Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 117411 kertaa)

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #60 : 24.07.2016 13:29:38 »
Oli kyllä melkoinen ilta/yö eilen, kun lähdettiin porukalla valtaan saleja. Lopputulos oli kaksi kymppitason salia, joista toinen on vielä meidän hallussa. Oli varmaan melkoinen kokemus ottaa se toinen alas, kun siellä oli vahdissa yhdeksän Hypnoa ja Gyarados. Itellä meni sillä salilla treenatessa hermot, kun pääsin etenemään ainoastaan neljännelle pokelle  :D
Aamulla tuli raidattua toinen Möysän saleista, ja hankin vähän prestigee siihen toiseen, mutta en yksin jaksanut nostaa sen tasoa, kun se oli kans jo 8 levelin sali. Pitää sitten akun viimein taas täytyttyä katsoa jos yrittäis laittaa sinne yhdeksännen poksun.

Neiti Syksy

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • "Snadaff unmuh! Radamsa!"
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #61 : 24.07.2016 14:19:33 »
Jeei, pääsin eilen käymään suuremmassa cityssä tsekkailee ja nyt on paljon enemmän intoakin pelata! :D Olen ihan wow-fiiliksellä kyllä.

Tuli vain mieleeni, että kun kerään niitä karkkeja, niin voinko poistaa "turhat" poksut pois ilman, että karkit häviää ja näin ollen jättää sen poksun, jonka haluan evolvata? Tai siis en tee mitään kymmenellä eri pidgeonilla näin suoraan sanottuna. :D Lisäksi, tuleeko tuolla vastaan niitä kehittyneempiä muotoja poksuista vai vaan aloitusmuodot?

Apua kun kyselen paljon! :D Ja minun lempipokemonini ikinä on söpö jigglypuff. Jospas saisin joskus kiinnikin!

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 413
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #62 : 24.07.2016 14:22:22 »
Tuli vain mieleeni, että kun kerään niitä karkkeja, niin voinko poistaa "turhat" poksut pois ilman, että karkit häviää ja näin ollen jättää sen poksun, jonka haluan evolvata? Tai siis en tee mitään kymmenellä eri pidgeonilla näin suoraan sanottuna.

Eivät katoa. Kun lähetät poken proffalle, saat itseasiassa yhden karkin lisää. Ja kehittyneitäkin poksuja voi tulla vastaan, eivät vaan ole yhtä yleisiä kuin ne ensimmäiset muodot.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 411
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #63 : 24.07.2016 14:28:27 »
Syksy, voit ja kannattaa lähettää ne ylimääräiset pois. Saat aina 1 candyn lisää lähetetystä poksusta. :) Säästelen ainoastaan weedlejä, pidgeottoja, zubatteja ym. just ennen kun oon käyttämässä lucky eggin (voin sit evolvata ne, et saan expaa) mutta yleisesti ottaen lähettelen heikoimmat pois ja säästän aina vahvimman. :D Vahvempiakin muotoja löytyy, mutta harvemmin kuin 1. muotoja. Itse olen törmännyt Kingsleriin, Seadraan, Hypnoon, Pidgeottoon ja Pidgeottiin ainakin ylemmistä muodoista, mutta silti Pidgeot ja Pidgeotto on itse evolvattuja, koska sain niistä kovempia kuin löydetyt. Samoin Hypno, mutta joo, kyllä niitä kovempiakin poksuja löytyy. :)

Myökin käytiin eilen Valor-porukalla hakkaamassa saleja! Ne lähti sit pidemmällekin kiertämään, itse olin paikalla kahden salin valloituksessa. Omat Pokemonini olivat tosin heikoimmasta päästä, mutta olivatpa ne siellä kuitenkin pitkän tovin. Sitten joku Mysticin porukka oli käyny ne salit korkeista leveleistä huolimatta hakkaamassa itselle. Sain silti 20 pokerahaa, joka on aika jees. Tänään jos töihin mennessä valloittaisi salin niin saisi taas kympin lisää. Koetan kovasti säätellä, että saisin lisää tilaa mun reppuun, kun se vaan täyttyy, eikä pokepalloja mahu läheskää niin paljon kun haluisin.

