Kirjoittaja Aihe: Aladdin: On onni meidän lentää | S, Jago/flamingo  (Luettu 2183 kertaa)

Snouk

  • ***
  • Viestejä: 1 995
Nimi: On onni meidän lentää
Kirjoittaja: Snouk
Fandom: Disneyn Aladdin
Ikäraja: sallittu
Varoitukset: spoilaa hieman Aladdin-elokuvaa
Genre: draama, slash, fluffi, romantiikka
Paritus: Jago-papukaija/Nabil-flamingo
Pituus: kolmen triplaraapaleen sarja
Haasteet: Valloita fandom, Multifandom II, UST-3, Biisihaaste (A Whole new world) ja Peccantiksen paritustoive


On onni meidän lentää

Keskipäivän tulikuuma aurinko helotti taivaalta polttaen koko Agrabahia. Jago tunsi läkähtyvänsä eikä voinut sietää ajatusta varjosta poistumisesta. Se hänen oli kuitenkin tehtävä ollakseen Jafarille hyödyksi.

"Miks mä saan aina nää hommat?" Jago jupisi itsekseen puun katveessa. Hän viritti puusta veistetyn tekonokan omansa päälle narulla eikä henki meinannut kulkea. Hankaluus oli vain kestettävä vaativan tehtävän suorittamiseksi. Nokan asettamisen jälkeen Jago joutui vielä pyrähtämään kahden kepin päälle. Niillä tasapainottelu oli aluksi todella vaikeaa, mutta hetken kuluttua Jago sai kierrettyä siipensä tukevasti keppiin ja otti pari varovaista askelta uusilla puujaloillaan.

Tämä oli aivan naurettavaa.

Jago kipitti jatkeet koivissaan läheisen suihkulähteen luo ja peilasi itseään solisevan veden pintaan. Vaikka höyhenpeitteen väritys oli liian tumma, soluttautuisi hän hyvin flamingoaltaan joukkoon. Vaaleanpunaiset linnut vilvoittelivat viereisen suihkulähteen vedessä, ja Jago liittyi heidän seuraansa.

Nöyryytyksen vallassa papukaija henkäisi syvään, vaikka flamingot eivät kiinnittäneetkään hänen läsnäoloonsa mitään huomiota. Jago kohdisti katseensa suihkulähteiden yhteydessä olevaan torniin, jossa tiesi prinssiä esittävän Aladdinin majailevan hallussaan Jafarin himoitsema taikalamppu. Hän rykäisi ja matki liiankin tuttua Aladdinin rakastetun, Jasminen, ääntä houkutellakseen pojan pois tornista.
"Ali! Oi Ali! Tulisitko tänne?"

Aladdinin Jago sai harhautettua papukaijan matkimistaidollaan, kuten myös jonkun muun. Käännyttyään hän totesi koirasflamingon tuijottavan häntä kieli pitkällä. Miekkonen oli pelottavan lähellä Jagoa ja avasi nokkansa ilmeisesti sanoakseen jotain, mutta sai ulos vain terävän henkäyksen.
"Mitä sä läähätät, jäbä!" Jago kivahti ja flamingoa puujalallaan mätkäistyään pakeni paikalta hakemaan taikalamppua Aladdinin tornista.

Lamppua kuljettaessaan Jago ei voinut olla miettimättä flamingon käytöstä. Täysin tuntematon koiras luuli häntä naiseksi ja ehti tykästyä. Tilanne oli… uusi. Ajatus ei oikeastaan ollut hirveä, mitä Jago ihmetteli. Hän oli hämmentynyt. Ehkä jopa imarreltu? Oli miten oli, Jago päätti lyöttäytyä herrasflamingon seuraan toistekin. Ihan vain korjatakseen väärinkäsityksen. Ei hän voinut antaa toisen luulla häntä leidiksi.

300 sanaaVälitettyään taikalampun Jafarille Jago ei osannut keskittyä olennaiseen. Kohtalokkaat hetket olivat käsillä. Pian Jafar toivoisi lampun hengeltä sulttaanin paikkaa ja saisi haltuunsa koko Agrabahin.

Katalien suunnitelmien sijaan Jagon mielessä pyöri häneen silmänsä iskenyt flamingo. Tovin asiaa pohdittuaan hän päätti tehdä asialle jotain ja Jafarin silmän välttäessä hän luikahti lentoon Jafarin tornin ikkunasta suunnistaen kohti suihkulähteitä. Jafarille hän voisi sanoa jääneensä jonkun nalkkiin, vaikka saisikin siitä huudot omasta kyvyttömyydestään. Sortaminen oli Jafarin suunnalta Jagolle kuitenkin jo täysin tuttua.

Punaiset siivet vain välkkyivät, kun Jago kiiti kuin tuulispää. Jafarin vallankumous alkaisi minä hetkenä hyvänsä ja hän typerys oli lähtenyt selvittämään suhteitaan tuntemattomaan koiraaseen, jolle kävi arviointivirhe. Kaikkeen sitä ryhtyykin, Jago ajatteli.

Nopeasti lähenevässä horisontissa häämötti Aladdinin torni ja suihkulähteet. Neljän flamingon porukka oli paikalla edelleenkin, vaikka aurinko alkoi jo hiipua ja kuumuuden taso laskea.

