Kirjoittaja Aihe: Musiikki #2  (Luettu 46004 kertaa)

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 551
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #240 : 21.07.2017 07:51:57 »
Järkyttävä uutinen. Sain tietää tästä vasta nyt aamulla teidän viestit luettuani, ja vieläkin on epätodellinen olo. Aattelin ensteks, että tämän on pakko olla vain jokin villi huhu, mutta kaipa se sitten on totta. Ihan järkyttävää. Justiinsa eilen itse asiassa huomasin, että Linkin Parkin uusi levy on ilmestynyt (sehän ilmestyi näköjään jo toukokuussa, mutta en ole seurannut yhtyeen tekemisiä aktiivisesti enää vuosiin niin en ollut ihan perillä), ja kuuntelin muutaman biisin sen alusta. Ja nyt sitten tällainen uutinen.

Chesterillä on ollut rankka menneisyys, mutta kuvittelin ja toivoin (niin kuin varmaan moni muukin), että rankin osuus olisi ollut jo takana. Luin ja katsoin muutama vuosi sitten Linkin Park -fanituskautenani paljon Chesterin haastatteluita, ja hänen avoimuutensa ja positiivisuutensa ja arvostuksensa muita ihmisiä kohtaan teki minuun vaikutuksen. Minulle tuli sellainen kuva, että hänellä oli elämänasenne ja -arvot kohdillaan, ja ihailin kovasti sitä, miten hän oli selvinnyt niin vaikeista asioista toivoaan menettämättä. Hän oli minulle aikoinaan tosi suuri inspiraatio. On sydäntäsärkevää, että hän kaiken jälkeen päätyi tällaiseen ratkaisuun. Tuntuu pahalta. Maailma on menettänyt hienon ihmisen, ja todella moni varmasti jakaa tämän surun. :(

Abarat

 • ***
 • Viestejä: 280
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #241 : 21.07.2017 10:28:34 »
Minäkin kuulin tästä vasta teidän viestien kautta. Surullinen olo. En ole kuunnellu uusinta levyä vielä mutta tarkoitus olisi. Epätodellinen olo, ettei Chesteriä enää ole eikä hän tee enää musiikkia. Stone Temple Pilotsia joskus kuuntelin, niitä biisejä joissa Chester laulaa ja Linkin Parkin levyt löytyy uusinta lukuunottamatta. Muistan kuinka kakarana ihastuin Meteora-albumiin ja bändi on ollut lähellä sydäntä muutenkin vaikka livenä en bändiä koskaan nähnyt. Taas yksi lahjakkuus on joukosta poissa.
« Viimeksi muokattu: 21.07.2017 11:39:06 kirjoittanut Abarat »

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 284
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #242 : 21.07.2017 10:44:13 »
Liityn kerhoon. En yleensä tunne ketään julkisuuden henkilöitä, mutta Linkin Parkilla oli oma paikkansa teini-iässä. Ei ole tullut kuunneltua uutta tuotantoa, mutta vanhaa on kiva joskus nostalgisoida. Todella surullista, että tyyppi päätyi tällaiseen ratkaisuun. Kirpaisee ajatella lapsia, jotka jäävät isää suremaan.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Kosmik

 • Talavatulat
 • ***
 • Viestejä: 2 656
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #243 : 21.07.2017 16:42:19 »
Oon nyt koko päivän itkeskellyt tän tapauksen takia. Tuntuu vaan niin pahalta. Mietin aamulla jopa, otanko töistä palkattoman vapaan, mut en sitten ottanut ja koko työpäivä meni siinä, että kyyneleet vaan nousi jatkuvasti silmiin ja yritin estellä itkua tulemasta. Kuuntelin musiikkia mun vanhasta puhelimesta töitä tehdessäni ja jouduin skippaamaan kaikki sinne tallennetut Linkin Parkin kappaleet, koska en pystynyt kuuntelemaan niitä itkemättä. Ja nytkin itken kun tätä kirjoitan... Ja mua raivostuttaa ne, jotka haukkuu Chesteriä pelkuriksi tai itsekkääksi. Sellaiset ihmiset ei todellakaan tiedä mitään masennuksesta, jos väittävät tuollaista. Masennus on sairaus siinä missä syöpä ja mikä tahansa muu fyysinen tauti. Pahimmassa tapauksessa masennus johtaa ihmisen itsemurhan partaalle ja sitä ei jotkut näytä ymmärtävän. Tuntuu vaan niin hirveen pahalta Chesterin läheisten, bändikavereiden ja fanien puolesta. Ehkä se Chris Cornellin kuolema otti niin koville, että se oli se viimeinen sysäys, joka suisti Chesterin noin pohjalle. Kun eilen oli ilmeisesti Cornellin syntymäpäivä ja Chester sitten tappoi itsensä just tuona kyseisenä päivänä.

