Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 117587 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 416
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #40 : 21.07.2016 22:15:02 »
Totta, tulipokemoneja on harvassa. Mutta niin on myös sähkötyypin pokemoneja. Joku väitti, että niitä löytyy ukkosella, mutta eipä ole ukkostanut ja kohtahan tässä tulee talvi ettei ukkosia tulla näkemäänkään pitkään aikaan.

Tulipokeja itsellä on Growlith, löytyi ihan kadun varresta. Ponyta, joka kuoriutui äsken munasta♥, hmm... Charmander, jonka sain aloituksessa. Siinäpä ne taitaa olla, mutta muita tulipokemoneja ei ole kyllä tullut vastaan vissiinkään. Surku. Sähkötyypeistä mulla taitaa olla ainoastaan Magnemite (joka on vissii harvinainen) ja evolvattu Jolteon, joka on mun suuri rakkauteni. Drowzeetä puolestaan täälläkin pilvin pimein. Oon saanut evolvattua 3 hypnoa, edellleen candyja jonkun verran jemiksessä. Oon tosin heikoimmat hypnot lähettänyt sittet matkoihinsa. Nyt löytyi melkein 400cp:n Drowzee. Odotan, että pääsen evolvaamaan sen. Että on noista jotain hyötyä. Huomaa kyllä saleillakin, kun joka salilla on melkeinpä järjestään yksi Hypno.

Tuo että pallot saa takaisin niitä klikkaamalla ohi heiton jälkeen ei toiminut mulle, eikä kaverilla ja lenkillä tavattu tyyppi sanoi, että se on höpöhöpöpuhetta. Mihin siis nyt uskoa? Olisihan se pirun kätsyä, koska pallot jatkuvasti lopussa. Nyt taitaa olla 7 normipalloa, vaikka tänään käytiin keskustassa keräämässä lisää. Sitten olisikohan 35 great palloa, mutta säästelen niitä erikoisemmille, vahvoille ja Eeveille.

Ja kiltit, vastatkaa. Mistä saa 10km munia? Oon kysynyt kolmessa tai neljässä faboryhmässä ja kukaan ei ole vastannut. 5km ja 2km munia on kyllä vaikka kuinka tullut, mutta ei vaan ainaotakaan kymppiä. Ei voi olla levelistäkään kiinni, kun kaverilla alempi leveli kuin mulla ja sillä useampi kympin muna löytynyt stopeilta. Hitto vie, onko kyse vaan tähtien asennosta vai mistä?

Larjus kiilas. :<

Mullakin oli ihan mukava Pokepäivä. Pari munaa kuoriutui, evolvasin Nidorinin Nidorinaksi (vaikka ei ollut kovin vahva, mutta tahdoin vaan kehittää sen. Ois pitänyt odottaa siihen, että käytän Lucky eggin mut en malttanut). Ponytan kuoriutuminen oli kultaa, samoin parin Eeveen löytyminen. Sitten tuo kovempi Drowzee oli kanssa ihan jees. Bellspourin ylemmän muodon löysin, joka multa puuttui ja hmm... kilometrejä kertyi. :D

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #41 : 21.07.2016 22:25:18 »
Odo, 10km munia saa pokestopeilta, ne vaan on harvinaisempia kuin viiden ja kahden kilsan munat. Ite oon saanut kolme kymmenen kilometrin munasta, kaksi tänään ja ensimmäinen jo ennen kuin pystyin edes valitsemaan tiimiä, eli mitään tiettyä leveliä tuohon ei kai vaadita

//Oih, vilkasin lähigymien tilannetta (jotka ovat onneksi palautuneet taas meille keltaisille), niin yli kolmensadan CPn Cubone ilmestyi kotisohvalleni. Ehdottomia lempparipokéjani ollut iät ja ajat <3
« Viimeksi muokattu: 21.07.2016 22:30:07 kirjoittanut BadKarmaGirl »

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 276
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #42 : 21.07.2016 22:39:38 »
Netistä löytyy jonkinlainen kartta, jossa osoitetaan millaisilta alueilta tietynlaisia poksuja on helpompi löytää. Sähkötyypin poksuja on mm. yliopistojen ja muiden oppilaitosten lähettyvillä, ja mie nappasinkin oman Pikachuni yliopiston kampuksella. Vesityyppejä löytyy luonnollisesti vesistöjen, kuten järvien ja jokien, lähettyviltä, sekä sateella tai heti sen jälkeen! Tulityyppejä on jo mainittujen huoltoasemien lisäksi mahdollista bongata aurinkoisena ja kuumana päivänä - mie sain tänään Magmarin kaupungin keskustassa. :D Öiseen aikaan ghostit ja fairyt on usein liikenteessä, viheriöalueilta voi puolestaan löytää ruoho- ja hyönteistyyppejä. Lista on pitkä, mutta se löytyy kyllä googlettamalla helposti. :)

Pokestopeiltahan noita eggsejä tosiaan saa ja ihan arpapeliä se on, mikä sieltä sattuu omalle kohdalle! Mie oon saanut vain yhden 10km munan!

