Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 122270 kertaa)

Arte

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 5 460
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #20 : 20.07.2016 09:10:16 »
Minäkin päätin viimein eilen asentaa pelin kännykkään. Kumppani aloitti jo viime viikolla, mutten jaksanut räpeltää USAn App Storen kanssa ja häiritsi myös se, että peli bugaa niin paljon. No, käytiin eilen puolisen tuntia käppäilemässä ja olisinkohan käynnistänyt pelin ainakin neljä kertaa uudelleen... Aika turhauttavaa, milloinhan saavat pelin toimimaan kunnolla.

Itseäni kiinnostaa lähinnä erilaisten pokemonien kerääminen, ei niinkään gymeillä käynti tai valtavan voimakkaiden pokemonien kehittäminen. Kumppani on keltaisissa, joten voi olla, että seuraan häntä sinne. Täällä näytti olevan sinisiä ja punaisia gymeja, kuten tuntuu olevan yleistä. Pitänee lähteä tänään yrittämään uudemman kerran ja suunnata vaikka veden ääreen vesipokemien toivossa.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 795
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #21 : 20.07.2016 10:02:36 »
Ihanaa, kun viitsitte vastailla <3 Vielä mietin, että kannattaako siis samoja pokemoneja kerätä monta, jos haluaa kehittää kyseisen pokemonin? Pienenä mun lemppari oli charmanderin lisäksi charizar (vai miten kirjoitetaankaan), ja olisi ihan mahtavaa saada se. Charmandereja tosin ei paljoa liikuskele kaduilla kerättävänä :D

Täytyy varmaan uskaltautua tässä joku päivä salille kokeilemaan! En yhtään tiedä, mihin tiimiin tahtoisin mennä. Varmaan vaan heitän sitten arpaa tai jotain, kun sinne asti pääsen :D

Olen tullut nyt siihen tulokseen, että mun päivän-pisin-kävelylenkki-koiran-kanssa-aikaan toi peli ei vain toimi. Meidän perus iltalenkki kulkisi mukavasti reilun viiden pokestopin kautta, mutta eihän niistä toiminut kuin yksi. Lisäksi matkaa munaan tuli lisää vajaa pari kilsaa, vaikka lenkki on yli neljä kilsaa, byhyy. Tuli jotenkin kauhean huijattu olo siellä talsiessa, kun käynnistelin vielä peliä aika usein uudestaan ja jossain vaiheessa se ei edes suostunut käynnistymään. Ihan järjetöntä, koska menen sen lenkin joka päivä, niin eihän minkään pitäisi muuttua, vaikka joku appi ei taltioikaan sitä :D Mutku ne munat!
Never regret something that once made you smile.

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 426
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #22 : 20.07.2016 10:17:39 »
Lainaus
Vielä mietin, että kannattaako siis samoja pokemoneja kerätä monta, jos haluaa kehittää kyseisen pokemonin?
Joo, koska saat expaa aina kun nappaat Pokémonin. Lisäksi saat napatun poksun mukana dustia ja nameja, ja näitä tarvitset niin evolvaamiseen kuin kehittämiseenkin. Kun pääset levulle 9 saat lucky eggin, jonka aktivoimalla saat puolen tunnin ajan tuplasti expaa kaikista nappaamistasi ja evolvaamistasi poksuista - tämän vuoksi kaikki poksut kannattaa kerätä ja säästää levulle 9 ja evolvata ne vasta sitten (kun evolvaat lucky eggin aikana poksun jota sinulla ei ole, saat siitä 2000xp). :)

Lainaus
Saako salikokemusta hyökkäämällä muihin saleihin samalla tavalla kuin omaansa? Onko siinä jotain eroa harjoitella omassa tai muiden salissa?
Varsinaista salikokemusta ei taida tulla hyökkäämällä toisen tiimin saleille - minä en ainakaan ole saanut. Sen sijaan saat "tavallista expaa" omalle hahmollesi, joka luonnollisesti auttaa sinua kipuamaan seuraavalle levulle. :) Jos kuitenkin voitat yhdenkin poksun toisen tiimin salilla, heidän gym levunsa laskee - jos taas voitat oman tiimin salilla, gym levu nousee. Omalta salilta saat lisäksi sitä salikokemusta itsellesi.

