höpöttelyä aiheesta! :D Sitten kun ollaan välitauon äärellä, voidaan toivottavasti innolla spekuloida tulevaa yhdessä. Muuten, missä vaiheessa nuo vanhat spoilausmerkinnät saa ottaa pois? Vai jätetäänkö ne vain siihen? Olisi paljon helpompi ja mukavampi lukea keskustelua joskus myöhemmin kun ei olisi kaikki niin pientä. Siinä mielessä tykkäsin enemmän siitä valkeaksi värjäämisestä.

Mikä teillä muuten on parhaaksi todettu tapa lukea noita spoilausmerkittyjä kohtia? Minä käytän yleensä siihen lainaus-nappulaa, jolloin se tulee näkyviin tekstinä viestikenttään, sitten pitää vain peruuttaa takaisin päin. Toistaiseksi en ole vielä toimivampaa konstia keksinyt.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2017 20:01:51 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #59 : 12.12.2016 19:16:34 »
Spoilaa seiska kauden kahdeksatta jaksoa

Spoiler: näytä
Nyt on muutama jakso ollut oikeasti ihan hyvä! Tässäkin edettiin paljon ja heti huomasi kuinka juoni alkaa tosiaan kulkemaan kun seurataan useampaa paikkaa.

Mahtavaa, että Jesus pelasti Darylin Neganin luolta ja varsinkin Rickin kanssa näkeminne oli oikein koskettavaa. ;)

Olin tosi tyytyväinen, että juonessa viimein päädyttiin siihen, etteivät he aio alistua Neganin tahtoon ja samaa tapahtuu myös toisaalla, eli Kindomissa. Aletaan tekemään sitä kuuluisaa yhteistyötä ja porukka ylipäätään alkaa yhdistymään sen sijaan, että jokainen hengailisi missä sattuu. Tavallaan jakso tuntui tosi sellaiselta, että se ei sisältänyt mitään yllättävää, koska tätä tässä on kokoajan miettinyt, että pakkohan noiden on herätä tuosta tyhmästä ajatusmaailmastaan todellisuuteen ja näinhän siinä kävi.

Itselle ehkä toisaalta oli vähän pettymys, että Judith jutusta Rick ei saanut ruudulla edes tietää, että siellä hänen "lapsosensa" on ollut Neganin sylissä ja hän on elellyt Rickin luona perhe-elämää.

Kuolematkin tuli aika äkkiä, mutta toisaalta en oikein ymmärtänyt, mitä se yksi hölmö poika aikoi (jonka nimenkin unohdan aina). Hän koki biljardipöydän lähellä kyllä oikean kohtalonsa. Kuitenkin ampuminen oli aika yllätys kehen luoti osui.

Aa, en malta odottaa jos nyt alkoi joku tauko, kun tuntuu että viimein on itsekin pitkästä aikaa päässyt mukaan tähän meininkiin ja alkanut muutenkin tuntua, että sarja alkaa viimein hyppäämään vähän samoille raiteille kun aikaisemmatkin kaudet. Varsin ylpeä olin jaksossa Rickistä, kun hän viimein uskaltautui olemaan enemmän taas oma itsensä ja se kovis, koska musta on ollut tuskaa kattoa tuota sen sivussa tönöttämistä ja itsensä kanssa kamppailua, koska ei Rick vaan ole sellainen vaikka onkin joskus tuulipäänä järjettömän rasittava niin kyllä tää koiranpentuilu oli vielä rasittavampaa. Jaksossa Negan ei tosiaan kuunnellut kun herra nimetön, jonka suolet on massun ulkopuolella, yritti vinkata, että Rick ei ole oikea henkilö jonka kanssa aloittaa tuollaista peliä.

Lisäksi itse en usko, että Carl kääntyy Neganin puolelle. Kuitenkin kun jaksossa katsoi tuota perhe-eloa, niin Carlin ilme oli kyllä jatkuvasti hyvinkin etova, kun katsoi Neganin suuntaan, eikä olisi selkeästikään halunnut noudattaa miehen ohjeita. Uskon kuitenkin, että Carl pelkää kovasti Negania ja varsinkin siskonsa puolesta, ettei voisi koskaan ottaa ukkoa kovin hyväksi kasvatti isäkseen. Kuinkin hän pystyy haastamaan isäänsä toisin kuin Negania. Carl tietää, ettei Rick ammu kuulaa hänelle kalloon suuttuessaan.

Puolet taas tippui matkasta, mutta tippukoot. Ainiin, Morganin ja Carolin pätkä oli jotenkin tylsä, jotenkin itseäkin ärsyttää Carolin puolesta, koska jos haluaa olla yksin niin antaisi olla hyvänen aika. Nainen lähti pakoon väkivaltaa ja jatkuvaa taistelua ja silti ne kokoajan tunkee samaa kaavaa kasvoille joka nurkalla. Örr.

Lopusta tykkäsin kun tuttu porukka käveli yhdessä. Tuli jotenkin nostalginen fiilis!


Spoileritägit on tosi rasittavia, mutta itse saatan joko muistioon aina kopioida tai tosiaan tähän viestikenttään, mihin nyt sattuukaan. Joskus fontti on sen verran luettavaa, että tihrustan tuosta lukea. :D
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017 21:00:47 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione