Kirjoittaja Aihe: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.  (Luettu 4067 kertaa)

Shadowy

 • ***
 • Viestejä: 20
Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« : 23.01.2008 18:06:52 »
Ensiksikin, en tahdo loukata enkä myöskään imarrella, mutta olen kyllästynyt töistäni tulevaan palautteeseen joka on lähes poikkeuksetta tasoa "iHaNa!!!1<32". Erittäin kuvaava ja rakentava ilmaus. Koska tiedän että täältä finistä löytyy ihmisiä joilla on sitä älyllistä aivotoimintaakin, niin päätin sitten kuitenkin laittaa tänne omia piirustuksiani.
Todella kaipaan kommentteja, ja etenkin rakentavaa kritiikkiä. Haluan kehittyä, eikä se taida olla mahdollista ellei joku vähän valaise että mitä asioita voisi tehdä paremmin, tai mikä suoraan sanottuna on päin persettä.
Ylipäätään piirtämisestäni sen verran, että se on elämäni ehkä voimakkain viha-/rakkaussuhde, ja toivon että tulevaisuudessa pystyisin ansaitsemaan elantoni tällä. Vietinpä jopa ruhtinaallisen viikon lukiossa kuvataidelinjalla (oli oikeasti järkevämpää luovuttaa se paikka jollekin paremmin motivoituneelle opiskelijalle).
Riittää länkyttäminen, mikäli joku tämän jaksoi edes lukea.

Piirustukset on kuvattu digikameralla, pahoittelen huonoa laatua ja pieniä tärähtämisiä.

Uutta: (28.1.)

Scent of Autumn S
Päätin käyttää yli puoli minuuttia nimeämiseen. Aluksi tykkäsin tästä työstä ja sitten en taas tykännytkään ja nyt en tiedä mitä sanoa. Se on vaan tommonen, jööttipimu puistonpenkillä fiilistelemässä syksyä. Tein peräti taustan, joka on kyllä tosi kökkö. Käytin tähän liian vähän aikaa, olen niin kärsimätön ja laiska. Kahdella eri paksuisella tussilla. Ja punastakin tussia.
Toinen jalka on taipunut keskeltä ihan epäinhimillisesti, tajusin mokan vasta kun sitä ei enää voinut korjata.

----

Graveyard S
Maalattu akryyliväreillä pirstoutuneen peilin palasille, ja liimattu myöskin akryyliväreillä tuhratulle taustalle. Kerron vähän vastentahtoisesti että kyseessä on ihan oikea peili, mutta kun enhän minä tällaista osaisi toteuttaa kokonaan maalaten.
Kasvoihin on ihan pikkuisen otettu mallia yhdestä Peter Steelen kuvasta.

The Wall S
Sisältää jonkin verran verta. En tiedä onko tässä nyt mitään ketään järkyttävää.
Jos pitäisi jotenkin selitellä, niin sanoisin että tämä on mielen vankilan seinä. Mitä oman käsistä riistäytyneen mielikuvituksen luomia hirviöitä pakeneva ihminen raapustaisi mielensä murenevaan seinään?
Akryylivärejä, hiiltä, paperia (ja ylälaidassa on vessapaperiakin), taas niitä peilin sirpaleita ja sitten tuo kolikko/koru. Tulitikuillakin tuli leikittyä. Eli siis hyvin kokeilevalla meiningillä tehty, enkä tiedä yhtään onnistuinko vai epäonnistuinko surkeasti.

The Dream Is Dead S
(Nimi törkeästi pöllitty Type O Negativelta.) Taas akryylivärejä. Koin luovuuden ja inspiraation puuskan, ja aloin maalata tapettiini. Idea on tulkinnanvarainen, omasta mielestäni tämän toinen nimi voisi olla klisee. Keskeneräinen, mutten ole varma jatkanko.

Kuolema S
Taas mielikuvitusta käytetty nimettäessä. Pastellivärit.

Dinosaurus S
Tussi ja ihan normit puuvärit. Tämä vei tuhottomasti aikaa, kyniä ja mielenterveyttä. Tausta puuttuu ainakin toistaiseksi. Pahoittelen tuota päivämäärää tuossa, oli uusi kamera käytössä enkä osannut sitä asetusta pois.

Varaani S
Lisää liskoja, höystettynä omalla näkemyksellä. Tuli katsottua mielenkiintoinen dokumentti komodonvaraaneista ja tällaisen raapustelin muutamalla erilaisella lyijykynällä aika pikaisesti.

Painajaiskasvoja S
Lyijykynä.

Taitelijapoika S
No en keksinyt nimeä. Luin Venuksen syntymä-nimisen kirjan (hyvä kirja btw) ja inspaannuin maalaamaan akryyliväreillä erään henkilön. Naiseltahan se näyttää, enkä olekaan tähän mitenkään tyytyväinen.

Luurankopaitapoika S
Jösses, porukka varmaan vilkaisee näiden nimet ja toteaa jo niistä ettei näitä kehtaa katsoa. Kahdella eri paksuisella tussilla tehty.. tämmöinen. Poikakaveri vähän innoitti.


Ikivanhoja:

Susiotus S
Puuväreillä ikuisesti keskeneräiseksi jäänyt susi. Muistin tosin hiljattain että naalihan tämä olikin. Otin mallia isommasta kuvasta jossa naali seisoi lumessa auringonlaskun väreissä, siitä siis tuo keltaisuus.

Jussi S
Vanha lyikkärityö.

Ne kommentit olisivat todella kivoja. Porukka tätä kuitenkin käy katsomassa, niin voisi sanoa vaikka edes pari sanaa.


// Illusia lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2015 21:30:34 kirjoittanut Kaapo »
Hush now baby, baby, dont you cry.
Mother's gonna make all your nightmares come true.
Mother's gonna put all her fears into you.

--
Ex-Cristina Malfoy

Wiwiene

 • toveri Mäyrä
 • ***
 • Viestejä: 238
 • Toppaa sul on ainakin!
  • Salainen pöllöily - piirrosblogi
Re: Carnival of Fools, by Shadowy
« Vastaus #1 : 25.01.2008 10:09:05 »
Joo, siis.

Pidän kovasti näistä sun töistä, jokaisessa on jotain tosi vangitsevaa ja kaunista. Olen suunnattoman kateellinen tuosta miten hyvin osaat piirtää ihmisiä - varsinkin silmät ovat mahtavia. Tuo peilille maalattu oli ehkä suosikkini, tosin en kamalasti pidä tuon taustapunaisen sävystä. Mutta muuten, kaunis ja onnistunut kokonaisuus. Kuolema on myös todella upea työ, hienosti olet toteuttanut mustavalkoisen kuvan. Välisävyt mukana ja oikeastaan kaikki kohdallaan. Apua, tämä taitaa olla sittenkin se suosikkini : D

Ah ja voih, toivottavasti sait tästä jotain irti. Ja varo, stalkkaan tätä topiccia jatkossakin.
Maybe you're gonna be the one that saves me.
ficit | taide | LJ

Shadowy

 • ***
 • Viestejä: 20
Re: Carnival of Fools, by Shadowy
« Vastaus #2 : 28.01.2008 02:50:38 »
Wiwiene: Suurkiitos kommentista, ja mukava kuulla että tätä edes joku seurailee ja jopa kommentoi. Tuon peilimaalauksen punainen sävy mistä mainitsit, se on tosiaan aika ällö. Menee selittelyksi, mutta kun kamera jotenkin väänsi sävyn tuolla lailla.
Kyllä tosiaankin sain jotakin kommentistasi irti. Kiitoksia vielä. (:


Nuo kävijäluvut pistävät kieltämättä nyrpistelemään, mutta pitää varmaan vain odotella nätisti, eikä siltikään aina saa haluamaansa.
Yksi uusi työ olisi. Päivitän sen ensimmäiseen viestiin, ja pitäähän se uuteen viestiinkin laittaa että saa topsua nostettua.

Scent of Autumn K-7
Päätin käyttää yli puoli minuuttia nimeämiseen. Aluksi tykkäsin tästä työstä ja sitten en taas tykännytkään ja nyt en tiedä mitä sanoa. Se on vaan tommonen, jööttipimu puistonpenkillä fiilistelemässä syksyä. Tein peräti taustan, joka on kyllä tosi kökkö. Käytin tähän liian vähän aikaa, olen niin kärsimätön ja laiska. Kahdella eri paksuisella tussilla. Ja punastakin tussia.