Mä oon itse asiassa joskus miettinyt, miten mahtaisin ottaa tällaiset uutiset vastaan mun lempi artisteja koskien. En kyl olis ihan tällaista surua osannut odottaa, joka tuntuu ihan sydämessä asti ja saa mut näin pois tolaltani. Ruokahalukin on kokonaan kadonnut. En voi edes kuvitella, miten paha olo Chesterin läheisillä mahtaa olla.

Oon edelleen tosi kiitollinen siitä, että sain nähdä ton bändin livenä silloin Himoksella. Se oli mun ensimmäinen konsertti ikinä ja nautin siitä koko elämyksestä täysin rinnoin. Ostin kiertuepaidankin sieltä ja nyt se on mulle entistäkin kallisarvoisempi. Pitää nyt ajan kanssa saada käännettyä suru muistoiksi.

Tiedä sitten, miten Linkin Parkin käy. On vaikea kuvitella sitä ilman Chesteriä. Mun on niin vaikea uskoa tätä todeksi...
« Viimeksi muokattu: 21.07.2017 16:44:44 kirjoittanut Kosmik »

ombré

 • ***
 • Viestejä: 251
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #244 : 21.07.2017 19:23:32 »
Ja mua raivostuttaa ne, jotka haukkuu Chesteriä pelkuriksi tai itsekkääksi. Sellaiset ihmiset ei todellakaan tiedä mitään masennuksesta, jos väittävät tuollaista. Masennus on sairaus siinä missä syöpä ja mikä tahansa muu fyysinen tauti.
tämä. varsinkin kun Chesterillä oli takana niin rankka menneisyys. sellasia asioita mitä se oli joutunu kokemaan on varmasti tosi vaikea kestää, ja se, että se pysty elämään sellasten asioiden kanssa ja taistelemaan mielenterveysongelmia vastaan noinkin kauan, on kaikkea muuta kun pelkurimaista ja itsekästä. silti ihan älyttömän surullinen juttu, tuntu kyllä pahalta kuulla.

mä en koskaan innostunu Linkin Parkin uudemmasta tuotannosta, mut niitä vanhoja fiilistelin paljonkin, ja niillä biiseillä oli tosi suuri rooli mun varhaisteinivuosien aikana. otti yllättävä koville kuulla tästä :<
o h   y o u ' r e   a l l   a l o n e
y o u   p o o r   u n f o r t u n a t e   s o u l

Abarat

 • ***
 • Viestejä: 280
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #245 : 21.07.2017 19:35:30 »
Surullista, miten Chester ei jaksanut enää olla kiinni elämässä. Luulenpa, ettei Linkin Park enää hae uutta laulajaa riveihinsä, varmasti kova kolaus bändin kaikille jäsenille. Chesterin ääni oli niin muuntautumiskykyinen, herkkä ja kaunis. Kuka on kuunnellu uusinta albumia One More Light? Nobody Can Save Me kuulostaa ainakin sanoitusten puolesta synkältä.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 551
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #246 : 21.07.2017 23:49:37 »
Oon nyt koko päivän itkeskellyt tän tapauksen takia. Tuntuu vaan niin pahalta.
Sama täällä. Tämä uutinen on pyörinyt mielessäni oikeastaan koko päivän, ja töissäkin olin moneen otteeseen kyyneleet silmissä, kun mietin Chesterin kohtaloa. Illemmalla pystyin ehkä hetkeksi keskittymään muihin asioihin, kun käytiin ihmettelemässä Tall Ships Races -purjelaivatapahtumaa, mutta jossain taustalla se synkkyys ja epäusko on häälynyt koko ajan. Tuntuu kamalalta kerta toisensa jälkeen muistaa ja tajuta, että tämä on totisinta totta eikä mitään painajaisunta. Minäkään en osaa ees kuvitella, miten paha olo Chesterin läheisillä on, kun minäkin olen jo vähän poissa tolaltani vaikken ole enää vuosiin aktiivisesti kuunnellut Linkin Parkia.

