Kirjoittaja Aihe: Ikuisuus on pitkä aika | S | Dramione  (Luettu 1621 kertaa)

Crysted

 • Queen of sad songs
 • ***
 • Viestejä: 3 278
 • inFINIty
  • Listaukseni
Ikuisuus on pitkä aika | S | Dramione
« : 24.06.2015 22:40:05 »
Nimi: Ikuisuus on pitkä aika
Kirjoittaja: Crysted
Ikäraja: S
Paritus: Dramione
Genre: Fluffy, pikkiriikkisen angstia myös
Yhteenveto: Ethän ikinä jätä minua?
Disclaimer: Rowling omistaa hahmot ja paikat, minä vaan mielikuvitukseni
A/N: Osallistuu haasteisiin Fandomkohtaiset OTP:t -haaste, Fluffy10, Kirjoita & kommentoi -haaste, OTP10 #3, FF100 sanalla valinnat ja Ficlet300 sanalla ikuisuus

Avatessaan raskaan oven, Dracon silmät joutuivat hetken aikaa totuttelemaan hämäryyteen. Hänen katseensa kiinnittyi heti huoneen perällä roihuavaan takkatuleen, jonka ääressä istumassa saattoi nähdä Hermionen vallattoman hiuspehkon. Huone ei ollut pieni eikä suuri, vaan juuri sopivan kokoinen. Se oli sisustettu Tylypahkalle tyypillisesti hieman vanhahtavasti: puisilla tasoilla, suurella kastanjanruskealla matolla ja koristeellisilla seinäkankailla. Tarvehuone oli ehdottomasti Dracon lempipaikka koko koulussa. Muutamille senkeille ja pöydille oli aseteltu kynttilöitä, jotka lepattivat pojan kulkiessa niiden ohi. Hermione ei huomannut Dracon tuloa, joten poika saattoi tarkkailla tyttöä hetken. Tämä istui aivan takan edessä intialaiskuvioisen tyynyn päällä, jonka kaksoiskappale oli asetettu lattialle odottamaan toista istujaa. Hermionella oli kädessään paksu kirja, jonka sivuja tämä käänteli ja siveli varoen, kuin käsittelisi juuri maailman kalleinta aarretta.

Draco pysähtyi metrin päähän tytöstä, pienen sohvan taakse ja oli jo sanomassa jotain ilmoittaakseen, että hän oli paikalla. Jokin kuitenkin esti häntä sanomasta mitään. Hän ei kehdannut rikkoa Hermionen rauhallista, mutta keskittynyttä lukemista. Aina välillä tytön otsa kurtistui sen merkiksi, että jotain oli ilmaistu epäselvästi. Otsa kuitenkin sileni hetken päästä, sillä oli hyvin harvoja asioita, joita tyttö ei ymmärtäisi. Ja jos niin kävisi, tämä ei luovuttaisi ennen kuin ymmärtäisi asian perinpohjaisesti. Hermione hymähti jollekin ja käänsi sivua. Draco katsoi lumoutuneena tytön vienoa hymyä, joka jaksoi sulattaa hänen sydämensä kerta toisensa jälkeen. ”Hei”, yksinäinen sana karkasi Dracon huulilta automaattisesti.

Hermione hätkähti ja käänsi katseensa poikaan. ”Draco, kauanko sinä olet siinä seissyt?” tämä sanoi syyttävällä äänensävyllä hieman närkästyneesti. Draco virnisti ja kiersi sohvan istuakseen oranssinpunaiselle tyynylle tytön viereen.

”Minusta on vain ihana katsella sinua”, Draco sanoi ja otti Hermionen käden omaansa. Tyttö laski kirjan maahan, vedettyään ensin karmiininpunaisen kirjanmerkkinauhan lukemansa kohdan merkiksi. Jotkut tytöt joutuivat paniikin valtaan jos he hukkasivat meikkisiveltimensä, mutta Hermionelle sai aikaan samanlaisen reaktion, jos joku uskalsi sekoittaa tytön kohdan kirjassa, jota tämä oli lukemassa. Draco oli huomaavinaan hennon punan nousevan tytön poskille. Hermione painoi päänsä Dracon olkapäälle, ja poika kietoi kätensä tytön ympärille.

He istuivat siinä kauan, rauhassa katsellen hiljalleen sammuvaa tulta. ”Draco?” Hermione kuiskasi rikkoen hiljaisuuden.

”Niin?” Draco kehotti tyttö jatkamaan ja siveli tämän hiuksia.

”Ethän ikinä jätä minua?” tyttö kysyi pienoinen huoli kaikuen läpi sanojen.

Draco oli hetken vaiti. Hermione nosti päänsä ja katsoi Draco kasvoihin. Poika hymyili hieman ja vastasi: ”Ei, en tietenkään.”