// Illusia lisäsi ikärajan.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2012 15:04:58 kirjoittanut Illusia »
Hush now baby, baby, dont you cry.
Mother's gonna make all your nightmares come true.
Mother's gonna put all her fears into you.

--
Ex-Cristina Malfoy

Wiwiene

 • toveri Mäyrä
 • ***
 • Viestejä: 238
 • Toppaa sul on ainakin!
  • Salainen pöllöily - piirrosblogi
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #3 : 28.01.2008 10:12:52 »
Luota minuun, tuttu tunne - meikän ficit ei saa kommentteja, vaan kävijöitä kyllä on useampi sata :'D

Ja työhön sitten: tausta on mielestäni upea, tuollainen syksyinen ja ja. Puu on kaunis myös, mutta tuo pimu jätti mut vähän kylmäksi, en tiedä miksi. Anatomiaa on enemmän kuin mun töissä yhteensä, että sinällään ei vika siinäkään ole. Hmjaa. Ei suosikkini sinulta, mutta silti sievä työ. : D
Maybe you're gonna be the one that saves me.
ficit | taide | LJ

Koliara

 • ***
 • Viestejä: 26
  • http://suhina.harhakuva.org/
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #4 : 29.01.2008 21:38:50 »
Mää voisin ylistää sinut maasta taivaisiin jo ihan siitä syystä että rakastan omintakeistä otettasi minua liikuttaviin aiheisiin - puhumattakaan siitä, miten lahjakas olet. Sulla taitaa olla melko tavalla samanlainen suhtautuminen piirtämiseen ja taiteiluun kuin minulla, välillä sitä rakastaa niin palavasti että savu nousee ja toisinaan viha velloo kun ei onnaa, mutta ei silti voi lopettaa. Semmosta kai se intohimoinen tekeminen on. :D

Hmmm. Emmää nyt tiedä, osaanko mitään erityisen pätevää kritiikkiä antaa, mutta joitakin juttuja tuli tässä mieleen:
Anatomisesti nämä ihmisesi ovat melkoisen korrekteja, mutta jotkin perspektiivilyhennökset sun muut jossain vähän tökkää silmään. Allekirjoittanut on sitä mieltä, että on hemmetin vaikeaa esimerkiksi taitella ihminen niin, että hän näyttää istuvan oikein ja jälleen kerran aion suositella krokien piirtelyä. :D Lähestulkoon KUKAAN ei ota tästä ohjeesta opikseen, sillä krokien piirtely on suoraan sanottuna vittumaista, mutta mikään - Ei Niin Mikään - opeta piirtämään, havainnoimaan ja NÄKEMÄÄN niin hyvin kuin krokit. (Krokit ovat siis nopeita luonnoksia - noin 30 sek - 5 minuuttia - mistä tahansa aiheesta. Mieluiten kannattaa käyttää elävää mallia, mutta itse laitan esim. googleen kuvahauksi sen, mitä haluan opetella piirtämään: jokin asento, ihminen juoksemassa, vuorimaisema, etc. ja piirrän niitä kuvia yksinkertaistettuina luonnoksina niin nopeasti kuin pystyn. Parasta tietty on, jos joku kaveri esim suostuu malliksi niin että kans pysyy paikallaan sen kaksi minuuttia ja vaihtaa vielä kuuliaisesti asentoakin. Ei pidä masentua, jos heti ei onnaa, eikä vaikka ei just samanlaista saisikaan aikaiseksi. Opettavaista se on silti!) IMO krokien piirtely kehittää näkemystä paljon paljon enemmän kuin se, että tuijottaa samaa kuvaa tuntikausia ja yrittää jäljentää siitä just samanlaista piirustusta. Itse (puhun nyt vaan taas omista kokemuksistani, että jos joku kokee krokien piirtelyn olevan ajanhaaskausta niin ihan rauhassa) piirrän krokeja aina silloin kun piirtäminen tuntuu olevan jumissa ja ispis hukassa. Yllättävästi sitten taas alkaa luistaa kun vähän jaksaa pakertaa. :) Piirtäminen ilman mallia on itellä ainaskin helpottunut yllättävän paljon kun olen jaksanut krokeja vääntää, anatomia, mittasuhteet, perspektiivilyhennökset sun muut tuntuvat tulevan vähän niin kuin selkärangasta (vaikkeivät ne aina oikein menekään, mutta silti. :D)