Nähtäväksi tosiaan jää, miten Linkin Parkin käy. Jonkinlainen tauko surutyön vuoksi on varmaan ainakin odotettavissa. Minusta tuntuisi kuitenkin ihan mahdolliselta, että yhtye aikanaan vielä jatkaisi ainakin jonkin aikaa, koska mielestäni Linkin Park ei ole koskaan ollut sellainen yhden miehen bändi, jolla olisi yksi selkeä keulakuva ja kannattelija, vaan kaikki jäsenet vaikuttavat tasavertaisilta ja merkityksellisiltä. Tuntuu silti todella oudolta aatella Linkin Parkia jollakulla toisella päälaulajalla. Ilman Chesteriä sen ehkä vielä pystyisi käsittämään, koska Chester nyt tosiaan on poissa, mutta joku muu laulaja Chesterin tilalla samoja biisejä laulamassa tuntuisi hyvin omituiselta.

Mut se mitä tästä on mulle päällimmäisenä jäänyt, on et koskaan ei voi oikeasti tietää mikä joku käy läpi.
Tätä minäkin olen miettinyt. Niinhän se todella on, ettei kukaan koskaan voi todella tietää, mitä toinen ihminen tuntee tai aattelee tai käy läpi. Yllätysitsemurhia tapahtuu, ja ne ovat aina jotenkin hyytävän pysäyttäviä. Tulee sellainen olo, ettei mistään tai kenestäkään voi olla varma, ja se on pelottavaa. Chester on aina edustanut minulle vaikeuksista selviämistä ja paremman huomisen puolesta taistelemista, ja siksi on erityisen vaikea käsittää, että hän lähti oman käden kautta. Toisaalta hän edustaa niitä asioita minulle vieläkin, koska hän taisteli varmaan loppuun saakka, niin kauan kuin suinkin jaksoi.

inukii

 • ***
 • Viestejä: 239
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #247 : 22.07.2017 15:35:47 »
Mun piti kommentoida tänne jo aiemmin, mutta tuli sitten vähän muita kiireitä, enkä oikein tiennyt mitä tästä pitäisi sanoa. Chesterin kuolema tuli mullekin yllätyksenä ja myönnettäköön, että luulin sitä ensin joksikin sairaaksi pilaksi. Niin kauan kuin muistan Linkin Park on kuulunut lempibändeihini, enkä osaa kuvitellakaan sitä ilman häntä.

Olen nyt näiden parin päivän aikana kuunnellut paljon heidän musiikkiaan ja kolunnut läpi tuota uutta albumia, josta en aiemmin ole saanut aikaiseksi kuunnella kuin muutaman biisin. Ei sillä, etten olisi aiemmin pitänyt näistä uusista lauluista, mutta ne ovat niin erilaisia aiempaan tuotantoon verrattuna, että kuuntelin mielummin heidän ensimmäisiä levyjään. Nyt Chesterin kuoleman jälkeen tämä uusi levy on saanut aivan uuden merkityksen synkkine sanoituksineen ja vaikuttaa joka kuuntelukerralla yhä enemmän hänen viimeiseltä avunhuudoltaan ja hyvästeiltään läheisilleen ja faneille. Harmi, että tämä huomioitiin vasta, kun oli liian myöhäistä. Suosittelen kuuntelemaan ja kiinnittämään huomion lyriikoihin.

Kävin muuten tsekkaamassa Spotifysta ja yllättävän moni LP:n kappale oli noussut sekä maailman, että Suomen top-listoille. Vaikka se onkin mielestäni erittäin hyvä juttu ja tuonne massapopin sekaan olikin jo aika saada jotain vaihtelua, niin onhan se aika surullista, että he saavat ansaitsemansa arvostuksen vasta solistin kuoltua. Onhan heillä oma kannatusjoukkonsa aina ollut, mutta veikkaisin, etteivät he ihan lähiaikoina ole enää top-listoille päässeet - ainakaan noin monella kappaleella.
Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story.

