Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 185635 kertaa)

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 630
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #740 : 28.08.2022 20:27:19 »
Mullakin meni eilinen ihan mukavasti. Koska olin ostanut kesäkuun alussa passin Festille, sain eilen kaikki maksullisetkin bonukset. Shinytuurini oli niinkin kiva että sain shinyna kaksi Sudowoodoa (joka mulla oli ennestäänkin shinyna), yhden shinyn Cranidosin (joka mulla myös oli shinyna jo ennestään) ja yhden shinyn Hitmonleen (joka oli kyllä uusi shiny ja kiva nappaus). Vähän parempaa saalista olisin toivonut 😅 No, siskoni vaihtoi mulle yhden shinyn event-Pikachun toiseen niistä Sudowoodoista. Unowneista sain ainakin pari uutta kirjainta (en kyl ees muista mitä mulla jo oli ennestään 😅). Ultra Beasteista sain useamman kaikkia kolmea uutta, Nihilegoa (jonka mä kyllä muistan aina vain alkuperäisellä Utsuroid-nimellään, kiitos Sun & Moon -animen) mulla oli jo ennestäänkin kesäkuulta monta niin sitä en raidannut, mutta tulipa yksi sellainenkin vielä jostain tehtävästä palkinnoksi. (Oli kyllä harvinaisen helppoja kiinniotettavia noi Ultra Beastit, en käyttänyt niihin edes kultavattuja ja jäi tyyliin ekaan kaikki...) Ja sitten tehtäväsarjojen helmi, "pääpalkinto" sky form Shaymin tuli myös napattua. On se kyllä kiva, vaikka tykkäänkin sitä "normiversiosta" enemmän. Mutta sekin mulla jo ennestään on niin nytpähän on molemmat ;D

Fiorellalle ja Larjukselle myös isot kiitokset raidikutsuista, ilahduin kovasti! ♥ En vain voinut vastata niihin, kun sekä etäpassit että kolikot lopussa, höh. Mutta minua saa kyllä mieluusti jatkossakin kutsua, jos on sellainen tilanne, hyppään mukaan jos vain suinkin pystyn ja on etäpassi käytettävissä! :) Lupaan kutsua vuorostani teitäkin, jos tulee käytyä keskustassa sopivaan aikaan ja niin että olisi muitakin pelaajia paikalla.
Joo tuttu tilanne tuo, ettei oli etäpasseja eikä kolikoita, niin ei voi mennä raidille mukaan. Mulla on yleensä tapana kutsua online-tilassa olevia kavereita raideille mukaan, saa tulla mukaan jos haluaa ja voi, mutta ei tartte mitään erityistä ajatella jos jättää väliin. Mullakin loppui eilen tuon tapahtuman aikana kolikot ja etäpassit niin en mäkään voinut vastata jokaiseen kutsuun, jonka sain.

Minulla ei muuten tuollaista shinydexiä vielä näykään, varmaan siksi etten ole vielä kohdannut tarpeeksi shinyja. Luin jostain, että niitä pitäisi napata kymmenen, jotta se aktivoituisi.
Joo voipi ollakin joku tollainen. Itelläni kun oli jo yli kymmenen shinya siinä vaiheessa, kun tuo shinydex lisättiin, niin eipä tullut moinen vaatimus edes mieleen. Mutta peli tosiaan varmistaa shinya poistaessa, että haluatko nyt oikeesti tehdä niin :D Sama niiden event-versioidenkin kohdalla, ihan niin kuin itsekin huomasit. Ja onnisttelut hei uusista shinyista! Kuin myös Ultra beasteista 😊 Se on kyllä hieno fiilis kun nappaa raidista jonkun harvinaisen/erikoisen pokemonin. En muista enää, mikä oli itselleni eka lege, mutta silloin kun Entei tuli ekaa kertaa raideihin, nappasin sellaisen heti ekaan palloon ja se oli kyllä upee fiilis (ja oli vielä eka Entei-raidini).