Toinen juttu on semmonen, että taustojen kanssa helepottaa mukavasti kun muistaa, että mitä kauempana jokin on kuvassa, sitä hailakampi, haaleampi ja epätarkempi se on (tämän huomaa elävästi mm. maisemakuvia katsellessa). Ääriviivassa tuo syvyyttä kuvaan se, että lähellä olevat asiat rajaa paksulla viivalla ja mitä taaemmas mennään, sitä ohuempaa ääriviivaa käyttää. Ihan kaukana ei ääriviivaa tartte käyttää lainkaan. Horisontin raja määräytyy sen mukaan, mistä kohdin kuvaa katsellaan eli millä tasolla katselijan silmät ovat: samaan kohtaan vedetään horisontin viiva. Lintuperspektiivissä horisontti on ylhäällä kun taas sammakkoperspektiivissä alhaalla - normaalisti noin keskellä. :D

Värien kanssa useimmat - minä mukaan lukien - hyödyntävät vastavärejä. Toki on olemassa muitakin harmoonisia väriyhdistelmiä, mutta vastavärit luovat kuvaan mukavaa tasapainoa. Itse yleensä teen niin, että kuvassa on hallitsevana värimaailmana yksi vastaväripari ja toisena on sitten valo ja varjo - jotka ovat aina toistensa vastavärit elävässäkin elämässä, ei vain taiteessa. Tosin taiteessa niiden vaihtelua kannattaa korostaa. :)

No tässäpä nyt alkuun tämmöinen lässytys, toivottavasti olisi jotain apuakin enkä vaan jauhaisi puuta heinää niin kuin yleensä. Tykkään taiteestasi niin hirmuisesti ja voisin ostaa tuon Kuoleman (joka on edelleen minusta niin kuin muumien mörkö ihmishahmossa ja siksi niin äärimmäisen sympaattinen) jos mulla olisi yhtään rahaa. Olen myös erittäin ihastunut tohon Steelen Petteristä vaikutteita saaneeseen työhön, jossa on muuten hauska tekniikka. Pitäis joskus itekkin kokeilla maalailua jollekin muulle kuin paperille... Niin tosiaan tämä viesti oli nyt tätä pätemistä, mutta voisin venyttää tätä lisää osoittamalla joka kuvasta kaiken sen mistä tykkään ihan hirveästi, mutta olen laiska ja kuittaan tämän vain että sinulla on ihana tyyli ja hyvät aiheet, enkä malta odottaa, että näkisin lisää. ^^ Jos vaikka rekisteröityisit deviantArttiin tai jotain..? *vihj, vihj!*
Eks-Suhina

Kelmien kartta
Harhakuva
dA SPOILERIVAARA!

Tala Sohalia

 • ***
 • Viestejä: 184
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #5 : 04.02.2008 18:58:36 »
Höm, höm.

Niin, rakentavaako piti? Mitä jos ei tiedä piirtämisestä mitään? Niin, totta, ainahan voi esittää, että tietää... mitä enemmän esittää niin sitä parempi... ok. Tästä se alkaa.

Yleiskuvana voi kyllä sanoa, että taitoa on. Ja halua tehdä sillä taidolla jotain. Tummiahan nuo ovat, jotkut omaan silmääni liiankin angstimakkaroita. Ne joissa se uhkaavuus ei ole niin tummaa miellyttävät minua enemmän.

Scent of autumn: Pidän tästä. Tämä on enemmän tuota ei-niin-tummaa-ja-painostavaa osastoa. Puustasi pidän varsinkin, itse kun olen muutaman yrityksen jälkeen kironnut puiden oksat niin kauaksi kuin pippuri kasvaa. Punaisen pienet pisteet tuovat sitä jotain kuvaan. Toisaalta en osaa päättää onko niitä liikaa, liian vähän tai ovatko ne juuri oikeassa paikassa vai olisiko sijoittelua pitänyt miettiä vielä. Minä pidän niistä, mutta kun yritän keksiä niistä jotain sanottavaa, en keksi mikä niissä tökähtää. Tyttönen kuvassa on hieman suhteiltaan vinksallaan, mutta ei kyllä mitenkään pahasti. Tai en tiedä. Kädet ja jalat on hieman apinamaisen pitkät tuohon keskivartaloon nähden. Penkkikin näyttää kasvavan leveyttä toiseen suuntaan. Tai ehkä se on vain mun yliaktiiviset silmäni jotka yrittävät kovasti keksiä jotain sanottavaa.