Puolimieli

 • Vieras
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #23 : 20.07.2016 13:46:58 »
Lainaus
Vielä mietin, että kannattaako siis samoja pokemoneja kerätä monta, jos haluaa kehittää kyseisen pokemonin?
Joo, koska saat expaa aina kun nappaat Pokémonin. Lisäksi saat napatun poksun mukana dustia ja nameja, ja näitä tarvitset niin evolvaamiseen kuin kehittämiseenkin. Kun pääset levulle 9 saat lucky eggin, jonka aktivoimalla saat puolen tunnin ajan tuplasti expaa kaikista nappaamistasi ja evolvaamistasi poksuista - tämän vuoksi kaikki poksut kannattaa kerätä ja säästää levulle 9 ja evolvata ne vasta sitten (kun evolvaat lucky eggin aikana poksun jota sinulla ei ole, saat siitä 2000xp). :)
Noin ylipäänsä se säästely kannattaa, koska löydettyjen pokemonien CP ja "taso" kasvaa koko ajan. Ts. ekoilla leveleillä ei taatusti löydä mitään CP600 örkkejä. Namien ja stardustin tuhlaaminen niihin CP10 otuksiin on taas vähän häröä, koska niitä ei saa koskaan kehitettyä yhtä hyviksi kuin ne paremmat pokemonit saisi. Keräily on rankkaa, mutta kannattavaa. Ihan näin niinkun kaikille vinkkinä. :D

Mä itse valitsin Valorin kanssa koska tuli on cool (okei, tykkäsin kaikista muistakin elementeistä) mutta Team Erikeeper on alkanut myös kiinnostaa näin jälkikäteen. Tuntuu että kaikki keltaiset ovat hirveän hyvää sakkia. :D Valorina tuntuu ihan pölöltä edes sanoa näin, mutta oikeesti keltaset, vaikutatte tosi kivoilta.

Yritettiin eilen käydä siellä Töölönlahden magmarspawnilla mutta arvatkaapa sainko koko peliä auki. Saakeli. Joillain oli vielä luretkin siellä. Muutenkin peli tuntui bugaavan taas eilen normaalia enemmän. Tai en tiedä, bugaako se aina Helsingissä enemmän kuin rauhallisemmissa mestoissa ja tuppukylillä? Toisaalta, se Töölönlahden asukki on aika ruma tulipallo, että ei se nyt niin hirveästi haittaa että se jäi saamatta.

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 426
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #24 : 20.07.2016 14:09:49 »
Minun miekkonen täällä pyöräyttelee simmujaan kun sanoin että saatoin kirjoittaa meidän poksuista pikku tarinaturinan. ::) Mie oon kyllä vähän semmonen, että kallistun aina söpöjen poksujen puoleen - onhan minulla 700cp Hypno, mutta silti tuota 200cp Jigglypuffia tuijottelen paljon mieluummin - ja ehkä juuri tämän taipumuksen vuoksi Flareon on minun peipi. Battlaan mielelläni itsen ja poksuni henkihieveriin, mutta muuten olen kyllä sellainen äärettömän mistymaisen tyttömäinen. :D Pokékorttejakin vaihtelin pikkutyttönä sen mukaan, mikä näytti söpöimmältä - sitten veli aina suuttui, kun annoin huippuhyviä rarekiiltokuvakortteja pois, koska tahdoin Vulpixin.

Joo, Emanuel oot ihan oikeassa. Evolvaaminen ja kehittäminen vaatii vähän silmää, ettei namit ja dustit mene hukkaan. Mutta mie ainaskin opin tämän vain pelaamisen kautta, vaikka nyt taitaa jo netistä löytyä ihan tarkat ohjeet siihen, miten mikin poksu kannattaa kehittää ja evolvata. :)

Ja kyllä mulla ainakin yleensä peli käy hitaammalla, kun on jossain luremestalla, missä on porukkaa pilvin pimein!

Uncaring

 • Slytherin
 • ***
 • Viestejä: 290
 • "I'm not small, it's the world that's too big!"
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #25 : 20.07.2016 15:25:42 »
No en malttanut sitten kuitenkaan olla lataamatta itsenkin Pokemonia. Olen vähän hukassa, sillä aloitin vasta. Olisin halunnut Pikachun startteriksi, mutten jaksanut kävellä pois montaa kertaa trion luota. Miten te, jotka asutte pöndellä, löytyykö / onko lähellä pokemoneja? Pitääkö kulkea maanteitä pitkin vai voiko niitä löytää samoilemalla luonnossa?

Ja sellainen juttu, kun tässä Iphonessa on mahdottoman huono akku, että tarviiko applikaation olla koko ajan auki vai saako appsin ilmoittamaan jotenkin muuten lähellä olevista pokemoneista ja muista ilmoituksista?

-Uncaring


avatar by raitakarkki, banneri ibin

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #26 : 20.07.2016 17:52:51 »
Mie oon kyllä vähän semmonen, että kallistun aina söpöjen poksujen puoleen

Tää kuulostaa niin tutulta. Minäkin tahdoin aina vaan kaikki söpöläiset omaan tiimiin, ja sitten ihmettelin Stadiumia pelatessa, että miksi mun jengi ei pärjää, kun joku Caterpie (kyllä, minusta se on söötti) matsaa jotain Jynxiä vastaan. Havahduin pokemonien voimaleveleihin yms. tarkemmin oikeastaan vasta hankkiessani pokémon Y:n. Innostuin sen myötä myös shinyjen metsästykseen, ja jos tähän GOhon tulee vähitellen lisäyksiä, kuten myöhempien genien pokemoneja, niin tahtoisin mahiksen noiden kimmeltävien pokemonien keräämiseen.

Ensimmäinen salikaappaus tuli sitten suoritettua tänään. Jahtasin yhtä Jynxiä, jota en lopulta edes löytänyt, mutta ympäriinsä tovin vaellellasseni löysin sattumalta gymin, jonka poksujen korkeimmat pisteet oli jotain 600. En ole hirveästi uskaltanut matsata saleilla, kun kaikkien vilkkaampien alueiden gymien voimataso on jotain 1000 luokkaa, eli itsellä ei hirveesti mahkuja voittaa, mutta nyt päätin kokeilla, kun kohdalle sattui syrjäseudun sali. No, sain pidettyä tuon keltaisilla noin vartin. Sitten siniset tuli ja otti sen takas itelleen. En viitsinyt jäädä tappelemaan siitä enää uudestaan, kun sen takaisin vallanneet teinipojat jäi siihen kytikseen. itse en siellä suunnalla edes asu, niin en olisi voinut koko päiväksi sinne jäädä pyörimään. Ne pojat nimittäin näytti siltä, ettei niillä oo kiire mihinkään, ja ne olis varmaan olleet valmiita matsaamaan siitä salista monta tuntia XD
 

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 509
 • bannu by. Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #27 : 20.07.2016 23:27:10 »
Ah ja voi, tän pelin kanssa tuntuu kun olis taas 10-vuotias :D
Alkoi vähän onnettomasti kun sain tuhlattua kaikki 50 alotuspalloa kolmeen pokemoniin, mutta nyt alkaa saada vähän siitä pyydystämisestä kiinni, kaupungilla nappasin Eeveen ensiyrittämällä, samoin kuin Rattatan äsken täältä makuuhuoneesta (jyrsijäongelma, mayday).
Hirveän koukuttava peli.
Pokestopit on hirveän käteviä, ei tarvi kauaa odottaa kun samasta stopista voi ottaa lisää. Taitaa olla pakko lähteä kaupunkiin huomenna kun täältä korvesta löytyy semihuonosti. Kyllä se väittää, että lähellä on Onix ja Vulpix ja meowth, mutta eipä ole näkynyt.

« Viimeksi muokattu: 22.07.2016 12:13:49 kirjoittanut Violetu »

       O' valley of plenty.

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 415
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #28 : 21.07.2016 00:34:42 »
No kyllähän munkin piti tämä peli sitten lopulta ladata, tottakai. En oo koskaan ollu mitenkään kiinnostunut pokemoneista, lapsosena kattelin telkkarista välillä ja taisi mulla olla joku serkun vanha elokuva vhs:sänä, katsoin sen ehkä kerran. Tämä on siis ollut mulle ihan uusi maailma ;D Tiedän muutaman pokemonin kyllä ulkonäöltä, mutta nimet ja ominaisuudet on ihan uusia juttuja.

