Kirjoittaja Aihe: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]  (Luettu 61156 kertaa)

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #20 : 07.07.2008 19:58:36 »
Kiitoksia, appelsiinitikku :) Enhän minä nyt negatiivisetakaan palautteesta nokkiini ota, se on vaan osa rakentavaa palautetta. Mulle tais joku muukin joskus sanoa, että tuossa Lunan potretissa sais olla enempi väriä. Ja mä kävin kattelemaan sitä äsken vähän tarkemmin ja ymmärrän kyllä jos siinä se Lunan kulmien ja silmien alue luo vähän tuiman vaikutelman. Mutta en mä siis häntä henk.koht. näe mitenkään jurona :)

Kiitos myös tuosta Lilyn potrettia koskevasta palautteesta, siis todella paljon. Mä ite tykkään jos hahmoilla on fanartissa mm. pisamia tai jotain muita ihon pikku virheitä. Koska eihän kenenkään iho tosiaan ole muovinen. Oikeen läheltä ku tiiraa ni ihan jokaisella meillä on naamataulussa ihohuokosia. Niitä tosin voi olla aika tuskasta ruveta piirtämään :)

Chenoa

 • ***
 • Viestejä: 104
 • Saving the planet
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #21 : 08.07.2008 17:33:20 »
Olin täällä jo aikaisemmin käynyt vakoilemassa ja sanon, että työsi ovat laittoman kauniita. Mittasuhteet ovat aidot (ainakin näyttävät siltä^^), värit toden mukaiset ja hienot, asennot luonnollisia ja piirrät täydellisesti.

Spin the Bottle työ on yksi lemppareistani.

Nuori Severus työ on täydellinen. Severus näyttää siinä ihan itseltään.

Sirus & Remus työssä olit tehnyt Remuksesta oikean komistuksen^^ Häiritsi vähän Siriuksen Severusmainen pitkä hiusmalli, jonka huomasin jo Spin the Bottle kuvassa. Johtuu ehkä siitä, että en muilla sellaista ole nähnyt.

Lilyn potretti oli jotenkin aurinkoinen ja siitä sai selville Lilyn aurinkoisen luonteen, joka kuitenkin on hieman räjähdys altis.

Kelmit työ on todella hieno. Vaatteet on loistavasti tehty ja se onkin jo huomattu aikaisemmissa kuvissa. James on Jamesin näköinen ja niin on Remuskin itsensä näköinen. Sirius oli myös, mutta ne hiukset vaivaa edelleen... Oliko Peterillä pitkät hiukset? Se jos mikä oli uutta... ihan uteiliaisuuttani nyt kysyn, että mitä ohjelmaa käytät tehdessäsi näitä kuvia?

Lily's Reprimand kuvassa Lily vaikuttaa juuri sellaiselta Lilyltä, mikä tuli tutuksi viidennessä kirjassa. Jamesin ilme on herttainen. Severuksen ilmeestä kuvastuu selkeästi ärsyyntyminen ja viha. Ja Sirius :D oijoi mikä ilme. Ja hiuksetkaan ei olleet enään niin pitkät, ne olivat loistavat. love it

Lunan potretti oli hienosti tehty, mutta siitä puuttui jokin. En tiedä mikä.

Lavenderin potretti
oli todella hieno. Lavender on siinä todella kaunis ja kuva on muutenkin todella kaunis.

Hienoja kuvia siis.

-Chenoa-
« Viimeksi muokattu: 10.07.2008 13:15:34 kirjoittanut Chenoa »
Only run with scissors when you want to get hurt

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #22 : 12.07.2008 13:55:18 »
Kiitoksia paljon, Chenoa :) Omasta mielestäni piirustukseni ovat kaukana täydellisestä, ja mulla on monta sellaista taiteilijaa, joiden töitä kadehdin. Välillä ne inspiroivat yrittämään itse jotain uutta, väillä taas masentavat ja saavat ajattelemaan, että en mä osaa!

Mä oon piirtänyt tota Siriusta sillai, että niissä kuvissa, joissa sillä on hieman lyhyemmät hiukset se on nuorempi ja oon yrittänyt sitten korostaa sitä iän karttumista mm. hiusten kasvulla. Yritin kyllä saada sen hiuksista vähän pakusummat ja puhtaammat kuin Kalkaroksen omista :D Ja kyllä, Peterilläkin on pitkä tukka, 70-luvulla kun elävät.

