Kirjoittaja Aihe: Ilmianna omat liemesi/loitsusi/teoriasi/ym... (+Roolipelistä)  (Luettu 2342 kertaa)

KellariKummitus

  • ***
  • Viestejä: 64
  • Omituinen otus
Toivottavasti tämä on oikeassa paikassa, mutta minulla on tarkoituksenani perustaa Tylypahkaan sijoittuva roolipeli, jossa opiskellaan sekä ratkotaan mysteerejä. Törmäsin kuitenkin ongelmaan, sillä opetusmateriaalia ei saa valmiista canon-faktoista koottua riittävästi. Siksi päätin kysyä apua teiltä, hyvät finiläiset.

Eli:
Ilmianna itse keksimäsi liemi, loitsu, taikakasvi tai mikä tahansa muu mahdollisimman tarkkoine tietoineen. Lisäksi voit ilmiantaa keksimiäsi taikuuteen liittyviä teorioita tai ajatuksia taikuuden historiasta. Olisi mukava, jos antaisit luvan käyttää näitä roolipeli Tylypahkan opetusmateriaaleissa, mutta pakko tähän ei ole (! Ilmoita jos et anna ! ). Keksijä tullaan tietysti mainitsemaan.

Lisäksi vielä: Kaikkea muutakin apua ja ehdotuksia roolipeliä varten otetaan vastaan, jos sinua esimerkiksi kiinnostaa piirtää kuvia, ole kiinnostunut opettajan (tai muun henkilökunnan) rooleista tai vaikka haluaisit kirjoittaa kirjallisuutta Tylypahkan kirjastoon, ota rohkeasti yhteyttä pikaviestillä tai sähköpostilla (tylypahka.rope@gmail.com).

Kiitos jo etukäteen mahdollisesta kiinnostuksesta :)