flawless

 • Deathbat
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 271
 • Folie à deux
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #248 : 08.08.2017 09:07:37 »
Juteltaisiinko väliin vähän iloisemmista aiheista, eli keikoista! Tämä vuosi näyttää keikkoja ajatellen aika buenolta. Vuoden helmi oli mun osaltani alkuvuoden Avenged Sevenfoldin keikka, kyseessä kun on ikuisuuslempparini bändinä ja edellisestä keikasta on aivan liian kauan aikaa. Keikka oli tosi mahtava ja sitä kelpasi todellakin eturivistä katsella. Oli aivan mahtava setlist ja meinasin pyörtyä, kun sain lavalta heitetyt plektran ja setlistin mahtavan keikan päätteeksi. Ja Disturbed oli ihan kiva nähdä kanssa, vaikka livenä se ei olekaan niin hieno kuin levyltä. The Sound of Silence oli kyllä mahtavan kuuloinen veto myös livenä, ja se näytti huikean hienolta kun stadion täyttyi sytkäreistä/puhelimien valoista.

Loppuvuosikin näyttää aika lupaavalta. Syyskuussa olisi Papa Roachia ja marraskuussa Five Finger Death Punch ja In Flames. Kaikkien näiden bändien keikoilla on tullut käytyä, joten odotan innolla, kun tiedän miten huikeita aiemmat ovat olleet: varmasti tosi jees siis nämäkin. Erityisen paljon odotan FFDP:n ja In Flamesin yhteiskeikkaa, koska molemmat ovat mahtavia bändejä ja varmasti tulee olemaan hieno kokemus. Viimeksi kun Papa Roach oli Cirkuksessa keikalla, kättelin ovella Jacobya ja se oli aika pirun siistiä. Oltiin muusta jonosta sivussa aivan ovien edessä, ja jäbät kylmänviileästi kävelivät siitä ohi sisään ja toivottivat hyvää keikkaa. Meinasin lentää perseelleni. :D Toivottavasti tulevalla keikalla tapahtuu jotain yhtä eeppistä!

Näin kuukausia etukäteen mä rukoilen jo varvasparkojeni puolesta marraskuuta ajatellen. Jonotellessa saa taas syväjäätyä. Miksi kaikkien keikkojen täytyy olla aina talvella, kun jonottaminen on silloin niin saatanasta :D Tuntikausia pakkasessa ja kauheeta tuskaa. Mutta onhan se toki aina ollut eturivin arvoista...

Odotteletteko muutkin kovasti jotain keikkoja? Miltä vuoden tarjonta näyttää?

bannu: Sokerisiipi

Ansa

 • Fruu
 • ***
 • Viestejä: 2 334
 • Runotyttö
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #249 : 08.08.2017 16:54:49 »
Joji ja 88risingilta tuleva musa ylipäätään, 5/5, todella virkistävää! <3

-Ansa
"Voita tai häviä, mutta rakasta, Muuta en suostu kuulemaan"Ansan listaus

Kosmik

 • Talavatulat
 • ***
 • Viestejä: 2 656
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #250 : 08.08.2017 17:39:31 »
Minä odotan Metallican keikkaa, joka on kylläkin vasta ensi vuonna. :'P Oli tosi haastavaa saada ne liput, kun palvelu ruuhkautui heti sillon kun lipunmyynti alkoi. Onneks sain lopulta meille jotkut hajapaikat vierekkäisiltä paikoilta. Itse en ole mikään suuri fani, mutta Metallica on miesystävän lempibändi, joten menen sitten hänen seurakseen sinne. Ja tyyppi itse ei suostunut tulemaan silloin pari vuotta sitten mun kanssa Linkin Parkin keikalle, ja menin sinne lopulta äitini kanssa ja onneks meninkin. Että sellaista vastavuoroisuutta... :'D LP soitti vieläpä melkein kaikki mun lempi kappaleet sillä Himoksen keikalla, jopa New Dividen! :D

