Kirjoittaja Aihe: Operaatio Joulumielen paluu, H/D, K-11 (joulukalenteri: 25/24)  (Luettu 1998 kertaa)

Ilomiete

 • ***
 • Viestejä: 337
 • Ava Crystedin, joulukalenterista
pöllöillä tonttulakit  ;D mutta kivaa tekemistä taas keksivät.
orbis unum

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 246
 • Banneri @ Crysted
Fairy tale: Kiitos! Pitäähän joka lakkia ulkoiluttaa. ;D
Ilomiete: Kiitos! Kyllähän pöllökin lakin tarvitsee. :D

--

Luukku 22


Joulukuun kahdentenakymmenentenätoisena Draco alkoi jo valmistautua joulupäivän viettoon. Suuren osan ruoista voisi tehdä jo valmiiksi ja säilöä muutamalla näppärällä taialla odottamaan, siten itse joulupäivästä tulisi rauhallisempi ja voisi keskittyä tunnelmointiin ja yhdessäoloon. Harry pilkkoi juureksia ja Draco huolehti kokonaisuuksista. Laatikot valmistuivat kädenkäänteessä. Draco ei enää ottanut tonttulakkia lainkaan pois, ja Harryn mielestä hän näytti huvittavalta nukkuessaan se päässä, mutta hän vain tuhahteli moiselle mielipiteelle. Pullanmuru ja Thor riehuivat ympäri taloa, kunnes muutama joulukoriste miltei hajosi ja Draco lähetti pöllöt pihalle leikkimään.
”Sinulla on jauhoa nenässä”, Harry sanoi ja havainnollistaakseen asiaa tökkäsi Dracoa nenään. Hetken he keskittyivät vain suutelemiseen.

Iltapäivällä he kävelivät postitoimistolle vastaanhangoittelevien kasvien kanssa.
”Hei, onko teillä vapaita pöllöjä?” Draco kyseli. Vaikka kasvien suut oli lumottu suojaavien kuplien sisälle, tuntui liialliselta että Pullanmuru ja Thor joutuisivat toimittamaan ne kaikki.
”Etpä ole ensimmäinen kyselijä”, postivirkailija sanoi happamasti. Hänellä ei tainnut olla liiemmin joulumieltä! Hän onnistui kuitenkin hankkimaan heille kolme pöllöä, joille Draco syötti runsaasti nameja korvaukseksi vaarallisesta tehtävästä.

Illalla oli jälleen aikaa katsoa sellainen jouluelokuva. Jotta joulumieli olisi ylimmillään, Draco lauloi samaan aikaan joululauluja. Kuusi oli pysynyt edelleen komeana ja ihanana, ja kesken elokuvankin Dracon katse harhaili usein kuusen luo. Joulu oli tulossa, kaikkien hankaluuksien jälkeenkin, ja se oli tavattoman hienoa.

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 246
 • Banneri @ Crysted
Luukku 23


Joulukuun kahdentenakymmenentenäkolmantena Harry ja Draco menivät vierailulle Malfoyn kartanoon. Thor ja Pullanmuru jäivät kotiin, ilmeisesti ne kaipasivat kahdenkeskeistä aikaa. Draco oli tilannut postipöllöpalvelusta hienot joulukaavut, ja oli niiden ensimmäinen ulkoilutus! Dracon kaavun rinnuksissa oli kuva kimaltavanenäisestä porosta, ja Harrylla puolestaan tonttulakkipäinen pingviini.

Kartano oli melko kolho, ottaen huomioon että oli kuitenkin joulunaika. Vaikka pelkästään olohuone ja ruokasali olivat yhdessä niin suuret että varmaan koko Harryn ja Dracon talo olisi mahtunut niihin, joulukoristeita oli kuitenkin koko talossa vähemmän kuin heillä oli yhdessä huoneessa. Miten kummallista!

Ruokasaliin oli kuitenkin asetettu punaiset kynttilät tunnelmaa luomaan, samoin muutama Dracon aiempina vuosina antama joulukoriste (Harry epäili, että aterian jälkeen ne siivottaisiin pois). He söivät keskustellen kohteliaasti joulusäästä ja uuteen kotiin asettumisesta, ja Narcissa lupasi antaa heille mukaan vähän liinavaatteita.

Aterian jälkeen he siirtyivät olohuoneeseen takan ääreen avaamaan lahjoja. Narcissa oli erittäin otettu kirjasta ja hunajasta, hän lisäsi jälkimmäistä heti teehensä. Lucius puolestaan ihaili asiaankuuluvalla tavalla taikasauvapidikettään ja asettelin sauvansa heti siihen. Se näytti oikein hyvältä. Harry ja Draco saivat lahjaksi taikaliemisarjan.
”Ajattelin että voisitte aloittaa liemiharrastuksen”, Lucius myhäili. ”Sinähän pidit siitä koulussa, Draco!”
”Niin, ehkä se olisi hauskaa!”
Toisesta paketista paljastui herttainen joulunpunainen villalankamatto.
”Näyttää ihanalta olohuoneessa”, Draco intoili. Glögitahratkaan eivät erottuisi siitä!

