Kirjoittaja Aihe: Myrsky | K11 | Teddy/James Sirius | morning after -draamapala  (Luettu 2418 kertaa)

Auro

 • ***
 • Viestejä: 1 840
Otsikko: Myrsky
Kirjoittaja: Auroora

Ikäraja: K11
Genre: draama ja lähes liiankin ongelmallinen sanojen kääntelyvääntely
Paritus: Teddy/James Sirius

Haasteet: 12+ virkettä XI, Vuosi raapalehtien V, Yhtyeen tuotanto II (12 - The 1975)
Yhteenveto: Tyynyliinoissa on edelleen Victoiren jäljiltä ripsiväriä.
A/N: Tämä on Artelle, joka on pyydellyt minulta lisää Ted/Jayta. Vähän tämä oli tällainen kokeilu, en ole koskaan ennen edes harkinnut osallistuvani 12+ virkkeeseen, mutta nyt kun tsekkailin noita sanoja, tuli sellainen olo, että hitto vie, nyt lähtee. En tiedä, lähtikö, mutta oli aika hauskaa. c':
Myrsky

Teddyn sormet ovat menneet sotkuun Jamesin märkiin, takkuisiin kiharoihin, taas. Se on sellainen aamu, joka olisi ennen tuntunut haamusäryltä kerran murtuneessa värttinäluussa, mutta nyt se on enemmänkin pehmeä henkäisy iholla.

Kun laittaa silmät kiinni, luomien alla polttelee kuumeisesti. Se johtuu ehkä myrskyisestä mielestä, jossa ajatukset ovat vaahtopäitä

tai se johtuu kuudesta vuodesta heidän välillään. 


Sängyn vieressä ovat Jamesin housut ja Teddyn paita. Se on se, mitä on kahden ihmisen rappiosta jäljellä; yksittäisiä vaatekappaleita ja hulluna kylkiluiden alla hakkaava sydän. Siitä, heiltä, Teddyltä puuttuu tasapaino, jokin voima joka pitäisi kaidalla tiellä ja pystyssä.

(Ja vaikka Teddy kuinka yrittää olla kuuntelematta, hänen korvakäytävässään James yhä huohottaa kaikuna Teddy, Teddy, Teds, rakastanrakastanrakastan.)

Teddyn sisällä on halkeilleita palasia, joihin on poltettu J S P uudestaan ja uudestaan. Halkeamien välissä on tyhjää tyhjää, johon Teddy katoaa ilman Jamesia (ja se on tavallaan tragikoomista). Teddy huokaisee, hänen sormiaan kihelmöi, kun hän muistaa, kuinka ne ovat vain hetkiä aikaisemmin tutkineet jokaisen tuuman Jamesin ihosta.

Hiljaisuus on harmaata ja se heijastuu seinistä.

Teddystä tuntuu, kuin joku (James) olisi pudottanut hänet jostain korkealta. Teddy on sirpaleita ja halkeamia, rikottu, hajalla, rakastunut. Ja siinä on jotain väärin, koska tyynyliinoissa on edelleen Victoiren jäljiltä ripsiväriä.


Ikkuna on raollaan ja ulkoa kuuluu, kuinka jonkun koira haukkuu.


James liikahtaa unissaan, painaa kuuman vartalonsa lähemmäs Teddyä, eikä Teddy voi olla huomaamatta, kuinka myrskypilviin on karannut häivähdys kultareunuksia, kuinka vatsanpohjassa läikkyy. Joskus Teddy yrittää unohtaa sen, että on aikoinaan lukenut Jamesille satuja silinterihattuisesta miehestä ja tämän puhuvasta koirasta – joskus Teddy haluaa muistaa juuri sen ja jokaisen yksityiskohdan heistä. Se, he, ei ole ollut kepeä lasku pehmeälle alustalle, vaan se on ollut ilmakuoppia ja rupisia polvia.

Ennen Teddystä rakkaus oli vapaapudotus ja harhauskoisten kulttien väkisinrakentama nirvana. Mutta James on sulattanut ikiroutaa ja vanhoja patoumia, muuttanut Teddyn maailmankuvaa ja saanut uskomaan satuihin ja rakastelun keskellä suoraan suuhun kuiskittuihin mantroihin (rakastanrakastanrakastan). 