Teen työni alusta loppuun Photoshop CS2:ssa. Mulla on käytössä myös piirtopöytä ja kynähiiri, joita ilman en enää oikein pärjää. Alku aikoina käytin pelkkää hiirtä, mutta siinä kipeytyy ranne.

sokerijuurikas

 • ***
 • Viestejä: 373
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #23 : 13.07.2008 16:20:41 »
Vihoinkin vaivaudun kommentoimaan näitä upeita töitä. Millä oikein muokkaat/piirrät kuvat?

spin the bottle Tykkään tästä työstä tosi paljon. Tunnelma on sellainen tiivis ja hämärä (joo voi luoja näitä mun ilmaisuja). James on minun silmääni ehkä vähän liian jurohtava. Severus/sirius vihjailu on hämäävä mutta just loistava :D

Potretit ovat hienoja. Tykkään Lilyn potretista mutta Luna ei oikein iskenyt. Johtuukohan siitä, että näyttää niin paljon siltä näyttelijältä.

History of magic on hulvaton : D Tulee mieleen oman luokan tunnit hahha :D takapulpettilaiset varsinkin pistää mut nauramaan.

Kelmit - union jack
tästäkin pidän paljon. James ja Sirius on hot <3

Musta-Anturajalka

 • ***
 • Viestejä: 142
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #24 : 18.07.2008 21:08:25 »
Upeita!  :-X
.
..
.
....
Öö.. Nyt kun pitäis jotain noista kirjottaa niin ei meinaa onnistua. ;D
Noh pakkohan se on, kun alotinki. ;)
   Hmm. Eli ensinnäkin siis tykkäsin noista kaikista väreistä, ja tunnelmista mitä sait noihin piirustuksiin.
Katoin enemmänkiin tietysti noita Potter rustauksia, mutta vilkasin muitakin sen verran, että huomasin siellä mm. Frodon, sormusten herrasta. Tykkäilin kyllä siitäkin kovasti. :)

Noista piirustuksista, Siriuksen osalta, mun mielestä paras oli Lily's Reprimand, jossa Siriuksella on hyvä ilme.
Niinkuin joku jo aikaisemmin taisi sanoakin, kuvasta huomaa helposti (melkein pelkästä Siriuksen ilmeestä :D ), mitä siinä on tapahtunut. Kuvassa muidenkin henkilöiden ilmeet ovat kohtaukseen sopivat. (Ei sillä, etteikö muissa piirustuksissa olisi :) )
Itseasiassa. En ole ennen edes löytänyt osuvampaa piirustusta (tai edes kuvaa) Siriuksesta nuorena, joka kuvaa omaa mielikuvaani hänestä.  ::) Onnittelut siis siitä ;D

Rakentavaa en osaa oikein antaa, sorry :D

 8)

Hallow

 • muinaisjäännös
 • ***
 • Viestejä: 226
 • *snort*
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #25 : 18.07.2008 21:53:36 »
Uudet kuvat are awesome, as always. Mitä muuta sinulta voisikaan odottaa?  ;D
Tulee ihan kauhee olo katsoa näitä xD ehkä minäkin vielä joskus...

Oma kuva oli tosi hyvin piirretty. Ite kun en noita vaatteita osaa piirtää (saatikaan sitten vieläkään
sitä anatomiaa), niin .... sitä oli mukava katsella.

~~ arigatou katseluhetkistä.
HYVÄÄ JOULUA! : D

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #26 : 22.07.2008 10:16:36 »
Lisäsin jälleen yhden uuden piirustuksen (22.7.)

Ja sitten valtavan suuret kiitokset, sokerijuurikas, Musta-Anturajalka sekä Hallow! Vitsit nyt kyllä tuli sellainen fiilis, että pitäisi piirtää taas lisää Potter-aiheisia kuvia :) Ei vain ole iskenyt inspiraatio ja hyvät ideat...

Sokerijuurikas, piirrän työni alusta loppuun Photoshop CS2:ssa ja käytän piirtopöytää ja kynähiirtä. Alussa piirsin ihan tavallisella hiirellä, mutta siinä kipeyty ranne niin pahasti, että oli pakko hankkia kynähiiri. Ja se Lunan potretti tosiaan perustuu sen näyttelijän ulkonäköön :) Mä pidin hänestä niin kovasti, että nyt en osaa edes kuvitella Lunaa muunlaisena.

Musta-Anturajalka, kiitos todella paljon noista Siriukseen liittyvistä kehuista :) Jostain syystä Sirius on noista kaikista Potter-hahmoista aina se vaikein piirtää.

