Kirjoittaja Aihe: Rekisteröitymisessä ongelmia?  (Luettu 7823 kertaa)

Neme

  • the kissogram
  • ***
  • Viestejä: 1 445
  • Vaniljen ava
Rekisteröitymisessä ongelmia?
« : 05.11.2012 15:39:21 »
Miten rekisteröidyn käyttäjäksi?
- Etusivun yläreunan keskellä on nappula Rekisteröidy. Napsauta sitä ja täytä ruudulle ilmestyvät kentät. HUOM! Ylläpito ei suosittele omalla, oikealla nimellä rekisteröitymistä, sillä jäsenlistaa voi tarkastella kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä. Huomioi tämä myös sähköpostin kanssa, sen saa kuitenkin piiloitettua rekisteröitymisen jälkeen siten, ettei sitä näe muut kuin sinä ja adminit.

Voinko käyttää mitä hyvänsä nimimerkkiä?
- Asiattomat nimimerkit poistetaan ilman varoitusta.

Maksaako rekisteröityminen?
- Ei maksa.

Voinko vaihtaa nimimerkkiä rekisteröitymisen jälkeen?
- Et voi. Jos kuitenkin haluat vaihtaa nimimerkkiäsi jostain syystä, ota yhteys johonkin adminiin yksityisviestillä. Ilmoita selvästi haluttu nimimerkki ja jos se on sääntöjen mukainen (ei sisällä kirosanoja, ole rasistinen tai muutenkaan hyvän maun vastainen) niin admin vaihtaa sen mahdollisimman pian. Huomaathan, että kirjautuminen tapahtuu silti vanhalla nimimerkilläsi, mutta foorumilla näyt uudella. Voit vaihtaa nimimerkkiäsi 4 kuukauden välein. Akuuteissa ja hyvin perustelluissa tapauksissa aikarajasta voidaan joustaa.

En saanut vahvistusviestiä sähköpostiini?
- Tarkista, että olet antanut oikean osoitteen rekisteröitymisen yhteydessä, ja myös roskapostikansio. Toisinaan vahvistusviestit menevät sinne. Jos osoite on lipsahtanut väärin, ota yhteyttä sähköpostilla yllapito [at] finfanfun.fi. Poista välilyönnit ja korjaa [at] @-merkiksi. Ellei vahvistusviestiä näy eikä kuulu, ota yhteyttä edellämainittuun s-postiin.
« Viimeksi muokattu: 02.05.2018 18:46:29 kirjoittanut niiina »

spell
ℒ-O-V-E