Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 131705 kertaa)

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 624
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #680 : 26.07.2020 22:50:22 »
Minä en edes tiennyt, että on joku eventti, kun ihan vasta pari päivää sitten latasin pelin takaisin puhelimeen tauon jälkeen. Ihmettelin vaan, että miks tässä kotigymillä on raidia raidin perään?? No asia sitten selvisi.

Mä oon siitä aika hyvässä asemassa, että jos makaan kotona sängynpohjalla, yletyn tästä yhdelle gymille ja kahdelle stopille. Sen lisäksi tähän spawnaa koko ajan pokemoneja. Jatkuvasti kunnon eläintaha, kun avaan pelin :P Oon tässä eilen ja tänään molempina päivinä vedellyt muutamat raidit, jos on ollut joku kiinnostava. Oon siis sisältä käsin päivystänyt, että jos joku menee battle lobbyyn, niin meen heti mukaan :D Toki pikkuraidit menee ihan yksinkin.

Pakko hehkuttaa vielä, että sain tänään leveliä!! En oo saanut yhtäkään leveliä varmaan vuoteen, kun oon ollut niin satunnainen on/off-pelaaja viimeiset pari vuotta. Nyt pääsin siis levelile 34 8)

// ps multa saa kysyä kaverinumeroa yksällä jos haluaa, en vaan halua tähän jakaa sitä :P
« Viimeksi muokattu: 26.07.2020 22:54:41 kirjoittanut mursuhilleri »

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 802
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #681 : 26.07.2020 23:05:31 »
Minä olen taas pelannut vähän säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt on jäänyt raideihin osallistuminen, kun ei ole tullut seurattua miten ihmiset niihin menevät. Tuntuvat sopivan esim. discordissa niitä aikoja ja paikkoja ja ei ole sattunut ikinä ketään paikalle silloin kun itse olisin sopivasti jossakin.

Onko teillä vinkkejä, miten niitä kovempia vastuksia (ilmapalloissa ym) pystyy päihittämään? Helpommat onnistuvat, mutta ne vaikeammat päihittävät minut hetkessä, vaikka mielestäni minulla on hyviäkin pokemoneja. Olen luovuttanut niiden kanssa, mutta mietin onko siinä joku niksi, mitä en vain ole hoksannut.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 624
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #682 : 27.07.2020 12:00:42 »
Fiorella, meillä ainakin on lähikaupungissa omia WhatsApp ryhmiä pokemon go:lle, joissa sovitaan sitten raideille osallistumisista. Joissain kaupungeissa on käytössä myös esim facebook tai discord. Jos näet jossain porukka raidilla, niin kannattaa käydä kysymässä, että pääsetkö mukaan :) Niim mekin miehen kanssa päästiin, kum käytiin vaan kysymässä jos huomattiin, että joku muukin pelaa pokemonia.

Ilmapallo-vihollisista en juuri tiedä. Mieheni taisteli sellaista vastaan tässä aamulla, ja pääsi vasta kahdeksannella yrittämällä sen läpi. Ainoa suositus on toki se, että CP-lukemaa tärkeämpi on se, että pokemon tekee vastustajaan super effective damagea. Jos näitä ei osaa ulkoa, että minkä tyypin pokemonit tekevät mihinkin super effectiveä, niin niistä löytyy taulukoita netistä :) Tässä on esimerkiksi yksi hyvä sellainen. Plussa tarkoittaa sitä, että vaakarivin pokemon-tyyppi tekee paljon damagea kyseiseen pystyrivin pokemoniin, ja miinus taas sitä, että se tekee vähän damagea. X-merkillä ei mielestäni ole pokemon GO-pelissä merkitystä, se kuuluu sitten näihin alkuperäisiin pokemon-peleihin :)

Toivottavasti tästä oli apua!

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 402
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #683 : 27.07.2020 14:45:44 »
Joo Pokemon Go:ssa ei voi olla täysin immuuni iskuille, mitä tuo x tarkoittaa, mutta se on silti tehokkaampi miinus kuin nuo miinukset :D Että ei ihan nollaksi kannata tulkita! Ja sen lisäksi että itse tekee super effective damagea, on tärkeää että toinen ei tee itseen sitä. Eli nuo miinukset on tosi tärkeitä siinä. Monilla pokemoneillahan on eri tyyppisiä iskuja, eli joskus voi olla vähän vaikea tietää minkä tyyppinen isku sillä vastustajalla on... animaatioista voi saada jotain vinkkiä ja sitten ihan siitä että kuinka nopeasti ottaa damagea. (Esim. Lapras on kohtuullisen helppo voittaa Venusaurilla tms. ruohopokemonilla jos se iskee vain vesi-iskuja, mutta jääiskuihin ruohopokemonit kuolee heti).