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 4 674
 • Malfoysexual
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #43 : 21.07.2016 23:08:08 »
Ihanaa, muitakin hurahtaneita! Tää on niin nostalgista, ettei mitään järkeä! :D

En ole kauaa pelannut vielä, vaikka peli onkin ollut muita reittejä puhelimessa jo tovin, mutta tuntui että se alussa bugitti kokoajan ja edelleen välillä vaatii sammuttamista, mutta onneksi harvoin. Itsehän omaan tosi huonot hermot, enkä siedä yhtään kun on kesken joku kiva juttu ja alkaa peli vammaamaan niin olen ihan raivona. :'D

Mun puhelimeen tuota peliä ei pitänyt edes saada ja en sitä saakaan ladattua play kaupasta, mutta tuolta muita reittejä sen sain puhelimeen ja toimii kyllä nyt suhteellisen hyvin alun jälkeen. Mun puhelin on vissiin juuri siinä rajoilla käyttiksensä suhteen ja olin jo sekopäissäni harkinnut kun uusi puhelin on ollut tovin mietinnässä, että nyt ostaisin sen pelinkin takia, mutta onneksi vähän edes järkeä tuli päähän kun peli toimikin tässäkin, että jospa kulutan tämän nyt ensin loppuun. :D

Mulla ei tosiaan ole vasta kun kuusi pokemonia kun en ole ehtinyt kamalasti vielä keräämään ja täältä meidän läheltä löytyy tyyliin kokoajan vaan samoja. Huomenna kun lähdetään reissuun niin kerään niitä hurjana! ;) En ole päässyt vielä mihinkään tiimiin kun olen vasta 3 levelillä, mutta toisaalta mua pelissä kiehtoo juurikin vaan se pokemonien kerääminen eikä sinänsä mikään muu oheiskrääsä. Tän pelin myötä vaan on iskenyt enemmän ja enemmän into hommata kolme ekaa pokemon leffaa jostain. Muistan vieläkin kun joskus näin ne kaupassa ja en ostanut - pönttö. :<

Aion seurata kyllä tätä topaa aktiivisesti ja ootte antanut tosi hyviä vinkkejä, mistä ei mulla ollut hajuakaan kuten mistä löytyy mitäkin parhaiten ja pokepallotkin saa pelastettua jos ei osukaan!

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 713
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #44 : 22.07.2016 00:03:26 »
Odo, 10km munia saa pokestopeilta, ne vaan on harvinaisempia kuin viiden ja kahden kilsan munat.

Aika jännä kuulla. Pitääköhän tuo paikkansa? Itse en saanut yhtään 2km munaa ja 5km tuli vastaan vain yksi ja nyt on 9 kappaletta 10km munia. :o Lisääkin tulee, mutta niitä voi vain 9 pitää mukana niin loput katoaa.

Tulipokemoneja mulla löytyy Charmander ja Ponyta. Ponyta tuli 5km munasta järven rannalta niin odotan nyt innolla mitä 10km munista tulee. :) (Voihan kaksmielisyys.) Varmaan tuo paikka missä munaa avautuu ei vaikuta pokemonin tyyppiin. Ja muuten vesipokemoneja on ehdottomasti eniten tullut vastaan, mutta johtuu varmasti järven läheisyydestä.

Not a cloud in the sky

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #45 : 22.07.2016 02:00:00 »
Aika jännä kuulla. Pitääköhän tuo paikkansa? Itse en saanut yhtään 2km munaa ja 5km tuli vastaan vain yksi ja nyt on 9 kappaletta 10km munia. :o Lisääkin tulee, mutta niitä voi vain 9 pitää mukana niin loput katoaa.
Siis ei mitään faktatietoa, lähinnä oletin niin, koska omista munista se 80% on ollut noita viiden kilsan munia, ja melkein loput 2km munia. Ehkä niillä sitten on samantapaiset osumaprosentit, mutta aika hyvä mäihä, jos oot noin paljon 10km munia saanut. Se ainokainen, jonka olen saanut tähän mennessä kuoriutumaan omista 10km palleroista, oli Eevee. Toinen munanen on nyt about puoleen väliin haudottu ja kolmas 1/10 verran. Tavoite saada ne molemmat kuoriutumaan vuorokauden sisällä.

