Kirjoittaja Aihe: Hetalia ~ Don't Sleep Away ~ OS ~ S  (Luettu 628 kertaa)

Wenni

  • Vieras
Hetalia ~ Don't Sleep Away ~ OS ~ S
« : 06.05.2013 19:17:24 »
Kirjoittaja: Wenni elikkäs minä
Ikäraja: S
Beta: T0K0
Fandom: Hetalia
Henkilöt/paritus: RoChu
Vastuuvapaus: En omista mitään minkä en tunnista omakseni.
Tiivistys: Yksiosainen lyhyt kertomus Oopiumsotien jälkeisestä yöstä.

Varoitan sekavuudesta  ;)

Don't Sleep Away

  Makaat verisenä myttynä jyllätyllä maaperällä. Juoksen luoksesi katsoen sinun riutunutta ilmettäsi ja kuiskailen korvaasi helliä sanoja, muistoja yhteisiltä retkiltämme ja vietetyistä öistämme. Hymyilet minulle kuin aurinko myrskyn jälkeen ja pyydät kotiin, silmät kertoen sinun kipusi.

  Minusta tuntuu pahalta ja otan sinut hellästi reppuselkääni, sinun tiukentaessa heikosti otettasi. Kuuntelen silkkisen kevyttä hengitystäsi korvallani ja tunnen rohtuneet huulesi kutittavan kaulaani. Pidän otettani ja en välitä vaatteideni sotkeutumasta vereesi. Miten voisinkaan välittää? Jalastasi tippuu rosoiselle maaperälle ohuita verinoroja.

  Tunnen kipua puolestasi vaikka et tunnetta minun kanssani jaa. Henkiset siteemme ovat kietoutuneet yhteen entistä tiukemmin yhteen, eikä lanka ole enää niin ohutta. Nyt se on kuin joustava kangas, joka pitää polkumme yhtenäisenä. Sydämeni palaa vain sinulle ja ilman sinua rakkaani, se olisi vain kasa tuhkapölyä. Joten älä nuku. Anna minun parantaa sinut.

  Olemme hiljaa matkan ainoa lauseesi jonka jaat on vain: "Anna minä kävelen.", sanot rohkeasti minun pudistellessa päätäni. Minä en halua päästää sinusta irti. Haluan tuntea huulesi kaulallani ja lämpimät henkäykset niskallani, aiheuttaen kylmät väreet selkäpiissäni ja aurinkoisen tunteen läikehtivän  sisälläni kuin olisin löytänyt kauneimman auringonkukan.

  Kävelen kuuraisella maaperällä kuin sumussa ja hidastuva hengityksesi pakottaa minut irrottautumaan hyvän olon tunteen ja pelko rinnassani paisuu pakottaen avaamaan oveni kiireesti ja kuljettaen sinut petaamattomalle sängylleni varovaisesti.

  Pienen hetken katson vain sulosointuisia kasvojasi ja kasvojasi kehystäviä hiuksia. Alan hitaasti riisua päällysvaatteitasi paljastaen monet ruhjeet ja mustelmat paljaalta iholta. Sidon pumpulisilla siteilläsi haavasi, puhdistaen ne huolellisesti ja siirtyen eteenpäin. Uninen ilmeesi saa hymyn huulilleni ja peittelen sinut lämpimästi painaen huuleni vastaavillesi ja toivottaen hyvää yötä. Riisun sinun verestäsi kastautuneet vaatteeni ja painaudun selkääsi vasten unisena ja kiedon käteni ympärillesi löysästi peläten sinun katoavan, olleen pelkkää kuvitelmaa.

"Älä nuku pois."
« Viimeksi muokattu: 21.06.2015 22:52:35 kirjoittanut Beyond »

T0K0

  • Vieras
Vs: Hetalia ~ Don't Sleep ~ OS ~ K-7
« Vastaus #1 : 06.05.2013 20:20:47 »
Edelleenkin mielipiteeni on tämä: ihana, hyvin kuvailtu fanficci :). Ei tässä ole mitään moitittavaa paitsi, että ei Kiinaa kohtaan saa noin väkivaltane olla.
- T0K0