Kirjoittaja Aihe: Mikä on FinFanFun?  (Luettu 11891 kertaa)

niiina

  • Ylikuolonsyöjä
  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 5 454
  • Malfoysexual
Mikä on FinFanFun?
« : 04.11.2012 20:14:41 »
MIKÄ ON FINFANFUN?

Uusille käyttäjille tai tuleville käyttäjillemme pieni ja sievä tietopaketti, mikä on FinFanFun?

FinFanFun on kirjoitusfoorumi, joka sisältää originaalinovelleja ja -runoja sekä fanfictionia monista eri fandomeista ja RPF (Real Person Fanfiction) - tekstejä. FinFanFun on Harry Potter -fandomiin alunperin perustettu foorumi, mutta foorumi on ajan saatossa laajentunut hurjasti. Lisäksi foorumi sisältää kilpailuja niin kirjoittamisesta, kuin taiteellisesta osaamisestakin Kolmivelhoturnajaisissa.

Kirjoittamiseen liittyvät keskustelut ja Vapaa keskustelu - alueilla voi keskustella niin arkipäiväisistä asioista kuin eri fandomeihin liittyvistä kiemuroistakin. Voit matkata fanfictionin kanssa eri ulottuvuuksiin ja piirtää itsesi unelmiisi.

Finissä voi myös järjestää miittejä (tapaamisia foorumilaisten kesken), jotka löytyvät Viistokujalta.

Foorumi sisältää myös K-15 ja K-18 tekstejä. Pidäthän siis varasi! Niiden lukeminen on täysin lukijan omalla vastuulla, eikä ylläpito ota vastuuta jos lukija järkyttyy lukemastaan. Varoitukset ovat paikoillaan sitä varten kuten ikärajatkin. K-15 ja K-18 osastot näkyvät vain kirjautuneille. Fini ei käytä Suomessa nykyään toimivia ikärajoja (esim. K-16) vaan noudattaa ikärajoja sallittu, K-11, K-15 ja K-18. Varoitukset mahdollisesti häiritsevästä materiaalista ovat pakollisia.

Rehtorin kansliasta löytyy säännöt ja ohjeita foorumilla toimiseen. Kanslia sisältää myös ohjeita kirjoittamiseen ja muuta tärkeää, jotka jokaisen on luettava ennen foorumilla toimintaansa tai saattaa saada tietämättömyyttään turhia rangaistuksia. Päivän Profeetasta taas löytyy uusimpia tiedotteita ja topikit kysymyksille ja palautteelle.
 
Tervetuloa jokaiselle!
« Viimeksi muokattu: 04.01.2021 16:08:10 kirjoittanut Tinppa »

niiina
Dramione
Bughead