Ja sitten vielä avautuminen omista yöllisistä pokémon seikkailuista siitäkin huolimatta, että joku saattaa tekoni tuomita. Ajattelin aluksi suunnata Pikkuveskulle karppeja ja Pikachuja metsästämään, mutta keskustassa huomasin, että jossain päin Kiveriötä oli kunnon lurebileet menossa. Olen muuttamassa sinne suunnalle kuun vaihteessa, joten oli pakko päästä vilkaseen, olisiko siellä vähän tasokkaammat pokestopit kun nykyisen kämpän lähellä. No, kävi sitten hassusti ilmi, että ne lurebileet oli hautausmaalla. Kolme lurea sillä tavoin vierekkäin, että minnekään ei tarvinnut liikkua. Sen triplastopin ohella siellä oli varmaan yli viisi muutakin pokestoppia, ja koska omat pallot oli aikas finito yhden hankalaksi ryhtyneen Haunterin takia, niin aattelin piipahtaa siellä, ihan vaan keräämässä niitä palloja ja sitten pois. No, tein siellä havainnon, että omien odotusteni vastaisesti, porukka käyttäytyi ihan tajuttoman fiksusti, ja jotenkin siellä oli niin rento ja hyvä tunnelma, että jäin hetkeksi kattomaan mitä poksuja sieltä sais nappailtua. "Yllättäen" aika Drowzee ja Zubat voittoista - vain yksi Gastly, vaikka kummituspokemonien pitäs olla jatkuva näky hautausmailla, mutta sain ihan tajuttoman sätkyn, kun viereisellä penkillä jätkä huutaa Blastoisea, ja sitten noin sekunnin viiveellä sellainen pölähti munkin kännyyn! Aloin käydä jo epätoivoiseksi sen pyydystämisen kanssa, kun jopa niillä paremmilla palloilla sen rinkula oli punainen, ja tuhlasin varmaan kymmenen marjaa ja palloa ennen kuin sain sen nalkkiin. Tuli tosi onnistunut fiilis, kun pallo värähti kolmannen kerran, ja tuo Blastoise on epäilemättä harvinaisin ja melkein paras poké, minkä oon tähän mennessä napannut.

Tulen siis viettämään jatkossa paljon aikaa tuolla kuolleiden parissa, mutta jätän nämä visiitit kyllä myöhäiseen iltaan tai yöhön, koska siitä oon samaa mieltä, ettei ole kunnioitettavaa pyöriä siellä kännykät kädessä surevien ihmisten nähden.

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 756
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #46 : 22.07.2016 09:18:55 »
Mä oon saanut kaikkia munia ihan samassa suhteessa, joten uskoisin kyllä sen perusteella, että niitä jaellaan ihan sattumanvaraisesti.

Drowzee siellä, Drowzee täällä. Onko kellään muulla mennyt vielä hermot noihin hemmetin tapiireihin, kun niitä näyttää olevan kaikkialla!
Joooooo. Samoin pidgeytä ja sitä toista pikkulintua on ihan älyttömästi ainakin täällä. Krääääh.

Ylipäätään mua ärsyttää saada aina samoja pokemoneja! Siis eihän pelissä tietty olisi mitään järkeä, jos ei olisi niitä harvinaisempia ja yleisempiä, mutta kunhan nyt ärsyynnyn :D Ja voi jestas, kun menin päästämään karkuun pikathcun (eihajuakirjoitusmuodosta), ketuttaa edelleen! Sitä kyllä mietin, että en jaksa oikein uskoa jynxin olevan oikeasti kovin harvinainen - oon saanut niitä jo viisi :D

Minkä takia jotkut pokemonit joutuu pyydystämään niin monta kertaa? Karkaako ne aina sieltä pallosta? Musta on tosi ärsyttävää aina saada ne sinne palloon, ja sitten ne vain putkahtaakin takaisin, ja pitää napata ne vielä viitisen kertaa uudestaan. Torjuisivat mieluummin sen pallon tai jotain :D

Täällä ei ole pokestopeista pulaa. Mä en enää jaksa edes yrittää kahta kertaa saada niitä toimimaan, jos peli jumittaa, kun tosi usein "my bag is full" enkä saa sieltä kuitenkaan mitään :D Nyt tosin ryhdyin valikoimana, enkä ota enää potionseja, jotta saan sitten enemmän pokepalloja.

Ja menetinpä eilen salineitsyyteni! Helsingin keskustassa salien herruudet vaihtelevat noin kahden minuutin välein, joten siellä ei kyllä minkään tiimin ylivoimaisuutta ole huomattavissa. Mutta mä en tajunnut siitä salihommasta mitään! Siis siihen piti valita iso kasa mun pokemoneja (jos tappelin vierasjoukkuetta vastaan), ja sitten joko minä yksin tai jonkun toisen kanssa ne alkoivat tapella niiden toisten kanssa - mutta miten?? :D Pitääkö sitä omaa pokemonia vaan hakata, ja sit se tekee jotain, ja häviää? :D Ainakin mä hävisin koko ajan, vaikka mulla pari kertaa olikin vastustajaa korkeamman cp:n pokemon. Ja jos nyt hypoteettisesti leikitään, että mä voittaisin ja saisin pokemonini sinne salille, niin joutuisinko mä sitten luopumaan siitä kokonaan?

Musta tuli Valorin jäsen, btw. Ihan sillä perusteella, että lapsena rakastin charmanderia ja sen kehitysmuotoja (siksi valitsin sen nyt aloituspokemoniksikin) ja sitten niitä kaikkia tuliponihevospokemoneja. Nykyään tykkäisin enemmän ehkä muista pokemoneista, mutta tän pelaaminen on niin nostalgista, että oli pakko mennä lapsi-minän mukaan :D

Mutta hei oonko ainoa, jonka mielestä magicarp (vaimitensekäänkirjoitetaan, se kyljellään oleva kala siis) on aika söpö? :D
Never regret something that once made you smile.