Hallow, mullakin on tuhottomasti sellaisia tyyppejä esim. juuri tuolla deviantARTissa, joiden töiden katseleminen masentaa mut aina ihan täydellisesti :D En vaan tajua miten jotkut osaa...

weiff

 • ***
 • Viestejä: 283
 • Three Words, Eight Letters and I'm Yours
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #27 : 22.07.2008 21:36:34 »
OIJOIJOOOOI <3 ja tässä vaiheessa hyvät ystävät, voin kertoa että rakentava palaute hyppäsi junaan ja suuntasi NY:hyn. Ja sitä on turha odotella ihan heti takaisin. Se säikähti ja koki kolauksen ;s Sen sijaan ihkutus hyppäsi etualalle ja otti yli vallan! Joten... Tässä sitä nyt ollaan. Minä en tajua kuinka joku voi olla noin lahjakas, vaikka itsekkään en mikään aivan surkea ole! Mutta olen pelkkä kärpäsen... öh... kakka (!) sinuun verrattuna! ;> vau, miten hienoa jälkeä jonkun luovuudesta voi lähteäkkään. ÄMEISINGGGGGGGG! Jatka tätä linjaa niin hyvä tulee ;>> Haluaisin lisäälisäälisää! Saako haastaa tai jotain? Olisi mukavaa :>

Kiitos tästä elämyksestä,
weiff ;>
Just trust me

Musta-Anturajalka

 • ***
 • Viestejä: 142
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #28 : 22.07.2008 22:09:03 »

Musta-Anturajalka, kiitos todella paljon noista Siriukseen liittyvistä kehuista :) Jostain syystä Sirius on noista kaikista Potter-hahmoista aina se vaikein piirtää.

Joo, voi jotenki kuvitella. :) Ite en viitsi edes yrittää Siriusta tosissani piirtää. (Se luultavasti menisi ihan pilalle)

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #29 : 24.07.2008 12:02:31 »
Aww! Kiitos weiff :D Olen todella imarreltu kehuistasi. Ja itse asiassa en ole koskaan osallistunut piirustushaasteisiin, mutta kieltämättä ihan mielenkiintoinen ajatus. Jos vain ei ole mitään aikarajaa?

weiff

 • ***
 • Viestejä: 283
 • Three Words, Eight Letters and I'm Yours
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #30 : 24.07.2008 12:27:49 »
Ei minkään laisia aika-rajoja :> Haluaisitko jotakin potter aiheista haastetta vai jotain aivan muuta? :> Koska minulla itselläni on ideoita mutta en osaa toteuttaa niitä! :pp

by, weiff
Just trust me

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #31 : 24.07.2008 12:40:38 »
No annappa tulla vaikka ihan molempia :) Nyt mun mielenkiinto tosiaan heräsi ja mulla on viime aikoina ollut pulaa ideoista ja inspiraatiosta.

Kivikausi

 • Retard
 • ***
 • Viestejä: 628
 • дьявол
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #32 : 27.07.2008 14:19:23 »
Hienoja töitä sinulla. :) Erityisesti nuo kaikki tilannekuvat ovat onnistuneita. Ja on mukava nähdä sellaisia, kun hyvin usein piirretään pelkkiä taustattomia potretteja (esimerkiksi allekirjoittanut harrastaa sitä :D). Tuosta historiantunnista pidin eniten, paljon kivoja yksityiskohtia; lenteleviä sulkakyniä ja monia hyviä ilmeitä/asentoja.

Ainoa asia, josta voin töitäsi edes vähän moittia, on lähempää kuvatuista kuvista puuttuva tunne (meinaan silmien ja kasvojen ilmeettömyyttä). Tuntuu välillä, että hahmot on ensin kangistettu ja sen jälkeen otettu kuva. Hmm, saatkohan mitään selvää siitä, mitä yritän selittää... No, jotenkin poissaolevia ilmeitä, vaikka kuvat muuten ovat loistokkaita. Ehkä eniten vaikuttaa kulmakarvojen neutraalit asennot(?). Eli toivoisin ilmeekkäämpiä kuvia koska huomaan, että sinulla on selvästi resursseja saada sellaisiakin aikaan. Sehän tosin on ihan makuasia, jotkut pitävät liiallista ilmekkyyttä epäluonnollisena, mutta minä pidän siitä kohtuuden rajoissa hyvin paljon.

Käytät ilmeisesti piirtopöytää? Saako tiedustella, minkä merkkinen pöytä, minkä kokoinen ja mikä malli? :)
Сам заварил кашу, сам и расхлебывай.

An I for detal.

nukkekoti

 • Ananas
 • ***
 • Viestejä: 145
 • Majere. <3
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #33 : 27.07.2008 16:19:29 »
VAU, suu loksahti auki. Aivan mielettömän hienoja nuo Potter-kuvat, etenkin Lily Evans potretti sulatti sydämen. Aivan näköinen. Lavender Brown oli hurjan kaunis.
History of Magic oli erittäin hauska ja tarkka työ.
Kelmitöistäkin pidin hurjasti!

Taitoa sinulta löytyy, ja innostustakin selkeästi!
Sans lui, je ne peux pas vivre.