Sain myös ekan 10km munani eilen. ♥ Odotellessa sen kuoriutumista. 2km munasta tuli Madikarp ja mietin ensin, että perskule, et halua, mutta sitten tajusin että siitähän saa reippaasti Madikarp candyja, kun se kuoriutuu. Ollaan taas hieman lähempänä Gyaradosta. ;) Eilen myös käytin sen lucky eggin ja koska olin säästänyt evolvattavaa, plus laitoin intencen päälle (vai mikä se houkutin onkaan) niin sain yli 10k expaa ja tulihan siinä sitten level uppikin. Vihdoin Eeveestäni tuli myös Flareon. Nyt on sarjasta kaikki muut paitsi Vaporeon. Se sitten seuraavaksi. Tarviisin 6 Eeveetä.

// Karmis kiilasi ja vastasikin Syksylle.

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 748
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #64 : 24.07.2016 17:57:07 »
Hahhahahhaa meikäläinen tuli viikonlopuksi vanhempien luokse, ja kyllä palauduin maan pinnalle ja lujaa! Tää on ihan kohtalaisen kokoinen kaupunki, no ehkä vähän pieni, mutta ei täällä mitään pokestoppeja ole :D No okei, yhteensä kymmenen kilsaa käveltyäni löysin kaksi, joista toiseen en kehdannut mennä, koska se oli rivitaloalueen sisäpihalla. Gymejä tuntuu olevan yhtä paljon kuin pokestoppeja! (Eli olen löytänyt kaksi.) Edes rautatieasemalta kävellessäni matkaan ei tullut kuin yksi pokestop, vaikka matkaa oli kuitenkin sen parisen kilsaa.

Onko muilla käynyt niin, että juuri kun muna olisi kuoriutumassa, peli jumittaa, ettekä saa napautettua sitä munaa? Koska mulla on, ja sitten on pakko käynnistää sovellus uudestaan, ja sitten se muna on kadonnut. Kaksi kertaa kävi näin kahden kilsan munan kohdalla, joten se ei niin paljon haittaa, mutta sitten multa hävisi kymmenen kilsa muna... Äääääääääääääääh. Sitä ei siis enää löydy mistään, eikä siitä ilmeisesti ole tullut mitään pokeminia.

Näköjään pokestopeilta ei voi olla ottamatta kaikkea mukaan :/ Olisin tosiaan halunnut kerätä vain munia, pokepalloja ja sitten niitä marjoja. Mutta ei, kaikki tulee kerralla. Mutta ilmeisesti noita potionsseja ja muita pystyy poistamaan, joten täytyy varmaan tehdä niin.

Kävin tänään yhdellä gymillä, jolla hengaili pikkupoikia. Onnistuin jotenkin voittamaan yli kymmenen ottelua :D En tajua, miten. En edelleenkään käsitä, miten sitä pelataan, vaikka ihan oikeasti yritin noudattaa näitä neuvoja. Oijoi. No, salia en saanut vallattua kuitenkaan, mutta paljon pokemoneja meni henkihieveriin, ja sain herätellä niitä, jee!
Never regret something that once made you smile.

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 261
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #65 : 24.07.2016 19:01:31 »
Mie kanssa kellahdan söpöimpien poksujen puoleen. Eevee on aina ollut ehdoton lempparini ja sen kehittyneistä muodoista Flareon. Uudempien genejen evomuodoista tykkään Umbreonista, Leafeonista ja Sylveonista. Tyksin kuitenkin originaaleista eniten, ja Eeveen lisäksi Vulpix ja Growlithe on tosi suloisia. Starttereista Charmander on aina ollut suosikkini (vaikka Bulbasaur onkin hirveän söpöliini myös), ja muutenkin tykkään yleisesti tulipokémoneista. Lisäksi ghostit ja fairyt on aina olleet kiehtovia.