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 276
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #47 : 22.07.2016 09:45:11 »
Joo, Pidgeyiden ja Rattatoiden kanssa alkaa pian loppumaan huumori. :D Drowzeet on ihan fine koska niillä pystyy sentään kehittämään hypno(j)a. Mie olin eilen ihan ihmeissäni mielissäni, kun kotoa käsin pystyin nappaamaan neljä Eeveetä! Ei niitä ennen kyllä ole minun huudeilla näkynyt, mutta nyt sitten oli varsinainen eeveeruuhka olohuoneessa. Sain sitten kehitettyä Flareonpeipini kaveriksi Jolteonin, mistä olen iloinen. Olen kyllä ollut vähän laiskis pari viimeistä päivää enkä ole jaksanut oikein gymeilläkään pyöriä, pokestopeistakin olen pysähtynyt ainoastaan niiden kohdalle jotka ovat sattuneet olemaan matkan varrella. Mutta nyt varmasti tulee viikonloppuna pyörittyä ympäriinsä taas näidenkin päivien edestä - ajattelin samalla mennä myös geokätköilemään, joten toivottavasti viikonlopun jälkeen taskussa on sekä uusia poksuja että löydettyjä kätköjä. :)

Lainaus
Minkä takia jotkut pokemonit joutuu pyydystämään niin monta kertaa? Karkaako ne aina sieltä pallosta?
Ei ne aina karkaa, mutta tuntuu että nykyään monilla poksuilla on asenneongelmia ja ne aina meinaa karata sieltä pallon sisästä! Yleisempää tämä on harvinaisemmilla tai suuremman cp:n omaavilla poksuilla, ja siksi niihin kannattaakin käyttää great ballseja, joita saa muistaakseni levulta 9 eteenpäin. Lisäksi nappaamista helpottavat marjat, joita poksulle voi heittää kesken pyydystämisen.

Lainaus
Siis siihen piti valita iso kasa mun pokemoneja (jos tappelin vierasjoukkuetta vastaan), ja sitten joko minä yksin tai jonkun toisen kanssa ne alkoivat tapella niiden toisten kanssa - mutta miten?? :D Pitääkö sitä omaa pokemonia vaan hakata, ja sit se tekee jotain, ja häviää? :D Ainakin mä hävisin koko ajan, vaikka mulla pari kertaa olikin vastustajaa korkeamman cp:n pokemon. Ja jos nyt hypoteettisesti leikitään, että mä voittaisin ja saisin pokemonini sinne salille, niin joutuisinko mä sitten luopumaan siitä kokonaan?
Aiemmin kirjoitetuissa viesteissä onkin jo aika kattavia ohjeita gymeillä toimimiseen, kannattaa siis lukea topiccia tuolta parilta ensimmäiseltäkin sivulta. :) Ja mie ainaskin täppään sitä vastustajan poksua, en omaani. Lisäksi vastustajan iskuja voi väistää liikuttamalla omaa poksua vasemmalle tai oikealle. Ottelun aikana ruudun vasemmassa yläkulmassa on lisäksi sininen palkki, joka täyttyy pikku hiljaa taistelun edetessä - kun palkki on täysi eli kokonaan sininen, voit tehdä poksullasi sen oman spesiaalihyökkäyksen, joka aiheuttaa enemmän damagea. Ja ihan hyvin paremman cp:n omaava poksu voi hävitä salilla, jos se taistelee toisen tyyppistä poksua vastaan. Noihin pokémonien tyyppeihin kannattaa kyllä tutustua, jotta tietää, minkä tyypin poksut pärjää mitäkin tyyppiä vastaan; ihan hyvä taulukko löytyy esmes täältä. :) Ja joo, sinun poksu pysyy salilla niin pitkään kuin se on teidän tiimin hallussa etkä silloin pysty käyttämään sitä muuhun toimintaan. Jos toinen tiimi valtaa salin, sinun poksu heitetään pihalle ja se palaa luoksesi henkihieverissä, jolloin sinun täytyy sitten parannella sitä potioneilla.

Niin ja nominal, se on Pikachu. ;)

PS. Psst, niiina, joitain Pokémon -elokuvia näkyy Netflixissä!