Peli on oikein mukavan koukuttava. Oon kävellyt nyt puolentoista vuorokauden sisällä ehkä reilut 15 kilometrä (ärh en pääse katsomaan kun toi peli jumittaa niin paljon nyt...) ja oon ihan just levelillä 7. Tiimikseni valitsin Instinctin koska tiettyhän se piti mennä poikaystävän kanssa samaan :D Vaikka hän ei ookkaan vielä päässyt valitsemaan tiimiään, hahaa!

Tästä oon onnellinen: mulla on alle puolen minuutin kävelymatkan päässä kotoa kaksi stoppia, sit kolmas helposti alle viiden minuutin kävelyn päässä ja sen vieressä vielä sali (joka on keltaisten hallussa, hyvä me!). Sitten vielä noiden kahden mun kotistopin ympärille ilmestyy pokemoneja vähän väliä ja voin mukavasti sängynpohjalta napata ne :D

Musta on hauskaa, miten tää peli yhdistää ihmisiä, tänään olin päivällä pokemonkävelyllä ja hengailin vartin 10v poikien kanssa kiertelemässä stoppeja :D Sen jälkeen vielä törmäilin moneen selvästi pelaavaan ihmiseen joiden kanssa vaihdettiin hymyjä ja naureskeltiin :D Voi miten se piristi päivää!

Mulla on kuitenkin yks ongelma. Kun menee pokedexiin ja avaa minkä tahansa pokemonin, se menee bulbasauriin, ja sit kun yrittää mennä eteenpäin silleen hinkkaamalla näyttöä sormella (mikä ihme on oikea sana tälle?? :D) silleen että yrittää vetää sen bulbasaurin vasemmalle siitä niin se silleen ihmeellisesti jää lagibugittamaan että se bulbasauri ja seuraava pokemon värisee silleen oudosti siinä näytöllä, siis se silleen jää niiden väliin tai jotain(okei en osaa selittää) ja sit jos pitää sormella sitä paikallaan niin ne pokemonin tiedot näkyy silleen että yks kirjain yhdellä rivillä näin:
B
U
L
B
Ei tämä silleen mua häiritse, katon vaan sitä miten söpöjä ne on, mutta olishan se kiva jos peli toimisi kunnolla :D Onko muilla tällästä ongelmaa?
« Viimeksi muokattu: 21.07.2016 00:44:08 kirjoittanut mursuhilleri »

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 622
 • Wow, you're hardcore.
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #29 : 21.07.2016 10:55:37 »
Minäkin oon nyt oppinut täältä vaikka mitä uutta! Kiitti neuvojille. :)

mursuhilleri, joo mulla on sama ongelma. Se hyppää aina Charmanderiin, joten oletan, että se hyppää aina siihen ensimmäisenä valittuun Pokemoniin. Oon kovasti koettanut selata niitä muita, mutta ei, kun vääntää vaan vastaan ja kohti Charmanderia. Myös se esittelyteksti on tosiaan muodossa:
L
i
z
a
r
d
jota ei ole järin mukavaa lukea. :D (=Ei huvita edes yrittää.)

Eilen taas pelailin pitkän päivän serkun kanssa. Ei mitään huisin erikoista löydetty, vaikka oli luret pariinkin otteeseen itellä päällä. Magnemite kuitenkin tuli napattua ja jonkun taulukon mukaan se on varsin harvinainen! Serkku löyty myös Abran. Itse seisoin onnettomana vieressä, akku tyhjänä, että minäkin haluan. :D Ja no munasta kuoriutunut Sandshrew ja matkalta löydetty Growlith oli kanssa aika helmiä. Ovat ehdottomasti yksiä lempparipokemojani olleet vuosi kaudet.