Chesterin kuolemasta vielä sen verran, että olen nyt viime aikoina kuunnellut paljon sitä Linkin Parkin uusinta One More Light -albumia ja kyllähän ne lyriikat on todella pahaenteiset. Se on vaan jännä, miten se albumi on melodialtaan paikoitellen jopa toiveikas ja sellainen haikea, eikä ollenkaan niin synkkä kuin muutamat ensimmäiset albumit, mutta sanoitukset taas on hyvinkin pahaenteiset ja synkät. Jotenkin koko albumista tulee sellainen fiilis, että se on ikään kuin itsemurhaviesti. Mut siis yllättävää kyllä, olen ihan rakastunut tuohon uuteen albumiin nyt kun sitä on tullut kuunneltua enemmän, vaikka se on tyyliltään popimpaa kuin LPn aikaisempi tuotanto. Mulla on välillä käynyt Linkin Parkin uuden tuotannon kanssa silleen, ettei se ole auennut mulle heti, vaan on pitänyt kuunnella enemmän, kunnes olen lopulta rakastunut albumiin. :) Living Things oli kylläkin poikkeus, koska tykkäsin siitä heti ekan kuuntelukerran jälkeen ja sitä tuli kyllä kuunneltua paljon. The Hunting Partysta pidin myös, mutta A Thousand Sunille lämpenin aika hitaasti.

Tilasin muuten uuden Linkin Parkin paidankin itselleni viime viikolla ja tänään se tuli sitten postissa ja ai että se on ihana, vaikka kuvan design onkin aika pelkistetty. :3 Mut kerrankin löysin LP -paidan, jossa on pääkalloja, joten pakkohan se oli ostaa. :'D

Natura Morta

 • Iha Namo vaa
 • ***
 • Viestejä: 71
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #251 : 08.08.2017 19:14:21 »
Noista keikoista.
Mä vähän sellainen, että en vaivaudu poistumaan suomesta keikan takia (ellei sitten jotain mahtavaa ole tulossa johonkin tarpeeksi lähelle), eikä kovinkaan moni ei-suomalainen lempibändini suomessa ole ainakaan koskaan esiintynyt.
Tänä vuonna edessä olis kuitenkin vielä perjantaina SmugglerRock, joka on kylläkin festari, mutta lasken sen tähän mukaan ja sitten 5.12. se Steve 'n' Seagulls. Ja toki jos jollakin bändillä julkaistaan joku keikka vielä tälle vuodelle, niin ehkä sinne, jos rahatilanne tai matkustusmahdollisuudet antavat periksi.
"Maybe if we started looking what's the SAME instead always looking what's DIFFERENT"

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 284
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #252 : 09.08.2017 09:48:40 »
flawless, pakkasessa jonottaminen hyhhh! Itsekin olen aikanaan jonottanut Simple Planin keikalle jäätävässä loka-marraskuisessa viimassa Kaapelitehtaan edessä. En kyllä kaipaa. :D

Odotteletteko muutkin kovasti jotain keikkoja? Miltä vuoden tarjonta näyttää?
Sisko huomasi, että Queen keikkailee jälleen, ja hänelle tuli pakkomielle päästä heidän keikalle. Helsingin liput on myyty loppuun aikoja sitten, mutta Tukholmassa oli vielä lippuja jäljellä. En ole itse suuri Queen-fani, vaikka toki pidän heidän musiikistaan, joten Tukholmaan raahautuminen täältä pohjoisemmasta Suomesta ei oikein keskellä marraskuista viikkoa kiinnostanut. No, kävikin niin, että sisko puhui isämme lähtemään itselleen kaveriksi, ja isä sitten repäisi ja osti meille kaikille liput! Eli ilmeisesti olen nyt sitten kuitenkin menossa katsomaan Queenia. Taidan odottaa reissulta eniten yhteistä aikaa isäni ja siskoni kanssa, mutta keikasta tulee kyllä varmasti myös huikea elämys.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Haruka

 • Taskukokoinen
 • ***
 • Viestejä: 1 136
 • Ava by mustapisara
  • Mietteitä musiikista
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #253 : 31.08.2017 21:06:28 »
Nevski: Mä ja miesystävä ollaan menossa tolle Depeche Moden keikalle, tosin hommattiin istumapaikat. Kyseinen keikka tulee olemaan mulle ensimmäinen kyseiseltä bändiltä ja innolla odotan kyllä sitä, vaikka mietinkin, jääkö "Spirit" bändin viimeiseksi albumiksi.

