Kirjoittaja Aihe: Kesäkuu (romance, K-11)  (Luettu 1687 kertaa)

elendir

  • haaveilija
  • ***
  • Viestejä: 140
  • oi jos silmät saisin kaltaisensa...
Kesäkuu (romance, K-11)
« : 11.07.2009 23:43:46 »
Kirjoittaja: Elendir
Ikäraja: K-11
Genre: Romance

A/N: Tänään tuntuu ihanalta ja tulipa tästäkin sitten lohdullinen. Teki mieli kirjoittaa todella kuvailevaa tekstiä ilman mitään tarkoitusta ja tässä lopputulos. Toivottavasti pidät. Saa kommentoida.

                                                                                                    Kesäkuu

Päivä on kaunis. Makaan nurmikolla ja katson ohi lipuvia pilviä. Ne muuttuvat tuulessa jatkuvasti ja päästävät raoistaan auringonsäteitä maahan. Perhonen lentää ohitseni. Keltainen korostuu sinistä taivasta vasten ja lisää pastellivärien kirjoon yhden värin lisää. Leuto tuulenvire liikuttaa hiuksiani ja saa haavan kahisemaan hiljaa. Kaukaa kuuluu satakielen laulua, joka vaihtaa säveltään aina iloisempaan. Painan silmäni kiinni ja ajatukseni ajelehtivat kuin leija tuulessa. Aurinko lämmittää ihoani paidan läpi.

Ruoho kutittaa poskeani ja avaan silmäni. Vierestäni katsoo ujot, vihreät silmät. Silmät sulavat hymyyn. Pehmeä käsi tarttuu käteeni ja vetää minua lähemmäs. Silmiin syttyy kysyvä katse, jonka takaa kuvastuu jokin tunne. En tiedä mikä se on, mutta se saa vatsani kihelmöimään kuin perhoset lentelisivät siellä. Käsi irtoaa kädestäni ja koskettaa poskeani varovasti. Huuleni haihtuvat hymyyn, kun sormi sipaisee niitä kevyesti. Kohotan käteni ja upotan sen kihariin hiuksiin. Silmät syttyvät palamaan ja tulevat lähemmäs. Huulet kohtaavat toiset ja perhoset villiintyvät. Silmät painuvat kiinni yhtä aikaa omieni kanssa. Huulillani maistuu kesäkuu ja sormeni palavat tunteesta. Se on rakkaus.

Iltarusko maalaa taivaanrantaa. Makaan nurmikolla ja katson taivaalla riippuvia harmaita pilviä. Ne kumpuilevat pitkin taivaan ääriä ja muovaavat linnojaan. Lintu lentää taivaalla. Musta sekoittuu harmaaseen ja syventää värittömyyttä. Kylmä tuuli vihmoo hiuksissani ja repii puista lehtiä. Kaukana kukkuu käki. Suljen silmäni ja tunnen, kuinka pisarat kastelevat paitani. Minua paleltaa. Jokin lämmin nostaa minut maasta ja pian sade lakkaa. Ilma lämpenee nopeasti. Käännän päätäni ja kesäkuun maku palaa huulilleni.« Viimeksi muokattu: 10.05.2015 14:39:37 kirjoittanut Pyry »
Jos leijuminen johtuu ilosta, tuleeko painovoimattomassa tilassa onnelliseksi? Tasan ei mene nallekarkit!

roxy

  • Vieras
Vs: Kesäkuu (romance, K-13)
« Vastaus #1 : 07.01.2014 17:09:52 »
Hei, kaunista tekstiä olet saanut aikaan. Kuvailu oli ihana

Lainaus
Perhonen lentää ohitseni. Keltainen korostuu sinistä taivasta vasten ja lisää pastellivärien kirjoon yhden värin lisää. Leuto tuulenvire liikuttaa hiuksiani ja saa haavan kahisemaan hiljaa. Kaukaa kuuluu satakielen laulua, joka vaihtaa säveltään aina iloisempaan.
Lainaus
Iltarusko maalaa taivaanrantaa. Makaan nurmikolla ja katson taivaalla riippuvia harmaita pilviä. Ne kumpuilevat pitkin taivaan ääriä ja muovaavat linnojaan. Lintu lentää taivaalla. Musta sekoittuu harmaaseen ja syventää värittömyyttä. Kylmä tuuli vihmoo hiuksissani ja repii puista lehtiä. Kaukana kukkuu käki. Suljen silmäni ja tunnen, kuinka pisarat kastelevat paitani.
Näistä saa muotoiltua kokonaiset maisemat mieleensä. Minusta olit onnistunut hyvin kuvailussa.

Pidin paljon, kiittäen roxy

elendir

  • haaveilija
  • ***
  • Viestejä: 140
  • oi jos silmät saisin kaltaisensa...
Vs: Kesäkuu (romance, K-13)
« Vastaus #2 : 03.03.2014 00:06:15 »
Vau, kiitos paljon kommentista roxy! En olisi uskonut, että joku vielä viiden vuoden jälkeen lähtee kommentoimaan vanhoja tekstejä, mutta tulipahan tämäkin luulo kumottua...
Kiva kuulla, että tykkäsit kuvailusta, sehän tässä pääpointtina vähän onkin:)
Jos leijuminen johtuu ilosta, tuleeko painovoimattomassa tilassa onnelliseksi? Tasan ei mene nallekarkit!