Kirjoittaja Aihe: Kingdom hearts, Kiss the girl (Fluffy, song fick) // oneshot S  (Luettu 6728 kertaa)

Nenzie

  • ***
  • Viestejä: 24
Alaotsikko: Kingdom hearts

Title: Kiss the girl
Author: Nenzie
Aihe: Kingdom hearts
Beta: ei ole
Rating: S
Pairing: Roxas/Naminé
Genre: Fluffy, Songfick
A/N: Ensimmäinen song fick, joten voi olla tosi epämääräinen, mutta... :''D kommenttia silti xD Laulu on disneyn Little mermaid elokuvasta^^

Teaser: Unen seuraavassa osiossa hän oli valoisassa huoneessa. Hän näki edessään tytön, jonka kasvot olivat hauraat ja kauniit, kuin enkeleiden veistämät. Tytöt, jonka hiukset olivat platinan vaaleat ja ne hohtivat auringon paisteessa ja hulmusivat tuulessa. Tytön silmät olivat puhtaan siniset, täynnä lämpöä ja ymmärrystä.
Roxas avasi suunsa sanoakseen jotain, mutta tyttö painoi oman sormensa hellästi pojan huulille kuiskaten: "Minun nimeni on Naminé."

Poika huokaisi, tälläkertaa raskaasti. Hän oli nähnyt usein unia tästä tytöstä, Naminésta. Eikä hän saanut tätä mielestään, vaikka kuinka yritti. Pian poika tajusi ettei hän edes halunnut saada tyttöä mielestään.[size=150]Kiss the girl[/size]

Aurinko lämmitti Roxasta, ruoho kutitteli hellästi tämän käsivarsia ja lempeä tuulenvire hyväili hennosti pojan kasvoja kun tämä lojui leppoisasti niityllä sinä kauniina elokuun ensimmäisenä päivänä. Poika hymyili itsekseen. Hän oli makoillut kokopäivän haaveilemassa... Roxas naurahti hennosti, mutta pieni haikeus iski häneen ja pieni huokaus pääsi pojan huulilta. Noin muutama kuukausi sitten hän oli nähnyt unia. Kauniita unia, jossai heijastuivat herkimmät haaveet ja suurimmat toiveet.

Unessa, Roxas kamppaili pimeyttä vastaan. Hän tunsi kuinka hämärä kietoutui hänen kehonsa ympäri, kuinka se esti poikaa irrottautumasta siitä... kuinka poika oli jo vajoamaisillaan pimeyteen, kunnes; siro käsivarsi kurotti häntä kohti ja poika tarttui siihen.
Unen seuraavassa osiossa hän oli valoisassa huoneessa. Hän näki edessään tytön, jonka kasvot olivat hauraat ja kauniit, kuin enkeleiden veistämät. Tytöt, jonka hiukset olivat platinan vaaleat ja ne hohtivat auringon paisteessa ja hulmusivat tuulessa. Tytön silmät olivat puhtaan siniset täynnä lämpöä ja ymmärrystä.
Roxas avasi suunsa sanoakseen jotain, mutta tyttö painoi oman sormensa hellästi pojan huulille kuiskaten: "Minun nimeni on Naminé."

Poika huokaisi, tälläkertaa raskaasti. Hän oli nähnyt usein unia tästä tytöstä, Naminésta. Eikä hän saanut tätä mielestään, vaikka kuinka yritti. Pian poika tajusi ettei hän edes halunnut saada tyttöä mielestään. Hän nousi istumaan kohottaen katseensa taivaalle. Omituista... hän jahtasi unelmaa, jota ei välttämättä voisi edes tavoittaa. Roxas ei tiennyt mitään tästä tytöstä, hän ei edes tiennyt oliko tätä edes olemassa. Ainoa asia, jonka Roxas tiesi varmaksi oli että Naminé oli hänen unelmistaan kaunein.

Sitten yhtäkkiä tapahtui jotain odottamatonta; Roxas laski katsettaan alas päin ja huomasi tien toisella puolella jotakin...

There you see her
Sitting there across the way
She don't got alot to say
But there's something about her
And you don't know why
But you're dying to try
You wanna kiss girl.