Nyt syyskuussa oon menossa parille pienemmälle keikalle, joista ensimmäisellä esiintyy bändi nimeltä Nuria. Nurian sellisti on mun yhden tuttuni mies, niin tän tuttuni kautta oon bändistä parisen vuotta sitten kuullut ja ihastunut heidän musiikkiinsa. Debyyttilevy "Winter's End" löytyy Spotifysta ja youtubesta löytyy ainakin pari biisiä, joiden kuuntelemista suosittelen, jos pitää indie-vaikutteisesta, melankolisesta rockista.

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 675
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #254 : 31.08.2017 22:42:09 »
Mä olen menossa HIMin keikalle joulukuussa ja oon siitä ihan superinnoissani! Mullahan ei oikeesti ois ollut ko lippuun edes varaa, mutta kamoon! Viimeset mahkut nähdä bändi livenä, joten pakkohan se oli. Onneksi sain lipun, vähän kyllä jännitti että miten käy. Olin teininä kohtalainen HIM-fani, en mikään fanaattinen, mutta kuitenkin. Biisit on aina iskenyt ja Ville Valo on ihq. En oo koskaan livenä bändiä nähnyt, joten mahtavaa että pääsen sen edes näin loppumetreillä kokeen : )

ava & bannu ©Ingrid ♥

Piitu

 • ***
 • Viestejä: 200
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #255 : 09.09.2017 01:37:19 »
Huiman pitkän palstailutauon jälkeen tultava nyt vastailemaan välillä vähän jotain pientä taas tähänkin topaan, kun tuolla näkyi olevan puhetta noista keikoista.

Mä olen menossa HIMin keikalle joulukuussa ja oon siitä ihan superinnoissani!
Tämä ihan sama suunnitelmissa täälläkin! Oletko Angelina aikeissa suunnata millekä niistä keikoista? Lippujen hankkiminen oli kyllä kieltämättä hermostuttavaa, Tiketin sivustolla kävi ilmeisesti ainakin aikamoinen hullunmylly ja mitä jälkikäteen Facebookista lueskelin niin ilmeisesti aika isokin osa halukkaista jäi ilman lippua. Oma jonottelu sujui onneksi ongelmitta ja onnistuin saamaan sen mitä toivoinkin: liput uudellevuodelle, yhden itselleni ja toisen veljelleni, yay! Tuo on kyllä aina stressaavaa, itse ihan tärisin vielä siinäkin vaiheessa kun ne sieltä olivat jo lähettäneet sähköpostiin tilausvahvistuksen ja kaikkea.
Mulla HIMin johdolla vaihtuneita vuosia Tavastialla on takana jo muutamia ja nyt kun bändi sitten lopettaa, mukaan pääseminen tuonne vielä viimeisen kerran oli mulle aivan ensiarvoisen tärkeää. Onhan tuolla kuitenkin niin se oma fiiliksensä aina, on tärkeä perinne paitsi bändille niin myös meille faneille. Mullekin HIM on kuitenkin ollut iät ja kaiket musiikkipuolelta se kaikista rakkain ja tärkein yhtye, se yksi joka on ehdottomasti ylitse kaikkien muiden ja näinpä ollen mulle on henkilökohtaisesti ihan todella iso asia että saan olla mukana siinä mitä Ville jossain haastattelussa kutsui "HIMin sydämen hautaamiseksi".

Ah, näin HIMin viimeksi kesäkuussa Tuskassa ja itkin jo sielläkin ja vähän meinaan itkeä nytkin kun kirjoitan tätä viestiä. Pelottaa jo valmiiksi se kyynelten tulva, joka todennäköisesti iskee sitten uutenavuotena kun pitäisi olevinaan pystyä "jättämään hyvästit"... Tai kuka ties, ehkä kykenen kovettamaan itseni siihen mennessä (epäilen kyllä suuresti). ;D