Hermione painoi pienen suudelman pojan huulille ja painoi päänsä takaisin tämän olkapäälle. Ei mennyt kauaakaan, ennen kuin hän oli jo lipunut höyhensaarille.

Ne neljä pientä sanaa saivat Dracon todella miettimään. Ethän ikinä jätä minua? Ikinä. Koskaan. Ikuisuuteen. Se oli pitkä aika. Se vaikutti sitoumukselta. Velvoitteelta. Vastuulta.

Varovasti Draco asetti tytön pään tyynylle olkapäänsä sijasta ja nousi pystyyn.

Ethän.

Ikinä.

Jätä.

Minua.


Ne neljä samaista sanaa kaikuivat Dracon päässä kuin tyhjässä huoneessa. Poika perääntyi hiljalleen kauemmas, kunnes kohtasi oven. Hän vilkaisi vielä lattialla makaavaa tyttöä ja tämän takana punaisina hehkuvia hiiliä, joissa viimeisetkin liekit olivat sammumassa. Epäröityään hetken, poika avasi kuitenkin oven ja jätti tytön yksin hämärään.
« Viimeksi muokattu: 24.06.2015 22:55:10 kirjoittanut Crysted »

Never underestimate the power of fanfiction

DragonHeart58

 • ***
 • Viestejä: 273
 • Use your imagination
Vs: Ikuisuus on pitkä aika | S | Dramione
« Vastaus #1 : 25.06.2015 13:26:48 »
Etsin tässä jotakin sopivan sokerista pikku makupalaa luettavaksi, ja ilahduin kovin kun huomasin, että tällainen ihanuus on täällä <3

Tämä oli minusta sellainen mukavan lyhykäinen pätkä, joka kuvaili hienosti pientä suloista tapahtumaa. Kuitenkin tässä lukija pääsi tuon Dracon kanssa pohdiskelemaan sitä ikuisuutta, ja mitä se oikeastaan tarkoittaa. Yhdyn Dracon mielipiteeseen, että ikuisuus on pitkä aika, ja sanana se on vahva ja kattaa paljon asioita. En siis ihmettele, että asia mietitytti häntä. :)

Draco oli huomattavan paljon pehmeämpi ja lempeämpi kuin perinteisesti, mutta minua se ei haitannut. Hermione puolestaan oli minusta kuvattu hyvin hermionemaiseksi, mikä pisti hymyilemään. Jotenkin niin aitoa tuo hänen kulmiensa kurtistelu silloin kun jotakin kohtaa ei olla sanottu tarpeaksi selvästi, tiedonjanoinen kun hän on :D. Olen myös sellainen toivoton romantikko, että mulle tulee huulille aina sellainen hölmö awws-hymy kun jotakin söpöä tapahtuu, kuten vaikka se kun Draco tarkkailee Hermionea tai toteaa, että hänestä on ihana katsella Hermionea :3

Lempikohdakseni nousi tämä:

Jotkut tytöt joutuivat paniikin valtaan jos he hukkasivat meikkisiveltimensä, mutta Hermionelle sai aikaan samanlaisen reaktion, jos joku uskalsi sekoittaa tytön kohdan kirjassa, jota tämä oli lukemassa.
Minusta tämä oli osuva ja hauska oivallus, joka osui ja upposi minuun :)

Kurtistin tossa lopussa kulmiani Dracolle, kun hän jätti Hermionen yksin sinne hämärään ja meni matkoihinsa. Justhan Draco sanoi ettei jätä Hermyä yksin :( No ehkä Dracon tarvitsi päästä johonkin toiseen tilaan selvittelemään ajatuksiaan ja pohtimaan Hermionen sanoja ja niiden merkitystä. :)

Kaiken kaikkiaan tämä oli minusta hirmuisen söpö pätkä, joka jätti mukavan makean maun suuhun :3 Tää kommentti tuskin kattaa "rakentavan kommentoinnin" - kriteerejä, mutta halusin kuitenkin sanoa että tykkäsin tästä kovin :3

Kiitos söpöstä ficistä!  :-*

-DragonHeart58

Crysted

 • Queen of sad songs
 • ***
 • Viestejä: 3 278
 • inFINIty
  • Listaukseni
Vs: Ikuisuus on pitkä aika | S | Dramione
« Vastaus #2 : 05.07.2015 10:12:33 »
Kiva että miellytti :)
Toi idea että Draco lähtee pois on se että ikuisuus ahdistaa sitä, ja se ei ihan tainnut tarkottaa sitä mitä sano Hermionelle, koska nuoria kun nämä ovat, Draco ei ehkä ollut vielä valmis lupautumaan olemaan jonkun kanssa ikuisesti.

Never underestimate the power of fanfiction