Graveyard, The Wall, Kuolema ja Painajaiskasvoja on näit angstipalleroisia, jotka eivät minua sytytä. The Wallissa tuo isoin käden kuva on kyllä ideana hyvä, mutta ehkä hieman liian möhkälemäinen.

The Dream Is Dead: Pidän siitä, että kummassakin, vuorenhuipussa ja linnussa, on samaa ohutta, punaista noroa. Vuoresta ja sen ympärillä olevista pilvistä tulee mieleen kiinalaiset pampuseinä"vaatteet" ja lintu sen alla vie ajatukset Hiroshimaan (ja kyllä, tiedän, että se on Japanissa). Näin se ihmismieli vain toimii. Ehkä hieman mietityttää tuo kontrasti linnun ympärillä ja vuoren kohdalla. Taitoskohta on aika kova.

Dinosaurus ja Varaani ovat hienoja ja varmasti vieneet paljon aikaa. En itse niin välitä eläinkuvista, joten voin kyllä ihailla yksityiskohtia, mutta muuten eivät herätä sen kummempaa. Varaanin jalka tulee hieman irtonaisena kuvaan.

Taiteilijapoika: Kuten itsekin sanoit, tytöltähän tuo näyttää. Pidän siitä. Nenä, joka on itselleni se vaikein piirrettävä (ei sillä, että muutakaan osaisin) on nappi. Hieman pieni tuo leuka... mutta sellaistakin sattuu ihan oikeilla ihmisilläkin. Tuo "pylväs" tai mikä tuo takana onkaan hieman vetää katsetta pois kasvoista. Itse mietin pitkään että mikä se on, kun ajattelin että se on omituisessa kulmassa oleva käsi. On niin samaa väriä kasvojen kanssa. Vaalea pylväs myös vie kaiken pois toisen kulman punaiselta söheröltä, joka muuten voisikin toimia.

Luurankopoika: Tämän kun näin niin kateus iski. Vai että tuollainen poikaystävä sitä on saatu. :) Käsien kulma on hyvä hahmolle, mutta toteutuksessa kenties jotain häikkää? En tiedä.

Jussi: Jaa, kehtaanko myöntää? Kehtaan. Pidän eniten tästä. Meinasin kirjoittaa, että näyttää ihan 69 Eyesin Jussilta... mutta sen taisit jo tietää.  :D Silmät ovat aivan ihanat. Sormet hieman töpöt (mutta en osaa sanoa onko ko henkilöllä oikestikin ne tuollaiset).


Ehkä tässä oli nyt tarpeeksi pätemistä taas yhdelle kerralle.
Ihminen, kumma eläin,
puhuu niin kuin jumala,
vaan tietääkö se puhuissansa
että aattelee kuin ihminen?

filthy

 • ***
 • Viestejä: 15
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #6 : 05.02.2008 17:15:18 »
Raahasin takapuoleni tänne kommentoimaan ja nyt tuijotin tyhjää ruutua enkä tiennyt, mitä sanoa... No, yrittäkäämme.
Sinulla on selvästi jo oma tyyli mukana kuvissa, ja sehän on se tärkeä juttu. "Tusina tuotoksethan" eivät pidemmän päälle kanna eteenpäin, sillä tyyli ja persoonallisuus on usein tärkeää paitsi taiteilijalle itselle, myös kuvien katsojille. Se pitää monesti mielenkiinnon yllä tulla katsomaan uudestaan. Tämähän pätee tietysti kaikkeen luovuutta vaativaan. Myös tumma teema löytyy melkein jokaisesta kuvasta, vaikka nämä onkin taidettu tehdä ajan kuluessa.
Liskotyöt kuitenkin erottuivat mukavasti muista. Kun ensimmäisen kerran vilkaisin Dinosaurusta, en olisi uskonut sen olevan tehty puuväreillä. Itse kun en kyseisiä välineitä hallitse nimeksikään, tässä etenkin taitaa olla hatun noston paikka. Tuollainen kärsivällisyys on aina hyvä merkki.

Kauniiden poikien ystävänä Taiteilijapoika ja Luurankopaitapoika olivat oikein kivoja. Vaikka kerroit, että et ollut Taiteilijapoikaan erityisen tyytyväinen, minun mielestäni kasvojen varjot ovat onnistuneet. Kasvojen muoto tulee hyvin esille.

