Kirjoittaja Aihe: The Walking Dead (tv-sarja)  (Luettu 55254 kertaa)

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 697
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #220 : 10.10.2020 21:56:51 »
Aloitin pari päivää sitten katsomaan tuota kymppikautta. Vaikka tässä on noin vuosi välissä viime katsomisesta, tuntui ettei välissä ole ollut kuin muutama kuukausi. Alkujaksoissa ainakin välittyi sama tunnelma, mitä viimeksi. Vähän raotettiin menneisyyttäkin. Tunnelmaan pääsee muuten paremmin kun katsoo jaksoja illalla kun on jo pimeää eikä pidä paljoa valaistusta kotonakaan.  ;D

*

EDIT:// Katsoin eilen 15.10. jakson 9. ja ei helskutarallaa oli kyllä oksat pois. Varmaan kaikkein kammottavin jakso koko sarjassa ja siis mua kammotti
Spoiler: näytä
ne saamarin kapeat luolaston tunnelit, joihin ihan kohta joku jää jumiin, niinkuin sitten jäikin.
Kulkijat, kuiskaajat ja Negankin on jo nähhty, mutta tuo vain aiheutti sellaista selkäpiitä karmivaa tunnetta ei pahempaa kiitos.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2020 16:05:05 kirjoittanut Fairy tale »

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 697
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #221 : 19.09.2022 13:29:21 »
Sain justiinsa 11. kauden katsomisen pakettiin.
Vaikka alkaahan tässä jollain tasolla sama juonikuvio toistamaan itseään, niin kivasti uudet henkilöhahmot tuovat uusia tuulia sarjaan.
Ja saatinhan se "Stephanie" sieltä viimein kuvioihin.

Se, että uusia kausia ei enää tule ja sarja jäi "aivan kesken" eli viimeiset sekunnit ikäänkuin lupaavat jatkoa, mutta se jatko taitaa jäädä muualle (sarjakuviin). Tai en tiedä myötäilikö tämä viimeien kausi myös sarjakuvaa kuinka uskollisesti. Ei ole omalla tavallaan vaikea arvailla mitä kauden 11 jälkeen tapahtuu. Jokainen yhteisö on jossain suhteessa korruptoitunut ja siellä vallitsee sortava hierarkia, että aina joku on köyhä ja kärsii tilanteesta.

Quibbler

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 168
 • Potterhead? Always.
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #222 : 19.09.2022 18:40:27 »
Nyt kyllä jännittää, kun pian viedään viimeisiä jaksoja. Innolla odotan ja samalla pelottaa miten hyvin saadaan pakettiin tämä pitkään kestänyt televisiosarja. Kun niitä spin-off sarjoja jo kolkuttelee ovella, niin vähän tutisuttaa, että tuleeko päätös jäämään vajavaiseksi tai keskeneräiseksi eikä näin ollen kovin onnistuneeksi/tyydyttäväksi.

Itse ehkä jätän katsomatta monet noista sivusarjoista joten olisi ihana saada tähän kunnollinen loppu kuten kuuluu. Muuten jää paha maku suuhun ja käy samoin kuin huhujen mukaan Game of Thronesille. Sitä kohtaloa ei tälle sarjalle halua. Vaikka mistäs tiedän jos jotkut ovat siitäkin lopusta pitäneet, kun ei ole sen tarkempaa tietoa. Haikea olo tulee hyvästellä sarja, mutta ihan sopivaan aikaan loppuu, eiköhän nuo 11 kautta riitä (ei näköjään). Sitten on aina kiva katsella uudestaan ja uudestaan kun sopiva määrä katsottavaa (8 kausi nyt aika heikko, 7 jonkun verran huono kans ja 10 kaudessa pari kuolettavan tylsää jaksoa omasta mielestäni). Jos eivät siis pilaa tätä loppua. Mitä fiiliksiä muilla?

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 425
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #223 : 02.10.2022 18:18:23 »
Olen vähän jäljessä jo edellisistäkin jaksoista, kun ne ovat nyt siellä Disney+:n puolella. Minusta on ihan hyvä saada tarinalle päätös, mutta toivottavasti se on kunnollinen eikä mikään ihan kamala.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~