Sain valloitettua myös salin Jolteonilla, vähän reilu 500 cp. Se oli illan ja lähes koko yön punaisella tiimillä, kun seuraani liittyi joku +1000 Poliwagin paras muoto (mulle tulee aina vaan mieleen Whirpool, mutta se on mun pesukoneen nimi...). Nyt sali oli kuitenkin viety, kun aamulla vilkaisin. Siellä oli Jolteon palannut kotiin ihan henkihieverissä. Onneksi noita Potioneja on vaikka kuinka tällä hetkellä, kun tähän level 12 asti menin suurimpiirtein ihan ummikkona salejen suhteen. Nyt olisi taas tarkoitus lähteä ja voisi napata tuon lähisalin itselleni ja kaverille, joka valitsi Valorin. Serkun kanssa paha valloittaa saleja, kun tapellaan niistä keskenään, kun se on Insticissä. (Petturi.) :D

Miten muuten muiden akut? Mä oon tähän asti saanut nauttia Sony Xperia M4 Aquan tehokkaasta akusta, joka munkin käytöllä on kestänyt ihan älyttömän hyvin sen 24h:kin ihan huoletta. Tajusin kyllä, että Pokemon vie paljon akkua, mutta nyt se on ruennut syömään sitä ilmankin Pokemonia. Otin laturista pois, istahdin sängylle, vilkasin Finiä ja Faboa. Kymmeniseen minuuttiin tippui yli 10% akku. :o Tosin siskolla kävi sama, kun se teki järjestämäpäivityksen vanhemmalla Aqualla, että sen jälkeen rupes syömään akkua hyvin radikaalisti. Ehkei vika ole Pokemonissa vaan siinä, että tein päivityksen ite luuriin. Vai onko muiden Go:t tappanut akkua näiden parin päivän aikana, kun se on Suomessa ollut? Puhelimeni myös ylikuumenee tosi herkästi... Aiemmin ei oo tainnut koskaan kuumeta. Tahdon pelata Go, mutta en luurin räjähtävän.

"Life is strange sometimes, wouldn't you say?"

Graham

 • Darling
 • ***
 • Viestejä: 1 048
 • Dulz || Magnificent Bastard ♥
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #30 : 21.07.2016 12:05:25 »
Kuinka moni muuten tiesi, että huti heitetyt poképallot saa itselle, jos ehtii napauttaa niitä ennen kuin ne katoaa? Törmäsin tähän faktaan toissayönä. Että tiedoksi kaikille, jotka tuskailette tähän liittyen! ;D Olisivat toki voineet tiedottaa tästä jollain tavalla itse pelissä...

Itsehän latasin tämän viime viikonloppuna, ja luonnollisesti jouduin odottamaan pari päivää että pääsin edes testaamaan. Täällä landepöndellä ei kyllä mitään ole näkynyt, ainoat kunnon saaliit sain Jyväskylän keskustasta. Melkein mihinkään en ole vielä ehtinyt kehittyä missään suunnassa  ;D Bugilagiakin on kiitettävästi, ihan samoja kokemuksia kuin teillä aina kilometrien väärinmittauksesta jäätymiseen yms yms.

Valitsin team siniset jo ennen kuin tiesin pelistä mitään. Siniset vaikutti ihan asialliselta tiimiltä ja siltä mun jutulta. Tasan yhdellä treenipaikalla oon päässy käymään ajan kanssa, ja sekin oli punaisten hallussa. Ei ne kaikki ole sinisillä!

Tän parissa tulee kuitenkin varmaan vietettyä hetki jos toinenkin. Akkuahan tää syö. Odo, en kyllä ainakaan ole huomannut että olisi vaikuttanut akun kulutukseen noin yleensä, veikkaisin itse kertomasi perusteella, että johtuu päivityksestä. Mun kännykkä on ylikuumennut parin pelin takia aiemmin, mutta Pokémon Go ei oo sitä aiheuttanu.

Pannu by Ingrid ♥
"When madness started flirting back, it was time to call the whole thing off."

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 426
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #31 : 21.07.2016 12:15:53 »
Lainaus
Miten muuten muiden akut?
Minulla on Huawein Honor 7 puhelin ja täydellä akulla kun lähtee paahtamaan niin kyllä se sen kolme neljä tuntia kestää jos sovellusta pitää alati auki. Lisäksi mulla on sitten hankitty Clas Ohlsonilta tuohon pieni matkalaturi (taisi maksaa jonkun viitisen euroa), joka pelastaa jos meinaa akku loppua ennen kuin ehtii napata poksun mukaan. :)

