Kirjoittaja Aihe: Kielletty houkuttelee (K-11 het,drama,one-shot)  (Luettu 1912 kertaa)

dracotin

  • ***
  • Viestejä: 50
Title: Kielletty houkuttelee
Author: Dracotin
Beta: - (otan nyt kaikki virheet kontolleni...)
Rating: K-11
Genre: one-shot, het, drama, huumehörhöilyä..
Pairing: näette sitten
Summary: Kielletty houkuttelee...
Disclaimer: I'm slave 4 U on Britneyn, mutta kaikki muu on MINUN.. (varsinkin baarimikko  ;D )
Warnings: Huumeita ja heteroparituksia... Sekä Britney Spearsiä!!!
A/N: Errhm.. Juu-u oli siis tarve kirjoitella jotain heteroa ja tälläisen väkertelin.. En ota kantaa tuohon I'm slave 4 U-biisiin.. Se vaan tuli..  :roll:

Kielletty houkuttelee:

Värivalot pyyhkivät hämärää ja savuista diskoa. Nuori vaaleahiuksinen nainen tuijotti tyhjän lasinsa pohjaa. Baaritiskin edessä ei ollut ruuhkaa, uusi hidas kappale oli juuri alkanut ja humaltuneet ihmiset huojuivat voimakkaana soivan musiikin tahdissa. Tunnelma oli hyvä, ja kaikki tuntuivat viihtyvän.

Nette ei kuitenkaan kuulunut noihin kaikkiin. Hänen pitkät, melki valkoiset hiuksensa verhosivat siroja kasvoja, joilla lepäsi surullinen ilme.
”Haluatko sä lisää juotavaa?” baarimikon ääni sai Neten hätkähtämään ja nostamaan katseensa.
”Joo, laita mitä tykkäät!”, nainen huusi musiikin yli. Tummahiuksinen baarimikko heilui musiikin tahdissa sekoitellessaan drinkkiä. Mies oli kieltämättä hyvännäköinen. Tiukka musta paita korosti lihaksikasta ylävartaloa ja matalat, ketjuilla varustetut, kuluneet farkut vetivät katseita. Mies käänsi hymyilevät kasvonsa Netteen. Ruskeat silmät tuikkivat iloisesti ja tutkailivat Netteä. Nette hymyili vinosti ja katsoi uteliaasti miehen hymyileviä huulia. Siniset silmät kiertelivät baarimikon vartalolla nälkäisesti. Mies ojensi hänelle drinkin ja kirjoitti jotain. Nette katseli vaaleanpunaista kirsikkalikööridrinkkiään ja hörppäsi hiukan makeaa juomaa. Vatsanpohjaa lämmitti mukavasti ja Nette rentoutui hieman. Kappale vaihtui ja baaritiskille ilmestyi janoisia tanssipareja. Baarimikko ojensi hänelle lapun ja Nette katsoi kulmiaan kohottaen miestä, joka iski hänelle silmää virnistäen leveästi ja lähti tarjoilemaan juotavaa muille asiakkaille. Nette vilkaisi vielä katoavaa selkää ja luki uteliaana lappunsa. ’Talo tarjoaa tämän, Teemu (040–552 8479)’, Nette virnisti leveästi ja laittoi lapun harmaiden pillifarkkujensa taskuun. Hän joi pitkän hörpyn drinkistään ja tanssahteli nopeasti pumppaavan basson tahtiin. Ei ilta ollut vielä ihan pilalla.

”Moi!”, Nette kääntyi ääntä kohti ja huomasi laihan miehen, joka katseli häntä kiinnostuneena.
”No moi”, Nette huusi musiikin yli, hän hymyili leveästi ja tarkasteli miestä. Kirkkaanpunaiset hiukset kehystivät luisia kasvoja. Keho ei ollut kovin lihaksikas, mutta sitäkin laihempi ja jollain mystisellä tavalla puoleensavetävä. Yllään miehellä oli mustat pillifarkut ja revitty harmaa t-paita.
”Tuutko tanssimaan?”, mies huusi. Nette joi lasinsa tyhjäksi ja nosti sen baaritiskille. Hän nyökkäsi ja virnisti ilkikurisesti punapäälle. Miehen tummat kulmakarvat nousivat hiukan ja huulilla oli tulkitsematon hymy. Nette lähti kävelemään lantio letkeästi keinuen kohti tanssivien ihmisten massaa. Hän pysähtyi melko ahtaalle tanssilattialle ja kääntyi katsomaan häntä seurannutta miestä. Nette alkoi tanssia notkeasti basson tahdissa ja kuljetti käsiä vartalollaan, nauttien häneen kohdistuvista katseista. Nette kääri tiukkaa mustaa toppiaan ylöspäin ja katsoi haastavasti tanssipariaan. Mies näytti hetken yllättyneeltä, mutta virnisti sitten tyytyväisen näköisenä ja alkoi sitten tanssia yllättävän sulavin liikkein. I’m a slave 4 U soi diskossa.

