Kirjoittaja Aihe: Tv-sarjat #2  (Luettu 107414 kertaa)

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 681
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #520 : 20.06.2022 12:17:13 »
K-draama "Salainen metsä" saa minulta hyvät pisteet. Nimestä huolimatta sarja ei liity yhtikäs mitenkään metsään. Eikä tässä ole romanttista hömppää, vaan pyöritään poliisien ja syyttäjien ja heitä korkeammissa viroissa oleviin sotkuihin. Voittaa mennen tullen amerikkalaiset poliisisarjat.

Resonanssi

 • ***
 • Viestejä: 1 014
 • Seamus Finnigan + Theodore Nott = <3
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #521 : 28.07.2022 12:56:30 »
Olen nyt melkein katsonut Outlanderin jo toisen kerran ja aloin katsomaan sitä äidinkin kanssa. Luulen, että Outlander on tosiaan yksi niistä sarjoista, jotka ovat vieneet sydämeni tyystin <3
Pitäisi ehkä lukea ne kirjat  :D
Seamus Finnigan <3 Theodore Nott
http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=15036.0

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 681
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #522 : 05.08.2022 21:52:22 »
Rohkenin viimein katsoa Sex Education - sarjan tässä muutaman päivän sisään. Sarjassa on kivasti huumoria ja asiaa ja tietysti vähän liioitteluakin, mutta kaiken kaikkiaan yksi koulumaailmaan liittyvä teinisarja, joka imaisi mukaansa positiivisesti. Kolmoskauden viimeisimmät jaksot saivat jopa vähän kyyneleitä tiristettyä minusta. Juonihan jäi selvästi kesken. En ole neljättä kautta vastaan.  :)

Violetu

 • Jedi Knight
 • ***
 • Viestejä: 5 177
 • You wear fine things well
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #523 : 05.08.2022 22:16:50 »
Onko  kukaan muu katsonut HBO:lta sellaista sarjaa kuin Betty?

Kertoo tyttöskeittareista ja on samaan aikaan hauska ja silti myös vähän kipeä. Tuli paikoitellen vähän Skam mieleen. Ei sillä, koko sarjaa en ole katsonut, mutta ekan kauden kuitenkin. Jaksot on noin puolen tunnin mittaisia.
Etsiskelin muistaakseni hakusanalla New York, koska halusin katsoa jotain sinne sijoittuvaa, ja jotain kautta tämä sitten ilmaantui. Saattoi olla myös LGBT-teemojen takia ;D Mutta ajattelin kyllä katsoa loputkin tässä pikkuhiljaa, sen verran kiva sarja.

Growing older feels strange when your best friend ages in scars.

Sokerisiipi

 • Teemestari
 • ***
 • Viestejä: 5 747
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #524 : 15.08.2022 18:33:02 »
Onko kukaan katsonut Westworldin 4. kauden loppuun? Olisi nimittäin asiaa siitä, varsinkin lopusta. Pohdintani spoiler-tägin takana, koskien lähinnä 4. kauden vikaa jaksoa.

Spoiler: näytä
Ihmisten loppu tuli eikä se juuri kyllä sureta. Sarjassa ei ollut juuri ihmishahmoja, joista olisin välittänyt. Calebista pidin, mutta hänen tarinansa tuli jo kerrottua, joten on kai samantekevää, mitä hänelle enää tapahtuu.

Suurin ihmetykseni on jakson petaama ajatus siitä, että vain Dolores voi pelastaa maailman ja isännät sukupuutolta. Siis mitä? Eikö Ylevän tarkoitus ollut nimenomaan vapauttaa isännät jo itsessään? Mihin Doloresia tarvitaan, jos jokaisella heistä on jo vapaus ja mahdollisuus luoda oma maailmansa?

En muutenkaan yhtään välitä tästä "Dolores on Westworldin jumala" -ideasta, jota on tykitetty 3. ja 4. kauden ajan. Luottaisin pikemminkin Bernardin tai Maeven kykyyn tehdä uusi, parempi maailma. Eikö Charlotte Hale ollut jo tarpeeksi hyvä todiste siitä, mitä Dolores kykenee pahimmillaan ja parhaimmillaan tekemään? Vai onko tämä 4. kaudella nähty Christina aka Dolores olevinaan jokin puhdistettu versio Doloresista, joka aiemmilla kausilla on tappanut/tuhonnut jokaisen, joka on asettunut hänen tielleen?

En tajua, miten sarja on päätynyt näin päättömään ratkaisuun, jota en vain ymmärrä, kääntelin sitä miten päin tahansa.


Voisin avautua paljon enemmänkin ko kaudesta ja sen käänteistä, mutta turha niistä on löpöttää yksikseen. Olisi kiva kuulla jonkun toisen ajatuksia :)

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 681
Vs: Tv-sarjat #2
« Vastaus #525 : 05.09.2022 16:38:40 »
HBO:lle on tullut lähiaikoina katsottavaksi Uusi Sherlock sarjan kaikki kaudet + elokuva ja myös elokuvat joissa näyttelevät (Downey Jr. ja Law). Siinäpä olikin katseltavaa kahdeksi viikoksi. Kiinnitin huomiota, että HBO:n suomennos sarjan kaikkiin kohtiin ei ollut onnistunut huumorissaan joka kohdassa ihan niin hyvin, kuin sarjan Ylelle suomentanut tyyppi. Oli silti mukava katsoa sarja uudelleen läpi, koska muutaman jakson kohdalla kiinnitin huomiota johonkin yksityiskohtaan, joka ei ollut samalla tavalla ennen vienyt huomiotani.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2022 07:49:10 kirjoittanut Fairy tale »