Kun on tuollaisia bugeja missä kirjaimet hyppii eikä sovellus itsessään meinaa toimia hyvästä nettiyhteydestä huolimatta niin ehkä se kannattaa poistaa ja ladata uudelleen. Siinä ei menetä mitään, kun peliin kuitenkin kirjaudutaan omalla Google-tunnuksella, johon kaikki tiedot on tallennettu. Luulen, että kaikennäköisiä bugeja ja servukatkoksia tulee esiintymään vielä tosi pitkään ennen kuin tämä varsinainen buumi alkaa helpottaa ja tekijät saavat kaiken korjattua - onhan siinä aika homma saaha yksi peli toimimaan miljoonille ihmisille yhtäaikaisesti, vielä kun mukaan ängetään pelin virtuaalisuus ja reaaliaikaisuus. :D

PS. Odo, Growlithe. ♥
« Viimeksi muokattu: 22.07.2016 13:37:50 kirjoittanut Ingrid »

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 713
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #32 : 21.07.2016 16:31:14 »
Kuinka moni muuten tiesi, että huti heitetyt poképallot saa itselle, jos ehtii napauttaa niitä ennen kuin ne katoaa? Törmäsin tähän faktaan toissayönä. Että tiedoksi kaikille, jotka tuskailette tähän liittyen! ;D Olisivat toki voineet tiedottaa tästä jollain tavalla itse pelissä...

No en tosiaankaan tiennyt! Mutta hyvä tietää nyt. :D Jatkossa ei mene enää hukkaan niin paljon, kun liikkeellä ollessa tulee välillä viskattua ihan miten sattuu.

Mulla on Huawein joku melko halppis luuri ja tässä kestää 3-4 tuntia akku koko ajan pelaten, mikä on aika hyvin tältä. Saa nyt nähdä pilaako pokemon koko akun, mutta ei viitsi sen takia olla pelaamattakaan. Kun ei tämä mikään huippupuhelin muutenkaan tosiaan ole. Ja joku matkalaturi pitää kyllä minunkin ostaa varsinkin kun kerta niitä noin viidelläkin eurolla saa. Siitä on sitten pokemonbuuminkin jälkeen hyötyä.
Not a cloud in the sky

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 647
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #33 : 21.07.2016 19:00:04 »
Minäkin tykkään hirveästi söpöistä pokemoneista! Ulkonäkö on tärkeämpää, kuin pokemonin vahvuus :D Sen takia en millään haluaisi evolvata poksujani, sillä melkein kaikki ovat suloisimmillaan ensimmäisessä muodossaan. Paitsi Eevee, joka on ihana kaikissa muodoissaan! Olen niitä yrittänyt metsästää, mutta saanut kiinni vasta yhden, vaikka monta kertaa peli on näyttänyt, että Eevee olisi lähellä.

nominal sanoi tuolla, että Charmandereja ei taida kauheasti juoksennella ympäriinsä ja jäin tässä miettimään, että en ole vielä saanut yhtään tulipokemonia kiinni. Löytyykö tulipokemoneja jostain tietyistä paikoista (kuten vesipokemoneja veden läheltä) vai ilmaantuvatko ne vain sattumalta sinne tänne?

Akun kesto on kyllä ärsyttävä ongelma. Itselläni on samsung galaxy S5 ja tänään lähdin suoraan töistä pelaamaan, kun akkua oli 70% jäljellä ja se riitti puoleksitoista tunniksi. Sinä aikana tuli kyllä napsittua 40 poksua, mikä oli minulle ihan kiitettävä saalis.

And some people, dance.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 1 911
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #34 : 21.07.2016 20:14:01 »
Jossain tumblrin syövereissä mainostettiin, että huoltoasemat olis hyvä/paras paikka löytää tulipokemoneja :D En sitten tiedä, miten hyvin niitä sieltäkään löytyy. Itselläni on vain kaksi tulipokemonia, ja molemmat olen saanut munista.
On the wild and misty hillside
Fear is nature's warning
Hunger here is never far away

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 415
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #35 : 21.07.2016 20:20:45 »
Lainaus
Kun on tuollaisia bugeja missä kirjaimet hyppii eikä sovellus itsessään meinaa toimia hyvästä nettiyhteydestä huolimatta niin ehkä se kannattaa poistaa ja ladata uudelleen.
Jep, tätä itsekin ajattelin. Täytynee siis tehdä näin :)