Tällä hetkellä tallessa on vain kahden kilsan eggsejä, mikä vähän tympii koska en ainakaan toistaiseksi ole saanut niistä mitään kovin erikoisia poksuja - Magikarppeja on ihan kiva saaha, jos niitä vaikka joskus saisi kasaan niin paljon että voisi evolvata Gyaradosiksi. :D Pari päivää sitten sain 5km eggsistä reilu 500cp:n Ponytan, mikä kyllä lämmitti mieltä melkoisesti!

Lainaus
Nyt on sarjasta kaikki muut paitsi Vaporeon.
Samma här!

Lainaus
Onko muilla käynyt niin, että juuri kun muna olisi kuoriutumassa, peli jumittaa, ettekä saa napautettua sitä munaa? Koska mulla on, ja sitten on pakko käynnistää sovellus uudestaan, ja sitten se muna on kadonnut. Kaksi kertaa kävi näin kahden kilsan munan kohdalla, joten se ei niin paljon haittaa, mutta sitten multa hävisi kymmenen kilsa muna... Äääääääääääääääh. Sitä ei siis enää löydy mistään, eikä siitä ilmeisesti ole tullut mitään pokeminia.
Minulla on pari kertaa jumittanut peli juuri noin, mutta poksu on kyllä ilmestynyt kokoelmaan - sen voi tarkistaa lajittelemalla kokoelman "recentin" eli ajan mukaan. Toivottavasti löydät kadoksissa olevat olennot. :)

Lainaus
En edelleenkään käsitä, miten sitä pelataan, vaikka ihan oikeasti yritin noudattaa näitä neuvoja.
Mie en kyllä tiedä, miten osaisin tuota enää paremmin selittää. :D Ehkä Youtubesta löytyisi jotain videoita, joista voisi saaha vähän paremmin ideaa siitä, miten tuo gymillä otteleminen tapahtuu? Lisäksi suosittelen kyllä kiinnittämään erityisesti huomiota siihen, millaisen poksun laittaa mitäkin vastaan - sillä on loppujen lopuksi aika suuri merkitys, ovatko iskut "not very effective" vai "very effective". :)

Gil Galad

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 238
 • LightHowl8815
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #66 : 26.07.2016 23:09:08 »
Pääsin minäkin tänään pelaamaan Pokémon Gota kun ostin uuden puhelimen, entinen puhelin oli nimittäin Windows Phone ja sillä ei voinut Pokémon Gota pelata. En ole vielä paljoa pelaillut mutta kävin muutamilla Poké Stopeilla ja olen kyllä saanut napattua senverran pokémoneja että pääsin 5 tasolle ja valitsemaan itselleni joukkuetta, valitsin Mysticin. Huomenna voisin lähteä kiertämään kaupunkia ja kuorituttamaan munia sillä minulla on niitä jo täydet 9 kappaletta. Huomasin kanssa tänään että asun niin lähellä yhtä poké stoppia että saan kerättyä tavarat koti sohvalta. Aion itsekkin kokeilla saada tarpeeksi Eeveitä että saisin kehitettyä siitä kaikki kolme jatko muotoa.

