Kirjoittaja Aihe: Yön jälkeen, K11  (Luettu 2125 kertaa)

Puulaatikko

  • ***
  • Viestejä: 152
Yön jälkeen, K11
« : 09.03.2008 21:27:16 »
Author: Puulaatikko
Pairing: Ajatuksena nainen/nainen
Rating: K11
Genre: Romance, ficlet
Disclaimer: Hahmot ja teksti on minun.
A/N: Olen itse tyytyväinen, mikä on minulle harvinaista. :D

Olin avannut sädekaihtimet ja päästänyt valon sisään, mutta unenlahjasi kestivät sen. Pitsiverhojen läpi paistoi aurinko miltei yhtä kirkkaasti kuin ulkona. Sen säteet maalailivat kuvia paljaalle selällesi, kirjoittelivat sille nimeään. Kuljetin sormiani ihollasi, annoin itseni tuntea lämpösi.
Laskeuduin makaamaan vierellesi, tutkiskelemaan nukkuvia silmäripsiäsi. Ne olivat lomittain, aivan kuin sanoen omistavansa toisensa, niin kuin sormemme iltaisin. Mustaa ja punaista kynsilakkaa, ne eivät sotineet yhtä voimakkaasti kuin persoonamme viinilasillisen jälkeen. Jo toisen lasillisen jälkeen saattoi himo sokaista.

Eiliset viinilasit olivat vielä patjan vierellä.

Suutelin ohimoasi ja haistoin takkuisia hiuksiasi; sinun tuoksusi. Nousin taas patjalle istumaan ja sipaisin jalkapohjaasi ennen kuin vein lasit keittiöön ja tilalle mukilliset teetä.
”Huomenta kaunokainen, päivänsäde tokkurainen” kehräsit tummat silmäsi raollaan. Hymyillen laskin teesi viereesi. ”Äh. Olisin tahtonut sitä eilistä.”
”Et pääsisi ylös jos saisit, mitä tahtoisit.”
”Se ei olisi lainkaan huono asia.” Huulesi hymyilivät ja kissamaisuus äänessäsi ylsi niihin venytyksiisi, jotka pakottivat käteni leikittelemään vartalollasi. Kieleltäsi osasin kuvitella maistavani eiliset lasilliset sekä hämärän ja lukitsin kätesi omiini.
”Vai kelpaisi sinullekin viime yön nautinnot?”

Olet raivostuttavan kiusoitteleva, kissimirrini.


A/N2: Kommenttia? (:
« Viimeksi muokattu: 16.11.2014 16:07:02 kirjoittanut Pyry »
Ilman sinua olen lyijyä.