Kysymys!
Mietittiin tässä että mikä ihme on toi kun kartalle tulee välillä semmosia lehtiä liehumaan hetkeksi..? Niinku puun lehtiä.
Tietääkö joku? :D
« Viimeksi muokattu: 21.07.2016 20:23:36 kirjoittanut mursuhilleri »

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 647
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #36 : 21.07.2016 20:29:47 »
Lainaus
Mietittiin tässä että mikä ihme on toi kun kartalle tulee välillä semmosia lehtiä liehumaan hetkeksi..? Niinku puun lehtiä.

Lehdet tarkoittaa, että siinä lähistöllä pitäisi olla pokemon. Tarkasti ne ei paikkaa näytä, enkä itse ole aina onnistunut löytämään pokemonia lainkaan niiltä nurkilta, mutta kiitettävän usein jostain lehtien luota poksu löytyy.

And some people, dance.

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 415
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #37 : 21.07.2016 20:36:56 »
Lainaus
Mietittiin tässä että mikä ihme on toi kun kartalle tulee välillä semmosia lehtiä liehumaan hetkeksi..? Niinku puun lehtiä.

Lehdet tarkoittaa, että siinä lähistöllä pitäisi olla pokemon. Tarkasti ne ei paikkaa näytä, enkä itse ole aina onnistunut löytämään pokemonia lainkaan niiltä nurkilta, mutta kiitettävän usein jostain lehtien luota poksu löytyy.

Tätä mekin mietittiin mut hylättiin ajatus koska ei löydetty mistään lähettyviltä pokemoneja :D Kiitos paljon!

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #38 : 21.07.2016 21:02:00 »
Drowzee siellä, Drowzee täällä. Onko kellään muulla mennyt vielä hermot noihin hemmetin tapiireihin, kun niitä näyttää olevan kaikkialla! Olin tänään lureapajilla kaupungintalon puistossa, ja varmaan ainakin kolmannes ilmestyneistä pokeista oli noita hemmetin kärsäkkäitä. Oon pyydystänyt niitä jo yli kuusikymmentä kappaletta, ja ainoa syy sille, miksi jaksan niitä yhä napata, on yksinomaan se, että niistä saa candyja, joita tarvitsen mun Hypnolle. Pidgeyjen kanssa sentään voi tehä niin, että kun ne vaatii vaan 12 candya evolvointiin, niin just lucky eggin aikana evolvaa ne kaikki kaksikymmentä pidgyä, jotka oot pyydystänyt.

Tulipokémonit on kyllä harvassa. Itelläkin vaan kaksi, joista toinen on Charmander, jonka sain startterina, ja evolvoin yhden Eeveen arvalla Flareoniksi. Muita ei ole sitten edes näkynyt nearby-listassa, paitsi yksi Magmar, jota en sitten löytänyt, enkä jäänyt metsästeleen sitä, kun pallot loppu.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 1 911
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #39 : 21.07.2016 22:09:06 »
Drowzee on kyl tosi yleinen näky :D mut mua ei pahemmin haittaa, kunhan nyt jotain löytyy XD Enemmän oon ärsyyntynyt Pidgeystä ja Rattatasta. Mut niistäkin nappaan kaikki mukaani, kun ei ole pokepalloistakaan pulaa ja kokemus + karkit/tähtitomu kelpaa aina.

Tarttisin enää 555 pistettä seuraavalle tasolle... Pitäisköhän mennä tekee vielä pientä kierrosta? Kävin tänään jo aikaisemmin ja tein ihan kohtuu löytöjä (ainoa maininnan arvoinen on kyllä oikeestaan reilun 300 CP:n Jynx). Nousin uudelle tasolle, pari munaa kuoriutui, sain pari ansiomerkkiä ja uusia pokemoneja löytyi. Ja taas vaihteeks suututti, kun nearbyn mukaan lähistöllä olis huidellut mm. taas se pirun Mr. Mime, Fearow, Doduo sekä parikin Hitmonchania, mutta enpä tietenkään löytänyt koskaan niitä vaan aina jonkun Pidgeyn :'D
On the wild and misty hillside
Fear is nature's warning
Hunger here is never far away