Jos joku ei ole vielä huomannut niin Pokémon Go:n Teamien Leaderien on paljastettu pelkkien siluettien sijaan Sandiegon comic Con tapahtumassa muutama päivä sitten. Linkissä on englannin kielinen artikkeli aiheesta.
Se, mitä ihminen näkee ja kuulee, riippuu hyvin paljon siitä, missä hän seisoo; se riippuu myös siitä, millainen hän on. TS 51

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #67 : 27.07.2016 11:12:15 »
Oon suorastaan hämmästynyt, ettei tämä villitys ole johtanut vielä kuolonuhreihin. Joo, pitäisi olla tyytyväinen kun nuoret liikkuu, mutta olen nyt kävellessäni meinannut jäädä tarpeeksi monta kertaa kännykkään tuijottavan holtittoman nuoren pyöräilijän alle, että mulla kärsivällisyys loppuu. Ei voi kuin toivoa, että tämä villitys menisi äkkiä ohi eikä kovin montaa kuollutta tai vammautunutta ehtisi sinä aikana tulla.  ;D Mokomat kännykkävillitykset - ikään kuin jengi ei olisi jo valmiiksi paljon kännykän ääressä.  :P Saisikohan ne jotenkin nämä pelaajat pois muun liikenteen seasta jonnekin rauhallisemmille alueille, missä sivulliset eivät ole vaarassa.  ;D

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 652
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #68 : 27.07.2016 12:21:31 »
Oon suorastaan hämmästynyt, ettei tämä villitys ole johtanut vielä kuolonuhreihin. Joo, pitäisi olla tyytyväinen kun nuoret liikkuu, mutta olen nyt kävellessäni meinannut jäädä tarpeeksi monta kertaa kännykkään tuijottavan holtittoman nuoren pyöräilijän alle, että mulla kärsivällisyys loppuu. Ei voi kuin toivoa, että tämä villitys menisi äkkiä ohi eikä kovin montaa kuollutta tai vammautunutta ehtisi sinä aikana tulla.  ;D Mokomat kännykkävillitykset - ikään kuin jengi ei olisi jo valmiiksi paljon kännykän ääressä.  Saisikohan ne jotenkin nämä pelaajat pois muun liikenteen seasta jonnekin rauhallisemmille alueille, missä sivulliset eivät ole vaarassa.  ;D
Kieltämättä välillä tulee vastaan näitä pyörällä hurjastelijoita, joita joutuu väistelemään. Parempi olisi jättää kaikki kulkuneuvot parkkiin ja pelata jalkaisin. Kuitenkin suurin osa vastaantulijoista on osannut pelata ihan fiksusti.

Mutta vaikka osa aiheuttaakin vaaratilanteita, jaksan silti hehkuttaa tämän pelin positiivisia puolia! Onhan se sinänsä säälittävää, että aikuinen ihminen tarvitsee pelin mennäkseen ulos, mutta silti musta on tosi hienoa, että tämä peli on saanut mut ulos nauttimaan auringosta ja kesästä. Yleensä ulkoilen vaan jonkun muun pakottamana, mutta nyt olen juoksennellut yksinäni ympäriinsä. Välillä tuntuu, että tämä peli on ollut kohottanut mielialaa paljon paremmin kun mun masennuslääkkeet :D Ja itsekkäistä syistä toivon, että tämä villitys jatkuu vielä pitkään

And some people, dance.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 411
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #69 : 27.07.2016 12:52:11 »
Karvis, idiootteja on ilman pelejäkin. Tämä kenties lisää niitä pahimman villityksen ajaksi, mutta paljon kierreltyä olen nähnyt pääasiassa vain fiksuja pelaajia. Pelihän ei vaadi edes kännykän tuijottamista vaan se värisee, jos Poke tulee näyttöön. :p Toki ymmärrän turhautumisen, tyhmät ihmiset turhauttaa aina.