PPS. Jos haluatte allekirjoitukseenne virtuaalisen poksueggin, niitä voi adoptoida täältä. Hatching tapahtuu niin, että muut käyttäjät klikkailevat eggiä. :)
« Viimeksi muokattu: 22.07.2016 09:50:59 kirjoittanut Ingrid »

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 326
 • bannu by. Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #48 : 22.07.2016 12:56:04 »
Onko kellään muulla käy nyt niin, että pokemon vaan katoaa kesken pyydystyksen savuna ilmaan? Se oli joku päälle 100 CPn paras joka karkas pari kertaa pallon sisältä ja sitten vaan pöllähti savuna ilmaan. :o

Voi teitä onnekkaita jotka asutte lähellä pokestoppeja, täältä korvesta on lähimmällea useampi kilsa, ja totta kai mulla loppu pallot eilisellä reilun kolmen tunnin metsästyksellä... mutta saatiin sentään kaverin kanssa napattua onix ja slowpoke. Löysin myös nidorinan ^^
Ja nyt tietysti kun ei ole palloja, täällä lähellä pyörii kaikkea kivaa kuten Vulpix ja horsea. Tiedä magnemiten harvinaisuudesta, sellasia tuntuu asuvan tässä meidän talon edessä...
Mitä nuo munien kilometrimäärät tarkottaa? Ja miten ne saa kuoriutumaan? Pitääkö incubator saada jostain vai onko sellanen valmiina? Sellasia näkyy kyllä täällä repussa, mutta niiden vieressä ei ole numeroa montako niitä on... I am confuse

       O' valley of plenty.

creep

 • ***
 • Viestejä: 410
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #49 : 22.07.2016 13:01:37 »
Täällä kans yksi, joita alkanut hiukan tympimään Pidgeyt ja Rattatat. :'D Mutta sit kun miettii Zubatia, niin ne on ihan okei. Koska Zubateja on tosi ärsyttävää pyydystää! Eilen illalla kun oltiin parissakin paikassa, jossa oli kolme pokestoppia ja kaikissa ihan koko ajan luret, niin Zubateja tuli vähän väliä ja sit kun ne vielä yrittää karata, vaikka cp on alle 100 silleen are you fucking kidding me. :___D Drowzee oli toinen, jota tuli eilen aika paljon, se ei haitannu, koska niitä on helppo napata ja vaikka oli osa yli cp200 niin kiltisti jäivät kiinni. Growlith oli kyllä eilisen paras! Mut silti olin onnellisin Psyduckista! Koska sen oon jo hetken halunnutkin. :'D Siinä missä muut ehkä innostuu lähinnä söpöistä poksuista, niin mua kiehtoo noi... omalaatuisemmat yksilöt. Seuraavaks jos Snorlax! :'D

Akun kestosta, että eilen kun lähdettiin ennen kymmentä, mulla oli 40% akkua. Otin matkalaturin mukaan, mut sekin oli ihan lopussa. Ja silti, vaikka koko ajan tuli pelattua, niin lähtiessä kahdentoista jälkeen mulla oli vielä 25%. Että ihan hyvin! Mutta ens kerralla lataan ensin puhelimen ja molemmat matkalaturit. :--D Varsinkin, kun nyt viikonloppuna ois ehkä tulossa kylään pari tyyppiä, joiden kanssa tuskin tulee vältyttyä poksumetsästykseltä. :D

Tää peli on kyllä ehkä paras ikinä. Ei vaan sen takia, että 'jee kivaa poksuja!' vaan myös sen takia, millanen vaikutus tällä pelillä on. Eilen illalla tosiaan kun mentiin lurepaikkoihin jumittaan, siellä oli ihan kivasti porukkaa ja siinä missä mun kumppani ei normaalisti pystyis olemaan koska liian paha ahdistus tulis, niin nyt lähtiessä se sanoi, ettei mitään ongelmaa eikä ahdistelua. Eikä tarvi miettiä että 'apua noi tuijottaa' koska kaikilla liian kiire tuijottaa näyttöä. Ja toki sekin, että motivaatio ulos lähtemiseen on huomattavasti suurempi nyt kun tietää, että ulkoa saa poksuja. :'D
i'm just a painting that's still wet, if you touch me i'll be smeared

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 416
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #50 : 22.07.2016 13:17:01 »
Peli jumittaa. :< Ja ilmeisesti tiedossa jumeja koko viikonlopulle, mitä kuulin. Lähteestä tosin en ole tiedossa tai miksi näin tällä kertaa. Toivotaan kuitenkin parasta ja pelätään pahita.

Noista joka paikan otuksista voi olla hyötyä, etenkin Pidgeystä. Sitten taisi olla Weedle toinen! Kun olette saaneet sellaisen lucky eggin ja tuntuu hyvälle käyttää se niin noista joka-paikan-kavereista on hyötyä. Kun Lucky egg on päällä saa tuplana expit puolen tunnin ajan. Eli varastoon kauheasti pidgeytä, joiden evolvaus "maksaa" vaan sen 25 candyä. Sitten vaan nakuttelet niitä evovauksia sen puolen tunnin aikana ja joka evolvauksesta saat tuplaexpit eli levelit nousee! Tietty kannattaa samalla nappailla Pokemonejakin ja säästää ne vahvemmatkin evolvaukset sitten siihen Lucky eggiin (itsehän en ole malttanut). Lucky eggejä saa ilmeisesti aika harvoin, joten ne kannattaa käyttää järkevästi. Mahd. paljon evolvauksia ja vaikkapa paikassa, johon tulee koko ajan Pokemoneja. (Varaudu myös, että palloja on tarpeeksi.) Itsellä level 14:lla kaksi noita lucky eggejä. Mietin käyttäisinkö nyt level 15 kunniaksi yhden, kun se rajapyykki tulee vastaan vai säilyttäisinkö vielä. Nyt ainakin vihdoin ajattelin viisastua ja säästellä noita evolvauksia ja muita sekä odottaa kovempiakin Pokeja. Oon vähän huolimattomasti käyttänyt stardustia, kun oon tahtonut uusia Pokeja evolvauksella ja nyt mulla vahvempia muotoja, jotka ei ole edes kovin vahvoja. :D