// Lisäys muuten nyt jälkikäteen kun yöllä kirjoitellessani sen unohdin: olen siis ilmeisestikin menossa katsomaan Raskasta Joulua myös. Vanhempani ovat veljeni (sen saman joka lähtee mukaani tuonne Tavastiallekin) kanssa käyneet siellä jo vuosia kolmisin, mutta tänä vuonna veli on vissiin koulutuksensa puolesta häärimässä ihan siellä kiertuehenkilökunnan puolella niin hänen lippunsa jäi nyt sitten vanhemmille ylimääräiseksi. Lähden sinne siis hänen sijassaan. Tulen näkemään tuon kiertueen ensimmäistä kertaa, aikaisemmin ei ole niinkään kiinnostanut kun tykkään joululauluista enempi simmoisina hempeinä ja perinteisinä, mutta nyt kun lippu on kerta jo valmiiksi olemassa niin miksikäs ei. Ilmainen keikka kiinnostaa aina. :)
« Viimeksi muokattu: 09.09.2017 14:03:52 kirjoittanut Piitu »
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 551
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #256 : 28.10.2017 15:51:43 »
Seurasiko joku viime yönä Linkin Parkin Chester Benningtonin kunniaksi järjestämää konserttia? Minä heräsin katsomaan livestreamia YouTubesta, vaikka väsytti aika tavalla ja vähän arveluttikin, koska en ole oikeastaan uskaltanut kuunnella Linkin Parkia sen jälkeen, kun sain tietää Chesterin kuolemasta. Päädyin kuitenkin katsomaan ja kuuntelemaan koko kolmetuntisen spektaakkelin (alusta missasin puolisen tuntia, kun sekoilin YouTuben kanssa), enkä kadu yhtään. Se oli varmaan parhaita päätöksiä, joita olen tehnyt viime aikoina, ja veikkaanpa, että Linkin Parkin kuunteleminen on jatkossa aika paljon helpompaa. Ehkä vihdoin saisin kuunneltua One More Light -levyn ajan kanssa loppuun saakka. :)

Vaikka olin pelkän livestreamin varassa, kokemus oli silti jotenkin tosi parantava ja puhdistava ja rauhoittava. Itkin paljon, ja vähän nauroinkin. En voi kuvitellakaan, miltä paikan päällä olleista katsojista tuntui, kun tunnelma välittyi niin voimakkaana tänne toiselle puolelle maailmaakin. Ehkä tunnelmaa vahvisti tieto siitä, että fanit ympäri maailman seuraavat samaa konserttia samanaikaisesti ja muistelevat ja kunnioittavat Chesteriä yhdessä. Totta kai valtava vaikutus oli silläkin, että sekä bändin jäsenet että vierailevat esiintyjät vaikuttivat nauttivan olostaan. Oikein sydämestä otti, kun näki Miken ja kumppaneiden hymyilevän ja iloitsevan. Se pisti miettimään, miten ihmeellinen kyky meillä ihmisillä onkaan jatkaa etiäpäin ja taistella paremman huomisen puolesta, vaikka sisimpään sattuukin. Tuntui että konsertissa todella juhlittiin elämää eikä surkuteltu kuolemaa. Olihan tapahtuman nimikin Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington. Tunnelma teki minusta hienosti kunniaa Chesteristä välittyneelle (ja yhä vieläkin välittyvälle!) positiivisuudelle ja ihmisrakkaudelle.

Oli mahtavaa nähdä myös niin monia vierailevia esiintyjiä, joille Chester oli tärkeä ja jotka halusivat auttaa Linkin Parkia show'n kanssa. Tuntui että kaikille oli yhteistä nimenomaan rakkaus ja arvostus Chesteriä ja musiikkia kohtaan. Olin etukäteen vähän pelännyt, millaista olisi kuulla LP:n biisejä jonkun toisen laulamana, mutta viime yönä pelkoni hälveni. Oli ihanaa, että ihmiset vetivät omanlaisiaan tulkintoja ja kaiken aikaa pysyttiin kuitenkin uskollisena LP:n musiikille. Viimeöinen oli paitsi elämän juhlaa, myös todellista musiikin riemujuhlaa! :)

flawless

 • Deathbat
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 271
 • Folie à deux
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #257 : 31.10.2017 12:06:39 »
Mä en seuraillut konserttia livenä, mutta oon katsellut sitä jälkeenpäin pätkittäin, erityisesti sellaisia kohtia joissa oli mun lempparibändien jäseniä mukana. En oo koskaan fanittanut Linkin Parkia erityisemmin, mutta onhan bändi sen verran jätti rokkimusiikin alalla että aika paljon on tullut heidän musiikkiaan kuitenkin kuunneltua. Rock-musiikki faneineen on kuitenkin tietynlainen yhtenäinen skene, vaikka onkin laaja ja monimuotoinen, joten toki Chesterin kuolema kosketti. Konsertti näytti tosi mahtavalta ja koskettavalta ja siinä oli todellakin käsinkosketeltavaa tunnelmaa ja ihanaa aitoutta. Musta on mahtavaa, että konsertissa otettiin tämä lähestymistapa että juhlitaan elämää ja musiikkia, koska se oli todella voimaannuttavaa.