Suosikikseni osoittautui, yllätys yllätys, Graveyard. Olisin luullut, että kuvan "katkeaminen" häiritsisi minua, mutta nyt kävi päinvastoin. Se siis toimii. Vaikka akryylit ovat oman kokemukseni mukaan melko peittävät, kuvasta näkee, että pohjana ei ollut paperi tai maalauspohja. Sekin toimii ja antaa kivan säväyksen. Sellaisen... terävän? En osaa tarkemmin selittää.

Voisin sanoa, että sommittelussa on ehkä hieman parantamista. Teknisesti sinulla on kuitenkin taitoa, joten olisi mielenkiintoista nähdä suurempia kokonaisuuksia ja useampia aiheita samassa kuvassa.
Toisissa kun on sellaista tiettyä syvyyttä ja toisissa ei. Voisin melkein nostaa tässä esille Scent of Autumnin. Jälki on erittäin siistiä ja mukavan yksityiskohtaista. Tyttö on edessä, puu hieman taaempana ja silhuetti vielä sitäkin kauempana, mutta silti jokin siinä on vähän hassusti. Ehkä taustalla näkyvä tie olisi toiminut toisessa paikassa? Eäh, en osaa sanoa. Kuitenkin... Myös toisen kyynärpään jääminen kuvan reunan taakse katkaisee, ja saa sen ainakin minun mielestäni näyttämään suuremmalta kuin se onkaan. Perspektiivi tietenkin tekee osansa.

Ei kai tässä kai muuta. Paitsi että Jussikin on kiva. ;D Lyijykynät näyttävät olevan hallinnassa.

Celeporn

 • Vieras
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #7 : 07.02.2008 14:45:39 »
Voi itku... Meinasin ensin laittaa yksäriä, mutta ajattelin sitten, että taidan jakaa asiani kahteen viestiin, koska nämä ovat niin hienoja, että ansaitsevat kyllä ihan julkista tunnustusta.

En katso Finissä oikeastaan ikinä fan arttia. Jostain syystä ei vain nappaa. Nyt kuitenkin selailin piirustushaaste-topicia ja kun sinulla oli siellä tähän omaan topsuun linkki, niin ajattelinpa sitten vähän kurkistaa. Ja voi elämänkevät, olen rakastunut!
En tiedä kuvataiteesta mitään ja omat piirustustaitoni rajoittuvat aika pitkälti niihin tikku-ukkoihin, joten asiantuntemukseni on täysin olematonta. Kuitenkin näitä sinun töitäsi katsoessani mykistyin totaalisesti; wau, onpas upeita kuvia. Näissä on minusta niin upeaa värien käyttöä, asettelua ja yksityiskohtia, etten sanotuksi tahdo saada. Mahtavia visioita, olen kyllä nyt aivan fani ja tulen kyllä tästä eteenpäin seurailemaan tätä topicia.

Jo Scent of Autumn teki lähtemättömän vaikutuksen. Se, että kuvassa on vain joku tyttö ei minusta koskaan lupaa hyvää, mutta olipas mahtavaa olla väärässä. Siinä oli tunnelma ja se syksy niin ihania, ja sen tytön kasvot olivat ihan rakkautta <3. En edes kiinnittänyt huomiota niihin jalkoihin kuin vasta luettuani kuvauksesi uudestaan, olin niin ihastunut. Ja kun availin linkkejä tuolta järjestyksessä, niin ihastukseni sen kuin kasvoi.

Kun lueskelen noita kuvauksiasi töistä, olen ihan huuli pyöreänä - wau, sen voisi siis tehdä noinkin. On upeaa, miten erilaisia tekniikoita tunnut käyttävän (vaikka siis tosiaan, en tiedä aiheesta yhtään mitään, joten mikäpä minä olen sanomaan), mutta kun tuolla on ties mitä tapetteja ja vessapapereita ja peilinpaloja, ja sitten tavanomaisemmat hiilet ja lyijykynät. Ihailen taitojasi ja luovuuttasi, ja kadehdin myös, tosin sitä en kyllä osaa pahemmin ajatella töitäsi katsoessani kun vain keskityn niiden upeuteen. Kai tällainen mistään mitään tietämätön tumpelo on tavallaan helppo mykistää, mutta yleensä saan tällaisia taide-elämyksen tunteita vain joissain todella harvoissa ja valituissa näyttelyissä.