"Naminé?!" Roxas huudahti ja huomasi tytön kääntävän katseensa häneen. Naminé räpäytti kristallin
sinisiä aluksi hämillään ja tämän ilme oli selvästi kysyvä. Roxas katseli tyttöä ja huomasi kuinka tämän katse porautui suoraan hänen silmiinsä; hänen sisimpäänsä.
Tum. Roxas nielaisi vaivalloisesti ja tunsi kuinka hänen hengityksensä kiivastui tasaiseen tahtiin. Kuinka tyttö teki sen?
Tuntui kuin aika olisi hidastunut, kuin he olisivat tuijottaneet toisiaan pienen ikuisuuden verran, kunnes tyttö kallisti päätään ja tämän huulet kaartuivat hellään hymyyn, jolloin Roxas olisi voinut vaikka vannoa että hänen sydämensä alkoi heitellä voltteja. Naminé oli juuri tunnistanut hänet! Tyttö hymyili yhä viittoi Roxasia luokseen, jonka jälkeen katosi juosten metsikköön.
"Naminé, odota!" Roxas huusi eikä tiennyt miksi, mutta säntäsi tytön perään.

Yes, you want her
Look at her, you know you do
It's possible she wants you too
There's one way to ask her
It don't take a word, not a single word
Go on and kiss the girl (kiss the girl)


"Naminé", poika huohotti ja tarttui tytön käteen saatuaan tämän viimein kiinni. "Hei... Roxas", tyttö sanoi ja naurahti heleästi saaden Roxasin hengen jälleen salpautumaan. Tytön käsi tuntui niin pehmeältä ja lämpimältä hänen omassaan... Naminé astui askelen lähemmäs, muttei irrottanut otettaan pojan kädestä samalla kun tarkkaili poikaa suurilla sinisillä silmillään. Tytön katse löysi hetkeksi pojan huulille, mutta sitten Naminé katsoi poikaa suoraan silmiin sanomatta sanaakaan. 'Haluaako hän että suutelen häntä..?' Roxas ihmetteli ja laski katseensa harkitusti Naminén huulille. Eikä voinut olla miettimältä kuinka hyvältä tuntuisi suudella Naminéa...
Poika hätkähti omia ajatuksiaan ja ravisteli päätään rajusti punastuen.

Shalalalala
My oh my
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
It's such a shame
Too bad, you're gonna miss the girl
Go on and kiss the girl (kiss the girl)


"Haluan näyttää sinulle jotain", tyttö sanoi äkkiä ja alkoi johdattamaan Roxasia metsikön lävitse. "Minne sinä viet minut?" poika kysyi, mutta ei saanut vastausta. Roxasin järki sanoi ettei hänen pitäisi jatkaa matkaa, mutta hänen tunteensa vaativat häntä seuraamaan Naminéa.
"Mitä sinä olet oikein tehnyt minulle?" poika kysyi hiljaisella äänellä, joka oli hädintuskin kuiskausta kuuluvampi, jolloin tyttö pysähtyi. Tyttö kurkotti puun oksalle ja veti sen syrjään, eikä Roxas voinut muuta kuin haukkoa henkeään; Sininen meri kimalteli auringonlaskiessa vuorien taa värjäten taivaan punaisella ja oranssin sävyllään. Poika katseli ympärilleen ihastuneena. "Kaunista, eikö?" tyttö kysyi reippaasti ja juoksi sitten nauraen kanootille. "Tule Roxas!" tyttö hihkaisi ja hyppäsi kanootin kyytiin. Roxas jäi hetkeksi seisomaan paikoilleen hölmistyneenä, mutta kohautti sitten olkiaan nauraen ja liittyi Naminén seuraan. "Nyt sitten mentiin!" poika nauroi ja virnisti Naminélle ilkikurisesti samalla kun työnsi kanootin matkaan.

Nows your moment
Floating in a blue lagoon
Boy, you better do it soon
The time will be better
She don't say a word
And she wont say a word
Until you kiss the girl (kiss the girl)


Roxas katseli hymyillen Naminéa, joka kosketti sillä hetkellä vettä sormellaan. Heillä oli ollut todella hauskaa katsellessa delfiinejä. Vaikka Naminé ei puhunutkaan paljoa ei Roxas voinut olla ihastumatta tähän hetki hetkeltä enemmän ja enemmän...
Naminé käännähti katsomaan Roxasia ja hipaisi pojan poskea märällä sormellaan ja hymyili sitten hivenen ilkikurisesti, ja... kuvittelikö Roxas vain... hiukan viekoittelevasti?

Shalalalala
My oh my
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
It's such a shame
Too bad, you're gonna miss the girl


"Katso, Roxas!" Naminé hihkaisi iloisesti ja nousi seisomaan. "Valaita!"
"Niinpä näkyy, mutta ole varovainen, ettet - " ja ennenkuin Roxas ehti lopettaa lausettaan, kuuli poika kiljahduksen ja loiskauksen ja Naminé oli poissa. "Naminé!" Roxas älähti ja hyppäsi veteen.
Ei kestänyt kauaakaan kun poika nousi pintaan henkeä haukkoen vaaleahiuksinen tyttö käsivarsillaan.
"Sainpas sinut", poika kuiskasi ja silitteli varovasti Naminén märkiä hiuksia.
"Nyt oler turvassa." Roxas kumartui lähemmäs Naminéa hengityksen huurutessa hivenen viilenevässä ilmassa...