Kaikki erilaiset tribuutit ovat kyllä olleet koskettavia. Papa Roachin keikalla jokunen aikaa sitten meni aika pahasti roska silmään, kun kesken Foreverin biisi muuttuikin upean saumattomasti In The Endiksi ja Jacoby lopuksi puhui Chesteristä ja ongelmien kanssa kamppailusta. Se oli hieno hetki ja kosketti tosi syvältä, koska lopulta viestinä oli tukea sillä hetkellä paikalla olleita jotka kamppailevat samojen demonien kanssa. Mielenterveyden ja päihdeongelmat ovat iso ja kammottava kasa paskaa, jotka vaivaavat surullisen montaa ihmistä tällä pallolla ja jos edes yksikin saa voimaa kamppailuun niitä vastaan kaikesta tästä niin ollaan jo voiton puolella.

bannu: Sokerisiipi

flawless

 • Deathbat
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 271
 • Folie à deux
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #258 : 20.11.2017 10:14:15 »
Tuplapostaan koska edellisestä viestistä on aikaa ja tässä on eri asiaa ja koska mun täytyy saada huutaa oikein kovaa että OMGGGGG AVENGED SEVENFOLD TULEE SUOMEEN ROCKFESTEILLE UUUJEEEEEE!!!

Aivan mahtavaa, voi että mä en meinaa malttaa pysyä housuissani lainkaan! Avenged on siis ollut ihan vuosikausia mun ykkössijan lempparibändini ja Rockfest on mulle todella kätevä, koska asun Hyvinkäällä (missä se siis tänä vuonna on). Ihanaa että tässä kapisessa kylässäkin tapahtuu jotain ja vielä näin mahtavaa. Tosi kova setti on kyllä saatu paikalle esiintymään, kun on niin paljon isoja nimiä mukana. En oikein kykene mihinkään kovin koherenttiin koska tekisi mieli vaan huutaa ja hyppiä ja laulaa ja riehua koska A7X keikka tulossa taas! Mulla on isot odotukset, koska oon ukkoja useamman kerran jo nähnyt ja aina on ollut pirun kova show.

Ostettuna kolmen päivän liput kunhan mies ehtii; keskiviikon, perjantain ja totta kai lauantain kattaus kiinnostaa eniten. Avenged, Marilyn Manson, Bullet for My Valentine, Stone Sour ja Ozzy Osbourne käydään siis tsekkaamassa. Onko joku muu tulossa Rockfesteille? Onko liput jo ostettu vai mietitkö vielä? Ketkä sinua vetävät puoleensa? Hypettäkää nyt joku mun kanssa jooko!


« Viimeksi muokattu: 20.11.2017 10:16:09 kirjoittanut flawless »

bannu: Sokerisiipi

Orenji

 • ***
 • Viestejä: 1 241
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #259 : 20.11.2017 13:06:18 »
Lainaus
Onko joku muu tulossa Rockfesteille? Onko liput jo ostettu vai mietitkö vielä? Ketkä sinua vetävät puoleensa?
Niin no, tämä menee varmaan avautumisen puolelle... : D Mua vetäisi kyseiselle festareille etenkin Ozzy, Judas Priest, A7X, BFMV ja COB mutta kun olen tapahtuman aikaan alaikäinen. Kattaus on tosiaan loistava ja hienoa, kun Suomessa saadaan järjestettyä tällaista mutta tuo ikäraja kyllä pistää raivostuttamaan. Toivottavasti festareilla sitten kaikki sujuu sulavasti, kun ei esimerkiksi anniskelualueita tarvitse samalla tavalla rajata kuin kaikille sallituissa tapahtumissa. Toisaalta mietin olisiko Rockfest voinut kuitenkin olla sallittu, koska veikkaan, että alaikäisiä olisi tullut aika hyvissä määrin myös mukaan. No, minkäs teet.

Toivotan kaikille sinne pääseville hauskoja festareita!
"Älkää luulko että pelastatte ihmisiä ottamalla heitä kädestä kiinni.
Mutta ottakaa heitä kädestä kiinni."