Tuolla Fabon puolella ihmiset miettivät, miten talvi vaikuttaa. Villityksen laantuessa porukka karsiintuu, mutta entäs Suomen talvi? Loskaa, loskaa, vettä, räntää ja sitten toivottavasti luntakin, josta päästään taas loskaan. Itsellä pelaaminen vähentynee, muttei lopu ja kävelyn osuus on suurempi. Kävelen nyt jo paljon, mutta on kavereiden kanssa istuttu pitkät tovit lureilla nauttien eväitä aurinkoisina keleinä. Talvella saattaa vilponen tulla persuuksille, jos istuskelee. ;D

Btw kirjoitin Harry Potter ficin (S) Pokemon Go:sta innostuneena. :P [/mainostus]
« Viimeksi muokattu: 27.07.2016 16:27:50 kirjoittanut Lauchuo »

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #70 : 27.07.2016 12:56:39 »
Siis musta on suorastaan nerokasta se, että on kehitetty peli, jolla saadaan porukkaa liikkeelle. Jos ne nyt vaan tämän alkuhuuman jälkeen vähän rauhoittuisi eikä tapahtuisi onnettomuuksia. Aina parempi, että ihmiset on ulkona ja liikkeellä kuin kyhjöttävät paikallaan kotona. Kunto kasvaa sohvaperunoilla kohisten, jos lähtevät Pokemonien perään ja vielä jos tuossa saa jotain palkintoja matkoista.  ;D Avauduin vaan noista henkilökohtaisista kasvaneista vaaratilanteista, jotka yhdistän tähän. ;D Itse en aio ladata peliä, koska en halua hurahtaa ja mä juutun kiinni kaikkeen mahdolliseen hyvin helposti, vaikka nämä onkin suunnattu nuorille.  ;D Itse asiassa mietin eilen, kun olin ulkona kännykkä kädessä, että luuleekohan vastaantulijat, että pelaan. ;D

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 652
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #71 : 27.07.2016 13:20:50 »
Karvis, itse huomaan ainakin olettavani jokaisen puhelin kourassa vastaan tulevan pelaavan :D Sitten hetken päästä tajuaa, että kyllähän ihmisillä tosiaan saattaa olla muitakin syitä räplätä puhelinta.

Itsekin mietin joku päivä sitä, että on ollut ihan fiksu veto sijoittaa julkaisu kesälle, koska talvi varmasti verottaa pelaajia. Nyt olen monesti istuskellut samassa paikkaa pitkän aikaa mutta pakkasella sitä ei varmasti tule tehtyä. Ja kyllähän vielä kylmällä voi lähteä ulos kävelemään, mutta räntäsateella ei kamalasti tee mieli kaivaa puhelinta esiin. Muutenkin ihan kiinnostavaa nähdä, kauanko tämä buumi kestää ja koska ihmisten innostus lopahtaa. Siinä vaiheessa, kun alkaa olla suurin osa pokemoneista kasassa ja tason nousuun vaaditaan naurettava määrä pisteitä, voi olla että pelaaminen jää aika monella. Vaikka eiköhän tässä jossain välissä ole lisääkin pokemoneita tulossa peliin. 

And some people, dance.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 411
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #72 : 27.07.2016 16:45:29 »
On tulossa lisää Pokeja. Nyt ollaan saatu nauttia kultaisesta ykkösgenistä. Loput genit tulee porrastettuina, mutta aikataulusta ei ole tietoa. Pelaajalehti uutisoi joten oletan paikkaansa pitävä. Niantic on myös vihjaillut, että tämä on vasta pieni osa siitä (vertasivatko 10% kai) siitä, mitä tullaan näkemään. Toki ykkösgenin ulkopuolelle ei yllä läheskään niin monen kiinnostus kuin ykkösgeniin. Mietin kyllä itsekin tuota, että ilmeisesti level 20 jälkeen tarvitsee 100 000 expaa level uppiin. Tuntuu hurjalta, mutta tyypit olisivat kuukaudessa level miljoonalla, jos niitä level uppeja saisi kaksi päivään, kuten alkutaipaleella. Pitäähän muissakin peleissä levuttaa pitkään ja jossain vaiheessa tulee maksimit vastaan.

“Are you aware of what the hyacinth represents?”

