Kirjoittaja Aihe: Tv-sarjat #2  (Luettu 146429 kertaa)

Kosmik

  • ***
  • Viestejä: 3 891
  • ava © Ingrid
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #580 : 19.03.2024 21:31:06 »
Lainaus käyttäjältä: Pipe
Mä kirjoitan ficciä Wilmonista tai oikeestaan kahta ficciä, jos jotakuta kiinnostaa ni saa kertoa, et kannataako julkaista sitä täällä? :)
Totta kai julkaiset! Tulen ehdottomasti lukemaan ja yritän saada kommenttiakin sitten aikaiseksi. ^^

Pipen kanssa olen kyllä samaa mieltä Edvinin näyttelijäntaidoista. Jättää mielestäni monet vanhemmatkin näyttelijät varjoonsa. Willen hahmo oli mielestäni koko sarjan suola. Osasi niin hyvin välittää hahmon tunne- ja kokemusmaailman katsojalle asti, että missään kohtaa en ollut hakoteillä sen suhteen, mitä Wille käy sarjassa läpi. Harvoin saa jotenkin noin hyvin kiinni jostain tietystä hahmosta ja sen koko olemuksesta. Ihan ilmiömäistä näyttelemistä. Toivottavasti Edviniä nähdään jatkossa vielä monessa sarjassa tai elokuvassa tai mitä nyt haluaakaan tehdä. :D

Fairy tale

  • ***
  • Viestejä: 2 808
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #581 : 20.03.2024 11:53:19 »
Katsoin eilen vielä tuon Young Royals dokkarin ja voi veljet siitä tekemisestä kyllä paistoi se, että sitä on ollut kivaa tehdä tuolla porukalla!  :)

Spoiler: näytä
Kolme vuotta on pitkä aika kokoonatua samalla porukalla tekemään juttua - sarjaa. Voi että olivat kyllä onnistuneet löytämään oikeat ihmiset oikeisiin rooleihin. Ja oli kiva kuulla, kuinka osa puheenvuoroista/repliikeistä on muotoutunut nuorten omata suusta, kun on omaksuttu se oman hahmon rooli. Koska sarjasta paistaa kyllä sellainen nuorten oma maailma.


Ja sarjasta vielä:
Spoiler: näytä
Niinkuin Pipekin totesi, niin viimeinen jakso paketoi ja toi selkeyden kaiken sen päälle, mitä kaikkea aikaisemmissa jaksoissa tapahtui, vastoinkäymisiä, solmuja, kurjaa oloa jne. En kyllä millään haluaisi uskoa että se on loppu nyt. Koska keskeiset hahmot saivat vasta lukion ensimmäisen vuoden päätökseen. Sarja tarjosi jonkinlaisen päätöksen, johon voi olla tarpeeksi tyytyväinen ja jää varmasti elämään ihmisten mielissä. Ihan kuin toivottaisi että fanit jatkavat tästä omilla teksteillään.
« Viimeksi muokattu: 20.03.2024 19:14:08 kirjoittanut Fairy tale »

luukkucom

  • ***
  • Viestejä: 16
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #582 : 20.03.2024 19:09:16 »
Nyt kun oon vähän toipunut Young Royalsin menetyksestä niin tänään tulikin jo seuraava itselle odottamisen arvoinen uutinen:

Heartstopperin 3.kausi ilmestyy Netflixiin lokakuussa 2024. Aika pitkä aika odottaa, mutta sen mitä oon lukenu uutisista niin tulossa on mielenkiintoinen ja varmasti odottamisen arvoinen kausi.

Uutena hahmona mukaan tulee ainakin Charlien isosiskon uus tuttavuus Michael. Näyttelijän nimeä en nyt tähän hätään muista. Pari muutakin uutta hahmoa tulee.

Tulevia teemoja laitan spoilereiden alle sen mitä nyt englannin kielisestä tekstistä ymmärsin:

Spoiler: näytä
Mielenterveysongelmat, Nickin ja Charlien mahdollinen eka kerta, yliopistohakuja


Aaa, on kyllä pitkä aika tulossa odotusta. Olettaisin, että kausi perustuu sarjakuvien nelos ja vitososiin

luukkucom

  • ***
  • Viestejä: 16
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #583 : 01.04.2024 17:20:06 »
Tässä pääsiäistä viettäessä ja kun on vähän aikaa kulunut Young Royalsista, niin oon saanu paljon uusia näkökulmia tuosta viimeisestä kaudesta. Laitan ne nyt spoilereiden alle, vaikka aika moni täällä onkin jo kauden katsonut (itse en ookkaan kattonu kun varmaan jo ainakin 10 kertaa kauden läpi  :D)

Spoiler: näytä
Viimeinen kohtaus paljasti sen, miten tuon tarinan kuuluikin päättyä Wilhelmin ja Simonin osalta. Kautta katsoessa näki, että jos jotkut henkilöt kuuluu toisilleen niin ne ovat kyllä Simon ja Wille. Kuinka monta kertaa ne sanoivat toisilleen tuolla viimeisellä kaudella, että rakastan sinua? Willen liittyminen kuoroon, että saisi nähdä poikaystävää koulun jälkeen, kaikki kaipaavat puhelut kun koulussa on uudet säännöt, kaikki suudelmat, Willen sanat: "menetin elämäni rakkauden". Ja lopussa se, että Wilhelm luopui kruunusta vaan, että saisi olla Simonin kanssa. Tuo jos mikä on tosirakkautta.

Ennen viimeistä kohtausta kun Wille istui autossa ja sanoi vanhemmilleen, ettei halua olla kruununprinssi niin äidin ja isän kasvoilta oikein näki ilman sanojakin seuraavan: "Seuraa sydämesi ääntä ja mene elämäsi rakkauden perään, me hyväksymme sen"

Kaikki muut vaihtoehdot olisivat olleet lähinnä katsojien kiduttamista ja Edvin ja Omar olisivat saaneet vaan huonoa palautetta niskaansa