I know I may come off quiet, I may come off shy.
But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy.
What’s practical is logical.
What the hell, who cares?
All I know is I’m so happy when you’re dancing there.
I’m a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I’m a slave for you. I won’t deny it; I’m not trying to hide it.


Nette tanssi musiikista ja alkoholista humaltuneena villisti punahiuksisen miehen lantiota vasten. Sanat humisivat Neten päässä ja musiikki sulautui värivalojen kanssa alkoholin ja toisen ihmisen läheisyyden tuomaan kuumeiseen huuman tunteeseen. Nette kuuli vain oman huohottavan hengityksensä, mutta tunsi miehen nopeasti kulkevan hengityksen ihollaan. Kappale alkoi loppua ja Nette tunsi itsensä janoiseksi. Hän veti miehen lähemmäs itseään ja puhui tämän korvaan.
”Mul on jano”, Nette ei päästänyt irti miehestä, vaan pyyhkäisi kevyesti huulillaan tämän korvaa, hän jatkoi matkaansa huulillaan hitaasti ja pehmeästi kosketellen punapään kaulalle ja näykkäisi kevyesti. Neten kädet vaelsivat miehen selällä ja kyljillä. Hän tunsi kädet paljaalla selällään ja alkoi näykkiä tietään pitkin leukaluuta kohti miehen huulia. Nette puri punapään alahuulta ja tämä murahti jotain, mutta raotti huuliaan päästäen Neten kielen sisään. Suudelma oli pitkä ja Nette irtautui siitä vastentahtoisesti. Mies kumartui Neten sivulle ja puhui käheällä äänellä tämän korvaan.
”Haetaan sulle sitä juomista”, Nette hymähti jotain myöntävää, mutta musiikki peitti vastauksen. Hän irtautui miehestä ja seurasi tätä tanssilattian läpi baaritiskin hämärään päätyyn.

”Yks päärynäsiideri ja yks Lapin Kulta”, mies tilasi. Hän käänsi kasvonsa ja tummat silmänsä Netteen.
”Mikä sun nimi on? Mä oon Ilkka, Ileksikin voi sanoa.”, Ilkka hymyili ja katsoi häneen vielä kysyvästi.
”Nette”, hän vastasi lyhyesti ja kääntyi ottamaan siiderinsä. Ilkka maksoi juomat ja hörppäsi kaljastaan. Nette joi korkean lasinsa nopeasti puolilleen ja huokaisi viileän siiderin hyvästä limumaisesta mausta. Ilkka joi kaljansa nopeasti ja alkoi sitten kaivaa mustien housujensa taskua. Nette katsoi, kun mies otti taskustaan pussin, jossa oli muutama pilleri. Punapää nakkasi yhden pillerin suuhunsa.
”Otatsä?”, Ilkka kysyi. Nette epäröi, ei hän saisi.
”Mitä toi on? Mä en oo aikasemmin käyttäny.”, hän sanoi.
”Ekstaasia, kokeile nyt kerta, ei siihen heti jää koukkuun.”, Ilkka sanoi vakuuttavalla, varmalla ja lämpimällä äänellä. Nette nyökkäsi, eihän sitä kuin kerran eletä, hän totesi itsekseen. Ilkka ojensi pussin hänelle ja Nette poimi yhden napin. Hän laittoi pillerin suuhunsa ja imeskeli sitä. Suuhun, erityisesti kitalakeen ja poskiin levisi kummallisen rento, mutta mukava tunne. Nette imeskeli pillerin loppuun ja joi siideriään mietteliäänä. Ilkka tuntui vaipuneen transsiin ja katseli häntä hieman huvittuneena.