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #73 : 27.07.2016 19:19:55 »
Talvipakkasella on viheliäistä olla kännykän orja. Liian monta kertaa on tullut näpit jäässä kirjoitettua jotain viestiä. Ei varmaan tulisi porukalla pelattua niin ahkerasti kuin kesäkeleillä. Mun tuurilla mä innostun pahimpina kaatosadeaikoina, keskellä talvea, pahimpien työkiireiden keskellä tai silloin kun pitäisi lukea tenttiin. ;D

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 1 583
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • twitter
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #74 : 28.07.2016 10:04:46 »
Sillon ku pitäs lukea tenttiin/tehdä kouluun jotain kirjoitelmia, niin sitä innostuu ennemmin vaikka valkoisen seinän tuijottelusta XD

Multa karkas eilen melkein 500 CP:n Wartortle. Ai että ku kiukuttaa. Tietty kännykän piti alkaa lagii JUST silloin :< Olisin halunnu sitä niin paljon, etenki ku mulla ei vielä yhtään Wartortlea tossa pelissä ole.
No, sain sentään ekan 10 kilsan munani. Parisen kilsaa jo haudottu. Toivottavasti sieltä tulis jotain kivaa, jota mulla ei vielä ole.
On the wild and misty hillside
Fear is nature's warning
Hunger here is never far away

Kosmik

 • Talavatulat
 • ***
 • Viestejä: 2 728
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #75 : 28.07.2016 20:41:00 »
Äh, mua harmittaa, kun puhelin on niin vanha, ettei sillä voi pelata Pokemon Go:ta. :'D Aion ostaa uuden puhelimen ihan vain siksi, että pääsisin pelaamaan tota peliä. XD Ensin ajattelin Honor seiska premiumia, mut sitten äkkäsin jostain, että Honor kasikin on jo julkaistu Kiinassa ja että se tulee ehkä Eurooppaan elokuun lopulla. Mulla on nyt pakkomielle tosta Honor kasista, kun tuntuisi tyhmältä ostaa nyt kalliilla se seiska, jos kasi tulee kohta ja voin sitten ostaa sen tai seiskan, jonka hinta varmasti laskee, kunhan kasi rantautuu Suomeen. Joudun siis vielä odottamaan, että pääsen starttaamaan oman pelikokemukseni kunnolla. XD

Äidin puhelimella kokeilin Pokemon Go:ta viime lauantaina ja jäin heti koukkuun. Yhden päivän aikana kävelin 15 km poksujen perässä pienehköllä paikkakunnalla, mut kyllä sieltäkin pokemoneja ja -kouluttajia löytyi. B) Se hyvä asia mattimyöhäisenä olemisessa on, että voin kerätä jo ennakkoon pelivinkkejä talteen ja sitten hyödyntää niitä, jahka saan sen uuden puhelimen ja pääsen pelaamaan. :'D

Hei mietin muuten sitä startteripokemonin valintaa. Onko Charmanderiin vaikea törmätä itse pelissä? Entä Pikachuun? Tavallaan haluaisin valita startteriksi Charmiksen, mut tavallaan Easter Egg -Pikachukin houkuttelisi...

Lyra

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 875
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #76 : 28.07.2016 21:17:58 »
Minäkin Valoriin päädyin. Ihan mukavaa, vaikka kaikki kaverit onkin jossain ihan muualla... (eipä kauheesti tykänny, ku kuljen niiden mukana kaupungilla ja valitan aina, kun ne valtaa punasilta saleja. Mutta joo. Tänään oon saanu innostusta enemmän peliin ja menipä tuossa vihdoin se kymppikin rikki. Aikaisemmin ei ole tullut käveltyä, kun vietin tässä ulkomailla muutaman viikon ja siellä lähinnä wifien avulla pelasin

En tiedä muista kaupungeista toistaiseksi kuin vain tästä omastani, mutta jotenkin tuntuu, että pokestoppeja on täällä TOSI paljon vähemmän kun Madridissa, jossa siis alotin pelaamisen. Onko stopit jotenkin suhteutettu asukasmäärään vai miten se homma toimii?