Äh, toivoisin kovasti osaavani sanoa jotain fiksua. Nautin kovasti.

April

 • funky aphrodite
 • ***
 • Viestejä: 395
 • since 2007, biatch.
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #8 : 10.02.2008 03:25:18 »
Voi jumankauta! @____@
Nää oli kaikki todella upeita.
Hienosti käytetty kaikkia erilaisia materiaaleja ja välineitä.
Kunpa itsekin joskus vois käyttää tollaisia.
Siulla on ihana ja omaperäinen tyyli. (:
Jokaisessa kuvassa oli sellanen omanlainen, vangitseva tunnelmansa.
Kuolema aiheena on aina jollain tavalla kiehtonut ja se on hienosti kuvattu näissä siun teoksissas.
The Wall oli suosikkini. Tykkäsin tunnelmasta ja väreistä. Tai no... kaikesta. ?
Haluaisin nähdä lisää tuotoksiasi! Stalkkaan tätä topsua aina välillä. ;D

~April kiittää
If a writer falls in love with you,
you can never die.

   - Mik Everett

Shadowy

 • ***
 • Viestejä: 20
Re: Carnival of Fools, by Shadowy | Uutta 28.1.
« Vastaus #9 : 12.02.2008 04:23:35 »
Noni, on tullut niin paljon niin ihania kommentteja että vastaan nyt niihin vaikkei uusia raapusteluja ihan vielä olekaan tuoda näytille.

Wiwiene: Kiitosta taasen. Ei tuo työ ole omakaan suosikkini, ja en tykkää tuosta tytöstä siltä osin että anatomia vetelee vänkyröille aika ahkerasti. Mutta juu, mitäpä tässä muuta osaa sanoa kuin että iso kiitos kommentistasi.

zcuny: Ehei, en ota pahalla kritiikkiä. Päinvastoin, sillä se on aina sitä parasta palautetta jossa saa kuulla että mitkä jutut on hyvin ja mitkä huonosti. Tai hyvin huonosti. Nuo kolme juttua jotka mainitsit; ihmisen anatomia, mittasuhteet ja valon käyttö, ne ovat kyllä tosiaan minun suurimmat kompastuskiveni. Yritän aina patistaa itteäni treenaamaan noita juttuja, mutta kun sitä aina jotenkin itekseen alkaa piirrellä juttuja joissa ei ole kovin paljoa haastetta.
Se, että sanoit näiden olevan parempaa tasoa kuin mitä yleensä näkee, on minulle jo huisin iso kohteliaisuus. Elikkäs, kaikin puolin paljon kiitoksia kommentistasi. (Muutes, olen kurkkinut sinun piirustuksiasi ja teen lupauksen että tulen kommentoimaan, tykkään töistäsi nimittäin aika lailla.)

Koliara: Meinasin taas hypätä kattoon kun huomasin että olit kommentoinut.  :D Se on vaan jotenkin aina niin mieltä ylentävää lukea sinulta saatua palautetta kun itte arvostan sinua ihan mielettömästi taiteilun kannalta (ja miksei muutenkin). Kiitos ihan superpaljon noista kaikista vinkeistä - kyllä ne ehdottomasti tarpeeseen tulivat, vaikka onkin kaiken maailman piirustusoppaat tullut plärättyä läpi kymmeniä kertoja. Niissä ne asiat kaiketi vaan ilmaistaan niin tylsästi että pää tuntuu lahoavan. Niin ja sitten, pääsen ylpeähkönä sanomaan että piirtelen krokeja oikeastaan aika paljon. Tuossa syksymmällä aloin käydä kerran viikossa elävän mallin piirustuskurssilla ja se käsittää lähinnä juuri tuota krokien piirtelyä. Siitä on hitsin paljon apua, huomasin jo parissa viikossa että ihmisen anatomian piirtäminen ei olekaan enää niin kamalan tuskaista touhua. Puolustan noiden uudempien töiden huonohkoa anatomiaa sillä, että kurssi on ollut nyt pari kuukautta tauolla... (köh, selittelyä) Nyt se tosin jatkuu taas, eli toivottavasti alkaa taas krokien suttaamisen myötä luistaa mittasuhteet sun muut paremmin.
Ei ollut yhtään puuta heinää tuo kommenttisi, päinvastoin. Ja minä sanon että lahjoittaisin tuon Kuoleman sinulle mielelläni ihan ilmaiseksi, tai sitten vaikka jollain viidelläkymmenellä sentillä. En ole itse siihen niin kiintynyt että siitä luopuminen kirpaisisi, ja eikös sen voisi luokitella jonkin sortin fanilahjaksi? Kun minä vaan tykkään sinun taiteestasi niin huisin paljon, että olisi oikeastaan kunnia saada lahjoa sinua omilla raapusteluillani.  :D
Jaa, niin. DeaviantArt.. En ole tullutkaan ajatelleeksi, ja nyt kun ajattelin niin mikäpäs siinä. Koitan inspaantua rekisteröitymään sinne tässä piakkoin. Niin, ja iiiso kiitos vielä kommentista!