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 276
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #51 : 22.07.2016 13:33:12 »
Lainaus
Onko kellään muulla käy nyt niin, että pokemon vaan katoaa kesken pyydystyksen savuna ilmaan?
Joo, silloin se vain yksinkertaisesti karkaa kokonaan. :) Tämän voi nähdä omasta journalista, johon pääsee täppäämällä oman hahmon kuvaketta ruudun vasemmassa alareunassa. Siellä sitten lukee tyylillä "Pikachu ran away" ja kellonaika.

Lainaus
Peli jumittaa. :< Ja ilmeisesti tiedossa jumeja koko viikonlopulle, mitä kuulin. Lähteestä tosin en ole tiedossa tai miksi näin tällä kertaa. Toivotaan kuitenkin parasta ja pelätään pahita.
Jumittaa, koska peli on juuri julkaistu Japanissa - maassa, josta tämä koko homma on alunperin lähtöisin, joten säpinää on varmasti servereillä odotettavissa. :)

Jotkut ovatkin jo täällä tätä aihetta sivunneet, mutta kysytäänpä nyt ihan virallisesti vielä että mikä/mitkä on teidän lempparipoksuja ja miksi? Entä inhokkeja?

sugared

 • kunoichi
 • ***
 • Viestejä: 1 253
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #52 : 22.07.2016 13:43:44 »
Peli jumittaa. :< Ja ilmeisesti tiedossa jumeja koko viikonlopulle, mitä kuulin. Lähteestä tosin en ole tiedossa tai miksi näin tällä kertaa. Toivotaan kuitenkin parasta ja pelätään pahita.

Peli julkaistiin juuri Japanissa, ja serverit ei varmaan kestä sitä hillitöntä kuormitusta. Toivottavasti saavat kuitenkin pian homman taas pelittämään, mulla oli huomiselle Poke-treffit sovittuna. :---( Tää pieni tauko tekee kyllä varmaan allekirjoittaneelle hyvää, kun taskumonsterit tulee jo uniinkin...

Ingrid ehtikin jo väliin samalla asialla, heh.
Lainaus
Jotkut ovatkin jo täällä tätä aihetta sivunneet, mutta kysytäänpä nyt ihan virallisesti vielä että mikä/mitkä on teidän lempparipoksuja ja miksi? Entä inhokkeja?

Kaikki söpöt! Pyörin keskiviikkoiltana ympäri Kaivaria jalat rakkuloilla Eeveen perässä, enkä löytänyt. Yhyy! Ja toisilla niitä on vaikka muille jakaa, life's not fair. Vulpix, Ponyta, Eeveen kaikki muodot (erityisesti se kakkosgenin Umbreon on cool), Pikachu! Munien hautumista odotellessa... Psyduck on symppis kanssa!

her shaking shaking
glittering bones

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 416
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #53 : 22.07.2016 13:48:07 »
Juu, kerkeskin tulla jo uutinen vastaan Japanissa julkaisusta. Sepä selittääkin paljon. Kokeilin kuitenkin jääräpäänä pelittääkö, koska mun munasta puuttuu 200 metriä. Nappasin Squirtlen mun makkarista. ♥ ja toimii, ainakin vielä. Toimispa viel kun meen keskustaan niin saisin edes Pokepalloja varastoitua kaupungissa käydessä ennen töitä.

mikä/mitkä on teidän lempparipoksuja ja miksi? Entä inhokkeja?
Arcanine on ollut top1 iät kaiket, lapsuudesta lähtien. Muita suosikkeja on Jolteon, toki muutkin Eeveen muodot, Charmander ja sen muodot, Sandshrew ja Cubone, joiden molempien parammat muodot on kanssa aika kultaa, öö näitä on liikaa! Mutta pääasiassa lapsuudesta lähtöisin, eli parhaita siksi, että ne on cool. :D Niin ja Ekans ja Arbot on kanssa aika siistejä. Sitten on mainittava Mewtwo, joka on vaan järkyttävän kova jätkä, eikä sitä voi vetää noiden muiden kaa samaan kelkkaan. Se elokuva oli kyl aivan loistava.

/ ja kun sugared kiilas niin muistin Ninetalesin! Sekin on mahti.

Inhokkeja ei varmaankaan ole? Drowzee on ruma, mutta en varsinaisesti inhoa sitä. :D Tokebi (miten kirjoitetaankaan) ärsytti jonkun verran lapsena, mutta en mä sitäkään inhonnut.