Tunnustan myös itse, että enemmän tulee kerättyä niitä kaikkein söpöimpiä pokeja ja muista lähinnä tahtoo eroon, mutta kun ne vaan on söpöjä....:)

Matkalaturia kannoin tänään mukana, kun tuo peli syö kuitenkin ihan jäätävästi akkua. Oli kanssa kohtalaisen paljon ongelmia gpsn ja yhdistämisen kanssa, mutta saattoipa vika olla pelkästään munkin puhelimessa.

Mutta mitäs tässä, huomenna uudestaan:)

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 385
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #77 : 28.07.2016 22:20:55 »
En tiedä muista kaupungeista toistaiseksi kuin vain tästä omastani, mutta jotenkin tuntuu, että pokestoppeja on täällä TOSI paljon vähemmän kun Madridissa, jossa siis alotin pelaamisen. Onko stopit jotenkin suhteutettu asukasmäärään vai miten se homma toimii?
PokemonGo on rakennettu Nianticin toisen pelin, Ingressin, päälle. Ingressissä luodaan portaaleja erilaisiin kulttuurisiin tai historiallisiin kohteisiin, ja näitä portaaleja on pääosin käytetty pohjana pokestoppeja luotaessa. Täten on erittäin todennäköistä, että Madridissa niitä on ollut huomattavasti enemmän kuin missä tahansa vähänkään pienemmässä Suomen kaupungissa.

Minäkin olen kuluttanut kilometrejä pelin parissa. Omassa puhelimessani gps ei toiminut, käytin huollossa eikä se toimi vieläkään. Onneksi sain lainata kaverin puhelinta, mutta siinä taas on simkortti-ongelmia ja todella huono akku (tosin matkalaturi tuli jo hankittua). Nyt alkoi uuden puhelimen katselu, koska olen kyllästynyt siihen, että tavarani ovat aina niin kämäsiä ja huonosti toimivia.

Sain viimein kerättyä tarpeeksi Eeveitä että voin evolvata! Ensimmäisen evolvauksen taidan antaa mennä omalla painollaan ja sitten ehkä seuraavan kohdalla harkitsen nimikikan käyttämistä - tosin fiksuinta olisi odottaa, että saa kaksi muotoa ja sitten nimeää itse sen kolmannen.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 652
 • © Ingrid
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #78 : 28.07.2016 23:30:25 »
Hii, sain tänään vallattua ensimmäisen salini ihan omin avuin! Olen lähinnä keskittynyt poksujen keräämiseen, enkä edes katsellut, mikä tilanne saleilla on, koska mulla ei ole mitään hyviä pokemoneja, joilla taistella. Tänään kuitenkin päätin, että käyn töistä tullessa katsastamassa lähisalin (koska tiesin, ettei sen luona enää tähän aikaan pörrää porukkaa) ja taistelen siellä, oli vastassa mitä vaan. Mutta kävikin mahtava tuuri ja salia oli vartioimassa vain yksi Pokemon, joten valloitus kävi helposti. Mutta ei näillä poksuilla vieläkään kovempien salien valloittamisesta edes haaveilla. Ja pelikaverit on tällä hetkellä jossain korvessa, joten ei voi tehdä yhteistyötäkään.

Hei mietin muuten sitä startteripokemonin valintaa. Onko Charmanderiin vaikea törmätä itse pelissä? Entä Pikachuun? Tavallaan haluaisin valita startteriksi Charmiksen, mut tavallaan Easter Egg -Pikachukin houkuttelisi...

Charmanderin sain itse munasta, mutta muuten ei ole tullut yhtään vastaan, enkä ole yhtään Pikachuakaan nähnyt. Squirtleja ja Bulbasaureja sen sijaan on molempia muutama. Joten ainakin oman kokemuksen mukaan noihin molempiin on vaikea törmätä.

