Kirjoittaja Aihe: Annie Blackin tekeleet, Uusia valokuvia 5.4.  (Luettu 6902 kertaa)

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
Annie Blackin tekeleet, Uusia valokuvia 5.4.
« : 03.07.2007 19:13:01 »
Alunperin ajatuksena oli laittaa vain piirrustuksia, mutta pakkohan noita valokuviakin on nyt laittaa. Apunani piirrustuksissani käytän Derwentin Graphic-lyijykyniä ja Watercolour sekä Inktense-värikyniä, nykyään olen harjoitellut myös Adobe Photoshop Elements 4.0:n käyttöä värityksessä. Skanneria ei minulta valitettavasti löydy, joten olen joutunut ottamaan piirrustuksistani kameralla kuvat, kuvanlaatu siis vaihtelee jonkun verran. Osissa kuvissa olen ottanut mallia jostain muualta, jotkut ovat sitten alkuperäisesti ihan omasta pääkopasta.


Piirrustukset

19.08.07
Tämä on Taiteile oma taikahahmosi-haasteeseen. Oli kyllä hauskaa tätä piirtäessä. Käytössä lyijykynät ja värikynät.

Slurps - naaras (S)
Slurps - uros (S)

Slurpsit
Slurpsien juuret ovat keskiajalla. Kanta oli vielä silloin pieni, mutta se kasvoi aina 1800-luvun alkuun asti. Nykyään laji on uhanalainen elinympäristöjensä katoamisen vuoksi, slurpseja tavataan nykyään vain Saksassa, Belgiassa sekä Etelä-Englannissa. Slurpsien alkuperäinen elinympäristö on erilaiset metsät, ne kaivavat itselleen pesän mielellään puun juurelle ja kantavat sinne "sisustustavaraa" erikoisen kaulapussinsa avulla.

Naaras ja uros slurpsin voi erottaa niiden vartaloiden rakenteesta. Uroksen vartalo on raskaampi ja vankempi, korvien päät ovat mustat ja kaulapussi on suurempi. Kaikilla slurpseilla on suuret, harmaat silmät ja ne ovat väritykseltään sinisiä, eri kannoilla on eri sävynsä. Naaraalla on mahdollisuus saada vauvoja kerran kahdessa vuodessa, kaksi vauvaa kerrallaan.

Slurpsit ovat erittäin hyödyllisiä lemmikkeinä, täysikasvuiset slurpsit kykenevät auttamaan esimerkiksi siivouksessa ja muissa kotitöissä niiden kaulan kohdalla olevan pussin avulla. Sinne ne imaisevat esineitä kärsällään. Nimensä ne ovat saaneet imaisusta kuuluvan äänen mukaan. Slurps on parasta ottaa lemmikiksi jo aivan vauvana, silloin ne eivät ole vielä täysin kehittyneitä ja ovat silloin helppoja kouluttaa. Täysikasvuisella slurpsilla on jo voimakas oma tahto ja se on erittäin vaikea kouluttaa itselleen hyödylliseksi apulaiseksi.

Luonteeltaan slurpsit ovat eloisia, auttavaisia ja helliä. Naaraat ovat yleensä lempeämpiä ja helpommin koulutettavia, mutta ne voivat olla erittäin epäileväisiä, erityisesti vieraita kohtaan. Tämä luonteenpiirre voimistuu erityisesti keväällä, jolloin naaraat ovat muutenkin arvaamattomia. Urokset ovat yleensä naaraita uskollisempia, hellyydenkipeämpiä ja suvaitsevampia sekä ne tottelevat ja auttavat mielellään (jos koulutus on onnistunut).


15.07.07
Harjoittelin eläinten piirtoa ja tietysti samalla lyijykynän käyttöä. Ei tullut väritettyä näistä mitään, koska pidän lyijykynäpiirroksista. Mallista piirretty kaikki.

