Kirjoittaja Aihe: Yksi suukko, kiitos | S, teinislash |  (Luettu 1130 kertaa)

unsure

  • Vieras
Yksi suukko, kiitos | S, teinislash |
« : 24.12.2012 15:56:09 »
Ficin nimi: Yksi suukko, kiitos
Kirjoittaja: Giril
Genre: fluff, teinislash
Ikäraja: S

A/N: Joululahjaficci Pyrylle, hyvää joulua!  :3Topi istuu keittiön pöydän ääressä ja siemailee suuresta mukista höyryävän kuumaa kaakaota, jota lieden ääressä puuhasteleva Niilo parhaillaan valmistaa. Poika sekoittaa kiehuvaan maitoon kaakaojauhetta ja kokonaisia suklaapaloja huumaavan tuoksun täyttäessä koko keittiön. Topi kohottaa katseensa joulukorttien äärestä Niilon saapuessa tämän viereen kaakaokattilan kanssa.

”Älä nyt hei kaada niitä kaikkia mun päälle”, Topias virnistää ja työntää joulukorttipinon ja tussit keskemmälle pöytää, jotta Niilo mahtuu istumaan. Poika laskee kattilan Topin eteen ja istahtaa sitten keveästi pöydälle tämän eteen.

”No, itseasiassa aattelin kysyä, että haluaisitsä lisää, mutta jos vaihtoehtona on sun saattaminen sairaalakuntoon, niin täytyy harkita uudelleen”, Niilo virnistää ja Topi vastaa virneeseen hymyilemällä leveästi.

”Njaa, en mä taida ottaa, mutta yks suukko kyllä kelpais”, Topi vastaa pilke silmäkulmassaan ja nojautuu lähemmäs pöydällä istuvaa Niiloa, joka kumartuu hiukan ja hipaisee huulillaan Topin huulia ennen kuin suutelee poikaa kunnolla. Tämän suu maistuu suklaalta, mintulta ja Topilta itseltään ja Niilo hymyilee pojan huulia vasten ennen kuin he lopulta vetäytyvät erilleen.

Topi virnistää iskien nopeasti silmää ja suutelee Niiloa sitten uudelleen
« Viimeksi muokattu: 24.12.2012 23:31:24 kirjoittanut Giril »

Herkkuoone

  • Vieras
Vs: Yksi suukko, kiitos | S, teinislash |
« Vastaus #1 : 06.01.2013 13:28:25 »
Mieleni teki lukea jotain oikein suloista ja tämä vaikutti otsikkonsa puolesta juuri sellaiselta, mitä kaipasin, enkä luettuani tämän pettynyt. Tekstisi on mukava, pieni tunnelmointihetki, joka tuoksuu kaakaolta, suklaalta, talviselta ja joululta. Preesens kirjoitusmuotona antaa hyvän mahdollisuuden lukijalle kuvitella tämä suloinen näky edessään: tulee ihan sellainen fiilis, että saa todistaa kuin varkain kahden pojan suloista hetkeä yhdessä. Et lähde turhaan kikkailemaan vaikeilla lauserakenteilla tai kielikuvilla, vaan kerrot suoraan, mitä tapahtuu – kirjoitustyylisi sopii tähän hyvin ja saa aikaan juuri sen tunnelman, josta ehdin jo mainita.

Lainaus
”No, itseasiassa aattelin kysyä, että haluaisitsä lisää, mutta jos vaihtoehtona on sun saattaminen sairaalakuntoon, niin täytyy harkita uudelleen”, Niilo virnistää ja Topi vastaa virneeseen hymyilemällä leveästi.
Suloista virnistelyä ja pientä läpän heittoa, johon kumpikaan ei suhtaudu liian vakavasti – tämä on sitä slashia parhaimmillaan! (Ja btw. itse asiassa ei tule yhteen. :>)

Kiitokset tästä, näistä kahdesta olisi kivaa lukea pidemmältikin! :>
~ Herkku.

Waulish

  • rohkupuusku Nedric ♡
  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 6 049
  • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Yksi suukko, kiitos | S, teinislash |
« Vastaus #2 : 25.01.2021 03:21:02 »
Bongasin tämän tekstin keskustelualuetta stalkatessani, ja söpö nimi yhdistettynä teinislashiin sai minut klikkaamaan tämän auki. Minulla on jotenkin ollut hurja teinislash-vaihe viime aikoina, ja on tehnyt mieli lukea yläaste- ja lukioikäisten romansseista. Tämä suloinen tarina sopi mieltymyksiini oikein hyvin ja ilostutti iltaani!

Vaikka joulu on jo takanapäin, on sitä silti kivaa tunnelmoida. Jotenkin jouluun liittyy usein sellaista kiireettömyyttä, mielenrauhaa ja lämmintä tunnelmaa, ja niitä tämäkin teksti on ihanasti tulvillaan. On oikein pitkän kaavan mukaan valmistettua kaakaota, joulukorttien kirjoittelua pöydän ääressä ja tietenkin yhdessäoloa rakkaan ihmisen kanssa. Tässä jos missä on ainekset levolliseen joulumieleen.

Poikien välit vaikuttavat läheisiltä ja mutkattomilta, kun he voivat heittää kevyttä läppää kummankaan suuttumatta tai pahastumatta. He vaikuttavat olevan samalla aaltopituudella, ja heidän vuorovaikutuksensa lämmittää mieltä.

Kiitokset tästä söpöstä tekstistä! :) -Walle