Ainiin ja sitten ainakin leadereita vastaan kannattaa ottaa alkuun joku sellainen pokemon, joka tekee nopeasti charge-iskuja, että saa ne vastustajan suojat rikki. Perusraketit ei tainnut edes käyttää suojia? En nyt muista kun en kauheasti noita pelaa.
« Viimeksi muokattu: 27.07.2020 14:47:26 kirjoittanut Tuittu »

LaraLura

 • ***
 • Viestejä: 163
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #684 : 01.11.2020 17:08:55 »
Mie oon pyrkiny pelaileen kerran päivässä. Saatan joskus jopa osallistua raidiin, jos semmosen kutsun saan.  :)
Yleensä koiran aamu/päivälenkin aikana pelaile, jos on raid päivä ni sit yleensä oon aktiivisesti sen ajan paikalla.  ;D

Miut saap lisäillä kaveriksi, lähettelen lahjoja suhteellisen aktiivisesti. Koodi: 6063 2421 4065 (Laarable)

Minulta saapi moni tästä ketjusta sitten friend pyyntöjä.  ;D
« Viimeksi muokattu: 01.11.2020 17:20:23 kirjoittanut LaraLura »
Tofu the Tössötassu ♥

Larjus

 • Ю́рьевна
 • ***
 • Viestejä: 2 725
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #685 : 24.01.2021 17:05:18 »
Tänään vielä tuskailin eventin parissa, että onnistunko osallistumaan vielä yhteen Kyogre-raidiin (ja saamaan sen kiinnikin), koska tuntui että täällä Helsingissä jokainen vastaan tuleva legeraidi oli Groudon ::) Keskustaki tuntui olevan täynnä vain Mega-raideja. No, yhden sitten löysin, ja sitäkin jouduin aika pitkän tovin kuulostelemaan, että tuleeko sinne porukkaa. Lopulta siellä oli lisäkseni kahdeksan muuta ja saatiin mokoma fisu kaadettua. Onnistuin myös nappaamaan sen, eli sain kuin sainkin sen Groudon/Kyogre-tehtävät suoritettua. Palkinto-Rayquazani oli kaiken huipuksi shiny! Siitä mulla olikin aiemmin napattuna vain normiversioita.
Toivon kyllä, että tällaisia lege-tehtäviä ei tulis enää, koska aaaa, vedän aina turhat kriisit niistä :D Vaikka kivat palkinnothan tuosta sai...

Hoenn Collection Challengenkin sain tehtyä tänään, vaikka senkin kanssa tuntui välillä, ettei tule yhtään mitään, kun Minunia ei löytynyt ensin millään edes tämän päivän eventin incense-bonuksen myötä. Mut onnistui lopulta sekin! Nää collection challenget on kyllä muuten ollut kivoja, vaikka jokaisen kohdalla on ollut ainakin yksi pokemon, jonka nappaamisessa on ollut haastetta sen verran, että on alkanut vähän ärsyttääkin ::)

Oottekos te muut osallistuneet näihin haasteisiin/eventteihin?

Жүрегім сені таңдады.

Kosmik

 • Laneboy
 • ***
 • Viestejä: 3 037
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #686 : 24.01.2021 18:26:02 »
Larjus, tunnen tuskasi noiden legeraidien suhteen. ::) Porukkaa on niin vaikea saada paikalle, jos pelaa etänä ja sitten mietityttää, ärsyttääkö raidille kutsumiani kavereita (jotka on online), kun laitan niille koko ajan kutsua peräkkäin, kun on vaikea saada paikalle samaan aikaan itsen lisäksi kolme tai neljä pelaajaa lisää. ::) Yllättäen sain Groudonit ja Kyogret kiinni jokaisen hakatun raidin jälkeen, joten ei onneksi tarvinnut kuin se kaksi kertaa kokeilla kumpaakin, joskin se eka Kyogre jäi kiinni vasta vihoviimeiseen palloon! Ja onnea shiny-Rayquazasta! Se on nätti ja haluaisin sellaisen itsekin. :)

Olin eilen vielä paniikissa Minunin ja Pluslen kanssa, kun niitä ei löytynyt mistään. Piti ihan googletella niin sai selville, että nappaa 11 pokemonia -tehtävästä saa palkinnoksi jomman kumman. No tein niitä kaksi ja molemmista tuli Minun palkinnoksi. Tänään tuli incensellä lopulta Plusle niin sain senkin paskan suoritettua loppuun. :)

Se 41 levelille vaadittu "voita 30 raidia" oli kanssa niin veemäinen tehtävä, koska en tykkää raidaamisesta. ::) Nyt pitäisi vain XP:tä kerätä niin perkeleesti, jotta pääsisi 42-levelille, mutta en ota siitä paineita. Levelit tulee kun on tullakseen.