Tiikeri (S)
- Ihan ok kuva, lukuunottamatta alareunaa. Siinä mallikuvassa siinä oli jotain ihme juttuja, niin piti tuommosia lehviä siihen sitten tyrkätä.
Elehvantti (S)
- Tämä onnistui parhaiten näistä eläinpiirrustuksista. Ite olen kyllä tyytyväinen tähän.
Monta kirahvia (S)
-Tässä on A4-kokoisella paperilla kolme kirahvia. Lähikuvat löytyy kaikista. Ihan kiva tuli tuosta vasemman puoleisesta, ylimmästä.

Vasemmalla ylhäällä (S)
Oikealla (S)
Vasemmalla alhaalla (S)03.07.07

Lintu (S)
- Tämän linnun piirsin äitienpäiväkorttiin. Mallia otin yhdestä meidän sohvatyynynpäällisestä.
Halaus (S)
- Ihmisiä todella harvoin piirrän, vähän asennoista otin mallia Emma-sarjakuvasta.
Halaus nr. 2 (S)
Suula (S)
- Tämä on ensimmäinen kerta kun muokkaan jonkin piirrustukseni värejä. Ei nyt mitenkään hirveän hienot, mutta ihan ok. Alkuperäinen. (S)
Ruokki (S)
- Tämäkin on tietokoneella muokattu tämän väritys. Alkuperäinen. (S)
Kuviksen lopputyön ensimmäinen osa (S)
- Vihaan tuon hevosen kaulaa, koska se on aivan epämuodostunut, muuten olen tyytyväinen tähän. Laitan myöhemmin lähempiä kuvia tästä.
Kuviksen lopputyön toinen osa (S)
- Tämä on valokuvasta piirtämäni kuviksen lopputyön osa.
Marjat (S)
- Tähän työhön otin mallia eräästä valokuvauskirjasta. Siinä tosin kuva oli kokonaan värillinen ja mie muutin myös taustan. Pahoittelen muuten tuota signeerausta, leikkasin tuosta ylimääräistä pois koneella, ja se jäi sitten kuvan ulkopuolelle, tuo on kauhean näköinen mötikkä, mutta yrittäkää kestää.
Pääkallopuu (S)
- Muuten ihan omani, mutta pääkalloihin otin mallia Conversejeni kalloista, koska ne on niin ihanat. :D Itse olen ihan tyytyväinen tähän työhön, koska yleensä miulla menee hermot vähänkin isomman työn kanssa.
Yksityiskohta. (S)
Yksityiskohta nr.2 (S)
Yksityiskohta nr.3 (S)
Nalle (S)
- Tämän joku saattaa tunnistaakin eräästä Disneyn leffasta. ;>

Valokuvat

Valokuvissa käytän kameraani Canon EOS 400D:tä sekä kahta objektiivia. Photoshoppia en ainakaan näissä kuvissa ole käyttänyt muuta kuin pienentämiseen.

04.05.08. Makroilua ja yksi syksyinen, muokattu kuva

Härpäke ja shakkiruudut (S)
Kuvattu 04.05.08, kuvassa äidin koriste-esine-härpäke ja meijän keittiön lattia. :>
Keltainen syrämeni (S)
Kuvattu 04.05.08, pääsiäisenä tein veljentytön kanssa ihania pikku virpomavitsoja ja väsäsinpäs sitten tällaisen yhdestä piipunrassista.
Keltainen syrämeni II (S)
Kuvattu 04.05.08
Noudata liikennesääntöjä! (S)
Kuvattu 3.10.07


06.01.08 Talvi on vihdoinkin tullut! Ainakin toistaiseksi.

Kesäteatteri (S)
Kuvattu 05.01.08
Auringon valo neulasissa (S)
Kuvattu 06.01.08
Oksa jokivarressa (S)
Kuvattu 06.01.08
Kaisla ja aurinko (S)
Kuvattu 06.01.08
Lentoa auringonlaskussa (S)
Kuvattu 06.01.08