Illalla he lähtivät jo melko varhain kotiinsa, jotta ehtisivät lepäillä ennen aattorientoja. Pöllöt olivat erittäin seurankipeitä, ja niiden rapsuttamisessa ja jututtamisessa meni aika tovi.

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 246
 • Banneri @ Crysted
Mahtavaa joulua kaikille lukijoille!! <33 Ja erityiset kiitokset kaikille teille ihanille kommentoijille. <3

(Toivottavasti tämä luukku on nyt kokonainen kaikista teknisistä ongelmista huolimatta. :D)

--

Luukku 24


Jouluaatto valkeni viehättävänä ja vähän pakastavana. Draco heräsi hyräillen joululauluja, ja sovitteli jälleen pitkään erilaisia tonttulakkeja. Lopulta hän valitsi punaisen jossa oli vihreitä mistelikuvituksia. Harry päätyi aivan tavalliseen punaiseen kulkuslakkiin. Lisäksi he pukeutuivat jälleen jouluisiin kaapuihinsa. Pöllöt tyytyivät pelkkiin lakkeihin. Puolenpäivän aikaan he ilmiintyivät Kotikoloon, jossa oli jo täysi tohina päällä. Lapset juoksentelivat pihalla leikkimässä lumessa, ja välillä he pinkaisivat talon poikki sulkematta ainoatakaan ovea perässään. Ron nosti kumollaan olevaa kuusta pystyyn ja Molly komenteli keittiövälineitä. Takanreunalla oli valmiina pitkä rivi joulusukkia, ja joulumieli oli kaikkialla vahvana.
”Ihana nähdä”, Hermione sanoi ja halasi molempia. Myös Molly pistäytyi rutistamassa ennen kuin säntäsi komentamaan yhtä lapsista pois kakkutaikinan kimpusta.

Lopulta koko hälisevä joukko asettui valtavan pitkäksi venytetyn pöydän ääreen. He nostivat maljat ja toivottelivat toisilleen hyvää joulua. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli paljon; kukaan ei jäänyt nälkäiseksi ja tähteitäkin luonnollisesti jäi, jopa vieraille mukaan annettavaksi. Jälkiruoan loppupuolella kaikki alkoivat vaellella talossa leivonnaisia käsissään. Draco heittäytyi keskustelemaan Charlien kanssa lohikäärmeistä – ainoa aihe josta hän tiesi tämän varmuudella olevan kiinnostunut. Lapset odottivat jo lahjoja liki hysteerisinä, ja Ginny järjesti heille aarteenetsinnän pihapiirissä (pöllöt osallistuivat myös, vankalla geokätköilykokemuksellaan). Sillä välin aikuiset hiukan terästivät glögejään.
”Tässä on teidän paketit”, Molly supatti ja antoi heille suuren kassin. He jättäisivät pakettien avaamisen joulupäivälle, mutta osasivat kyllä aavistella mitä niistä löytyisi. Hekin vaivihkaa jättivät omat pakettinsa varastoon, josta arvatenkin joulupukki yöllä siirtäisi ne sukkiin.

Koko ilta kului napostellen, ja lopulta Dracosta alkoi tuntua että hänen pitäisi kieriä kotiin. Ilmiintyminen kuitenkin onnistui, ja koko porukka oli aivan sippinä. Pöllöt nuokkuivat toisiinsa nojaillen jo ennen lähtöä, ja kotona ne sai kantaa orsilleen. Harry ja Dracokin ryömivät suorinta tietä vuoteisiinsa. Kun heti menisi nukkumaan tulisi joulupäiväkin nopeammin!Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 624
Ihanat joulukaavut kaksikolla kartanon vierailulla.
Mutta kovastipa heillä on vierailuita näin jouluna. Malfoyn kartanolla ja Kotikolossa.
Onneksi pöllöt saivat kaipaamansa kahdenkeskistä aikaa. Jaksoivatpa sitten seuraavana päivänä osallistua aarteenetsintään.

Kiitos kovasti kalenterista. Tämä on ollut tiiviisti mukana omassa joulunodotuksessani.
Minun täytyy nyt myöntää yksi hassu juttu, josta sain sinulta idean. Kun vein takapihalle linnuille ja oraville ruokaa, en voinut olla viemättä sinne myös muutaman kolikon haiskuja varten. Se oli aivan ihana yksityiskohta, joka sai hymyn huulilleni.  :)

Ilomiete

 • ***
 • Viestejä: 337
 • Ava Crystedin, joulukalenterista
Hyvää joulua!  ;D

Olipa ihana tämä kalenteri, piti minut joulutunnelmassa :) Eikä miulla mitään fyysistä kalenteria ollut niin tämä ja finin kalenteri toimi hyvänä korvikkeena.