Teddylle James on kuin painotetut nopat, joiden lukema on aina sama: jää.
   Ja James on kuin itään laskeva aurinko, joka kääntää maailman ympäri.
      Ja James on kuin sen riehuvan myrskyn jälkeinen meri, jonka vesi on kirkasta ja välkehtivää.

Ja Jamesin edessä Teddy on puolustuskyvytön (muttei luopuisi mistään).Sanalista: 1. märkä 2. värttinäluu 3. kuumeinen 4. vaahto 5. housut 6. rappio 7. tasapaino 8. huohottaa 9. halkeillut 10. tyhjä 11. tutkija 12. hiljaisuus 13. pudottaa 14. sirpale 15. ripsiväri 16. koira 17. häivähdys 18. silinteri 19. lasku 20. kultti 21. routa 22. noppa 23. itä 24. vesi 25. kyvytön
« Viimeksi muokattu: 15.04.2018 20:21:32 kirjoittanut Auroora »

än yy tee nyt
kerrankin et pelännyt

VilmaGranger

 • Vieras
Ihan mahtava ficci! Siis oon vaan niin rakastunut Jamesin shippaamiseen Teddyn kaa et aah. Tosi ihanasti kirjotettu

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 053
Aa tämä oli minulle! Hihkuin kyllä ilosta, kun hoksasin sun tehneen näistä lisää, mutten sitten silloin ehtinyt lukea. Kiva yllätys näinkin. (:

Hei vau, olet saanut vaikeatkin sanat liitettyä tekstiin aivan mielettömän hyvin. Potter-fandom huomioon ottaen ainakin itse kiroilin nin silinterin, ripsivärin kuin koirankin kanssa, mutta niitä ei olisi kyllä osannut sen kummemmin miettiä tässä, jos ei olisi tiennyt sanalistaa etukäteen. Todella hienosti kirjoitettu, onnittelut.

Ja sitten ah, Teddy/James!

Lainaus
Teddyn sormet ovat menneet sotkuun Jamesin märkiin, takkuisiin kiharoihin, taas.
Ihana aloitus. Näiden kahden kanssa olen aina ihan sulaa vahaa ja ah. (Pahoittelen, tästä kommentista ei tule mitään muuta kuin ihkutusta.)

Lainaus
(Ja vaikka Teddy kuinka yrittää olla kuuntelematta, hänen korvakäytävässään James yhä huohottaa kaikuna Teddy, Teddy, Teds, rakastanrakastanrakastan.)
Halkeamien välissä on tyhjää tyhjää, johon Teddy katoaa ilman Jamesia (ja se on tavallaan tragikoomista).
Harrastan itsekin omissa teksteissäni tätä ah-niin-ihanaa toistoa, joten sun tekstejä on mahdottoman kiva lukea, kun teet ihan samaa! Piti vaan sanoa, että paras tehokeino ikinä.

Tekstin fiilistelyä oli ihana lukea. Morning after -draamapala kuvaa tätä valtavan hyvin, ja tällä parituksella tällaista on just parhainta lukea. Ihanaa vähän angstihtavaa draamaa. Tykkään siitä, miten tämä kaikki tuntuu olevan Teddyn pään sisällä, kun samaan aikaan James tuntuu olevan niin ihanan tietämätön kaikesta ja vaan nauttivan ihanasta elämästä rakastamansa miehen kanssa. Miten se onkin, että näistä hahmoista on tullut kaikissa teksteissä juuri tällaisia - on ihanaa, kuinka Potter-fandom yhdessä rakentaa yhteistä fanonia näistä. (: Ihanaa, tykkään, ihanaa, tykkään! :D

Pitäisikö tuo J S H olla muuten J S P? Ja tuolla loppupuolella Teddystä rakkaus on kai pitäisi olla oli.