23.09.07

Ruskaa Sompalammella (S)
Kuvattu 23.09.07.
Syksyinen maisema (S)
Kuvattu 23.09.07.
Kuumat kekäleet (S)
Kuvattu 23.09.07.
Syksyinen lähikuva (S)
Kuvattu 23.09.07.
Nominac (S)
Kuvattu 16.09.07. Täytyihän sitä nyt rakas mieheni tänne tunkea myöskin. :>
Ilta venesatamassa (S)
Kuvattu 02.09.07.
Kukka parvekkeella (S)
Kuvattu 31.08.07.
Auringonkukka (S)
Kuvattu 31.08.07.
Valkoinen kukka (S)
Kuvattu 31.08.07.


Kommenteista olisi iloa! :>


// Illusia lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 11.04.2012 11:11:01 kirjoittanut Illusia »
Just laughing my ass off.

AVATAR

Polina

 • ***
 • Viestejä: 75
  • http://
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : 03.07.2007 20:24:10 »
Kaikki olivat mielestäni ihan hienoja, osaan olisin käyttänyt ehkä vähän vahvempaa väritystä. Halaukset olivat mielestäni molemmat vähän yksinkertaisia, toisessa halissa näyttää kuin mies aikoisi syödä tytön naaman. :'D Mutta ihanaa, joku piirtää lintuja! Ensimmäinen lintu oli tosi hieno.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Polina »
[size=85]You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.[/size]
[/color]

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #2 : 03.07.2007 20:30:22 »
Jei, ensimmäinen kommenttini. :> Halaukset olivat yksinkertaisia osittain siksi, että pidän yksinkertaisuudesta, osittain siksi, että olen todella huono ihmisten piirtäjä. Nuokin saavutukset ovat minulle iso juttu. :D Ehkä hän yrittääkin syödä tytön naaman, who knows? :'D Ja kiitoksia, linnut on kivoja piirtää. :>
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Annie Black »
Just laughing my ass off.

AVATAR

Mörköliisa

 • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #3 : 09.07.2007 12:27:23 »
Sinulla on ihana tyyli piirtää. Ehdoton suosikkini oli Lintu. värit olivat siinä kauniit ja se oli todella aidon näköinen.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Mörköliisa »

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #4 : 09.07.2007 12:59:51 »
Kiitoksia kommentoinnistasi Mörköliisa, tulin katsomaan tänne Sir Cadoganiin, että olisiko joku lisännyt uusia piirrustuksia tai jotain ja hämmästyin kyllä todella, kun oma topiccini olikin listan ensimmäisenä. Kiva kun joku tykkää miun tavasta piirtää. :>
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Annie Black »
Just laughing my ass off.

AVATAR

My Peanut!

 • ***
 • Viestejä: 13
Re: Annie Blackin piirrustukset [uusia lisätty 15.7.]
« Vastaus #5 : 27.07.2007 22:40:07 »
Hienoja kuvia! Toi elefantti oli tosi sulonen :P Ja se lintu oli mun mielestä tosi upea, mutta lempparini näistä olisi tuo pääkallopuu, koska siinä oli niin vahvat värit :D
[size=85]I'm drunk, I suppose[/size]

Neiti Ösmund

 • Vieras
Re: Annie Blackin piirrustukset [uusia lisätty 15.7.]
« Vastaus #6 : 29.07.2007 17:46:19 »
Tulin tänne katsoin kaikki kuvat. Päätin yrittää pistää tämmöisen kilometrikommentin, eli yksi juttu tähän alkuun, olen kuvisluokalla kritiikki voi olla ehkä hieman rajua, koska luokallamme olemme kaikki tosi äänekkäitä toisten töistä. Joten älä välitä. :)

Tiikeri: Hmm, kuten sanoit, ihan ok kuva. Lukuunottamatta alareunaa.  :roll: Se ei tosiaan ole kovin onnistunut, mutta niinkuin ne sanovat: harjoittelu tekee mestarin. :) Olit onnistunut tiikerin raidoissa tosi hyvin, silmät oli eriparia. Inhimillinen virhe. Minullakin käy niin usein ja se siitä työstä sitten. Takaosa oli aika haalea, en tiedä johtuuko se itse työstä, mutta siltä se vähän ehkä näytti.

