Kirjoittaja Aihe: The Avengers: Kuvia [S] clintasha, tuplaraapale  (Luettu 824 kertaa)

Brangwen

  • ***
  • Viestejä: 676
Nimi: Kuvia
Kirjoittaja: Brangwen
Ikäraja: S
Fandom: The Avengers
Tyylilaji: Tuplaraapaleagstisöpöilyä
Vastuunvapaus: Marvel omistaa henkilöt. En tienaa tällä.
Paritus: Clint Barton/Natasha RomanoffKuvia (200 sanaa)

Tasha-pikkuinen, olet piirtänyt siipiä ihoosi. Sormeni seuraavat sulkia harteiltasi alas selkärankaa pitkin kyljille ja siitä lonkan päälle. Sinulla on muuten kauniit lonkat, olenko koskaan muistanut sanoa sitä? Pidän erityisesti siitä, miten pehmeä olet tästä kohtaa, ei kovia kulmia, vain sinun ihosi lämpö. Tasha-pikkuinen, sinä näytät pikku-kardinaalilinnulta punaisine hiuksinesi, tiedäthän, sellaiselta laulavalta tipertäjältä, joita näimme talvisin Central Parkissa.

Piirrän sormillani kylkesi kaaren, tunnen, miten ihosi kohoilee hengityksesi tahdissa. Olenko koskaan kertonut, miten paljon pidän siitä rytmistä. Se on rauhoittava, auttaa minua nukahtamaan.

Sinulla on tapana huutaa unissasi. Usein puhut venäjää, välillä muitakin kieliä. Joskus huudat komentoja, käsket kuin paraskin kenraali, joskus vain huudat, huudat, enkä minä uskalla herättää sinua, etteivät unen kauhut seuraisi valvemaailmaan. Sillä sinun silmistäsi kaikki paha tulee aina läpi.

Tasha-pikkuinen, olet tatuoinut pienen haukan nilkkaasi, nilkkaluun, akillesjänteen ja kantapään muodostamaan kolmioon, siihen, missä se sattuu kaikkein eniten. Se on minun kohtani. Minä taisin aina satuttaa sinua eniten. Kun sormeilen tatuoinnin jättämää arpea teeskentelen unohtaneeni, miten paljon sinä kutiat. Kiemurtelet, potkit ja kikatat. Tartun lujasti nilkkaasi ja vedän sinut lähemmäs. Tästä asennosta voisit murtaa niskani yhdellä potkulla.

Silmissäsi kiiltää taas jokin ruma ja kaunis, painajaiset ja unet, joiden suruja ei mitata. Mutta sinulla on hämmästyttävä kyky tehdä niistä kauniita.
« Viimeksi muokattu: 17.02.2015 08:24:36 kirjoittanut Kaapo »
There’s a thin semantic line between weird and beautiful. And that line is covered in jellyfish.
-Cecil Baldwin

Gwenhwyfar

  • cinderella
  • ***
  • Viestejä: 488
Vs: The Avengers: Kuvia [K13] clintasha, tuplaraapale
« Vastaus #1 : 18.04.2013 07:32:01 »
Oikein mukava pätkä. Avengerseista on vaan niin hemmetin vähän ficcejä täällä, että pitihän tähän nyt kommentoida. Pituus oli hyvä, vähän pidemmästä olisi saattanut tulla vähän tylsä. Teksti oli oikein kaunis ja mukavaa luettavaa.
Lainaus
Silmissäsi kiiltää taas jokin ruma ja kaunis, painajaiset ja unet, joiden suruja ei mitata. Mutta sinulla on hämmästyttävä kyky tehdä niistä kauniita.
Tämä oli kaunis lopetus. En keksi mitään muuta sanaa kuin kaunis. Hitto, kun tuli taas rakentava kommentti.. Mutta kiitos lukukokemuksesta.

- Duchess

Fiorella

  • ***
  • Viestejä: 3 283
  • Hyvän tuulen kotisatama
    • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Avengers: Kuvia [S] clintasha, tuplaraapale
« Vastaus #2 : 11.07.2018 19:37:47 »
Tykkäsin tästä kovasti! Avengers on minulle vielä vieraahko fandom mutta alkaa kiinnostaa kasvamassa määrin. Etenkin Natasha, jonka kautta tähänkin ficciin törmäsin. :) Mietin aikaisemmin aamulla, millä lempinimellä Natashaa mahdetaan kutsua, ja ajattelin itsekin Tashaa, sinänsä tämä tuntui veikeältä löydöltä juuri tänään.

Piti googlettaa varmistukseksi, kuka olikaan Clint niistä kaikista, mutta pääsin kärryille. Nämä kaksi olisivat kieltämättä söpö pari, ainakin tässä ficissä erittäin suloiset yhdessä! Tuntui kiehtovalta, että Clint tunnisti kivuliaimman kohdan itseensä heijastuvaksi. Toisaalta tästä kipeästä kohdasta tarina keventyi taas fluffiin päin, kun lähdettiin kutittelemaan Natashaa. ;) Pidin myös kardinaali-vertauksesta. Pikku linnut ovat minusta suloisia.

Yhtä kaikki, olen iloinen kun törmäsin tähän ficciin tänään. Kiitos siitä!

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~