Itse en edes alussa tajunnut, että aloituspokemonin saa valita. Luulin, että se Bulbasaur oli pakko pyydystää, kun se ruudulle lävähti, enkä tajunnut, että olisin voinut valita jonkun muunkin pokemonin. Toisaalta hyvä, että se sattui olemaan juuri Bulbis, joka siihen nenän eteen hyppäsi, koska sen olisin muutenkin halunnut.

And some people, dance.

Ingrid

 • Ryövärintytär
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 261
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #79 : 29.07.2016 08:11:47 »
Olen samaa mieltä siitä, että aika onnekkaita ovat jotkut pekaajat olleet mitä tulee noihin vaaratilanteisiin. Tosin oon mie lisäksi sitäkin mieltä, että kyllä jokaisella tätä peliä pelaavalla pitäisi olla korvien välissä jo sen verran järkeä, että kun ajetaan autolla tai pyörällä niin silloin pitäisi huomion olla ihan jossain muualla kuin siinä kännykän näytössä. Jos on ikää ajaa autoa tai mopedia niin silloin pitäisi päässä liikkua jo muutakin kuin silmät. Sama koskee kävelijöitä, jotka kirmailevat autotielle ihan holtittomasti. Kyllä jokainen tietää, miten liikenteessä tulisi käyttäytyä, joten vaaratilanteita luovat vain ne, jotka tekevät sitä tyhmyyttään tai välinpitämättömyyttään. Ja jos lapsi on vielä niin nuori että vanhemman pitää hänelle luoda tunnukset peliin, niin eikö tässä kohtaa pitäisi kellot jo vähän kilkattaa sen merkiksi, ettei sitä pikkupirpanaa välttämättä kannata yksikseen lähettää teille temmeltämään. Ilo on toki ollut katsella sellaisiakin perheitä, joissa pienemmät lapset liikkuvat ulkona vanhempiensa kanssa ja pelaaminen sujuu muitta mutkitta ja paljon turvallisemmin. Vahinkoja on sattunut liikenteessä ja tulee aina sattumaan, ja vaikka tämä peli joitain hurjapäitä inspiroikin rikkomaan liikennesääntöjä niin kyllä se vika löytyy minun mielestäni sieltä omien korvien välistä. :) Onhan otsikoissa ollut tämän pelin lisäksi myös esimerkiksi pikkulasten buumi leikkiä autotiellä ja kisata, kuka uskaltaa maata pisimpään keskellä tietä - aivan järjetöntä puuhaa, kirjaimellisesti.

Lainaus
Hei mietin muuten sitä startteripokemonin valintaa. Onko Charmanderiin vaikea törmätä itse pelissä? Entä Pikachuun? Tavallaan haluaisin valita startteriksi Charmiksen, mut tavallaan Easter Egg -Pikachukin houkuttelisi...
Riippuu taas hieman alueesta ja tuuristakin, mihin poksuihin sattuu törmäämään ja mitä eggseistä saa! Mie oon saanut jo kaksi Pikachua kahden kilometrin eggseistä, ja on niitä toisinaan näkynyt luonnossakin. Charmanderin sain myös eggsistä, mutta niitä ei ole luonnossa näkynyt, kuten ei myöskään Bulbasauria! Minulla oli Bulbasaur starttipoksuna, Squirtleja olen löytänyt tästä porukasta selvästi eniten. :)

Hyvä Kiirsu! :D Gymihommat on kyllä kivoja, ja varsinkin hyvällä porukalla pelaaminen on hauskaa. Mie ja miekkonen tuossa yksi ilta puolustettiin meidän salia kuin viimeistä päivää ja onnistuttiinkin siinä, vaikkakin sitten seuraavana päivänä gymi oli lopulta vallattu ja meidän poksut potkittu pihalle. :D

[mainostus]Koska Odokin hieman tuolla mainosteli niin minäkin uskallan mainita, että poksuavoja saapi täältä![/mainostus]