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #54 : 22.07.2016 15:24:41 »
Serverit olivat tosiaan jumissa 11 ja yhden välillä, joten oma pokereissu jäi hieman lyhyeksi. En edes Pikachua saanut napattua, vaikka niitä lähdin metsästämään. Slowpoken löysin, mutta peli kaatu just silloin, joten en saanut sitä :(
Onneksi peli rupesi kuitenkin toimimaan taas kodin liepeillä, koska vaikka siellä ei mitään erityisen kivoja pokemoneja pyöri, niin vieressä kaksi gymiä, joista toisen kävin nappaamassa pois punaisilta. Olisin mielelläni mennyt napsimaan vielä sen toisenkin siitä vierestä, mutta siellä oli vahdissa sellainen 1200+ Lapras, ja akkukin kävi vähiin, joten ehkä sitten illemmalla kun lähden uudelle rundille.

Jotkut ovatkin jo täällä tätä aihetta sivunneet, mutta kysytäänpä nyt ihan virallisesti vielä että mikä/mitkä on teidän lempparipoksuja ja miksi? Entä inhokkeja?
Ykkösgenistä kaikki startterit sekä ekassa että tokassa muodossa. Venusaurista en tykkää, ja siksi mä aina hyljin vähän Bulbasauria, vaikka se on söötti. Sitten tykkään Snorlaxista, koko kummitusjengistä, sitten pitää myös mainita Scyther ihan vaan sen eeppisyyden vuoksi, ja Cubone ja Sandshrew on ihania ja niillä on ehkä mun suosikki evoluutiot vieläpä. Pidän myös kaikista Eeveen evoluutioista, joista suosikit Umbreon ja Espeon. Vaikka nostalgian takia olen iloinen siitä, että kaapattavina ovat ne originaalit noin 150 pokee, niin jo pelkästään UMbreonin ja Espeonin takia toivoisin pokemonmäärän laajentamista. Magikarpit on kanssa ihania, vaikka ne onkin hyödyttömiä, ja mun eka ikinä konsolipelissä saama shiny on Magikarp.

Inhokeista en oikein osata nimetä ketään. Kivipokemonit ei pahemmin kiinnosta, mutta ykkösgenistä en inhoa oikeastaan ketään, vaikka sieltä löytyy sellaisia HMV pokeja. Joku Purugly, Phobopass tai Bidoof olis varmaan inhokkini. Garbodor, Mr mime ja Jynx taas on sellaisia, joita vihataan yleisesti tosi paljon, mutta joita mä symppaan.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 1 605
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #55 : 22.07.2016 22:21:43 »
Sain viimein napattua Mr. Mimen! Sen CP on tosin vain 18, mutta aaaaa on niin tyydytetty olo kun viimein nappasin mokoman XD Ku kiertelin tossa lähitienoota puhelin kourassa, hetken jo mietin, että vittuileeko tää peli mulle, kun yhdessä vaiheessa siinä oli kuulemma kolme Mr. Mimea lähellä :'D Ja lopulta sen yhden nappasin.

Nytkin kun kurkkasin puhelinta, niin pitäis kolme Mr. Mimea lähistöllä (ja Dratini!!!!), mutta tulin just suihkusta ja muutenki jalat kipeet, niin enhän mä voi niitä mennä ettimään :/ Enkä usko, että ne tänne mun huoneeseekaan eksyy. Hittolainen, Dratini ja kolme Mr. Mimea kyllä kelpais.
On the wild and misty hillside
Fear is nature's warning
Hunger here is never far away

zougati

 • ***
 • Viestejä: 822
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #56 : 23.07.2016 14:47:59 »
Alunperin olin aatellut että en alota pelamaan tätä ollenkaan, kun meillä töissä monet oli ladannut sen ennen Suomen julkasua eikä ne puhunu mistään muusta sillon. Piti tää silti ladata kun oli mahdollista :D
Tässä tulee sitten vastaan se että asun pikkupaikkakunnalla, joten täällä edistyminen on vähän hidasta paikoin ja joitain pokemoneja ei tunnu löytyvän mistään. Oon kuitenkin päässy jo 8 tasolle ja menin Instic-teamiin, koska miksi ei :) 

Välillä tuntuu kyl hassulta vaan kuljeskella ympäri kylää kännykkä kädessä tekemättä oikeen mitään (vaikka mulla ois ollu parempaakin tekemistä), mutta toisaalta kun yleensä jään töiden jälkeen kotiin datistelemaan niin nyt lähen kävelemään että saan kehitettyä niit pokemunia ym joten :D ja käynyt paikoissa joissa en oo aiemmin käyny niin hyvä vaan. (vaikka alan höperöitymään kaikken Rattatojen kanssa)

Nyt vaan yritän päästä tonne 9 tasolle että saan kehitettyä noita pokemoneja paremmiks ja kaikkee, kun saan sen lucky eggin vai mikä ikinä se olikaan..