Winga

 • Gremlin
 • ***
 • Viestejä: 2 349
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #687 : 24.01.2021 18:28:47 »
Raidailtuu en nyt oo noita saanu ja ärsyttääääää ku laitoin incensen tänää et saan Pluslen ja Minunin ja sain sen pluslen ja UNOHDIN koko incensen sitten ;;;;;;;; Halusin saada tän kokoelman valmiiksi kun edellisestä en saanu Cranidosta enkä shadow Snoveria ees nähny :)

Mutta nää kokoelmahaasteet on musta ihan sikakivoja! Ja tykkään siitä että niissä on hankaluutta vaikka se nyt on tarkottanu et jos ei tarpeeks liiku ni ei saa tehtyy. Mut elämä on. Mut on kyllä innostanu omaa pelaamista taas että ne on tullu!

Oon ton leveluppaamisen kaa päättny et rauhallinen tahti on ihan ookoo niin raidailen tässä hiljakseen, kyllä sitä se kolkyt tulee jossain kohtaa täyteen.
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Larjus

 • Ю́рьевна
 • ***
 • Viestejä: 2 725
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #688 : 24.01.2021 18:32:20 »
Kosmik: Se taisit olla sä, joka mulle yhden Kyogre-raidkutsun lähetti, kiitos siitä! Muuten olisin joutunut tänään metsästämään kahta Kyogrea, ja sen yhden kanssakin oli tarpeeksi työlästä. Mäkin onneksi sain kaiki vaaditut pokemonit heti niistä raideista, et riitti se minimi 2 Groudonia ja 2 Kyogrea. Pelkäsin sitäkin, että yksikään ei jää kiinni, noi leget kun osaa olla pirullisia napattavia. No, ottaen huomioon, miten vähän legeraideja teen, mulla on ollut niiden suhteen aika hyvä tuuri.

Mä jumitan siinä "voita 30 raidia" -tehtävässä vielä, koska mäkään en tykkää raidaamisesta :D No, ei mulla ole mikään kiire päästä tasolle 41. Oon samaa mieltä tuossa, että levelit tulee kun on tullakseen.

Жүрегім сені таңдады.

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 402
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #689 : 24.01.2021 18:42:55 »
Minäkin annan noiden raiditehtävien yleensä täyttyä niin hitaasti kuin täyttyvät, en jaksa stressata :D Kyogre- ja Groudon-raiditkin olisi jääneet pelaamatta, ellei mies olisi aktiivisesti netissä järjestänyt peliporukkaa. Itse en olisi jaksanut, mutta mielellään tietenkin osallistuin :D

Viime kerran keräilytehtävästä jäi minullakin shadow Snover puuttumaan, ja se vähän harmittaa, mutta no, ei voi mitään. Tämänkertaisen sain onneksi tehtyä, vaikka meinasi kyllä mennä tiukille Bagonin kanssa, kun koko ajan unohtelin että on incense päällä :D

Violetu

 • Talvihaukka
 • ***
 • Viestejä: 3 838
 • End of the line
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #690 : 24.01.2021 19:20:28 »
Minä en erityisesti ole tykännyt näistä keräilymissioista, mutta johtunee siitä, etten pelaa kovin aktiivisesti, enkä siis ole millään kertaa(?) saanut jokaista sorttia kiinni :(
Nytkin jotkut plusle ja minun ja bagon, ei ole näkynyt mitään niistä, eikä viimeksi tietenkään niitä team rocketin pokemoneja.
Ei kiinnosta tarpeeksi, että huvittaisi pelata hirveän aktiivisesti, kun ei just ole seuraa raidaamiseen, enkä muutenkaan siitä välitä.
Turhauttaa vaan😂

So, no plan. Great.

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 624
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #691 : 20.02.2021 13:01:59 »
Mun on pakko tulla hehkuttamaan, että mulla on vihdoin kaikkii 1genin pokemonit! Nyt kun on tämä 1gen eventti, niin sain sen myötä myös pitkään ainoana puuttuneet tauroksen ja kangaskhanin! Oon onnellinen :) Oon pelannut pelin julkaisusta asti, mutta mulla on ollut pitkiäkin taukoja, etten ole pelannut ollenkaan.

Olen tänään herännyt aamulla yhdeksältä ja pelannut siitä asti pogoa tauotta, eli nelisen tuntia. Nyt maltoin pitää sen verran taukoa, että tuun tänne hehkuttamaan! Mulla on siis se hauska tilanne, että yletyn kotisohvaltani kolmeen pokestoppiin ja yhteen gymiin. Olen siis koko aamun pelannut sängystä/sohvalta käsin :P

Ihana eventti, kun on näitä 1gen poksuja! Ja tässä on vielä lisättu musiikkia alkuperäisistä pokemon-peleistä! Ihan super hauskaa.