Shalalalala
Don't be scared
You better be prepared
Go on and kiss the girl
Shalalalala
Don't stop now
Don't try to hide it how
You wanna kiss the girl
Go on and kiss the girl
(kiss the girl)
(oh, ohnoo..)
(kiss the girl, kiss the girl)
Lalalala, Lalalala
Go on and kiss the girl
Lalalala, Lalalala
Go on and kiss the girl


"Kiitos, Roxas", Naminé kiitti ujosti noustessa Roxasin avustuksella takaisin kanoottiin. "Ei tarvitse kiitellä", Roxas mutisi punastuen pienesti samalla kun piteli tyttöä sylissään. Tyttö huokaisi hiljaa samalla kun painoi varoen päänsä Roxasin kylkeä vasten. Roxas käänsi katseensa merelle; Pian veden pintaan oli ilmestynyt jo viisi valasta lisää ja ne kaikki suhauttelivat vettä ilmaan ja päästivät ilmoille kaunista ääntelyään. Naminé katseli valaita onnellisena ja antoi tuulen sekoittaa hiuksensa.
"Tiedätkö... Sanotaan, että erään uskomuksen mukaan valas tuo hyvää onnea rakkaudessa", Naminé kuiskasi pojalle hiljaa eikä Roxas ollut vieläkään suoristautunut ja Naminé kohotti hiukan päätään ja tämän huulet olivat vain muutaman sentin päässä Roxasin huulista... Siltikin poika epäröi...

My oh myyyyy
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
It's such a shame
Too bad, you're gonna miss the girl


"Naminé..." Roxas aloitti hivenen käheällä äänellä ja oli kuulevinaan tytön sydämen sykkeet. Ne kiihtyivät samaa tahtia kuin hänen omansa...

Lalalala, Lalalala
(Go on and kiss the girl)
Go on and kiss that girl!
Lalalala, Lalalala
(Go on and kiss the girl)
Go on and kiss the girl
Kiss the girl
(Kiss the girl)


"Roxas..." Naminé aloitti, mutta poika keskeytti tytön painaen huulensa hellästi tytön huulille.
"Minä rakastan sinua."

Go on and kiss the girl.

// Picca lisäsi ikärajan otsikkoon (Snapu muokkasi fandomin otsikkoon.)
« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 00:09:43 kirjoittanut Yukimura »
Forever in my heart <3

pesticide

  • ***
  • Viestejä: 22
Re: Kiss the girl (Fluffy, song fick) // oneshot
« Vastaus #1 : 21.01.2008 00:16:32 »
hmm, mielenkiintoinen ficci ^^

biisi vaikutti hauskalta ja taidankin kuunnella sen heti :D tuosta ficistä, idea oli mielestäni nätti ja kaunis, mutta toisaalta osa jäi hyvinkin hämäräksi, mutta ehkä se oli tarkoitettu omalle mielikuvitukselle pääteltäväksi..

lähinnä nousi ajatus, että Roxas alkoi elämään mielikuvitusmaailmassa ja kuvitteli kaiken, mutta nätti silti ^^ taidan vain itse olla niitä jotka kaipaavat liikaa yksityiskohtia 8D

kehuttavaa työtä silti mielestäni ^^ ainut kirjoitusvirhe minkä löysin (tai ainakin luulin löytäneeni):

Lainaus
Tytöt, jonka hiukset olivat platinan vaaleat ja ne hohtivat auringon paisteessa ja hulmusivat tuulessa.

Tytön kenties ?
Jesus, thank you for your pain,
Hey jesus, suck my grudge and hate.
Hey hey jesus, thank you for your pain.
Thi-thi-this song is people vomit.

Nenzie

  • ***
  • Viestejä: 24
Re: Kiss the girl (Fluffy, song fick) // oneshot
« Vastaus #2 : 22.01.2008 16:25:22 »
Kiitos palautteestasi :D Juu, miulla on sellainen tapa kirjoittaa että jätän tulkintavaraa ja mielkuvitukselle pääteltäväksi... jotkut inhoavat sitä tapaa, tiedän xD Se nyt vain on oma tapanu kirjoittaa  :D

Ja, juu, kiitos että huomautiti virheestä xDD kävin korjauttamassa ;) Beta pitäisi varmaan hankkia xD
Forever in my heart <3