Elehvantti: Tää oli ihan hieno, mutta taidat olla niitä piirtäjiä, jotka pehmentävät lyijykynän jäljen?  :roll: No siinä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta se tekee työstä sottaisen eikä kovin viimeistellyn näköistä. Ja norsu tosiaan näyttää vähän keskeneräiseltä. Veden noi laineet olivat vähän hassut, mutta kuka niitä nyt oikeasti osaa piirtää? Ei edes meiän kuvisope osaa sitä. :D

Monta kirahvia: Vasen ylhäällä, no se oli varmaan paras näistä kaikista. Piirustusjälki oli vahva, hyvä niin. Silmät vähän eritasolla mutta pikunviilaaja kun olen, niin katson kaiken tosi tarkkaan. Oikealla: Tämä oli hieno kanssa, mittasuhteet oli just presiis. :) Vähän taas sitä pehmennystä siellä näkyi, takaosa oli haalistunut, tosin luulen, että se johtuu siitä, että käsi oli jotenkin hinkannut sitä piirrettäessä. En tiedä. Vasemmalla alhaalla oli sitten se huonoin. Siinä just näkyi tämä pehmentäminen huomattavasti enemmän kuin muissa. Se teki työstä sottaisen, vaikka kirahvilta näyttikin.

Lintu: Tää oli todella hieno. Värit oli tosi sopivat, tykkäsin kovasti. Teksti siellä ylänurkassa häiritsi vähän.

Halaukset: joku taisi jo sanoa, aika yksinkertaiset. Ekassa ei ollut pehmennystä, jes! Tota, asento. Heh. Vähän outo, mutta jos sen ajattelee erilalla silleen että ne ei ole ihmisiä, niin sitten toimii hyvin. Taustalle olisit voinut tehdä jotain, vaikka jonkin pimeän nurkan, tyyliin.
Toka oli ihan hyvä. Tommonen asento aika hankala piirtää että toi oli yritys hyvä kymmenen. Vähän keskeneräinen, sanoisin että jos miehen hartiat ovat noin leveät, niin kyllä naisen takaa olisi voinut nähdä vähän alavartaloa..?  ;)

Suula: PEHMENNYS. Ei muuta. Värit hyvät, alkuperäinen oli hienompi.

Ruokki: Ihan hyvä, alkuperäinen oli hienompi taas, taidan olla niitä ihmisiä jotka pitävät enemmän tästä kynänjäljestä.  

KLEO: Hieno hevonen! tosi kiva väritys, teksti oli vähän häiritsevä, oisin mielummin halunnut nähdä hepan kokonaisena kuin kuin sitä tekstiä. Ja kaula on hyvä. :D

KLTO: Se taitaa olla hevosen silmä. Joenkit kattelin sitä niin että siinä taitaa olla joku hahmo ottamassa kuvaa..? Ihan kiva, mut miksi vain silmä?

Marjat: Ah, rakastin tätä työtä! Tässä on aivan ihanat värit! Aivan ihana, oikeesti. Joo se mötikkä on pahainen mötikkä, mut mötikkä mikä mötikkä.

Pääkallopuu: Ihan makee idea, maa olisi voinut olla paremmin väritetty. Puu aika stereotyyppinen, mutta puu onkin tosi vaikea piirtää oikean näköiseksi. Kallot oli hienoja.

Nalle: Apua, en yhtään tiiä, mutta se näyttää tosi tutulta. Ja sen on kiva, hyvin väritetty, tykkäsin paljon. Kerro, mistä piirretystä toi on, oon ihan tyhmä kun en tajua!

