Kirjoittaja Aihe: Bleach: Uninen paratiisi S Byakuya/Ichigo  (Luettu 1091 kertaa)

Aimtist

  • raremagneetti
  • ***
  • Viestejä: 448
Bleach: Uninen paratiisi S Byakuya/Ichigo
« : 19.11.2012 20:25:34 »
Title: Uninen paratiisi
Author: Aimtist
Fandom: Bleach
Paritus: Byakuya/Ichigo
Ikäraja: Sallittu
Genre: Slash, hieman fluff
Vastuunvapautus: Bleach hahmoineen ja maailmoineen kuuluu Tite Kubolle. Minä vain leikin.
AN: Osallistuu haasteeseen OTP10 2.0. Perustuu Aizenia vastaan käydyn sodan jälkeiseen aikaan. Hahmot hieman OoC mutta eipä voi mitään.

Byakuya sulki asunnon oven hiljaa. Eteisen kello näytti viittä vaille kahtatoista, lähtö oli kaikesta huolimatta venähtänyt. Päivän paperityöt olivat ilmestyneet tyhjästä. Haluamatta kuitenkaan ajatella päivän taakkaansa, aatelinen hiipi sisemmälle asuntoon, avasi rakosillaan olevan makuuhuoneen oven ja katseli ympärilleen hämärään huoneeseen.

Huoneessa kuului Byakuyan oman hengityksen lisäksi toinen, hiljaisempi ja rauhallisempi. Peitto peitti Byakuyan rakastaman vartalon, mutta sentään se salli oranssien hiusten pilkistää hieman näkyviin. Pieni hymy eksyi kuudennen kaartin kapteenin huulille. Kaipaus alkoi viimein hälvetä. Hän ei ollut nähnyt Ichigoa viikkoihin, Seireiteissä olleen hätätapauksen takia.

Se oli ollut tuskaa aateliselle. Löydettyään uuden rakkauden entisestä vaizardista, mies ei olisi halunnut päästää poikaa käsistään. Oli pelottavaa kohdata niin vahvoja tunteita toistamiseen, tällä kertaa vielä vahvempina, ja nyt Byakuya pelkäsi joka hetki menettävänsä Ichigon. Se oli sietämätöntä. Silloinkin harvoin kun pelko toisen puolesta ei kalvanut miehen sisuksia, kaipaus repi niitä rikki. He näkivät toisiaan aivan liian harvoin.

Aikaisemminkin yhteisen ajan löytäminen oli ollut hankalaa mutta nyt kun Ichigo oli menettänyt voimansa eikä voinut tulla Seireiteihin, ajan löytäminen oli työn ja tuskan takana. Ja silti kaikesta huolimatta, miehet eivät suostuneet luovuttamaan. He rakastivat toisiaan liikaa. He kärsivät rakkautensa vuoksi, mutta kärsivät sentään omasta tahdostaan. Ja jokainen tapaaninen jäi miesten mieliin vielä pitkiksi ajoiksi, valaisemaan yksinäisiä iltoja.

Kaikesta huolimatta he löysivät tästä järjestelystä enemmän hyviä kuin huonoja puolia. Se oli heidän paras mahdollisuutensa.

Byakuya pujahti nopeasti gigaihinsa voidakseen tehdä rakastetulleen seuraa peiton alle. Aatelinen kiersi kätensä nuoremman miehen ympärille ja painoi päänsä nuorukaisen hiuksiin, nauttiakseen toisen eksoottisesta tuoksusta.

Byakuya suuteli toisen poskea, ennen kuin sulki silmänsä vaipuakseen ansaittuun uneen rakkaansa vierelle. Juuri kun aatelinen oli nukahtamassa, kuului unessa olevan pojan hiljainen tunnustus.

"Rakastan sinua, Byakuya."

Hymy aatelisen kasvoilla leveni. Miehelle oli taas päivänselvää, miksi he jatkoivat ajan ja rakkauden välistä taistoa. Se sai heidät molemmat onnelliseksi. Se oli heidän paratiisinsa. Ja samaan uniseen paratiisiin Byakuya nukahti levollisesti, nuorempi poika kainalossa.

Ja siihen samaan Ichigo aamulla heräsi, tuntiessaan aatelisen lämpimän vartalon vierellään. Samanlainen levollinen hymy, mikä peitti nukkuvan miehen kasvoja, valtasi Ichigon huulet. Rakkaidensa myötä he löysivät taas omat paikkansa paratiisista.
Vain minä kärsin.
Keskellä kirsikankukkien,
vuodatan katkeran kyyneleen.
Valheitasi, siedä en.

Kaatosade

  • pervektionisti
  • ***
  • Viestejä: 4 856
  • kiero ja sarkastinen
Vs: Bleach: Uninen paratiisi S Byakuya/Ichigo
« Vastaus #1 : 07.09.2013 17:51:29 »
Olipas söpöä siirappia. Vähän jo tasapainottelee uskottavuuden rajalla, mutta toisaalta kyllä Byakuyasta voi aika fluffinkin tehdä, kun ottaa huomioon miten paljon hän kuitenkin rakasti Hisanaa.

Lainaus
Oli pelottavaa kohdata niin vahvoja tunteita toistamiseen, tällä kertaa vielä vahvempina, ja nyt Byakuya pelkäsi joka hetki menettävänsä Ichigon.

Tämän voi kyllä uskoa, ja se selittääkin oikeastaan hänen hahmonsa tässä ficissä oikein hyvin.

Söpö oli. <3 Pitää tehdä iskuja näiden kimppuun lisääkin.
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Aimtist

  • raremagneetti
  • ***
  • Viestejä: 448
Vs: Bleach: Uninen paratiisi S Byakuya/Ichigo
« Vastaus #2 : 02.10.2013 10:18:26 »
Kiitos kommentista, Pics! :)

Hyvä, että vain tasapainottelee :D Mutta totta, Byakuyasta saa vaikka mitä, suhteellisen uskottavasti, koska hänellä tuntuu aina olevan jonkinlainen maski peittämässä oikeita reaktioitaan. Tästä syystä sitten niiden kirjoittamisessa voi periaatteessa olla vapaampi, vaikka ihan kaikkea ei silläkään pysty selittämään :D (<-- jos tuon joku ymmärsi niin onnittelen :D Sekavan selityksen asiantuntija vain täällä, hei.)
Ja en kiellä noiden iskujen tekemistä :D Kiitos!! :)
Vain minä kärsin.
Keskellä kirsikankukkien,
vuodatan katkeran kyyneleen.
Valheitasi, siedä en.