Loppulauseet ovat aika korukielisiä, mutta tykkään siitä, miten ne on sijoiteltu toisiinsa nähden. Teddy on niin valloittava rakastaessaan Jamesia kaikista epäilyistä ja epävarmuuksista huolimatta. (: Kiitos tästä, lisää!  :P
« Viimeksi muokattu: 16.03.2016 10:29:45 kirjoittanut Arte »


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 768
 • Try me.
Moikka! Nappasin tän kommenttikampanjasta, kun ihana Arte sinne tän linkkasi, ja pitää kyllä kiittää isosti, sillä en ehkä koskaan olisi törmännyt tähän, ellei Arte olisi tätä kommenttikampanjaan laittanut! Kiitos siis siitä, ja kiitos sulle Auro, että oot kirjoittanut tällaisen!

En kauheasti lue kolmannesta sukupolvesta muutenkaan, mutta ilmeisesti pitäisi. Ainakin sulta. Tämä oli suloinen ja jollain tapaa osittain myös hieman surullinen (koska tyynyliinoissa on vieläkin Victoiren ripsiväriä, eikä suhdekaan oikein tunnu sallitulta). En osaa oikein päättää, pidänkö enemmän noista kursivoiduista vai suluissa olevista kohdista, vai mistä, koska tuntui, että tässä tekstissä kaikki oli niin koskettavaa.

Mun mielestä on myös ihan äärettömän hienoa, miten oot saanut nuo sanat sulautettua tähän tekstiin. Oon lukenut jo useamman näitä 12+ virkettä haasteen tekstejä tältä kierrokselta, ja vaikka kaikki on olleet mielettömän hyviä, niin tuntuu, että aina välillä joku sana on sieltä pompannut esiin, mikä on ihan ymmärrettävää. Mutta tätä tekstiä lukiessa oikeasti välillä unohdin, että tää on 12+ virkettä haasteen teksti, ja kun sitten muistin ja luin lauseen uudelleen, oli välillä vaikea muistaa, mikä sana siellä oli tuosta haasteesta ja jouduin oikeasti katsomaan tuosta listasta :D Jotenkin ne sopii niin hyvin, ja pidän erityisesti siitä, miten oot saanut jotkin yksittäiset sanat yhdistettyä näteiksi yhdyssanoiksi. Yh, osaisinpa mäkin!

Kuten ehkä saatoit jo huomata, niin tykkäsin tästä. Ihan hirveän paljon! Iso kiitos tämän tekstin kirjoittamisesta, ja pitänee oikeasti jatkossa lukea sulta enemmän tekstejä, kun ne kerran on näin kauniita!

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3

Auro

 • ***
 • Viestejä: 1 840
VilmaGranger: kiitos!

Arte: Ihanaa, että tykkäsit! Silinteri oli kyllä aika tuskainen eikä oikein mennyt mitenkään nätisti minnekään, mutta se taisi olla ainoa, jonka takia jouduin vähän aikaa painimaan. Teds/JJ on kyllä vähän sellainen paritus, että kaikki menee samoilla urilla koko ajan, eipä sillä että se olisi huono asia! Tavallaan ihan nautinnollista. :---D (Nauroin liika JSH:lle, koska mitä ihmettä oon ajatellut? James Sirius Harry? James Sirius Hotter? :-------D) Jee kiitos kommentista! Lupaan lupaan, että kyllä näitä vähän tulee lisää. c:

Lauchuo: (jonain päivänä opin kirjoittamaan sinun nikin kerralla oikein.) Huu, Arten syy siis! c': Ilman Artea kukaan ei varmaan lukis minun Teddy/Jameseja. Tää on minun eka 12+ virkkeen teksti ja tästä tuli nyt kamalat paineet, että entä jos osallistun joskus uudestaan enkä enää osaakaan! :D Nau. Kiitos paljon kommentista ja tervetuloa viettämään iloista Teddy/James-aikaa kanssani!

- Auro

än yy tee nyt
kerrankin et pelännyt

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 515
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
12+ virkettä -haasteen tekstit on aina mielenkiintoisia luettavia, joten pitääpi katsella, miten sä olet onnistunut siinä. Vieläpä, kun omien sanojesi mukaan et ole aiemmin kokeillut sitä haastetta! (:

Jahah, moneskohan kerta tänään, kun mä jään sanattomaksi tekstin edessä? :'D Mutta siis, ei tästä kyllä mitenkään huomaa, ettet ole aikaisemmin kirjoittanut 12+ virkettä -haasteeseen, koska tässä ei ollut sitä sellaista jäykkyyttä, mitä joissain tuon haasteen teksteissä on, kun pitää saada nuo sanat sopimaan juuri siinä tietyssä järjestyksessä sinne tekstiin. Tykkään muutenkin tämän tekstin asettelusta, kuinka tämä on näin ihanan ilmavaa, ja yhdessä kohtaa yksittäinen virkekin on jaettu kahdelle eri riville. Se jotenkin rytmittää tätä tekstiä tosi kivasti. (:

Apua, en mä oikeasti osaa sanoa tästä mitään järkevää, mutta siis tykkäsin kyllä tosi paljon! (: Jotenkin kolmannesta sukupolvesta tulee luettua todella vähän, tiedä sitten miksi, mutta ehkä sitä pitäisi panostaa vähän enemmän ja yrittää lukea näistä nuoremmistakin tapauksista enemmän. (: Heistä kun ainakin saa vaikka ja mitä aikaiseksi, koska ei ole canonia sotkemassa kuvioita kovinkaan paljoa. :D

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

Sokerisiipi

 • Teekuningatar
 • ***
 • Viestejä: 4 099
Ou jeah, tämä oli tosi hyvä. Niin sinua. Todella nautinnollinen ficci suurissa (kielletyissä) tunteissaan, kivussa, syyllisyydessä ja repivässä, pelottavan todellisessa rakkaudessa. Tämä hyväili ja helli aisteja, herätti upeita mielikuvia, oli epätodellisen todellinen, you know. Oikea myrsky alusta loppuun, mutta onneksi lopussa tyyntyy, ei ehkä onnellisesti, mutta jollain tavalla päättäväisesti.

Kiitos <3


hei rakas kerro mulle
mikä on tää tunne
kun ei riitä linnunratakaan

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 677
Tätä luki mielellään. Teddy niin kovin suurissa tunteissaan ja onneksi siinä todellisuudessa että James on siinä hänen vierellään, lämpimänä ja tyynnyttävänä vieden Teddyn myrskyt pois.

Kiitos tästä.  :)

Auro

 • ***
 • Viestejä: 1 840
LillaMyy: (voi ei miten noloa vastata monen vuoden jälkeen haha sorii!) tykkään teddy/jamesissa just siitä, että ei ole mitään canonia (koska tbh en laske cursed childia tai mitään muutakaan actual kirjojen jälkeen tullutta enää canoniksi), mitä pitäisi seurata. se antaa t o d e l l a paljon vapauksia ja en tiiä, vaikka tykkään kirjottaa canon compliantia niin näiden kanssa! ei tarvi! :D se on ihan mukavaa vaihtelua. rakenteesta ja muusta en osaa sanoa mitään, tässä näkyy niin minun 2015-2016 tyyli ja ei sillä, ihan hauska tuokin, mutta poikkeaahan tuo aika paljon siitä, mitä kirjotan nykyään. :') kiitos kommentista ja kiva että tykkäsit!

Sokerisiipi: kiitos! tosin as said, aika 2015-16!auroa tämä noin rakenteellisesti ja näin, mutta silti. kiva että tykkäsit!

Fairy Tale: kiitos kommentista ja kiva että maittoi. c:

än yy tee nyt
kerrankin et pelännyt

Violetu

 • Rohkupuusku
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • End of the line
Ai että, tää oli nättiä. Niin soljuvaa ja runollista, minulle välittyi tämän kirjoittamisen mielihyvä/se, että tykkäsit kirjoittaa tätä.
Tykkäsin kovin siitä, miten jätit välimerkkejä välillä pois, ihan niin kuin ihmisajatuskin, ei ne ole selkeitä alkujen ja loppujensa kanssa.
Tästä tuli sellainen olo, että alkoi tehdä mieli kirjoittaa, kiitos ^^
Vie minut kanssasi yöhön ja
seikkailuun.

Avaruuspiraatti

 • ryöväriruhtinas
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 688
 • Psychrolutes marcidus
Aa, tämä oli yhtä kaunis ja kirpaiseva (ehkä vähän toiveikkaampikin) kuin se edellinen, jonka luin. Teddy on kyllä niin mennyt mies.

Ei minulla oikein ole mitään järkevää sanottavaa ikinä, joten: kiitos.