Ympäristö tuntui terävöityneen ja Netestä tuntui kuin hän olisi voinut aistia jokaisen hämärässä tanssivan ihmisen, jokaisen huokauksen ja jokaisen hymyn. Nette kuuli äänien massasta lauseita sieltä täältä ja hän tunsi olonsa kummallisen kevyeksi. Ah, liikkuminen tuntui leijumiselta, jokainen liike tuntui upean luonnolliselta. Aivan kuin painot käsistä ja jaloista olisivat poistuneet. Nette tiedosti myös ympäristönsä ja itsensä tarkasti. Hän hengitti koko kehollaan ja sielullaan. Nette hymyili raukeana ja katsoi Ilkkaa. Ilkka oli niin kaunis, he olivat tanssimassa, muut ihmiset olivat vain massaa, josta hän erotti vain lähellä olevan punapäisen miehen. Hän rakasti hämärää diskoa. Hän rakasti mukavaa oloaan. Hän rakasti elämää. Hän rakasti kaikkia tanssivia ihmisiä. Hän rakasti erityisesti Ilkkaa. Tunteet kuplivat voimakkaina Neten päässä. Ilkka oli kaunis, Ilkka oli täydellinen ja hän rakasti Ilkkaa. Nette oli varma, että myös Ilkka rakasti häntä. Estottomana Nette astui lähemmäksi Ilkkaa. He eivät enää tanssineet. Mies hymyili hänelle. Nette kuljetti sormiaan kevyesti Ilkan kasvoilla ja tunnusteli miehen teräviä piirteitä. Kosketuksissa ei ollut himoa, himo oli liian likainen sana kosketuksille. Ne olivat jotain kauniimpaa, ehkä, ehkä ne olivat rakkautta. Kyllä. He olivat niin kauniita yhdessä.

Nette halusi pois hämärästä diskosta, hän ei halunnut olla muiden ihmisten kanssa. Hän halusi olla kahden Ilkan kanssa. Ilkka nähtävästi huomasi tämän ja he pujottelivat läpi ihmismeren hakemaan takkejaan. Ilkan asunto oli tässä ihan lähellä, niin hän sanoi. Nette veti takin vetoketjun kiinni ja otti Ilkkaa kiinni kädestä heidän astuessaan ulos viileään syysyöhön.

Illan tapahtumat toistuivat Neten päässä katkonaisina kuvina ja tunteina. Hän ottamassa Ilkan paitaa pois, hän suutelemassa Ilkan paljasta olkapäätä. Hän avaamassa Ilkan housujen nappia. Hän vannomassa ikuista rakkauttaan Ilkalle. Filmi katkesi.

 Nette heräsi paha maku suussaan. Veri kohisi päässä liian äänekkäästi ja kieli tuntui turvonneen. Raajat tuntuivat raskailta ja edellisen illan muistikuvat olivat hataria. Yksittäisiä paloja kaksituhatpalaisesta palapelistä. Missä hän oli? Neten silmiin valo tuntui liian kirkkaalta ja hän nosti ähisten kätensä varjostamaan kasvojaan. Hitaasti hän siirsi kädet pois ikkunasta tulevan valon edestä. Kotona, olohuoneen lattialla, hän makasi olohuoneensa pörröisen maton päällä. Onko Ilkka täällä? Nette yritti nousta istumaan, mutta mätkähti ähisten takaisin selälleen päätään hieroen. Hän yritti kutsua Ilkkaa, mutta ääni tuli ulos vain epämääräisenä kähinän ja rahinan sekoituksena. Nette makasi hiljaa ja odotti kuunnellen. Hiljaisuus. Oksennus tuntui pyrkivän ulos ja sai Neten olon vieläkin huonommaksi. Nette veti keuhkoihinsa rahisten ilmaa ja ponnistautui ylös, ottaen tukea punaisesta nojatuolistaan. Silmissä välähteli ja Nette tunsi päässään huimaavan tunteen, oksennus pyrki ulos, mutta Nette nieli sen väkisin. Hän raahasi itsensä istumaan selkä vasten tuolia, ja nojasi takaraivoaan pehmeään tuoliin. Nette tuijotti kattoa ja päätti mennä vessaan, kohta. Hän liikautti jalkaansa parempaan asentoon ja kuuli taskustaan rapsahduksen. Nette kaivoi harmaiden farkkujensa taskusta esiin rypistyneen lapun. Vaaleansininen paperi näytti etäisesti tutulta. ’Talo tarjoaa tämän, Teemu (040–552 8479)’, Nette hymähti ja tunki lapun takaisin taskuunsa. Rento hymy lepäsi hänen kasvoillaan. Ehkä päivä paranisi vielä.

A/N2: Jos nyt luit tänne asti kommentoi ihmeessä, anelen kommenttejanne  ;)
« Viimeksi muokattu: 16.11.2014 16:12:52 kirjoittanut Pyry »