Jago huomasi epäröivänsä eikä tiennyt miksi. Hän oli menossa vain oikomaan väärinkäsitystä. Eihän siinä pitäisi olla mitään jännittävää. Kuitenkin linnun otsaan kohosi kylmä hiki, mitä ei saavutettu lentämisellä. Hän pelkäsi aiheuttavansa jotain ikävää. Toki flamingo saattaisi olla järkyttynyt saatuaan tietää, ettei Jago edustanutkaan luultua sukupuolta tai edes lajia. Todennäköinen torjunta sai Jagon kuitenkin huonolle mielelle. Ei hän liian usein saanut näin imartelevaa huomiota.

Jago laskeutui turvallisen matkan päähän flamingoista suihkulähteen kipsireunalle. Hetken katseellaan etsittyään hän tunnisti joukosta tutummaksi tulleen yksilön, joka tosin ei kiinnittänyt häneen mitään huomiota.
"Krhm, anteeks", Jago sanoi, jolloin kaikki kääntyivät katsomaan häntä.
" Mä taisi-" hän aloitti, mutta huomasi iskeneen nokkansa flamingon nokkaan. Tai oikeastaan toisin päin. Koiras tuijotti häntä taas silmät ristissä eikä tällä kertaa voinut jäädä epäselväksi se, että Jago oli papukaijakoiras.
"Sä oot kreisi jätkä", Jago ärähti, vaikka jossain hänen sisällään läikähti lämpimästi.

Viereen köpötteli toinen flamingo, joka sanoi Jagolle:
"Tää meidän Nabil ei puhu, mut Nabil haluais tarjota sulle lentoretken." Jago katsoi kuolaavaa flamingoa ja ilmoitti puhuvalle:
"Kai se on pakko."

300 sanaaNabil nousi lentoon hieman takellellen, mutta leväytti pari kertaa siivillään itselleen vauhtia. Jago räpytteli tämän vierellä eikä tiennyt, mitä ajatella. Häiritsevä henkilö huokaili ja katseli häneen rakastuneen oloisena, muttei taidottomuuttaan sanonut mitään.

Pimeys laskeutui Agrabahin ylle, ja Jago tajusi sen olevan Jafarin tekosia. Auttamisen sijaan hän oli täällä lentelemässä vieraan flamingoherran kanssa eikä häntä edes hävettänyt. Hiljainen Nabil oli itse asiassa aika miellyttävää seuraa.

Pimeydessä Nabil johdatti Jagon palatsin ylle. Agrabahin kujat muodostivat kauniita ristikkokuvioita lintujen alle. Jago nautti näkymistä ja oikeastaan myös seurasta. Kerrankin joku ei arvostellut ja määräillyt häntä, vaan katseli hiljaa hymyillen.

Jago säikähti omia ajatuksiaan. Tilanteen olisi kuulunut olla ahdistava ja outo. Miksei se ollut?

Kaksikko lensi alas kaduille ja mutkitteli kujien mukaan ja toistensa ristiin. Pimeys oli hohtavaa ja näkymät loistavat heidän palattuaan ylös pilvien sekaan. Se oli aivan uusi, mahtava näkökulma maailmaan. Jago ei ollut koskaan tiennyt tuosta häikäisevästä paikasta, jossa itsekin eli.

He liitivät haikarajoukon seassa. Tunnelma oli tiivis ja Nabilin siipien kärjet koskettivat Jagoa jokaisella siiveniskulla. Se tuntui Jagosta mukavalta ja hän olisi mielellään ollut vielä lähempänä Nabilia. Kummallistahan se oli, he olivat eri lajia ja samaa sukupuolta. Niin pariutuminen olisi ollut täysin luonnotonta.

Kaksikko lensi laukkaavien villihevosten seassa ja ajautuivat kauas kotoa. Tunne oli kuvaamaton, kun näin kaukana taivaalta näkyivät tähdet, kuin timantit olisivat hohtaneet loputtomiin. Taivas oli ihmeellinen paikka, jota Jago ei ollut koskaan aikaisemmin tavoittanut yhtä syvästi. Seura sai hänet rakastamaan ympäristöään enemmän kuin ennen.

Palattuaan takaisin pari laskeutui yhdessä aution palatsin pihalammelle. Nabil kahlaili vedessä Jagon istuessa tämän selässä. Ruumiinlämpö sai kummankin sydämen pamppailemaan. Jossain syvällä Jago poti syyllisyyttä, vaikkei heidän yhteinen hetkensä ollutkaan viitannut parittelukäyttäytymiseen. Toisen lähellä oleminen tuntui hyvältä, mutta Jago ei uskaltanut koskettaa liikaa puhumatonta, vaikka olisikin halunnut.  Vaikka parivaljakko olikin outo ja epäsopiva, oli tämä maailma kuitenkin varattu heille.  Jafar saisi hoitaa vallankumouksensa yksin.

300 sanaa
« Viimeksi muokattu: 25.01.2013 20:34:52 kirjoittanut Snouk »
"Whenever I'm sad, I just stop being sad and be awesome instead!"
-Barney Stinson

Kuukeiju

  • Vieras
Vs: Aladdin: On onni meidän lentää | S, Jago/flamingo
« Vastaus #1 : 01.03.2013 23:51:06 »
Awwwwwws, aivain yllättävän söpö ja hauska!  :D Olin ensin katsonut paritusta aika kummeksuen, mutta nyt olen iloinen että luin tämän. Onnistuit myös pitämään Jagon hyvin itsensä kaltaisena, isot pisteet siitä ;) Kiitos kun kirjoitit tämän ^^