Jassminadara

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #34 : 28.07.2008 14:39:47 »
Yksi sana: vau. Oikeasti. Katsoin nuo potter-kuvat ja omankuvan, sen siitä saa kun laittaa kuvia potter-foorumille, ja ne kaikki olivat vain niin hyvin tehty. Pidin siitä, että olit valinnut tietyn ulkonäön hahmoille ja pitäydyit siinä, ainakin suurimmassa osassa kuvista. Ja se history of macgic, oikeasti, siinä on täytynyt mennä ikuisuus! Niin hieno, niin hieno. Pikkutarkka, ja jokainen hahmo oli onnistunut. Kalkaroksesta olit tehnyt oikeasti hyvännäköisen, mutta silti olit saanut piirrettyä sellaisen negatiivisen ilmeen hänelle, kiva.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #35 : 29.07.2008 10:52:38 »
Kiitoksia, Kivikausi, nukkekoti ja Jassminadara :) Edelleenkin pitäisi piirtää lisää noita Potter-aiheisia töitä, mutta jostain syystä en vaan saa mitään aikaan. History of Magic oli erittäin hauska piirtää, vaikka siinä kieltämättä meni pieni ikuisuus. Toisaalta se on tehty erittäin yksinkertaisella, melkein luonnosmaisella tyylillä, joten aikaa ei kulunut mm. varjostuksiin ja tarkkoihin kasvonpiirteisiin.

Kivikausi, mulle on itse asiassa aiemmnkin mainittu tuosta, että mm. noissa potreteissa hahmot ovat kuin patsaita, ilmeettömiä ja tyhjäkatseisia. Tiedostan itsekin että tuo on yksi suurimmista heikkouksistani ja parantamisen varaa siis löytyy :)

Mulla on Aiptekin piirtopöytä. Tarkempaa tietoa en nyt pysty antamaan, sillä olen vanhempieni luona. Se on kooltaan aikas iso, piirtoalusta on miltei A3:n kokoinen.

// Lisätty yksi uusi työ (1.8.08): Kalevala - Aino hukuttautuu.


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 06:33:51 kirjoittanut Illusia »

Jennea

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #36 : 01.08.2008 01:36:08 »
Lisätty yksi uusi työ (1.8.08): Kalevala - Aino hukuttautuu.

En näe tätä kuvaa. Siinä tulee vain, että pitää kirjautua sisään, että näkee sen.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #37 : 01.08.2008 01:48:22 »
Ääks juu! Siinähän oli päällä tuo 'mature content' -filtteri sen tähden, että tuo Aino on ilkosillaan. Semmoisia töitä ei tosiaan pääse katselemaan, ellei ole rekisteröitynyt jäsen. Kävin siis ottamassa kyseisen filtterin pois päältä. Eihän tuo nyt mitään pornoa ole, ihan asiallisesti piirrettyä alastomuutta.

// 10.08.2008 - Voi kiitos, viuhpiipore :) Mulla on tällä hetkellä muutamia uusia töitä kesken, mutta mulla alkoi taas työt niin ei oiken oo aikaa piirrellä kuin viikonloppusin. Mälsää.

// Lisätty ElfQuest-sarjakuvaan liittyvää taidetta (20.8.)


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 06:35:48 kirjoittanut Illusia »

Petturi

 • ***
 • Viestejä: 23
 • entinen Anamorphic
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #38 : 20.08.2008 20:31:37 »
SINÄ. OLET. TAITAVA. O_o
OMGZOMG!

Nuo Potteraiheiset on jotakin niin hohdokasta! Kuolaan täällä näppiksilleni, ei kuules mitään rajaa! Ääh, miksi joillekin on luotu tuollainen piirtämisen lahja? Kateeksi käy, mutta se haihtuu heti kun klikkaa uuden kuvan auki! Yksityiskohdat ja kaikki, minulta menisi sormi suuhun monessakin kohdassa.

Jäin oikeasti fanittamaan töitäsi. Et haluaisi laittaa niitä tänne LISÄÄLISÄÄLISÄÄ :D
Ota haaveilija,
liikaa vaativa,
kuvitelmissaan seikkailija.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #39 : 21.08.2008 18:34:11 »
Hiih! Kiitoksia ja niiaus, Petturi! :) Mä en edelleenkään ole saanut aikaiseksi uusia Potter-aiheisia töitä, mutta eiköhän niitäkin tule vielä piirrettyä.

Tiedoksi myös, että lisäsin taas yhden uuden ElfQuest-aiheisen työn. Olen taas lukenut kyseisiä sarjakuvia monen vuoden tauon jälkeen, ja oon nyt ihan innoissani niistä. Mutta! Weiff, se sinun jumalatar-kuvasi on edelleen minun piirustuslistassani :)