Peli on aikamoinen tilasyöppö, mutta pakko myöntää, ettei mulla ole koskaan ollut tallennustilasta pulaa, ja mulla on Pokemon Gon lisäksi kännykässä useita sovelluksia ja kahdeksan muuta peliä, joista pari vaatii enenmmänkin tilaa kuin Pokemon Go. (Katsoin just että luurissani Pokemon Go olis 2,41 Gt ja sit esim. Grand Cross on jopa 8,09 Gt 🙊) Kai mun kännykkä on sit joku tilaihme, kun ehti mulla hetken olla tässä näiden kaikkien lisäks myös Genshin Impact (jonka sit poistin ku totesin et se on semmonen peli, jota haluun pelaa pleikalla), ja hyvin pyöri silloinkin kaikki 😅
Жүрегім сені таңдады.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 065
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #741 : 02.10.2022 02:53:06 »
Shinytuurini oli niinkin kiva että sain shinyna kaksi Sudowoodoa (joka mulla oli ennestäänkin shinyna), yhden shinyn Cranidosin (joka mulla myös oli shinyna jo ennestään) ja yhden shinyn Hitmonleen (joka oli kyllä uusi shiny ja kiva nappaus). Vähän parempaa saalista olisin toivonut 😅
Minusta tämäkin on jo loistava saalis! ;D Tuntuu, että itselläni on shiny-onnea lähinnä eventtien ulkopuolella. Olen vieläkin ihan fiiliksissä shinysta Woobatistani (kehitin sen tosin jo Swoobatiksi), jonka sain tavallisella lenkillä kirjaimellisesti juuri sen jälkeen, kun olin ajatellut shinyjen nappaamista - se oli siis ensimmäinen poksu, jonka ajatusketjuni jälkeen nappasin, enkä vieläkään meinaa uskoa, miten hauska sattuma se oli! :D Googlailun perusteella se on varsin harvinainen shinyna, joten olen siitä tosi iloinen. Nämä eventit kyllä mietityttävät, kun ei meinaa shinyja tulla vastaan, vaikka kuinka nappaan tai vähintäänkin avaan kaiken mikä tielle osuu. Nyt Fashion Weekin aikana olen saanut vain Blitzlen shinyna, vaikka olen kovasti koettanut kaikkia muotiveikkosia metsästää. Roggenrola-päivä oli sekin yhtä epätoivoista pelaamista, kun kahteen ja puoleen tuntiin ei tullut vastaan yhden yhtä shinya, vaikka nappasin kymmeniä ellen satojakin kivikavereita! Ja sitten viimeisen puolen tunnin aikana tuli vastaan viisi shinya, joten tiedä näitä. :P Oltiin silloin Itävallassa lomalla, mutta onneksi päivän ohjelmana oli kävellä valtavassa palatsin puistossa, niin ei puolisokaan ihan päässyt minuun turhautumaan.

Minulla nuo taannoiset ultra beastit olivat kanssa tosi helppoja napattavia! Ekoihin palloihin jäivät. Ihan kiva välillä niinkin. Vaikeasti napattavia tuntuu riittävän näissä normipoksuissakin. :D Tosi monet näistä muotiviikon otuksista ovat hankalia pallotettavia - esimerkiksi Kirliaan menetän hermoni kerta toisensa jälkeen... Luin jostain, että sen nappaamisen pitäisi helpottua, jos on kultamitalit fairy- ja psychic-tyyppien nappaamisesta, mutta ei kyllä tunnu kovin helpolta vieläkään.

Tykkäättekö te muuten taistella GO Battle Leaguessa? :) Käyttekö hakkaamassa ne viisi päivittäistä, vai osallistutteko satunnaisemmin, jos ollenkaan? Itse innostuin aivan älyttömästi taannoisen Psychic Cupin aikaan, ja silloin tuli käytettyä aina ne kaikki viisi päivittäistä osallistumiskertaa. Psychic Cupissa oli se kiva, että CP-rajoitus oli 1 500, eli minullakin oli mahdollisuus pärjätä siinä. Siellä oli tosi paljon Alolan Raichua, Galarian Rapidashia ja Victiniä, joista mitään minulla ei ole ja jotka aiheuttivat kyllä kovasti harmaita hiuksia, mutta minulla oli kuitenkin oma vakitiimini, jonka heikkoudet ja vahvuudet opin tuntemaan sen verran hyvin, että pääsin rankingiin 18 asti. Käytin avaajana Lunatonea, sillä toisaalta se oli helppo uhrata ylivoimaisten vastustajien edessä, mutta toisaalta se taas oli kivi-iskuineen tosi tehokas lentäviä vastaan, joita (lähinnä Xatua) toisinaan tuli avaajina vastaan. Toisena minulla oli Bronzong ja päättäjänä galarialainen Slowkingini - jee, vihdoin jotain käyttöä sillekin ilkeän näköiselle mötkölle! :D Slowkingin poison-iskut tekivät aika hyvin selvää viimeisistä vastustajista, jos oli kiperä taistelu.