Tala Sohalia: Ihan ekana tuli semmoinen fiilis, että olitkohan kenties katsonut kuvia pelkästään virheitä etsien. Mutta, enpä nyt käy ryystämään herneitä nenääni kun itse sitä kritiikkiä pyysin. Ja olen aika pitkälti samaa mieltä kaikista noista mainitsemistasi virheistä. Karvas totuus mikä täytyy niellä, ja koittaa pyrkiä parempaan. Siitä että tyyli on tummaa ja painostavaa voin sanoa, että no, se vaan on minun tyylini. On aina ollut ja tulee varmaankin aina olemaan, eikä siitä tietenkään voi kaikki tykätä, eikä pitäisikään. Mielipidekysymys, ja itse olen kiintynyt tähän tekemistapaan. Se on kuitenkin kiva juttu että löysit positiivisiakin asioita, ja kiitän niistä, kuin myös kritiikistäkin.
Niin juu, taiteilijapoika on lievästi keskeneräinen, ja siellä takana on siis sellainen muurimainen ikkunankarmi. Sininen tausta on taivasta ja se punainen juttu on itseasiassa mustalla musteella tehty puu, jonka kamera päätti kenkkuilla punaiseksi sotkuksi.
Kiitosta vain, etenkin tuosta rakentavasta.

filthy: No mitäköhän tässä nyt osaisi muuta kuin kiittää.
Juuri tuon sommittelun ja ronskimpien kokonaisuuksien kanssa olen kamalan arka, ja sitten aina mokaan jättämällä suuriksi tarkoitetut työt keskeneräisiksi. Siksipä harjoituksesta on puutetta, ja siksi nuo vähäiset suuremmat kokonaisuudet ovat aika tökköjä. Scent of autumnissa tuo käden meneminen reunan taakse johtuu siitä että mokasin, aloin piirtää suoraan tussilla luonnostelematta ensin, ja tietty se meni aivan mönkään. Kädestä tuli ihan hehtaarikokoinen, ja yritin paikkailla sitä aika monella tapaa, joista yksi oli sitten se että se katosi osittain reunan taakse. No, se siitä selittelystä. Kiitoksia.

Celeporn: Niin, kuten jo sanoinkin, niin kyllä nyt nousi kusi reippaasti päähän.  :D En minä tiedä osaanko muuta kuin kiitosta hokea, menin täysin sanattomaksi. Nytkin vain lueskelen kommenttiasi uudestaan ja uudestaan, ja mietin että mitä tässä nyt sanoisi. Noista eri tekniikoista sen verran, että se on kyllä hauskaa läträtä ja koheltaa erilaisilla välineillä ja katsoa että minkälaista jälkeä tulee. Saa nähdä mitä seuraavaksi keksisi.
No mutta, nyt ei irtoa kuin se yksi tavanomainen sana, kiitos.

April: Heh, mukavaa että pidät. Ja miksikäs et itsekin voisi kokeilla erilaisia välineitä, eihän sitä tartte kuin napata käteen jotain etäisesti piirtämisvälinettä muistuttavaa, ja antaa mielikuvituksen lentää. Se on yllättävän helppoa.
Mut mut, kiitoksia kommentista.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2010 22:58:19 kirjoittanut Shadowy »
Hush now baby, baby, dont you cry.
Mother's gonna make all your nightmares come true.
Mother's gonna put all her fears into you.

--
Ex-Cristina Malfoy