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 416
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #57 : 23.07.2016 18:20:28 »
zougati, lucky egg ei vaikuta Pokemonien kehittämiseen ja se kannattaa säästää ylemmille leveleille. Lucky eggillä saa puolen tunnin ajan expit tuplana, eli ne, joita saa mm. keräämällä Pokeja (100xp per poke). Ylemmillä leveleillä expi määrä nousee, mitä tarvii level uppiin. 14 -> 15 levuilla tarvii jo 20 000. Myös munien kuoriutumisesta ja pokejen kehittämisestä saa expiä, että sillä toisaalta kannattaa säästää evolvaukset lucky eggiin. Mut voit ilman sitäkin evolvata, esim. just rattataa kun niitä riittää. :D

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 652
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #58 : 23.07.2016 19:25:37 »
Mikä/mitkä on teidän lempparipoksuja ja miksi? Entä inhokkeja?

Bulbasaur on ykkössuosikki, koska se on samanlainen mörrimöykky kuin minäkin :D Katselin viime vuoden puolella Pokemonin ensimmäisen kauden uudestaan ja rakastuin Bulbasauriin päätä pahkaa. Tykkäsin siitä jo lapsena, mutta nyt arvostan sen kärttyistä luonnetta ihan uudella tavalla. Sitten tykkään myös hirveästi Eeveen kaikista muodoista ja ylipäätään kaikista pokemoneista, jotka muistuttavat kettuja tai joitain kissaeläimiä.

Inhokkeja ei ole niin paljon, tosin lapsena aina harmitti, kun joku pokemon evolvautui, koska kehittyneet muodot oli kamalan ilkeitä. Vaikka rakastankin Bulbasauria, en tykkää yhtään Venusaurista. Samoin Mewtwosta en ole koskaan pitänyt, vaikka sitä ei taida ainakaan toistaiseksi Pokemon gossa esiintyä. Siteen Drwozee ei ennen ollut mielestäni mitenkään rasittava, mutta se on nyt alkanut tympiä, kun mitään muuta ei tunnu tulevan vastaan.

Olen nyt keskellä korpea mökillä ja hieman yllätyin siitä, että täällä ei toden totta ole yhden yhtä pokemonia. Kuljin mökkitietä pari kilometriä ja koko ajan nearby-toiminto näytti, ettei yhtään poksua lähistöllä. Luulin sen jo olevan huonoa tarjontaa, kun lähistöllä on vain Pidgeyjä ja Rattaoja, mutta nähtävästi syrjemmässä poksua ei tosiaan ole yhden yhtä. Kuitenkin tästä kolmisen kilometrin päässä on pokestoppi ja sali, mutta kun siirtyy parin sadan metrin päähän niistä, loppuvat poksut kokonaan. Sinänsä tylsää, että vesipokemoneja pitäisi löytyä veden läheltä, mutta ilmeisesti sitä vettä täytyy etsiä kaupungista, kun ei täällä järven rannalla ole mitään. Toisaalta tekee ihan hyvää olla pari päivää erossa pokemoneista, koska ei tässä ole juuri viimeiseen viikkoon muuta tehtyäkään. Nyt voi hyvillä mielin uppoutua kirjan pariin, kun poksuja ei voisi metsästää, vaikka tahtoisi.

And some people, dance.

powderpills

 • ***
 • Viestejä: 43
 • Yliklovni
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #59 : 23.07.2016 20:37:46 »
Aah <3 Kyllä on ihanaa, tuntee itsensä jälleen pieneksi Pokemonia töllöttäväksi kakaraksi :D Kyllä tuntuu suurin osa ysärilapsista olevankin huumantuneita. Ei tunnu marisijoihinkaan juuri törmäävän, lähipiirissä ainakaan. Eilen tosin kun poistuin yhdestä superlurepuistosta niin kävelin jonkun porukan ohi ja ehdin kuulemaan jonkun edgyn tytön tilityksestä lainin "eihän siinä mitään jos oikeasti tykkää pelata..." ;D Juu, onhan tämä nyt aivan hirvittävä peli kun aktivoi ihmisiä ottamaan kontaktia tuntemattomiin ihmisiin ja hyötyliikkumaan. Itse urheilen rasittavasti monta kertaa viikossa mutta inhoan kävelyä, ja istuttua tulee aivan liikaa. Eipä ole ollut muutamaan päivään sitä pelkoa! Eikä kyllä tule mieleen ajankohtaa jolloin olisi mahdollista törmätä jäätävään määrään innostuneita ihmisiä, joista iso osa on selvänä, vaeltelemassa ympäriinsä pitkin poikin kesäisenä viikonloppuyönä ilman että suuntana olisi baari.... Nyt odottelen että kännykkä latautuu ja lähden sitten kaduille!! Mä tykkään eniten vesipoksuista ja sen lisäksi juuri niistä söpöläisistä kuten suurin osa tässäkin topassa :D Viimeksi olin jahdissa pimeän aikaan, oli ihanaa kävellä ympäriinsä lämpeän kosteassa yössä.
The most terrible thing about it is not that it breaks one's heart - hearts are made to be broken - but that it turns one's heart to stone.