Kaiken kaikkiaan oikein hienoja töitä. Sitä pehmennystä ei kannata, varjostuksesta tulee aidompi jos käyttää viivoja ja vahvistaa tummista kohdista sen verran kuin tarvitsee. :) Jotain vielä piti sanoa, mutta mieleen ei nyt tule. Tästä tuli kunnon kommentti. Huh!

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
Re: Annie Blackin piirrustukset [uusia lisätty 15.7.]
« Vastaus #7 : 30.07.2007 17:12:01 »
Kiitän, My Peanut!, kommentistasi ja kiva kun pidit.

Kiitos, Neiti Ösmundille ihanan pitkästä kommentista ja runsaasta rakentavasta! ;> Vastailen vähän noihin juttuihin tässä.

Tiikerin silmät ovat eriparia, mutta kärsimättömyyttäni en enää jaksanut yrittää enempää, koska olin sitä toista silmää yrittänyt jo niin monta kertaa, että sillon tuntui, että ei ole mitään mieltä enää yrittää sitä korjailla. Takaosasta tein tahallani haaleamman.

Kyllä, yleensä pehmennän lyijykynän jäljen, koska yleensä pidän sen lopputuloksesta. Veden laineista tuli mitä tuli, mutta se ei minua niin paljon häirinnyt, että olisin alkanut niitä korjailemaan.

Kirahvit: Vasen ylhäällä on itsestänikin näistä se onnistunein. Ja silmät ovat pelottavan eri kohdilla, kun nyt niitä katson, ihanhan tässä alkaa itse nauramaan noille töille kun nyt niitä tarkastelee. Oikealla kuvassa nuo takaosan 'läntit' olivat mallikuvassakin vaalemmat, joten tein niin omassa työssänikin. Tuo on kyllä ehdottomasti huonoin tuo alimmainen. Se näyttää paljon pahemmalta kun sitä näin lähemmin tarkastelee [mitä selityksiä :D]

Kiva, että pidit linnusta, tekstiä en mitenkään voinut siitä poistaa. Tai en ainakaan osaa, jos sen jotenkin voikin tehdä [muutenkin kuin kumittamalla, eihän sitä äitienpäiväkortin tekstiä voi mennä kumittelemaan.]

Halaukset tein vain sen takia, että halusin edes jonkinlaista harjoitusta ihmisten piirtämistä, jota yleensä välttelen viimeiseen asti. Niin ei tietenkään saisi tehdä, vaan pitäisi vaan harjoitella rohkeasti, niin siinä saattaisi jopa kehittyä, mutta kärsivällisyys ei riitä siihen, että tulee monta epäonnistunutta työtä roskikseen heitettäväksi.

Ruokki & Suula, alkuperäisistä minäkin pidän, ihan harjoituksen vuoksi nuo 'muokkaukset' niihin tein.

Kuviksentyöt: Miusta se kaula on koko piirrustuksen kauhein kohta, miten se voi siun mielestä olla hyvä. :D Ja se on hevosen silmä, mallia otin itse ottamastani valokuvasta, jossa hevosen silmässä tosiaankin näkyi oma heijastukseni. Se oli hauskan näköinen, joten tein siitä sitten osan kuviksen lopputyötäni. Ja hevosen silmät ovat äärettömän kauniit, sen takia halusin niistä piirtää, vaikka en tiedä, osasinko nyt mitenkään hirveän hyvin välittää sitä kauneutta paperille. Yritin kuitenkin parhaani. :>

Puusta ei missään nimessä ollut tarkoitustakaan tehdä realistista! Omasta mielestäni realistisuus ei olisi käynyt hirveän hyvin muuhun kuvaan, sillä eihän puu jossa kasvaa pääkallojakaan ole mikään hirveän realistinen ajatus. :D

Nalle on Peter Panista. :>
Just laughing my ass off.