Toivottavasti ensivuonna tulisi tähän jatkokalenteri tai siulta jotain muuta kalenteria, pistän ainakin nämä operaatio joulumielet korvan taa  ;)
orbis unum

Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 057
 • haaveilija
Olipa mukavaa ja mutkatonta joulunviettoa Kotikolossa! Ihanat nuo pöllöt, niistä taisi tulla kaverit :)

Kiitos paljon tästä hauskasta ja lämminhenkisestä joulukalenterista, tätä on ollut ihanaa ja piristävää lukea! Rentoa joulua kaikille!
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 246
 • Banneri @ Crysted
Fairy tale: Kiitos! Voi miten hauska, että olet muistanut haiskuja. <3 Ihanaa että olet pysynyt mukana koko kalenterin.
Ilomiete: Kiitos! Hyvä että on ollut iloa. ^_^ Pitääpä miettiä ensi vuotta... sitten ensi vuonna! ;D
Elfmaiden: Kiitos! Pöllöt tosiaan ovat päässeet sopuun. Ja mukava kuulla!Joulupäivän bonus


Joulupäivän Harry, Draco, Thor ja Pullanmuru viettivät rauhassa kotona. Aamiaiseksi he söivät riisipuuroa, ja sitten valmistelivat jouluateriaa. Harry viimeisteli heidän aiemmin valmistamansa ruoat ja Draco paistoi kalkkunan, teki salaattia sekä leipoi joululeivän ja -kakun. Pullanmuru ja Thor kattoivat pöydän. Ennen ateriaa he kuuntelivat radiosta jouluohjelmaa ja kävivät pihalla leikkimässä lumella. Pöllöt lentelivät innosta huhuillen ja Harry ja Dracokin nappasivat luudat esiin ja lensivät niiden kanssa.

Ateria oli herkullinen. Myös pöllöille oli katettu pöytään omat lautaset, vaikka niiden murkinat eivät näyttäneet lainkaan yhtä houkuttelevilta. Ruoan jälkeen Harry ja Draco olivat aivan täynnä ja jaksoivat tovin vain makoilla sohvalla ihailemassa kuusta. Kun he  olivat vähän virkistyneet, leikkivät he sen ympärillä piirileikkejä.

Niiden jälkeen oli aika avata lahjat. Pöllöt olivat aivan villeinä, joten niiden paketit aukaistiin ensimmäisinä. He saivat somat koristeet orsiinsa sekä herkkuja, joita alkoivat heti innolla hotkia. Sitten oli viimein velhojen vuoro. Rouva Weasleyn paketeista löytyi molemmille omat villapaidat. Molemmat olivat punaisia, Harryn paitaan oli kudottu sieppi, Dracolle puolestaan kimmeltävä joulukuusi.
”Ihana”, Draco henkäisi. He vaihtoivat heti paidat ylleen, mutta päättivät lähettää kiitoskirjeen vasta seuraavana päivänä, jotta pöllötkin saisivat joulurauhan. Harry piti kovasti Dracon antamista kirjasta ja kalsareista, ja oli puolestaan hankkinut Dracolle upean hohtavan talviaiheisen lumisadepallon ja julisteen lohikäärmeestä. He suutelivat toisiaan pitkällisesti kiitokseksi, ja loppuillan viettivät pelaten lautapelejä.

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 1 697
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Oih ja voih miten täydellisen ihana päätös tälle joulukalenterille!

Oma jouluni on ollut yllättävän kiireinen, joten vasta nyt pääsin lukemaan nämä aikaisemmin lukematta jääneet luukut ja mitä kaikkea ehtikään tapahtua näiden viimeisten päivien aikana ennen joulua! Onneksi Thor oli rohkea ja pelasti Pullanmurun ison pahan linnun hyökkäykseltä <3 Juuri tuollaista kaivattiin, että näistä kahdesta tuli kaverit keskenään!

Ihana joulu Harrylla ja Dracolla. Oli mukavaa lukea niin kartanossa käynnistä (mahtavaa kun Draco on koittanut jakaa joulumieltä sinnekin vuosien aikana :D), joululahjoista kuin sitten ihan rauhallisesta rentoutumisesta :) Kirjoitat tosi hauskasti ja naurahtelin moneen otteeseen (lähinnä Dracolle).

Kiitos tästä joulukalenterista, on ollut ilo kulkea tämän mukana kohden joulua ja nauttia vielä viimeiset luukut näin varsinaisen joulun jälkeen. Ihanaa loppuvuotta Sinulle Melodie!

Vendela

©Ingrid

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!