Sen sijaan nyt, kun on käynnissä Master League ja ML Premier Classic ilman CP-rajoituksia, en pärjää enää ollenkaan. Tavallaan on harmi, että ranking on kausikohtainen, koska mun ranking tällä hetkellä ei vastaa ollenkaan kykyjäni tai pokémonejani näissä tämänhetkisissä liigoissa, kun se oli yksinomaan siinä aiemmassa cupissa saavutettu. :P Niinpä minulla ja otuksillani pyyhitään lattiaa mennen tullen, eikä oikein ole fiilistä taistella, kun ei voita vahingossakaan. Tuntuu, että kaikki vastustajat ovat CP:ltään vähintään yli kolmetonnisia, siinä missä oma paras on juuri ja juuri yli kolmen tonnin. Masentavaa mätkiä jotain Dragonitea näillä Vaporeoneilla ja Beweareilla. Saahan siitä stardustia, mutta silti. No, josko pian tulisi taas jokin toinen liiga! Swampertini on valmis, sillä opetin sille juuri toisenkin charged attackin. 8)
« Viimeksi muokattu: 05.10.2022 02:21:08 kirjoittanut Waulish »
you don’t need a parachute to skydiveyou need a parachute to skydive
twice

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 456
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #742 : 02.10.2022 13:49:02 »
Tykkäättekö te muuten taistella GO Battle Leaguessa?
Tunnustan, että en yhtään. ;D Minusta ne taistelut ovat turhaa ajan tuhlausta, niissä ei läheskään ikinä voita tarpeeksi monta kertaa peräkkäin, että saisi sen kirjavan palkinto-candyn ja ärsyttää jo muutenkin se, miten hidasta on odottaa sitä iskua tai kilpeä. Mukavinta on se, että raideissa riittää, kun painaa kerran nappia, noissa voisi hyvin olla samalla tavalla. ;D

En muista ulkoa eri pokemonien iskuja tai muita, ja eihän noissa taisteluissa yleensä voi niitä valita vastustajan mukaankaan. Ja silloinkin kun voi, kuten niiden bossien kanssa, harmittaa etten ole pitkään aikaan päässyt läpi sitä ylivoimaista Giovannia.  ::)

Olen kyllä viime aikoina taas pelannut suht aktiivisesti, mutta minun peli-ideani on se alkuperäinen mikä sanottiin vanhassa ohjelmassakin: "Kerää kaikki". Joten harmittaa, kun uusia ei kovin usein nykyään vastaan tule.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 630
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #743 : 04.10.2022 17:47:35 »
Tykkäättekö te muuten taistella GO Battle Leaguessa? :)
Pakko myöntää etten kauheesti perusta siitä. Kyllä siellä on tullut taisteltua silloin, kun tehtävät on vaatinut, ja joskus ihan muutenkin, mutta ei oo mikää lempparijuttuni. Siihen max. 1500 CP Cupiin (mikä olikaan nimeltään) oon kyllä sen verran perehtynyt, että mulla on muutama tietty pokemon, joita siinä käytän, ihan oikein netistä googlettelin että mitkä on siinä hyviä ja millä iskuilla. Aika hyvin olen pärjännytkin, vaikka eihän sitä aina voita. Joskus häviämisen syynä on ollut pelin lagitus/bugitus mikä sekin ärsyttää :/ Satunnaisesti olen pelannut niitä muitakin cupeja, mutta silloin lähinnä vain omalla intuitiolla että mitä vois olla hyvä valita. Menestys ollut aika vaihtelevaa 😅 Taisteluista tykkään enemmän raideista, vaikka niissä on toki se, että kun on tarpeeksi pelaajia samassa raidissa, ei ole juuri mitään väliä, millä siellä taistelee. Toisaalta siinäkin on jotain vapauttavaa.
Жүрегім сені таңдады.

Kosmik

 • ***
 • Viestejä: 3 758
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #744 : 24.11.2022 20:42:04 »
Lainaus käyttäjältä: Waulish
Tykkäättekö te muuten taistella GO Battle Leaguessa?
En voi sietää sitä battlea. X'D Olen itse tällä hetkellä 43 levelillä ja peli vaatii 44-levelille pääsemiseksi (xp:n lisäksi) että pitää saada 30 onnistunutta voittoa kaikissa kolmessa liigassa. ::) Olen saanut nyt Ultran ja Masterin suoritettua. Master meni yllättävän kivuttomasti, kun niin monella vastustajalla on aina joko lohikäärme-hahmoja tai rock-hahmoja, niin kasasin tiimin siltä pohjalta, että aloitan aina Machampilla, jolla on Cross Chop -spessuliike, jolla saa yleensä nopeasti vastustajan ekan kilven pois. Se on hyvä pokemon vaikka just Tyranitarta ym. vastaan ja sit lohikäärmeisiin mun valtti oli Sylveon, joka on keijupokemon, jolla saa hyvät damaget dragoneita vastaan. Kolmanneksi otin yleensä Giratinan tai Tyranittaren. Tosi hyvin pärjäsin noilla neljällä hahmolla ja olin ihan varma, että tulisin jumittamaan masterissa tosi kauan, mutta tänään sain senkin paskan alta pois. Great-liiga voi olla haastava, kun en voi masterin tavoin ennakoida, että melkein joka toinen vastustaja käyttää Dragonitea, Dialgaa tai Palkiaa. :'D