AVATAR

Kaalimato

 • ***
 • Viestejä: 49
Re: Annie Blackin piirrustukset [uusia lisätty 15.7.]
« Vastaus #8 : 30.07.2007 22:47:54 »
*raahautuu jättämään kommenttia*

Jeespoks... Jos en jotain aikaisemmista kommenteista ymmärrä, niin sitä, miksi he eivät kehuneet noita halauskuvia kamalasti. Mun mielestä ne olivat aivan ihanan... unimaisia. Tuli sellainen olo, että nämä on ihanan persoonallisia ja kauniita juuri tällaisina vaikka anatomia hiukan kuseekin. Lisäksi tuo hevonen oli aivan ihanan mielettömän kaunis.

Yksi asia kuitenkin jäi mieleeni, oikeastaan noista uudemmista eläinkuvista, etenkin norsusta... Varjostukset ovat aina hyvästä, mutta tee niitä rohkeammin, etenkin kun piirrät niin voimakkaat ääriviivat. Jos katsot vaikka itseäsi peilistä tai jotain eläintä, niin huomaat että hyvin harvoja kasvojen piirteitä voi piirtää aidon näköisesti pelkällä viivalla. Ja jos haluat levittää lyijärin jälkeä, niin muista käyttää vaikka vessapaperin palaa siihen, sillä sormestasi irtoaa aina vähän rasvaa, joka saa kuvan näyttämään suttuiselta...

Eli tiivistettynä, yritä piirtää sitä mitä näet joko sielusi-, tai "tavallisin" silmin, eikä sitä mitä luulet näkeväsi. ^^

Kummaa ja outoa palautetta, kritiikkiä, mutta älä ota pahalla, joukossa oli myös tosi ihania kuvia, esim. linnut olivat täysin tunnistettavia ja marjakuvassa oli ihanat värit. :)

Harjoitus tekee mestarin!

*Kaali poistuu paikalta*
Tunnelin päässä on aina valoa, rukoile vain ettei se ole juna.

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
Re: Annie Blackin piirrustukset [uusi lisätty 19.8.]
« Vastaus #9 : 19.08.2007 22:04:29 »
Taikahahmo-haasteeseen Slurps lisätty. :>

// 23.09.2008 - Yhdeksän valokuvaa lisätty.


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2012 09:10:25 kirjoittanut Illusia »
Just laughing my ass off.

AVATAR

Hazandra

 • ***
 • Viestejä: 395
Re: Annie Blackin tekeleet [valokuvia lisätty 23.9]
« Vastaus #10 : 24.09.2007 13:56:06 »
Katselin pääasiassa valokuviasi. Hienoja ovat. Varsinkin Kuumat kekäleet teki suuren vaikutuksen. Kuvassa oli säilynyt ihanasti se polte, mikä kekäleissä on, vaikka se olikin nyt suodatettu kameran linssin läpi. Ilta venesatamassa veti minut hiljaiseksi. Sinisen sävyt olivat upeat ja voimakkaat, puhumattakaan valoista! Laiturin pinnasta heijastuvat valot olivat kauniit, kuten koko kuvakin. Lämmintä rauhallisuutta.

Lisäksi pidin ottamistasi kukkalähikuvista. Itsekin kuvailen sen kaltaisia kohteita aika paljon, ja ehkä jo siksikin kuvasi herättivät minussa ihailua. Olivat ne muutenkin toki upeita.

Toivottavasti saan nauttia joskus lisääkin valokuvistasi :)
Olit kuin et edes olisi tästä harmaasta maailmasta.
Enkelit hakivat sinut takaisin kotiin liian pian.
Ja niin enkeli palasi omiensa luo...

L (1988-2007)

Hazandran tarinat

Annie Black

 • ***
 • Viestejä: 297
 • VIVA ESPAÑA!
  • Salmiagin epäsyvälliset mietiskelyt
Vs: Annie Blackin tekeleet
« Vastaus #11 : 05.04.2008 21:27:41 »
Makroiluja lisätty!
Just laughing my ass off.

AVATAR